Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 5 Februarie 2025 sunt:
am si eu un sistem de la Goldy, model av3388 audio home cinema, este adus din Germania l.am primit cadou si nu il gasesc nicaieri pe internet, si as cam vrea sa vad cat costa, daca ma poate...? (mai mult)
As dori sa mă ajutați cu o melodie azi fredonam pe strada o manea, nu știam numele ei, nu știam cine o canta, doar o auzisem la o petrecere și țin minte că numele melodiei avea legătură...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se numeste piesa de la parazitii in care este versu urmator? 'fumam marijuana, constantana si luam in **** sotana', ceva de genu, stie cineva?
Sistemul acesta de boxe ar merge pentru sonorizarea unui eveniment de circa 200 de persoane? - 2 x boxe pasive 2x250W RMS - 2 x subwofer active 2 x 400W RMS
Salut de ceva timp imi doresc sa imi cumpar un LaunchPad si se pare ca acum am bani pentru a cumpara, cei care va pricepeti credeti ca asta e bun : https://www.emag.ro/controler- dj- novation- launchpad-...? (mai mult)
Heeey! Am nevoie de ajutooor! Stiti cum se numeste acea melodie de Disney Channel in reclama cu noul serial a 11-a lovitura sau ceva de genul! Va roooooog
Cum se numeste melodia pe care a defilat Marisa de la,, bravo, ai stil!" azi?-15 iunie 2017
Solistul de la trupa the motans este acelasi cu cel de la twenty one pilots sau mi se pare mie
Hei, TPU! E o melodie care e pusa la nunti, petreceri, iar la refren zice " e, na, na, e! ". Stie cineva cum se numeste?
nu găsesc o melodie deși am versurile, poate sa ma ajute cineva cu ea? Dau fundiță Acestea sunt versurile : Ușor să spui chestii când nu le simți Mai simplu să minți doar nu...? (mai mult)
îmi puteți spune și mie cum se numește melodia din următorul vers"....de la caviar la stixuri..." atât știu:))) mulțumesc!
Vreau si eu melodia de aici https://youtu.be/y1_plO5JM6Q?t=3m47s
Https://youtu.be/lEOpPgWTCn4 cunoaşte cineva melodia originală? Vă rog să îmi spuneți cum se numeşte
Buna TPU.As vrea sa ma ajutati cu o melodie folk daca o stiti.Refrenul melodiei incepe asa: Nici o data nici o fata, Nu mi- a zambit cum mi- ai zambit tu... De aici nu mai stiu.Dau...? (mai mult)
Salut TPU, as avea mare nevoie de ajutorul vostru, ei bine am auzit recent o piesa in limba franceza, dar habar nu am cum se numeste. Ceea ce am inteles eu mai exact este ca la refren, cantaretul spune...? (mai mult)
nu imi mai amintesc melodia ...era cea de pe Kanald D sau ProTV aia cu Mercedesul Rosu. si suna ceva gen asa "time old time" la refren si incepea asa " o, o, o " :)
Vreau sa-i fac lyric prank unei prietene si nu stiu ce piesa sa-i pun.Imi puteti da voi o sugestie? Piesa sa fie in romana.Multumesc.
Ce parere aveti despre muzica comerciala din Romania?
Imi puteti spune niste melodii pe genul melodiei: We No Speak Americano.
Hei, mi- am adus aminte de o melodie de prin 2009- 2010, nu stiu sigur anul. Era de la o trupa de fete parca, si videoclipul era despre o fata si mama ei, iar mama ei a lesinat sau ceva de genul =)))...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu melodia asta, nu o gasesc, HELP. :( http://picosong.com/7fEF/
De ce Otep Shamaya se imbraca numai in negru?
Salutare tuturor. Încerc sa găsesc muzica cool de exemplu "AHZEE". Imi puteți da câteva, scrie-ti doar titlul. Mulțumesc anticipat. #Funda
am auzit si eu o melodie dar nu o gasesc, dar nu am inteles un cuvant in melodie si o sa pun "..." unde nu stiu: "sunt o pipita, o... o actrita, daca ma vezi cand sunt pe scena o sa joc cu plasa-...? (mai mult)
Nu mi citeste cd ul in masina, am facut cu mp3 si apoi am bagat melodiile in nero si am dat burn Cand am fost sa incerc cd ul n masina n mergea ...im sarea sicatodata mi dadea eror...ce e e facut?
