Guys am auzit un remix super la piesa lil wayne - a milli. Am reușit in club sa o înregistrez. sper sa ma ajutați. Dau funda, Shazam nu imi detectează nimic....? (mai mult)
Oricine, chiar daca nu stie canta, se poate inscrie la cursuri de canto? Eu am o voce cat de cat, dar daca ma fac de rusine ca merg acolo si am o voce mediocra?
Este o melodie cu niste calugari,ii ceva tehno, mai vechi stie careva cum sa cheama?
Recent am achiziționat aceste boxe: http://m.cel.ro/boxe/boxe- 2.0- edifier- bluetooth- 136w- r2730db- black- pMyYxNDEo- l/ Intrebarea e următoarea, daca voi pozitiona boxele orizontal(adica...? (mai mult)
Salutare, stie careva cum se numeste melodia de final din clipurile lui ilie's vlogs? Mersi mult!
1.hei,cine este fan BTS? 2. cum se numeste melodia de la iumor, pe care danseaza danceworld?
Ce muzica ascultati si de ce?
Hei! Este o melodie apărută cam prin 2013- 2014 ( cam o data cu Dernire Danse) ce este cântată de o negresă cred și are in videoclip copii africani. In melodie se auzea des un instrument gen cimpoi....? (mai mult)
Cum se numeste melodia in care un barbat este imbracat ca un indian si umbla printr-un oras. E o melodie noua.
Am nevoie de instrumentalul melodiei asteia, ma poate ajuta cineva? https://www.youtube.com/watch?v=eNzZy3VIE84
Stiti ce melodie e in acest videoclip la minutul 1:40? https://www.youtube.com/watch?v=ipSvfk4IFfE
Vreau sa ma apuc de clarinet si vreau sa imi achizitionez unul. Vreau sa imi spuneti daca acest clarinet e bun de ceva si merge sa invat si sa cant pe el. https://www.olx.ro/oferta/clarinete-...? (mai mult)
Cum se numeste melodia aia cantata de Drake din reclama aia cu Taylor Swift cand alerga pe banda si a cazut? xD
Sall, am auzit o melodie la radio gen : Charlie Puth & Selena Gomez - We Don't Talk Anymore. Nu am stat sa o analizez mult era ceva gen "evrybody look at sky" oricum vocea semana cu a lui Charlie...? (mai mult)
Am auzit miercurea asta pe 03.05. 2017 o melodie la cronica carcotasilor si nu stiu cum se numește tot ce stiu ca unul din versuri era "I need you"
Ce formatie de nunta a- ti avut la nunta voastra? Eu as vrea sa colaborez cu www.orchestrapetrecaretii.ro.Poate sa- mi dea cineva cateva detalii desprea aceasta formatie? Va multumesc!...? (mai mult)
Care e orientarea sexuala si gender-ul artistului Jeffre Star?
Vreau si eu disurile dintre neli si jamie: Piesele Porunca 9, ADN si warhimer sau cum ii zice( tumbnail cu orcul acela sau ce e ) Dau funda
o sa las mai jos versurile unei piese rap scrisa de mine, pe un beat de pe Youtube. Versurile sunt, la fel ca beatul, triste, insa eu sunt un amator, am cam 10 piese scrise, si chiar ...? (mai mult)
Puteți să-mi spuneți ce fel de tip de melodie este pisea "Sucker for pain"? Hip hop?:)))
Cum se numeste melodia de la iumor, pe care danseaza danceworld
Era o melodie, imi amintesc doar videoclipul, venea un autobuz cu niste fete nasoale undeva pe o plaja iar un negru incepe sa le anterneze sa ajunga niste bombe sexy. are idee cineva? :D
Știe cineva cum se numește melodia care se aude ca și cum ai bate într-o sticlă. Pls.
As vrea si eu niste melodii in genul melodiei "Tuesday" de Burak Yeter.
