Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 5 Februarie 2025 sunt:
Heeelp mee,cum pot sa descarc muzica pe iphone,gratis? Dau funda, multumesc!
Urgeeent! Care este piesa originala de la Otep-immortalz? Si de ce nu vrea sa o dea? Atat o caut! Va rog daca puteti sa imi dati voi versurile! Dau funditaaaa! :*
( manele ) Cum ii spune la melodia originala? https://www.youtube.com/watch?v=oW4Va4vKhZQ
Cum fac un CD track?
Vreau si eu sa ascult online o melodie mai veche, melodia "Canapeaua" de la formatia Verso, dar nu o gasesc nicaieri, nici pe Youtube, nici pe google.O am pe caseta, dar degeaba, ca am casetofonul...? (mai mult)
Sall TPU, imi puteti spune din ce gen e melodia asta? https://youtu.be/qNdplD-pNVI
Salut, imi puteti spune si mie trupe romanesti de baieti? Caut o trupa anume si nu mai stiu cum ii zice. :D
Intr- o seara Vera fosta iubita a lui Alex Alvarez, a facut un live pe Facebook, si asculta o melodie care era ceva cu bum bam show. Dar nu se auzea sa aiba bass. Stiti cum se numeste melodia?...? (mai mult)
Salutare TPU, am și eu nevoie de o melodiei stil rap care sa ma reprezinte, sunt saten, ochii negri, scorpion, sunt pe 16 născut, sunt din București, am pistrui, am canal de YouTube, pentru...? (mai mult)
Din întâmplare melodia asta a ajuns pe la urechea mea : Jax Jones- You don't know me. Desigur pe YouTube apare ca fiind din 2017 dar a fost cantata de cantareata noastra romanca Alexandra Stan, si totusi...? (mai mult)
Salutareee. Am auzit o melodie intr- un pub, cantata de o femeie, care avea refrenul ceva cu "change your life"... melodia era de pub, avea si versuri, dar mai mult dropuri. Am cautat o pe Youtube ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva? Tot aud o melodie in portugheza(cred)si nu i stiu numele. E ceva de genul "boom chica boom show". Help me pls
Am auzit azi la magic fm o melodie super mișto si am reținut ca in refren zicea ceva gen "ler it go, ler it go" si zicea repede..parca era un Remix. Cine știe cum se numește?
Era o melodie care suna gen "Păsăricăăă dintre pomiii"....stie cineva cum se numea melodia?
Am o orgă kawai fs 680 si as vrea sa stiu cum pot face niste ritmuri de manele sau de muzica populara. Multumesc
Era o melodie în care o fata umbla pe plajă. Merge la un moment dat la o petrecere pe finalul melodiei. Chiar nu mai știu...
Salutare TPU, cum se numeste melodia de la intr-o, aceea de la 0:00 pana la 0:05 :D https://www.youtube.com/watch?v=eMCL4oEr0bI&t=2s
Puneti niste versuri ca vreau sa fac o melodie, dar nu am idei.
Chiar e Carla's Dreams cel din videoclipul Dragoste la Plic?
Cum se numeste melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=MbiZSlbMFac e cunoscuta melodia, am auzit-o in nenumarate vloguri.
Tot incerc sa gasesc o melodie si nu reusesc. Instrumentalul este exact acelasi ca cel de la melodia lui Ovidiu Rusu - E miracol sau e un mare delir, insa melodia nu este lautareasca. (fara comentarii...? (mai mult)
Cum castig premii adevarate trimise prin piata
Caut o manea veche...e un duet si nu mai stiu cine o canta..versurile care imi vin in minte e (te crezi marca registrata) si nu stiu sigur daca zice (alo alo) o (helou helou).va multumesc mult daca ma...? (mai mult)
Hei, TPU! Stiu ca o sa sune cam aiurea, dar am o intrebare: Cum as putea sa devin cantareata? Am voce si asta ma avantajeaza insa nu stiu ce as putea face ca sa imi indeplinesc visul.
