cine stie melodii hip-hop, rap asemanatoare cu Onyx Buc Bac, Whut Whut,:https://www.youtube.com/watch?v=LX5Dijv0spA, dau funda.
am ascultat o bucata de melodie romaneasca cantata de o fata si nu stiu decat cateva versuri "nu cred ca un destin a fost scris pentru noi doi povestea mea si- a ta - dragoste fara egal" ...? (mai mult)
Hei TPU imi spuneti si mie niste versuri de melodie,ceva despre animale,comedie,copilarie.(sa nu fie horror, injuraturi, dragoste)
Cum se numeste o Boxa cu statie de amplificare integrata? As vrea sa achizitionez una si as vrea sfaturi pentru ca sunt incepator! Vreau sa conectez si chitara aucustica si o doza de instrument de preferat...? (mai mult)
Salutare. Ce melodii despre "Alexandra" știți? În afară de Aventura :D
Hei TPU imi spuneti si mie niste versuri de melodie,ceva despre animale,comedie,copilarie.(sa nu fie horror,injuraturi, dragoste)
Am auzit o melodie la radio azi si era asa "ce se intampla intre noi?" canta doar o femeie, nu e piesa lui irina rimes*
Spuneti- mi si mie o melodie care incepe cu unul dintre cuvintele din versul urmator: Cine sta la masa mea Cu cine impart plapuma Cine poate sa- mi raspunda L- as plati intr- o secunda http://Versuri.ro/w/xyd7...? (mai mult)
Ceva piese gen https://www.youtube.com/watch?v=mOpCL3ggpCQ?
Salut cum se cheama melodia aceea cu un artist negru canta si danseaza pe fundaluri colorate si s au facut o gramada de memeuri cu o poza din videoclipul lui
Https://www.facebook.com/Greenaade/videos/816519095172507/ Cine știe cum se numește melodia la dansul dat? Vă rog mult dau coroana primului răspuns...
Hei,TPU! Care este melodia voastra preferata?
Caut o melodie populara si nu gasesc. Are un vers de genul lasa te pe mana mea si cred ca e cunoscuta, dar nu o stiu. Multumesc!
Am auzit si eu o melodie pe Radio BanatLink. Post de muzica sarbeasca. Este o melodie "da da da. dadadada da"..este in sarbeste o caut de 2 luni are cineva idee cum se numeste?
De curand am observat ca ma pasioneaza remixurile si tot incerc sa fac si eu si nu mi-a iesit deloc si incep sa cred ca nu sunt bun la asta. Ar trebui sa ma dau batut?
Cu se descarca muzica de pe net pe legtop?
Ce a cantat Nicoleta Tudorache la Romanii au talent in aceasta seara?
Buna seara Astazi ascultand la radio in timp ce conduceam la un moment dat au dat o melodie cantata de un roman, aparent tanar care mi- a placut foarte mult. Din nefericire cum prioritatea era condusul...? (mai mult)
Ce casti imi recomandati pana in 50 lei, pentru un Huawei?
Va salut! Era o aplicatie faina pe telefon de pe care puteam descarca direct muzica de pe telefon de pe Youtube si aveam multe diferite optiuni MP3 MP4 VIDEO, etc. Multe.*FUNDA!*
Vreau, dacă știe cineva un remix de la FoB Immortals și Lemonade Mouth Determined. Cel mai bine să fie elemente din negativul amândurora, dar să se audă mai puternic cea redată cu versuri la ...? (mai mult)
As vrea sa imi iau o chitara si stiu ca ar fi un magazin de instrumente muzicale in Rm. Valcea, dar nu stiu unde e. Puteti sa imi scrieti unde il gasesc.
În zona VIP la Untold puteai sa pleci in zona normală și sa te întorci când voiai?
Cum se numeste melodia de la minutul 07:20 https://www.facebook.com/David.Pojoni.Official/videos/1500089410035994/
Salut, acum ceva vreme am ascultat o muzica in care tin minte ca se fluiera pe ton, era o melodie simpla si cred ca de anii 2005-2012. Tin sigur sa precizez ca nu e de la Flo Rida
Am un telefon Samsung Galaxy J3 2016. Doresc sa da dau loop la melodiile din telefon, dar nu merge. Ma poate ajuta cineva?