Cand se da wipe pe play.minecraft-romania.ro de vacanta :)))))) pls am nev nu gasesc nicaieri -_- 0_0 :))))))))))))))))))))))))
Puteti sa imi recomandati trupe(cu melodii asemanatoare) sau melodii de genul acestora https://youtu.be/jtoncUzV6nA si https://youtu.be/OUyfQLd3bCs
Am auzit o melodie la Radio Zu da habar n am cum ii zice insa se repeta mult dum ta na na na dum...
https://www.youtube.com/watch?v=fX7GsMd4eog Cine canta melodia din videoclipul acesta?
am si eu o mare problema, am 2 HD extern de cate 1T pe care am foarte multa muzica, mii de piese. Cu siguranta am si foarte multe dubluri. Am un program "Duplicate finder", dar acesta nu...? (mai mult)
Bună, caut o melodie puțin mai veche, tot ce știu este ca era un clip lyrics și cânta un bărbat (tema melodie ducea la aventuri și distracție despre un el și o ea, puțin in stil rap și lent)....? (mai mult)
La inceputul melodiei Lucifer de RAPPA apare secventa de cifre: 2 3 5 7 9 11 12 22 23 33 Ce semnificatie au aceste numere? Fac referinta la gredele masonice? Sau se pot gasi referinte in numerologie?
Imi puteti da niste piese pentru momentele in care te simti doborât/demoralizat.Dau funda :)
Am auzit o melodie și nu știu numai refrenul Cv de genu fac în mardar E cantata de o femeie cu un raper și e remix
Am un mp3 (pe care l- am gasit) si are melodii pe el.As vrea sa le sterg dar ele nu apar pe calculator si mp3- ul nu are aceasta optiune ...Cum rezorv. poate sunt pe alta pagina. DAU FUNDA ...? (mai mult)
Cineva imi poate spune unde pot gasi tabulaturile melodiilor de la Carla's Dreams si Goodbye to Gravity? Merci
Recomandati-mi piese la fel ca O FORUNA de CARL ORFF
Salut, stie cineva o melodie care e foarte populara acum si la refren e ceva gen "bam chicka bum bam bam" si are un beat super fresh si de vara?
TPU, cum se numeste melodia din fundal de la videoul https://www.youtube.com/watch?v=yx5VT5WHaG8, ca am incercat shazam si nu mi-a mers.
Are cineva melodii faine de dubstep/trap? dau funda!
Https://youtu.be/WIqMlRrHUrg. Cum se numeste melodia asta?
Stie cineva de unde pot cumpara albumul Nopti prea lungi, de la Nimeni Altu in format fizic?
Am auzit o melodie intr'un club dar nu știu cum se numește și o caut de ceva timp. Poate vreo unul din voi știe. din ce țin minte era ceva de genul: never reach you When you calling. never...? (mai mult)
am o intrebare mai ciudata cum se numeste melodia in care refrenul este cantat de o voce feminina tic tac tic tac si piesa o canta un barbat si este pe engleza
Hey TPU, am nevoie de un nume pentru canalul meu de Youtube in care o sa postez muzica mea. Vreau un nume de exemplu: Global records, Catmusic, Spinninrecords, Roton music, etc. Dar sa fie ceva unic.Voi...? (mai mult)
Hei! Vreau să trecem direct la subiect. Acum vreo 2 zile mi-am făcut cont de musical.ly și în notificări îmi apare că cineva mi-a dat follow, dar pe profil nu apare așa. Ce sa fac?
Vreau si eu o melodie mai amuzanta... dar nu de copii mici! Va rog... ex. Ne vedem in septembrie de Andra Gogan. Nu imi vine nimic in minte!
Se duce careva la concertul lui Daddy Yankee din Italia?
Salut cine imi face niste versuri rap 3 4 strofe cu numele Ayazan dau funda va rog frumos
Stie cineva un playlist pentru un majorat cu muzica populara, manele si etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!