Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 5 Februarie 2025 sunt:
Îmi puteti da un link pentru piesa Shameless a lui The Weekend? nu varianta live.Eu nu o gasesc
Cum se numeste melodia de la inceputul video-ului (https://www.facebook.com/subcarpati/videos/1655601601117780/ )?
Am o intrebatre... Daca gasesc un REMIX fain este automat nocopyright sau un REMIX poate fi si copyright?
Caut o melodie dar nu stiu decat videoclipul.Este o fata imbracata cu o rochie sau ceva rosu intr- un desert. Am auzit- o de foarte multe ori pe kiss tv dar nu am vazut niciodata cum se numeste si nici...? (mai mult)
Buna seara, In timp ce ma aflam la volan am auzit o melodie noua care mi- a placut foarte mult cantata de o tipa tanara. Nu am reusit sa retin versurile dar melodia era in gen: Intr- o zi ne vom revedea...? (mai mult)
Bună am o nedumerire am găsit pe net un pian care m- ar interesa ROLAND GP- 607 PW se numește pe un site Fly Music și sunt nedumerita la preț este prețul 22298, 00 Roni adică prețul echivalent...? (mai mult)
Cum se numeste site-ul / aplicația pe care poti asculta muzica si atunci cand ai ecranul blocat? Fara sa descarc muzica...
Heei. am auzit o melodie rap recent ce avea un vers:,, Intunericul este lasat sa nu se vada ca esti trist". stie cineva cum se numeste melodia? dau funditaaa :>
Cum se numeste melodia de la reclama Coca-Cola?
Hei,TPU! Ce parere aveti despre house-ul asta? Sa mai adaug ceva la el? https://youtu.be/Ed_Jr8w_qbs
Cum se numeste melodia aia in care in videoclip erau niste oameni intr.un tribunal, si politie, melodia aia era la refren " she pam pam pam pam " cine o stie, sa mi.o dea si mie!
Salut prieteni. Am nevoie de ajutorul vostru numai daca sunteti amabili si ma puteti ajuta.
Peste o luna este majoratul meu si chiar as dori niste melodii bune pe care sa poata dansa toata lumea. (Toate genurile) Multumesc anticipat! :)
Piese de rap bune? Cantareti de rap? de preferat romani. Si Melodii mai noi din care pot invata replici noi.
Frate, știu că pun o întrebare stupidă, dar am nevoie de părerile voastre. Ce părere aveți despre melodia The Sound Of Silence? Cel mai complex răspuns primește funda.
Ascult de ceva timp rock, însă nu pot să fac diferența între subgenuri. Am citit pe wikipedia și alte site-uri, dar nu mă prea ajută. Mă puteți ajuta voi?
am si eu o intrebare. vreau sa cant la chitara electrica foarte muot de cativa ani. a pana acum nu mi- am indeplinit visul. pot canta la chitara electrica fara sa stiu sa cant la chitara clasica?...? (mai mult)
Este cineva de pe aici care e producator de muzica? As dori mult sa colaborez sa ajung mai departe.Mai ales ca am cateva piese deja facute, adica scrise.
Dati-mi si mie va rog linkul de la muzica Spectru-Am nevoie
Stie cineva unde pot gasi albumele de la Five Finger Death Punch? Am cautat pe YouTube dar nu pot gasi decat albumul Got Your Six. Trimiteti linkuri daca aveti. Multumesc.
As vrea sa urmez Scoala Populara de Arte si Meserii " Tiberiu Brediceanu", Brasov pentru a invata sa cant la acordeon. Insa sunt confuz, pe site- ul lor spune ca trebuie sa dai examen, desi...? (mai mult)
este cineva de pe aici producator cu care sa colaborez, vom discuta toate detaliile prin email sau prin telefon.
Am auzit la radio zilele acestea o melodie cantata de un tip si o tipa, melodia este in limba romana si pe fundal se aude melodia lui Ciprian Porumbescu - Balada. Daca stie cineva va rog...? (mai mult)
cine stie cand vor mai fi concerte in Mioveni si cine va canta.Mersi anticipat.