Https://www.youtube.com/watch?v=TGdc6qt4DMk cum se numeste piesa?
Ce parere aveti in legatura cu cei de la Linkin Park? De ce s-au comercializat si scot porcarii ca "Heavy"... De ce nu mai pastreaza rap rock-ul lor autentic?
Stie cineva cum se numeste melodia de la 5:17? https://youtu.be/Ia2MBu5LUSE?t=5m20s
DAU FUNDA! Buna TPU, care sunt cele mai bune corzi de chiatara, de unde le-as putea lua si cam cat costa? Multumesc anticipat
Era prin 2007/2008 o melodie arabeasca/indiana cu refrenul " zum ne zum, zum ne zum" după care urma "gabule, gabule" Dacă o mai are cineva îl rog să mi spună cum se numește sau s o urce...? (mai mult)
Hello! Cine canta melodia ale carei versuri sunt: mai trenule de ce ai fot rau cu mine de mi-ai luat dragostea cu tine? E interpretata de o doamna.
daca cineva a fost la liceul arte la muzica Marin sorescu, puteti sa-mi dati un orar, sau sa-mi spuneti cum se fac orele
Cine poate sa imi dea si mie versuri de rap?
Stie cineva cum se cheama melodia de inceput de la youtuberul fazzer?
Ma puteti ajuta si pe mine sa pot afla si eu cine canta urmatoarea melodie si cum se numeste ea? Daca stelele se sting Daca norii nu mai plang Atunci stiu sigur, foarte sigur Tu esti aici ...? (mai mult)
Am auzit de curand o piesa la radio si din cate am inteles e in albaneza si e despre tata sau ceva de genul.Melodia e pop/trap/disco si e cantata de o data. Aveti vreo idee? Dau funds.
Exista vreun canal de tv sau radio care difuzeaza muzica k-pop?
Nu stiu cum sa ma exprim. Sper sa intelegeti: cand ating note foarte mari mi se deschide doar ochiul stang de tot ca, , cum mi- ar iesi iar ochiul drept sta normal. Si voua vi se intampla asta? Mie frica...? (mai mult)
Buna stie cineva daca o sa fie live premiile billiboard 2017 si pe ce program?
Care a fost prima melodie pusa pe YouTube?
Am nevoie de negativul melodiei Dubai - Satra Benz. Multumesc anticipat, dau funda.
Are cineva de vanzare albumul VICTIM OF EVOLUTION de la trupa THE NOMAD. sau nu stiti de unde pot sa il cumpar(as vrea varianta CD, dar e ok si mp3)
Cum pot deveni cântăreață de manele? Am mult talent şi am 14 ani.Pot deveni o vedetă?
Salutari I-am cumparat fetei mele o vioara noua, dar nu scoate nici un sunet cand pun arcusul pe corzi.Ce ar trebui sa ii fac sa scartaie si ea putin. MULTUMESC
Cum le cheamă pe fetele din videoclipul Jason Derulo -Swalla Dau Fundaa
Cine imi da si mie cateva versuri de rap ca vreau sa compun o piesa
Hey! Am examene la pian, sunt absolventa a Scolii de Arte, dar la examene de obicei cant de doua ori mai rau ca de obicei.Am incercat diverse metode(ma incurajam, nu ma concentram in exces, psihologia...? (mai mult)
Hey, TPU! Am musical.ly si as vrea sa imi spuneti cateva melodii care as putea sa le cant! Multumesc!
Stie cineva o melodie mai veche de prin 2009, parca, care in videoclipul ei apare o fata care tragea cu arcul dintr-un video proiector?
Îmi poate spune și mie cineva cum se numea melodia aia pe care o cânta probabil mandinga și la început spunea ceva de genul "îmi doresc sa apăs pe un buton" și era un băiat care cânta după refren...? (mai mult)
Cum se numeste melodia? https://youtu.be/aa77B8mAMAk
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!