Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Februarie 2025 sunt:
Ma puteti ajuta va rog cu o melodie? Suna cam asa versurile : "I'm a hunkering down in a Florida town all i got to say "! Va multumesc anticipat! :)
Salutari! Doresc sa imi cumpar niste tricouri metal (cu formatii gen Megadeth, Iron Maiden, Slayer etc) si am dat de site- ul acesta : www.metal- shop.ro. Este de incredere? De asemenea, merita...? (mai mult)
Stiti melodii ca,,Do you remember,, de Jarryd James? Sau melodii ca,, Lost on you,, LP?
Ce părere aveți despre melodia aia lui Dani Mocanu "Multumesc Isuse"? Adică mi se pare ciudat că după ce cântă de dat în capuri și tot felul de infracțiuni face o melodie despre...? (mai mult)
Cum pot descarca muzica gratis pe telefon fara sa ii dauneze telefonului?
Cum se numește fata din videoclipul wake me up a lui avici?
Vreau si eu ceva muzica orientala (greceasca / Turceasca / Araba / Etc ) ! P.S : Sa fie ceva mai dansant (Gen : Sindi Mansour - Ya Ba Ba )
Cine a făcut cele 3 melodii pe cate au dansat ok word wide?
Numele complet al deliei care este?
Scurt si la obiect! Stiti un site pentru vanzare de productie muzicala? Inafara de Songtradr. Mai mult axat pe muzica epica, dramatica, orchestrala. Mai mult muzica de film. Gen Hans Zimmer, TwoStepsFromHell...etc....? (mai mult)
Are idee careva cum se numeste si cine canta melodia de la minutul 2:05 din acest clip? https://youtu.be/wbDL8q29PPo Pare a fi vocea lui Guta dar cand am cautat versurile pe Google nu am ...? (mai mult)
Hello. Am o intrebare pentru cei care si au trai adolescenta in anii 90. Era postul Atomic TV..si avea un intr- o la un moment dat. Era un tip negru caruia ii picura ploaia pe fata (stiu acum ca e din...? (mai mult)
Voi dupa ce criterii simpatizati un cantaret? Va raportati strict la muzica sau aveti in vedere si viata personala? Spre exemplu, mie imi plac foarte mult cei de la Coldplay. Faptul ca am citit despre...? (mai mult)
As vrea o pereche de casti over- ear care sa arate destul de bine, sa aiba mult bass, sunet clar si tare, pana in 800 de lei daca se poate. Mentionez ca vin de la o pereche de Skullcandy Crusher...? (mai mult)
Cum se numeste chestia aia miscatoare ( suna foarte ciudat) care este de exemplu la trap nation in jurul logoului?
Cum se numeste muzica miss fatty care este cantata de o fata?
Are idee cineva cum il cheama pe barbatul care joaca in videoclipul The Motans feat. Delia - Weekend? plss
Buna mi-am adus aminte de o melodie destul de veche era ceva cu "love" videoclipul era filmat in desert, intr-o ascunzatoare plina cu miere sau ceva de genul stie cineva cum se numeste melodia?
Vreau sa particip anul viitor la Untold si mi- as dori cateva sfaturi de la cineva care a mai fost pana acum la festivale. Mentionez fara rusine ca nu am participat niciodata la vreun festival si am aproape...? (mai mult)
Stiti vreo melodie in genul lui I dont deserve you - Plumb? Adica linistita, calma si de dragoste. sa nu zica lucruri in ea gen regrete.
Cum se pronunță versurile melodiei Maluma-Felicis los 4?
