Buna știți o melodie care refrenul este ceva in genul,,Papito,papito,Papito." De aici numai stiu, dar nu-i in romană melodia. Dau funda
De unde pot lua negative ca si la orga? Sau de unde le pot descarca? ca as avea nevoie.
Hi guys! Imi puteti spune unde pot invata sa cant la chiatara electrica in Brasov ( by the way, am 14 ani si imi place muzica heavy metal )? Multumesc anticipat
Bună, stie cineva vreo melodie gen de club sau ceva să fie pusă in masină, ceva cu bas dar si cu versuri ceva in genul acesta https://www.youtube.com/watch?v=ZXtxiBgl5PY https://www.youtube.com/watch?v=zYuFDVfRYKM ...? (mai mult)
Salutare. Am cumpărat recent o placa audio pentru chitara ESI UGM96 dar nu funcționează. Am băgat toate driverele, am încercat programele :Amplitube / Guitar rig dar nu se aude absolut nimic in laptop....? (mai mult)
Sunt singurul care este de parerea ca muzica populara este de ****? Analizati putin despre ce se canta in muzica populara bautura, cum sa bati mai bine femeile, dusmani si alte prostii care nu inseamna...? (mai mult)
Salutare TPU, Am ascultat o melodie in portugheza, ritmata, ceva cu ra ra ra, asa mai de club. Are cineva idee despre ce melodie este vorba? Multumesc!
Ce parere aveti despre Sennheiser G3? Vreau sa achizitionez unul second, absolut perfect. Sunt reusite?
Era o piesa de prin 2007- 2009, nu mai stiu exact...stiu numa ca in video apareau niste baieti in camasa, ceva gandaci, soareci, serpi, iar la sfarsitul video ului fata care canta inghite un...? (mai mult)
Pentru cei care asculta muzica hip hop ce parere aveti despre piesa asta? Cabron - PaRap https://www.youtube.com/watch?v=4D- f2GmTqTU&index=395&list=LLYMtLLAqctM9mEzTuoYH2vg mie mi se pare cam dura...? (mai mult)
Acum vreo 6 ani daca nu gresesc, ascultam o melodie din categoria Liviu Teodorescu, Sore. Nu mai gasesc melodia ce imi aduc aminte e ca e cantata de un el si o ea si la un moment dat la refren ...? (mai mult)
Caut versuri de melodii Pop! Sa nu mai existe in nici o melodie! Am deja melodia de fundal dar nu am versuri! DAU FUNDA la cele mai BUNE si INSPIRATE versuri!
Sunt foarte curioasa sa stiu care vor fi concurentii de la Te cunosc de undeva din sezonul 12. Daca stie cineva, sau daca exista careva care merge la filmari in publicul de la emisiunea aceasta,...? (mai mult)
Melodia de la 1:05? www.youtube.com/watch?v=Dvzs_j8MjyE
Caut o melodie de muzica populara cantata de un barbat. Nu am gasit nimic, asa ca poate o recunoasteti voi. Are niste versuri care suna cam asa: "Nimeni nu- i bolund mai frate sa spuna ...? (mai mult)
Vreau să fac un DISSTRACK despre o prietena. Ma poate ajuta cineva?
Saluuutt, stie cineva cum se numeste ringtonul lui Gogoașă, din serialul Trasnitii (cel cand il suna ma- sa - " Suna ma- taa, e ma- taa, raspunde baa ca te suna ma- taa" - cu vocea subtire laughing))))....? (mai mult)
Cum pot asculta muzica offline? Ce aplicatie trebuie sa imi instalez?
Ce casti In-Ear pana in 100 de lei imi recomandati? As vrea sa aiba bass puternic
De ce rockerii poarta pe mana,pe brat,antebrat sa intre acestea, o banderola groasa? Adica de ce poarta banderolele alea pe mana?