La zona VIP de la Untold puteai sa pleci la zona normală și sa te întorci când voiai?
Cum se cheama melodia aceea "te transformi intr-o felina si intepi ca o albina"
Stie cineva cum se numeste melodia? Stiu doar o mica parte din ea. if do you need somebooody... urmat de un mic trap. Cine stie are funda.
Cunoaste cineva vreo solista de muzica usoara, populara, care sa vina si sa cante la o nunta maxim 2 ore? Astept idei. Va multumesc!
Cum as putea sa imi descarc direct pe telefon un album intreg al unui artist sau a unei trupe?
Am auzit recent o muzica la NEATA CU RAZVAN SI DANI. Dar nu stiu cu se numeste. Zicea ceva cu numele unor fotbalisti si era enumerat si Hagi...
Stie cineva cum se numeste melodia de la 21:10? http://youtu.be/ADAxxx-Ry-4?t=20m48s
Ca actor ai nevoie de voce muzicala?
Am un amplificator integrat stereo si doua boxe. Nu prea ma pricep, cum sa conectez boxele. Le- am conectat dar nu se aude nimic si nu stiu cum sa setez intrarile si iesirile alea... Statia functioneaza...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu o melodie pusa pe yt pe nunta lui ashe din final fantasy 12 si nu o mai gasesc... nu e din soundtrackul din finalfantasy e alta melodie Aici e linkul de la video...? (mai mult)
Fratilor, am urgenta nevoie sa gasesc o melodie. Inainte de anii 2000 erau o formatie, 'Accent', si aveau o melodie 'Cristina', a facut Maria Raducanu coverul asta dupa original https://www.youtube.com/watch?v=9Ex0MQt86Zo....? (mai mult)
Https://youtu.be/3hqrgJ57DCg îmi spune ți și mie va rog frumos cum se numeste melodia? De un an tot o caut...
Stie cineva cantecul, care suna cam asa:Ti- am dat in dar o floare si- ai calcat- o in picioare, la la la la la la la la la lala. Fata nesarutata e ca floarea neudata, la la la la la lala la la...? (mai mult)
Am auzit la radio o melodie la refren zicea ceva de genul "yolei yolei yolei", nu prea se auzea bine. Multumesc!
Imi puteti spune si mie cum se numeste o melodie? O caut de ceva timp dar imi e imposibil s- o gasesc. Ii stiu videoclipul. Cantareata este blonda, imbracata intr- o ...? (mai mult)
Niste manele de despartire, de dragoste. Exemplu Toni-Cafeaua din zori.
Ce ziceti despre piesa de mai jos? E de rap. Spuneti-va parerea indiferent ca e pozitiva sau negativa :)) https://soundcloud.com/user-222397975/124a
Salutare grup sunt nou am si eu o intrebare pe care orga sa o aleg eventual sa pot baga ceva ritmuri precizez ca sunt incepator din urmatoarele. Gem gk340. Gem ws1. Psr 273. Psr303. Roland E70. Korg...? (mai mult)
Colecționează cineva discuri cu muzica populara, clasica și lăutărească?
Am mai gasit si Psr550 la 120€ si Psr620 la150€ in afarade celelalte adica Gem GK340 la 70€. Gem Ws1 la 80€. Korg Is40 la150€. E70 la 120€. Psr273 la 60€. Psr303 la 70€. Sunt ancepator ...? (mai mult)
Chiar de ieri am început să cânt la vioară. Îmi puteţi recomaanda câteva site-uri cu lecţii la vioară? Ştiu că la vioară sunt Sol RE LA MI. DAU FUNDITĂ.
Salut sunt nou pe forum ati putea sa ma ajutati la aegerea unei clape precizez ca sunt ancepator la orga. Am gasit urmatoarele modele sh. Gem GK 340. Gem ws1. Roland E70. Korg Is40. Psr303. Psr273 astea...? (mai mult)
O frumoasa melodie de prin partile noastre mie mi-a facut ziua frumoasa.Auditie placuta! https://www.youtube.com/watch?v=eSJrZaYypZs
Am nevoie de un nume pentru un grup coral format din tineri. Vreau ceva frumos și sa nu fie nici prea lung. Poate sa fie românesc latin și grec numele. FAU funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!