Are cineva idee ce melodie e cea din reclama Betano 2017 sau cine o canta? Multumesc!
sunt textier, fac versuri de mai bine de 5 ani. Daca este vre un solist care vrea sa se lanseze in muzica si are nevoie de un textier sa ma anunte la numarul de telefon 0755011754, sau prin...? (mai mult)
As vrea niste muzica de dans
TPU! Stie cineva melodia din background din video-ul acesta? Funda! https://www.youtube.com/watch?v=iyGI1uHyyws
Ce melodie asculti in acest moment TPU? https://www.youtube.com/watch?v=o6SprGmHTy4
Am auzit o melodie de la Florin Salam, era gen iubita mea inima mea, si avea asa un ritm foarte fain cu un bass fain modern, cum se numeste aveti idee?
am si eu 2 difuzoare de bass luate de pe genius 5000 si as vrea sa le pun intr- o boxa + tweeter boxa va deveni bass incinta si difuzoarele luate dupa bass reflex cum conectez noua statie la ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la reclama Kaufland?
Heeellloooooo! Stie cineva un site romanesc pe care pot gasi obiecte,tricouri, huse.accesorii cu Melanie Martinez? Dau Funnnddaaa!
Bună am doua boxe pe pasive cum pot sale leg un tub de bas de ele fara amplificare
Bună, am doua boxe pe pasive îmi ziceti si mie, va rog, cum pot sa leg un tub de bas la ele pe direct?
Buna TPU sunt textier.Fac versuri pentru orice gen de muzica, in afara de manele ca le detest..Cine doreste un textier ma poate contacta la nr de telefon 0755011754 pentru detalii.Sau poate lua legatura...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva niste artisti de rap (romanesc), in afara de Cedry2k, Dragonu', Deliric1, Parazitii, B.U.G Mafia, Samurai, Nimeni Altu', Alan & Kepa (Nu Guess Who si El Nino ...? (mai mult)
Știe cineva melodia din reclama de la iUmor?
Cum se numeste melodia aia,care la inceput e filmata o fata la control in aeroport, iar apoi o prinde politia pe aeroport?
Hey. Am o întrebare foarte serioasă, şi vreau răspunsuri serioase. În primul rând, mie îmi place FOARTE mult să dansez pe muzica K- Pop. Mai am o prietenă care face asta şi e hotărâtă...? (mai mult)
Nu stiu cum sa gasesc o melodie si problema e ca nu stiu nici cine o canta, nici cum se numeste. E o melodie sentimentala cu un ritm mai lent si este cantata de o femeie/fata. Tin minte ca ea canta...? (mai mult)
Čum se numeste melodie acra ču, marcile ešte facuta in puscarie! Art raspunsul.
Cum il cheama pe cantaretul cu care Goran Bregovic interpreteaza aceasta melodie: https://www.youtube.com/watch?v=hOdYMn0P0LU
Salut, Are cineva vreun bilet la Untold? Mai devreme am primit un sms de la Telekom si m- a informat ca pot primii bonus 100GB de net daca ma inscriu cu codul de pe biletul de la Untold! Ma poate ajuta...? (mai mult)
a dori mult sa aflu cum se numestemelodiade la minutul 1:15 din videolcipul https://www.youtube.com/watch?v=HgvFv7-JR_Y creeat de vacanta mica, DAU FUNDA, MULTUMESC
Buna ziua TPU; mi- am facut cateva piese hip- hop, si as dori ca la anul sa ma lansez.Si nu stiu daca sunt bun sau nu la asta.Sa imi spuneti voi parerea: Ma identific in actiune, dar sa recunosc, ...? (mai mult)
La ce materi trebuie să învăț pentru bac... Pentru a intra la facultatea de muzică? Mai exact Academia de muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca secția instrument violoncel și cât...? (mai mult)
Vreau sa devin cantareata cum devin?
Nu-mi amintesc o melodie! Ce imi amintesc este:"puss, pussmera". Este o melodie recenta! Sunt trist ca nu o gasesc! :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?