Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Unde trebuie sa îți înregistrezi piesele muzicale ca sa demonstrezi ca sunt ale tale? Mulțumesc!
Salutare, am un sistem audio Cabasse xo 5.1 și îmi lipsește cred eu splitter- ul, piesa care face legătura dintre boxe și subwoofer, are cineva idee dacă pot găsi asa ceva sau daca pot înlocui...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum pot găsi adaptarea de la piesa voltaj " da vina pe". Ma interesează adaptarea care poate fi cantata pentru clasa a 8a
Https://youtu.be/dqEP-pSDS6w Stie cineva cum se numește piesa de la secundele 00:51? Am incercat si eu cu shazam dar nu mi da (dau funda)
O dat nostalgia în mine și îmi amintesc că era mai de mult difuzată o muzică cu o fată în rochie roșie și un robot din conserve care dansau și erau și niște tocuri pe acolo și la final vine...? (mai mult)
Cum se NUMEȘTE muzica de fundal la acest video? https://youtube.com/shorts/84vmJP_Y2a8?feature=share
Care este cea mai frumoasă melodie de muzică ușoară românească pe anul acesta?
Bună, am și eu o întrebare legată de Spotify. Nu știu ce am făcut, dar îmi apar numai melodii în romana la recomandate, majoritatea fiind manele. Cum pot ieși de pe comunitatea romana? Țin...? (mai mult)
Care e faza cu UCMR pentru un artist? Mulțumesc!
Care e faza cu CREDIDAM pentru un artist? Mulțumesc!
De ce apare oboseala in voce atunci când canti sus și mult? Care ar fi remediul? Mulțumesc!
Salut, am auzit acum cateva zile o piesa la radio si inca ma intreb cum se numeste. Am avut timp sa dau cateva shazam- uri dar fara succes. Ori imi zicea ''try again'' ori imi dadea piese random. Noroc...? (mai mult)
Bună! Am Youtube Premium dar cand deschid camera de la orice aplicatie muzica se opreste, si la masina la fel daca vreau sa filmez, am mai vorbit cu prieteni si lor nu li se intampla asta. Stie cineva...? (mai mult)
Cum pot sa devin cântăreț cunoscut?
Ce muzica ascultati la munca?
Ce versuri v-au mai impresionat din muzica pe care ati ascultat-o recent?
Salut. stie cineva dupa ce melodie e plagiata aceasta melodie a lui Romeo Fantastik? https://www.youtube.com/watch?v=TzNTgBiBR7k&ab_channel=MuzicadePetrecerebyAmma partea intre secundele 20 si 30 imi...? (mai mult)
Https://youtu.be/I--YxzDFqD4 Scrieți niște versuri in engleza pe beat-ul asta
Buna seara, pls ajutooor! Caut o piesa, dar nu imi vine nici un vers in minte.Stiu doar ca videoclipul incepe cu 2 persoane(un el si o ea) care sunt morti, acoperiti cu un cearceaf ceva, si vine un...? (mai mult)
Salut! Vreau și eu să găsesc o melodie pe care o caut de foarte multă vreme. Știu vag niște versuri. O sa pun câteva detalii folositoare despre melodie. 1. Rap sentimental/tristețe Fragmente...? (mai mult)
Muzica care rulează în fundal la acest clip cum se NUMEȘTE? https://youtube.com/shorts/r8SoVByrCxM?feature=share
Aveti toate versurile cantarii "ліубов божа нам открета" din limba ucrainena ? Va rog, sa trimiteti-mi și o sa va dau Funda!
Buna, daca stie cineva cum se numește melodia de la La Familia sau Puya Zicea ceva de genul: noi nu halim băiețeii care poarta bikineii oioi nu ne halim nici între noi ce sa mai zic de ei? Mulțumesc...? (mai mult)
Vrea cineva toate melodiile din Compilatia 2 si 3 al lui Cristi Dules? Ca le-am gasit.