Buna seara TPU. as vrea sa ascult aceasta piesa insa nu stiu cum se numeste. https://www.youtube.com/watch?v=lZbB-qKS2QI
Puteti sa- mi explicati ce vrea Deliric sa exprime prin melodia aceasta : https://www.youtube.com/watch?v=8u6GGuBXVwk (Deliric x Silent Strike - Gaia ft. Alexandrina)? Mai ales versurile " Te...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva partituri? Am nevoie de partituri la 3 studii de Liszt (care sunt mai usurele) pentru intrare la facultate, ce piesa imi recomandati din Preludiu şi Fugă...? (mai mult)
Deci eu vreau sa imi cumpar o chitara acustica, dar fiind incepator nu stiu cum ar trebui sa aleg una. Vreau sa mentionez ca bugetul nu ar trebui sa depaseasca 500 de lei, si as vrea sa stiu...? (mai mult)
Bună, cum se numește melodia aia veche românească de la Orange?
Hei! Caut un videoclip romanesc mai vechi(anii 2000- 2009)in care cantau 3 sau 4 fete si tin minte ca versurile erau dedicate unui baiat(fiecare fata canta despre el). Tin sa mentionez ca in videoclipul...? (mai mult)
Stie cineva un program care reda muzica si arata bpm?
as avea nevoie de un producator la muzica.Este cineva pe aici producator?
Frate, m- a rugat tata sa ii pun niste melodii pe un stick si habar nu am de unde sa incep(sunt metalist), el vrea de petrecere... dar nu de origine moldoveneasca, wtf? si ceva manele... Multumesc ...? (mai mult)
Ce inseamna producator executiv, in muzică?
Hey! Intenționez sa imi iau o chitara electrica. Sunt începător, am una acustica si abia am învățat cateva chestii pe ea. Vreau sa imi dati sfaturi ce fel de chitara ar trebui sa iau, vreau sa ...? (mai mult)
As dori instrumentalele de la piesele lui Killa Fonic : "Lanturi" si "Piesa Noastra". Multumesc anticipat!
Instrumentale emoționante(cumva ca o linie melodica dr basm, de poveste dacă ma înțelegeți
Ce piese pop in engleza va plac?
Numele manelei cu versurile astea : vorbeste lumea de tine ca n- ai sa te intorci la mine ca ai gasit un alt baiat mai frums si mai bogat.o caut de ani de zile si nu o gasesc. please, cine stie. cred ...? (mai mult)
Cine vine la Untold? Eu am 13 ani.
Selena Gomez e romanca?
"Rap-ul românesc e doar o pagină pe net", "Nici măcar nu-mi place hip-hop-ul, / Majoritatea-l suprapopulați ca pe-un penitenciar din Ghana". Alte citate de acest gen?
Cum îl cheamă (numele complet) al lui Erik cel care a colaborat cu Inna în ultima ei melodie Ruleta?
Cine cântă prima parte din aveastă melodie https://youtu.be/yDsJklLOjeo Arssura - Ultimul cadou
Ce melodie preferata aveti? Nu stiu ce sa mai ascult.
Saluuutt, stie cineva cum se numeste ringtonul lui Gogoașă, din serialul Trasnitii (cel cand il suna ma- sa - " Suna ma- taa, e ma- taa, raspunde baa ca te suna ma- taa" - cu vocea subtire :))))))....? (mai mult)
Îmi puteti da un link cu un site in care pot găsii melodii rock? Mulțumesc frumos!
Cum se numeste melodia? www.youtube.com/watch?v=kUp64fzO_Ng
imi poate da si mie cineva niste nume de remixuri sau mixuri?, orice tine de muzica electronica.
Caut o melodie pe care am auzit- o la TV. Mai tin minte doar cateva lucruri despre ea: este cantata de o cantareata. Aceasta, intr- un anumit moment din videoclip, apare pictand dungile unei zebre. Si,...? (mai mult)
Pareri despre Iuliana Beregoi?
Eu sunt ortodoxa si imi place sa cant mai ales muzica bisericeasca. Am cantat cat timp am fost acasa la parinti in strana biserici din sat, timp de vreo 6 ani. Dar acum stau in Suceava. Stie...? (mai mult)
Salutare, TPU! Ce parere aveti despre chitara clasica Hora SM 45 http://magazinulrapsodia.ro/chitara-clasica-cutaway-sm-45-eq-hora-reghin? Sau macar pareri despre Reghin in general.
Cum aflu care sunt acordurile dintr- o melodie? De exemplu, in melodia de mai jos, la 0:36 ma intereseaza...suna foarte bine si vreau sa invat si eu!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
Stelian1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?