Cum se numără în măsura de 3/8 la pian? Vreau să cânt Für Elise dar nu îmi dau seama cum pot să număr șaisprezecimile, se începe cu anacruză (cu două șaisprezecimi) și se continuă în...? (mai mult)
Ce formații muzicale seamănă cu A.S.IA?
Cunoaste cineva vreun program pentru negative? Eu scriu versuri, stiu in capul meu cum o sa sune, am o linie melodica, dar nu cunosc instrument.
Salutare. Stie cineva cum se numeste muzica originala din https://youtu.be/e7Dzz_XoKT8 Intervalul 3:47-4:17. Muzica e de la Deep House si la varianta originala era un barbat care canta muzica.
Bună! Ce muzică ascultati? Care-s melodiile voastre preferate? Ceva sugestii...?
Buna! Imi puteti da cateva recomandari de melodii in franceza?
Am scapat carcasa de airpods pro 2 de cateva ori, e totul in regula?(am husa)
Pentru un Samsung Galaxy S20 ultra ce căști ar fi mai bune: Buds Akg de la Samsung sau Skullcandy buds(am auzit că sunt f bune la sunet)?
As putea colabora cu o casa de discuri, ca copywriter? Scriu versuri de aproape 2 ani
Salut! Era prin 2008- 2009 o melodie house club, in care singurele cuvintele cântate erau, , automatic, automatic, ITS automatic … Avea un vibe de club extraordinar Va rog dacă aveti ceva indicii...? (mai mult)
Salut TPU! As avea o intrebare legata de cum se numeste o melodie pe care am auzit-o recent Tot ce stiu e ca se repeta aceste cuvinte "peruma repejuma". Multumesc mult de raspuns
Buna! Cum reușesc sa scot clapele de la orga?
Stie cineva cum sa dansez precum Michael Jackson?
Buna, daca stie va rog cineva. Canta o doamna or domnisoara, in versuri stiu exact ca repeta- - - - O inima mare ca a ta nu are nimenea si apoi la refren cam asa- - - - Vreau sa te fac fericit. Daca...? (mai mult)
Cine poate scrie o pesa trap cu, cuvintele cheie = masini,bani, femei etc beat-dominos de pe yt
Cine poate scrie o pesa trap cu, cuvintele cheie = masini,bani, femei etc Pe beat-ul acesta=https://music.youtube.com/watch?v=KNF2y5gcXp0
Salut, bună. Am in cap o melodie cu "mama nu știa carte, dar mi- a fost o profesoară. E o melodie cu un mesaj emoțional, și nu mai mi o amintesc. o fredonam eu. sau "Mama nu știa să citească,...? (mai mult)
Salut,imi puteti recomanda niste melodii pentru niste copii de clasa a 4 a? Pentru ca au banchet si m au chemat sa pun muzica si nu stiu ce fel de melodii asculta ei acum ????
Salut, cine ma poate ajuta sa gasesc o melodie, mai tin minte doar un vers: " 24 din 24 stai conectat cu creieru prajit... "
Salut TPU! Îmi poate da cineva niște exemple de piese de la Deliric in genul piesei "Lasă"(tot de la Deliric)
Salutare! Cum credeti ca pot invata sa dansez pe muzica populara? Un sfat va rog!
Buna, chitaristilor! As avea nevoie de o melodie, o caut dar nu o gasesc! Sunt intr- un grup folk si am cantat o melodie la chitara ce suna: "de vrei sa te joci, cu linistea mea, gandeste- te bine ...? (mai mult)
Buna ziua! ma puteti ajuta sa aflu a cui este melodia de jazz de pe tvr2, data in intervalele dintre emisiuni? multumesc.
Salut, urmeaza sa sustin in cateva zile primul meu "concert" la vioara, v oi canta ceva clasic doar ca am o problema pe partea sonora, desi vioara suna super misto am impresia ca nu vibreaza coarda destul...? (mai mult)
Am montat un subwoofer și am fir de remote tras la casetofon să se oprească subwoofer.ul când opresc casetofonul întrebarea mea este pot sa țin și firul de remote și să pun și buton on off la...? (mai mult)
Salut comunitate! Caut de ceva timp un cantec in limba spaniola cantat de un tip putin ragusit care, la un moment dat, daca nu ma insel e primul vers din refren, zice: "ven a mi cama" sau "voy a tu...? (mai mult)
Ce boxe s-ar potrivi modelului Volvo xc 60 2012 fata, spate?