Știe cineva o aplicație pentru descarcat muzică pe iPhone? Am folosit TubeMusic până acum dar nu mai funcționează
După prea bine știți cei care folosesc iphone au o aplicație, nu stiu exact Cum se cheamă, dar după ce asculți o melodie se salvează automat și se poate asculta după fac internet,...? (mai mult)
Stiti vreun site de unde as putea lua GRATIS instrumentle rap fara sa am probleme cu drepturile de autor? Dau funda;) mss
Buna ce v-ar placea mai mult triola sau chitara? Sa fie si ma usor... Funda
Salutare, recent am auzit o melodie pe care nici shazam.ul nu o gaseste si nu stiu cum se cheama, o am pe un cd vechi Refrenul suna cam asa "as putea sa mint / as putea sa plang / dar sa mor sa inghet...? (mai mult)
Buna vreau gamele cu notele care apartin octavei centrale. Funda
De unde cumparati tricouri cu trupele voastre preferate? Vreau sa imi iau niste tricouri albe cu thy art is murder, chelsea grin, whitechapel, ceva deathcore. Cei de la impericon nu livreaza in Romania....? (mai mult)
Vreau să găsesc o melodie, dar nu mai știu cum se cheamă. În videoclipul ei este un om care primește un fel de ochelari de realitate virtuală, și parcă ajunge într- o altă lume unde...? (mai mult)
De ce fanii unor trupe de muzica poarta tricouri sau au obiecte cu cantaretii?
La nightcore, cum pun bara aia care coboară și se ridica în funcție de ritmul și volumul muzicii?
Ascult K- POP de 3 ani si imi este rusine cu asta. Mereu cand prietenii mei insista sa pun melodia mea preferata sau sa le pun k- pop ma simt rusinata, imi este frica sa nu- mi judece preferintele sau...? (mai mult)
Am nevoie de o aplicație pentru muzică (gen deezer) dar sa fie gratis. Fundă! Mulțumesc.
După Cum prea bine știți, cei care folosesc iphone au acea aplicație pentru muzica. Adică asculta o singura data melodia și se salvează automat și nu mai este nevoie de internet pentru...? (mai mult)
recunoaste careva melodia de la 11:05? https://www.dailymotion.com/video/x3qty2v
Poate va parea o intrebare stupida,dar as vrea sa stiu cum se numeste melodia cu versuri ceva gen Oh my,oh oh oh,oh my,oh oh oh.E cantata de o faca partea asta, am cautat si tot nu gasesc
Otep Shamaya de drogheaza.Sau se droga? Va rog mult fara mistouri!
Imi place mult o melodie hip hop. Dar nu gasesc versurile in engleza.Asta este melodia https://m.youtube.com/watch?v=8DwjTa6kPJo
Cum se numeşte melodia de la minutul 5:20? https://youtu.be/qda4PGTw8U0
Hey, in ultimul timp calitatea de la Youtube imi scade dupa 2- 3 video- uri. La primul si al doilea video calitatea e hd, dar dupa ce dau pe urmatorul imi scade calitatea chiar daca e hd. De ce oare?...? (mai mult)
Hei, imi puteti spune cateva melodii, artisti si trupe? De obicei ascult muzica pop, pop-rock, country si melodii mai calme dar care sunt intense. Multumesc :) :)
Știe cineva ce versuri se ascund, de fapt, în spatele părții de instrumental din piesa "Antiexemplu" de Carla's Dreams? Dar cele din piesa "Până la sânge" (după partea aceea cu "Schubert")?
Am 16 ani, si as vrea sa iau cateva lectii de chitara. Stiti cumva vreun profesor sau ceva din Targoviste care sa ma ajute cu asta? Dau funda
Care sunt melodiile voastre preferate triste?
Hei! Caut o melodie cam din 2015-2016, este cântată de români, asa ţin eu minte, şi era ceva gen cu born, şi la refren closer, şi cânta repede. Vă rog să mă ajutaţi!
Imi place mult o melodie. BowlLane Slick Feat Trina-She done fell in love. Am cautat peste tot versurile in engleza ale melodiei dar nu le-am gasit.
Salut fratilor! Stie cineva de unde se pot lua bilete la festivalul de la Enisala sau este intrare libera? Probabil nu e asa tare dar am zis sa incerc si altceva.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.