Salut,vreau si eu beatu si sound trackul de la melodia asta, prea misto- https://youtu.be/tUOJTh5-0hE. Vant turbat -Sisu
Bunaaa, cum se numește melodia nu știu sigur cum se scrie da e pe alta limba,, iaa maeaa vasss,, Vass se spune puternic era un trend pe tiktok și nu o găsesc :))
Hey, vreau și eu idei de muzică, dar muzică gen rap hip hop, vă rog.
Cunoaște cineva o muzica clasică sau instrumentală care să aibă ceva asemănător cu inceputul de 20- 30 de secunde din acest videoclip? Îmi este foarte familiară, am mai auzit înainte, dar...? (mai mult)
Salut! Încerc sa găsesc o melodie rock/ melica sau ceva în genul asta muzical în care cântărețul/solistul are o voce soft, este o melodie solo și din câte știu cântărețul care o cântă, ...? (mai mult)
Aveti cineva piesa Scuze de intarziere e ra'm in mă-ta?
Ce întrebări amuzante as putea pune idolului meu pe liveuri,e grupul kpop BTS, și fiecare separat fac liveuri?
Vreau si eu strofe trap facute de voi, va rog sa-mi spuneti o pagina de socializare a voastra pentru a discuta recompensa:)
Salut,am un passat b6 si as vrea sa ii schimb boxele originale cu ceva mai bun,m-as duce pe niste boxe hertz dar nu stiu ce sa zic, alte pareri? Multumesc
Cum se numește melodia aia cu 'i love you love you i don t care abt you' apare în episodul 31 din povesti de familie și în episodul 38 sezonul 7 din lecții de viata și vreau sa știu cine o...? (mai mult)
Salut! Avea Kefren o piesa cu numele " Scuze de întarziere e ra'm în mă-ta, versurile se gasesc usor pe google dar piesa nicaieri... O are cineva salvata? Sau poate stii unde sa o gasesc...
Salut! vreau și eu niște versuri Trap va rog frumos, multumesc!
Salut, vreau sa gasesc o melodie dar nu dau decat de versurile ei, e o melodie veche a lui Mr. Juve,, Hai mai baga una doua,, stie cineva unde o pot gasi?! Dau funda!
Vreau și eu versuri de mgk dar sa fie făcute de voi
Cum sa iti alegi un pick-up bun, care sa poată citi și mai multe tipuri de discuri?
Buna. Poate să îmi zică cineva cum se numește a treia melodie din acest remix? Vă mulțumesc. https://youtu.be/z5rrXfR44JA
Https://www.youtube.com/watch?v=WXrnFGpbS6M&ab_channel=DECIBALV Cum vi se pare?
Sunt melodii care va plac doar refrenul sau doar o parte din ele si sa ascultati doar partea aia? Daca da care sunt acelea? La mine acum este "Daryl Hall & John Oates - Out of Touch" Imi place doar...? (mai mult)
Am o chitară clasică pe care aș vrea să o vând, însă nu știu care ar fi cea mai bună metodă. Sfaturi?
Profesoara mea de canto ma acompaniaza la pian cand facem vocalize. Vreau sa-i arat cum cant la pian si nu stiu cum sa o rog. Cateva sfaturi?
Heyy, caut tobosar (la liceu) care sa fie pasionat de rock si metal, dar si de alte genuri si care sa locuiasca in zona Bucuresti. Avem o trupa de coveruri, dar dorim sa incepem si sa compunem, avem...? (mai mult)
Salut TPU. Cum setez LPF cu multimetrul la statie?
Salutare! Dau fundita celui care imi lasa 30 de titluri de Hore lente/ascultari, 30 de Hore miscate si 30 de sarbe. Multumesc!
Salut, de ce stă becu de la boxa aprins dacă boxa este stinsă?
Salut TPU am un Sony mhc-rg 495 impedanța 6-16 ohm pot să îi schimb difuzorul de bass să pun altul cu impedanța de 8 hm Mulțumesc!
Era acum mulți ani o melodie cântată cred de un bărbat și videoclipul era filmat pe un drum înconjurat de brazi cu doua fete una dintre ele era blonda și rasa intr- o parte și ele erau intr- o ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!