Vreau sa învăț să cânt la chitară electrică (știu cât de cât la acustica). Ce chitări îmi recomandați? Ce mai trebuie să cumpăr pentru ea? Aștept cu nerăbdare răspunsurile zee...? (mai mult)
Hei,TPU! Sunt un Mare Selenator (fan al Selenei Gomez) Stie careva daca Selena va relua turneul,, Revival"?
Buna TPU... vreau si eu niste filme de dragoste ceva frumos si emotionat
Salutare, caut o melodie care suna cam asa: " aaa aa vreau sa fiu numai a ta aaa aaa erai doar a mea aaa aa. " Nu stiu sigur daca vreau sa fiu a ta sau vreau sa fii a mea era vorba ..suna in genul...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=zrqLSi8NMaU melodia de la inceput plss
Fac meditatii la muzica pentru a invata sa cand la chitara, am de invatat cateva acorduri, imi puteti spune va rog care sunt basi acestor acorduri? Si cum imi pot da seama care e basul unui acord? ...? (mai mult)
Vreau site.uri cu portative de vioara, muzica noua, Despacito, Shape of you, de genul (nu neaparat astea) Dau funda!
Numai mie imi pare ca in muzica spaniola mai nou apar manele?
Hey guys! Caut o piesa de ceva timp si nu reusesc sa o gasesc. Melodia este despre mama si o canta o tipa blonda. Ma puteti ajuta cumva? Multumesc
Salut, caut si eu o melodie pe Youtube care am gasit- o acum ceva timp 3- 4 ani sau ceva genu asta. In fine, acum o caut ca disperatu' si as avea si eu o favoare aici. Tot ce imi amintesc din videoclipul...? (mai mult)
Avea Andreea Banica un videoclip in care era intr-o camera plina numai de frunze de toamna. Poate sa ma ajute cineva cu numele melodiei acestui videoclip?
Stie cinev niste melodii bune?
Am 14 ani si m- as apuca de cantat vocal, dar eu cred ca nu prea am voce, dupa cati ani de cantat se va schimba cat de cat? Si sa incep sa cant asa, acasa vreo 2 ani? Vreau sa ma apuc de muzica...? (mai mult)
Help...ce rimează cu fire? (Foc) in engleza pls, e pentru o piesă... uitați aici: "We are black cats...(aici vine rima) And we like to play with the fire." HELPPP!
Salut, ma intereseaza de unde pot achizitiona un tweeter (difuzor inalte) pentru boxe elac el 130, ca nu gasesc pe nici un site
Ce parere aveti de muzica aceasta uni zic ca iuliana beregoi a copiat ritmul eu zic ca nu este adevarat. https://www.youtube.com/watch?v=JrGlNYc-AGM
Salut tuturor, am si eu o intrebare. Este o melodie cantata pe la radio si in refren canta o fata si cred ca spune ceva de genul "wish you were here" dar nu sunt sigur. Cred ca am vreo 2 saptamani de ...? (mai mult)
Vreau să-mi iau un amplificator pioneer a-443, treabă e că nu am boxe, merge și dacă il conectez la laptop?
Sal, vreau sa stiu si eu cum se numeste melodia de la "bravo ai stil" din 21 04 17 pe care au intrat concurentele la inceput
Am auzit zilele astea o melodie care spunea in strofa ceva de genu: Nu se lasa greu, e fata perfecta, iar la refren zicea ca bea. Va rog daca stiti sa imi spuneti cum se numeste. E cantata ...? (mai mult)
Imi poate recomanda si mie cineva niste melodii de la "BTOB si Monster X"? Sunt începătoare in trupele astea doua
Puteti sa mi scrieti si mie toate genurile muzicale(nu le stiu pe toate sau daca am auzit de un anume gen nu stiu sa dau exemplu de o melodie) si sa mi dati hiturile, mega hiturile sau cum vreti voi ...? (mai mult)
Salutare la toti. Intrebare pentru cei care stiu muzica sarbeasca. Stiti de cumva, daca exista o piesa cu numele Ferrari Kolo? Pentru Mercedess exista.
as dori sa cant poate chiar sa ajung o cantareata dar asta este doar un vis totusi am mers la doua scoli de muzica care miau fost recomandate fiind "cele mai bune " dar nu a fost adevarat. profesorilor...? (mai mult)
Salut.As avea nevoie de ajutor din partea unui utilizator care are cumparat programul BIAS FX, mai exact pentru un preset.
