Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 5 Februarie 2025 sunt:
Hei TPU. Recent am auzit o melodie rap (sau ceva de genul) care avea negativul acesteia:https://www.youtube.com/watch?v=9RjnrZpDyXQ.Dau funda celui care imi spune numele melodiei pe care o caut. :)
Hey. Stie careva numele melodiei lui Eazy-E din acest videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=HNfaWb0hzKE
Am un video in care se aude o melodie pe fundal, si as dori numele piesei daca reuseste cineva! "h t tp://w w w 36. zip pys hare.c o m/v/pzFFnrFx/file.html" Nu este vreun virus sau ceva se poate vedea...? (mai mult)
Salut fratilor! Mi-ati putea da niste idei de versuri pentru o piesa? Multumesc!
Ce preferati muzica straina sau romaneasca? ce parere aveti despre muzica romaneasca? dar straina?
Heei :...? (mai mult)
Am o problema. Cum copy melodii in calculator ca apoi sa le pun pe stick?
Cum copiez melodii in calculator?
Ajutați- mă să găsesc melodia asta, caut de câteva zile și n- am găsit nimic. Știu doar cateva versuri și cam in ce an a apărut. Deci, lirică: " shakalaka tukalaka..." O cântă din ce cred...? (mai mult)
Am si eu nevoie de o aplicatie gen Shazam cu care sa pot gasi numele unei melodii sau macar melodia dupa o inregistrare (de alte functii, daca mai exista, nu am nevoie), pentru PC. Sa fie cat ...? (mai mult)
Caut o melodie pe care am auzit-o la radio si nu o gasesc in niciun fel. Incepea cam asa: "ui uiuiui" si mai zicea ceva de genul: "... mother africa". Multumesc!
Fete care asculta rap avem? dar rock? Ce rapperi va plac? ce formatii va plac?
Am auzit o melodie RAP HIP HOP si nu o gasesc, versurile sunt ceva de genul I mean it to win it i swear to god... atat am reusit sa inteleg! I mean it to win it, era in refren.
deci am ascultat melodia noua a lui Akcent, "HeadShot" si mi- a amintit de o melodie si am in cap doar fundalul melodiei, daca mi o gaseste careva are funda si orice vrea el:)) va rog mult ...? (mai mult)
Niste muzica? Nu rock sau metal. fara alea
Salut,spuneti-mi niste melodii pentru banchet (populara,de petrecere, manele)Va rog!
Https://youtu.be/Z3qd-kqtWq0 cum se numeste prima melodie?
Buna seara TPU, Cine imi poate recomanda un profesor/profesoara de canto clasic in Brasov? Cineva care are experienta si care sa nu ma "ajute" sa imi stric vocea?
Care este Solistul vostru preferat?
As vrea un ringtone de la melodia Scared to be lonely-Dua lipa, doar ca vreau sa inceapa de la 0:20-0:25.Ma puteti ajuta?
Caut dj pentru nunta din Suceava sau din judetele vecine. Ceva sugestii? Multumesc!
Cine știe cele mai multe trupe de metal? cine zice cele mai multe trupe primește fundă :) știu că poate fi o întrebare stupidă, da' na, vreau să facem un mic "concurs" :)
TPU am o nelămurire la Auchan am auzit o melodie cantata de o fata cu versurile cam așa "ninaaa to wooork" dar nu știu cum se numește. Îmi puteți da linkul către melodie pe YouTube? Fără răspunsuri...? (mai mult)
Clasicismul e acelasi lucru cu barocul in muzica, nu?
Salut o aplicatie de telefon pentru descărcarea muzicii si ascultării acestea fara a avea nevoie de net?
Cine are pick-up Audio-Tehnica LP-120? La ce boxe il pot conecta, și cum?
am auzit si eu o melodie undeva si la refren zicea "mi- ai bagat- o sau nu mi- ai bagat- o azi noapte" daca o stie cineva va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste, am cautat- o sub denumirea...? (mai mult)
Am vazut pe Facebook un video cu doi indragostiti.Erau pe un yacht iar el o conducea de mana spre o surpriza.Cineva din prietenii lor a strigat la tip Daniel...era o melodie pe fundal dar nu mai gasesc...? (mai mult)
Am o intrebare pentru marii ascultatori de rap din Romania, mai exact aia care distribuie toata ziua poze cu versuri, asculta Satra Benz si Neli si se cred mai cunoscatori in domeniu dar nu stiu care e...? (mai mult)
Cum se numeste melodia care are versurile: "Tinerete iarta-ma, batranete uita-ma. Cat sunt tanar si traiesc, pe mandra sa o iubesc". E o melodie populara/de pahar.
Cine imi pozate spune ce melodie se aude pe fundal NU ce canta fetita aceea;) la minutul 7:30! Dau funda! https://www.youtube.com/watch?v=TPDPvuovUN8&t=0s
Cum se numeste melodia de la 31:40? Funda https://youtu.be/wksm1xI1Ms0?t=31m40s
Cine imi da link de la auto-tune care il folosea cristi munteanu sau actori de rap va rog
caut o aplicatie pentru muzica, care sa nu trebuie sa fiu conectat la internet, pentru ca nu dispun de mult internet, dar orice aplicatie am luat de pe play store n*a mers, help me
Cum pot sa conectez un laptop la o boxa bluetooth?
Stie cineva cum se numeste melodia pe care a intrat Bordea la IUmor? Las aici link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=f6EYePP4H8A
Mai tine cineva minte emisiunea sugar de pe utv..era o emisiune după 12 noaptea cu clipuri mai incitare. Era o melodie cu un britanic care cântă și erau niște țipe care se dezbrăcau..era ...? (mai mult)
stie cineva numele acestei melodii? http://k003.kiwi6.com/hotlink/qq4j019m7s/gang.mp3
Mă ajutati va rog cu o piesă? Era în perioada 2004- 2006, nu stiu sigur si suna cam asa: "... 0740766785, Pentru toți rapperii din Galați Se vede diferența, Contează anii, experiența ...? (mai mult)
Sall! Am sa va pun acum o întrebare tâmpită :)) Cum îmi dau seama daca am voce? =)) Adică, nu stiu... Mie îmi place vocea mea când cânt dar dacă mă înregistrez îmi e rușine de vocea mea...? (mai mult)
Niste muzica? Mai noua?
Daca ati vrea sa faceti bani cantind in strada, ce oras ati alege: Leeds sau Manchester? Ps: De ce?
As vrea sa va intreb daca stiti melodii gen: "Bring Me To Life - Evanescene?
Salut, ce imi recoamndati dintre PANASONIC SC-MAX4000EK si SONY SHAKE-X3D! Am nevoie și de motive ca se aude mai tare la înalte sau la bass etc.
Cei de la B.U.G. Mafia au tricoul acela cu "LUME MULTA OAMENI PUTINI" are cineva idee cu ce fel de font a scris? Si as vrea sa fie la fel. Ma poate ajuta si pe mine cineva?...? (mai mult)
Salutare internautilor! Am o nouă întrebare pentru voi. Îmi poate scrie și mie cineva pronuntia cuvintelor din melodia „Rap God" melodie cântată de Eminem. Sau mai bine zis, doar partea în care...? (mai mult)
Se mai poate cumpăra albumul imperiul lianelor?
Vreau si eu cateva melodii in engleza care sa transmita un mesaj emotional, dragut prin versuri.
As dori sa stiu si eu cum se cheama melodia care are versurile: "Tinerete iarta- ma, batranete uita- ma, cat sunt tanar si traiesc, pe mandra sa o iubesc". E o melodie populara/de pahar....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!