Salut la toti Va rog sa ma ajutati in cautarea muzicii care recent am auzit- o de mult timp o caut si nicidecum no pot gasi tin minte doar niste versuri din ea ""dintr- o dragoste curata"" sau ""pentru...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest video? :) https://www.youtube.com/watch?v=yPk8o8gfdWc
Hey! da-mi un playlist cu muzica de gruz
Hei TPU, in melodia TRNDSTTR, in timp ce baga prima oara instrumentalul se aud 2 voci pe fundal (nu stiu daca m- am exprimat bine, scuze pentru asta). Acele 2 versuri zise acolo nu se gasesc atunci ...? (mai mult)
Mai dati va rog videoclipuri cu femei frumoase in germana =)) in gen: https://www.youtube.com/watch?v=dHHtPi-j7dQ
In seara mi- a venit in minte o melodie romaneasca de prin 2007- 2008 si nu stiu cum se numeste. Imi amintesc doar faptul ca in videoclip doua fete se loveau pe ceva ring si primeau note. ...? (mai mult)
Nu găsesc și eu o melodie pe care am auzit- o azi... tot ce mai rețin din ea e așa : tanana nanana Show sau Shaw nu știu exact ce spune și mai zicea ceva de exploziva sau explosiva, am auzit- o ...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati un clarinet bun in 600-700-800 de lei nou sau la mana a doua. Sa se auda clar si sa inchida bine. Funda
Am vrut sa ascult si eu muzica la combina mea, Sony, mi- am facut un CD cu muzica pe care o voiam s- o ascult, toate bune si frumoase pana aici, aprind combina bag CD- ul dau drumul la muzica,...? (mai mult)
Salutare TPU, Am ascultat la mare, o melodie in portugheza, ritmata, ceva cu ra ra ra, asa mai de club. Are cineva idee despre ce melodie este vorba? Multumesc!
Tot aud la sala o melodie si nu o gasesc cu Shazam. Stiu ca zice in melodie "Just go out of my way, Nigga you aint no killer, Moneypack swalllow my pocket" dar nu gasesc nimic legat de asta nici...? (mai mult)
Vreau sa ii fac un DissTrack unui prieten, il cheama Viktor Mark pe Youtube, am nevoie de versuri va pun pe canal. Intrati la el pe canal si inspirati-va daca puteti!
Salutare TPU, Am ascultat la mare, o melodie in portugheza, ritmata, ceva cu tra ra ra, asa mai de club. Are cineva idee despre ce melodie este vorba? Multumesc!
Salut,as vrea sugestii de rapperi americani
Rock- știe cineva melodia in care se incepe cu un mesaj legat de adolescenți și faptul că se tatuează și îs colorează unghiile in negru - mi se pare că e de la Three days Grace dar am răscolit...? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac ca sa simt acea vibratie in piept atunci cand ascult muzica la boxe?(ale mele sunt de 10w Logitech z200)
Bai deci eu nu inteleg care.i faza cu Carla's Dreams? de ce toata lumea e innebunita dupa trupa asta de rahat, au melodii de iti vine sa te dai cu capul de pereti cand le auzi si toti le asculta in prostie...? (mai mult)
Caut un Cantec care face ta na na na, na na na na, si e cantat la Trompeta. l-am auzit inainte la Prima TV. cum se numeste? dau Funda!
La ce te duce gandul cand auzi melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=PSH0eRKq1lE
Salut, cum se numesc sunetele în rap, trap, hip-hop, gen: Prrrrrrra, brrrrra, grah, etc.?
Cum pot unii oameni sa asculta rock d ala satanic nu ii doare urechea?
Cine stie cum se numeste melodia asta frate va implor, dau 10 funde. https://www.youtube.com/watch?v=4ZWkOwRMENY
Stie cineva cum se numeste piesa de la finalul videoclipurilor lui Codrin? ex. https://youtu.be/v2nLCx_CKEw
Cum o cheama pe fata care joaca in videoclipul lui Arilena Ara- Nentori?
Am nevoie de muzica noua! Dau fundă pentru cele mai faine piese pe care mi le dati
Ma poate ajuta cineva cu un playlist de 50 de melodii disco? Multumesc frumos
Vreau un top 10 melodii de pus la masina gen. Dar nu din alea care sunt la radio sau manele, populara etc.
Buna știți o melodie care refrenul este ceva in genul,,Papito,papito,Papito." De aici numai stiu, dar nu-i in romană melodia. Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!