Vreau sa compun o muzica, sfaturi? Dau funda (doar versuri)
Salut de curand mi am luat un sistem 3 boxe si un subufer si nu stiu cum sa fac ca se aud doar 2 boxe si cineva mi- a spus ca trebuie sa intru in setari si sa dau pe ceva 3.1 dar unde sa intru ajutati-...? (mai mult)
Daca ar fi sa alegeți intre melodia S.O.S de Indila, si melodia Derniere Dance de Indila ce ați alege?
Cum pot sa ating note înalte? Sau cine imi explica treaba cu tenor si celelalte ca nu le inteleg, cum aflu ce sunt?
Hei buna, era o melodie cu doi turci sau indieni sau arabi nu stiu sigur ce erau in masina se filmau cu efect gri din cate stiu faceau un freestyle imi poate spune cineva cum se numeste? Multumesc...? (mai mult)
Dulciurile pot afecta corzile vocale sau vocea?
Care este cea mai buna piesa a lui tupac?
Am auzit la radio profm o melodie cu versul _ya habibi ia go? care melodie e că mea plăcut mult?
Prin anii 80' auzeam o melodie care era foarte ascultata pe vremea aia la refren zicea djiamani brilianti dar nu era nici de Marta Savic nici de Enis nici Stana Izbasa era voce de bărbat și nu era...? (mai mult)
E o melodie "halucineeez" ce s-a ntamplat/ cred ca de vina e paharul cu care m-am combinaaat" stie cineva ce melodie e? Pls!
Cum se numea melodia aceea care are ca background un tip negru cu anumite desene albastru neon?
Salutare, a fost acum cateva seri, la emisiunea U Remember de la UTV, o melodie la care pur si simplu nu- mi amintesc titlul, tot ce imi amintesc e ca melodia parea destul de veche cea care canta era...? (mai mult)
Melodia de la 5:56? https://www.youtube.com/watch?v=WaYB3SkmIoQ
Pentru cei care au vazut emisiunea aia Za Za Sing, pe antena 1, stiti cum o cheama pe fata aceea bruneta ce canta in grupul de 3 fete cu baiatul ala? Ma refer la fata din stanga.Auzisem ceva de Catalina,...? (mai mult)
Este o melodie, in care zice "it's such a beautiful day " si nu mai stiu cum se numeste, inainte o dădea mereu la radio
Ce părere aveți de Șatra BENZ? Eu încerc să nu fiu hater dar nu știu cum e posibil să asculți așa ceva din plăcere. Aceia sunt o tentativă de raperi care încearcă să- i copieze ...? (mai mult)
Am o piesa in minte si nu stiu cum se numeşte. Tot ce imi amintesc era videoclipul. Era un barbat pe ceva acoperis neterminat al unui bloc imbracat cu o jacheta neagra. Peste cateva momente...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum se numeste melodia aceasta? https://soundcloud.com/andrei-retegan/edm-music FUNDA!
Buna asi dori si eu sa stiu unde pot gasi doar instrumentala originala de la melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=azyKC7PbsD0 am ascultat- o intr- un local doar din pian si era superba daca o pot...? (mai mult)
Voi care credeti ca este muzica adevarata? ma refer la gen. ofer funda
Caut o melodie cantata de o tipa, versurile continand gen : who's gonna love you? who's gonna cry for you...who's gonna... you? are cineva vreo idee? sugestii?
Va rog sa ma ajutati si pe mine sa gasesc o melodie a unui artist r&b numit Mario cu un video in care avea pe un perete un leu sau tigru desenat
Off maine am un concurs eu fac, canto si na am emotii si nu vreau sa gresesc ce sa ma fac? Va rog ajutati-ma dau funda multumesc!
Am nevoie de niște tabulaturi pentru muzicuță! Va rog dacă puteți, ajutaţimă si pe mine!
Ce raperi romani va plac? Ce parere aveti despre Deliric?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!