Mă puteți ajuta sa aflu cum se numește melodia din tik tokul ăsta? MULȚUMESC! https://vm.tiktok.com/ZGJxuM7kv/
Salut! Am o boxa care se inchide dupa ce ascult cateva secunde,stiti cumva de la ce poate fi? Boxa este pe curent, nu portabila si are subwoofer.Multumesc
Salut, TPU. Care vi se pare cel mai de bun radio CHR care difuzează muzică și frumoasa și de calitate, nu zgomot intre Kiss FM, Radio ZU, Virgin Radio, Pro FM si Radio Impuls?
Salut TPU. Spuneti- mi si mie diferenta dintre pachetele de subwoofer alpine si hertz? Hertz este la 10 milioane 250 W rms si Alpine este undeva la 7 milioane de 300w rms, normal nu e mai bun Alpine? ...? (mai mult)
Vă rog, mă puteți ajuta cu găsirea versurilor de la melodia Devande-Secret Admirer?
A mai pus cineva aceasta intrebare dar pentru ca nu prea ii rapunde lumea o sa intreb si eu: Ce parere aveti despre Lana Del Rey? Ce va place/ce nu va place la ea? Ce imi place la ea e ca melodiile ei...? (mai mult)
Salutare! Voua ce melodii sped up va plac? Mie imi plac mult Shameless de Camila Cabello, You Right de Doja Cat si Weeknd, Baby I'm yours si Say yes to Heaven de Lana Del Rey. Ce alte melodii sped up...? (mai mult)
Sunt foarte curios să aflu părerea voastră despre Lana Del Rey, ce vă place/displace la ea. Vă rog să aduceți argumente față de părerile voastre.
Ce muzica este pe fundalul digistoria?
Cum se numeste melodia cu versuril:sunt Stefan sunt aici din primul an.
Salut/Bună! O să încerc să fiu scurt. Cum se numește acea melodie (ceva mai veche), în jur de 2012 (dar nu sunt sigur nici de an, nici de gen), mai house așa și începe cam așa: (nu știu ...? (mai mult)
Vă place cum cântă Sia?
Cat de des mergeți la concerte de muzică clasică?
Cum sa cant la vioara mea din 1713 Stradivarius?
Stie cineva un magazin fizic unde pot gasi ceva de genul https://www.emag.ro/transmitator- fm- auto- multifunctional- timeless- tools- modulator- fm- cu- raza- de- actiunie- 5- m- usb- si- bluetooth-...? (mai mult)
Https://youtu.be/uMRTT9Mxnrc Cum se numește melodia de la minutul 4:16?
Cum se numeste melodia din video? https://youtube.com/shorts/E9hHvzB73TY?feature=share
Buna ziua TPU, am și eu o întrebare pentru oamenii cu ceva experiențe în domeniul muzical, o să fiu foarte scurt și la subiect, când încerc să dau pe un beat (instrumental) tip trap sau hip- ...? (mai mult)
Buna ziua. Ce imi recomandati sa am intr-un studio complet? Si cum se naste o melodie de la 0?
Salutare, am o întrebare, am cumpărat de curând un casetofon kenwood din media Galaxy și am observat ca se încinge foarte rău și mă gândesc dacă se arde se poate schimba pe garanție?
Care mai ascultă heavy-metal de pe-aici? (Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden, W.A.S.P., Accept, Saxon, Savatage etc.)
Pai eu am orgă acasa dar dacă vreau sa învăț cu tata tipa la mine când fac ceva greșit, dar ieri am cantat la un festival o părticică dintr- un cântec și ma gândeam nu ar fi bine sa învăț...? (mai mult)
Https://youtu.be/bQHQsdNNeqI. Cum se cheama prima melodie de la acest video? Dau funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a