Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 6 Februarie 2025 sunt:
Buna va place urmatoarea piesa? https://www.youtube.com/watch?v=0YGwUhg2XNk&list=RD0YGwUhg2XNk
Stie cineva din ce melodie sunt urmatoarele versuri? Ma lupt cu timpul exact ca un tigru, singur Chiar daca nu e simplu, sunt sigur ca printre frimituri si laturi, mai sunt oameni nu caricaturi...? (mai mult)
Hi! Nu reusesc deloc sa gasesc o melodie.Stiu doar cateva versuri: "You make me feel like I'm- a top of the world, oh yeah" dupa acest vers incepe un rap din care am retinut doar un vers: "The right,...? (mai mult)
As vrea o lista de melodii romanesti, in special manele.
Am o piesa in cap, era redata des pe tv prin 2016. E melodie pop, stiu ca era la un moment dat o faza in care un tip pleaca in razboi sau armata si se cearta cu nevasta- sa. cam atat imi amintesc =))...? (mai mult)
Salut, am o boxa bm de 250w si nu se aude cand o conectez la cd player, precizez ca nu are membrana rupta sau vreun fir scos din membrana, are 2 capse de legare fire 2 pe o arte 2 pe alta parte Help...? (mai mult)
Heii TPU! Știți vreo melodie care sa țină în jur de 2m și 30s? Cine spune cele mai multe melodii primeste fundă!
Vreau sa stiu cum se numeste melodia de la minutul 12:00 https://www.youtube.com/watch?v=5Q85gZOnQIc Parca seamana cu un beat de la Cheloo?
Neata! Sunt o fana Carla's Dreams, imi doresc sa vina in orasul meu la balciul de anul asta. De unde sa fac rost de contacte de la Global Records si la Carla's Dreams, ar fi bine cei din orasul meu sa...? (mai mult)
Ajutați- mă să găsesc o melodie veche, vă rog! E românească, de vară, de prin 2000 sau puțin mai mult cred. Cântă un băiat, la plaja, care zice in melodie ceva gen că s- a aruncat...? (mai mult)
De ce nu gasesc melodia "LA RPMA SAU PARIS" OFFICIALA, ci doar in colaje? URGENT! am nevoie pentru am pune pe un CD DAU FUNDA! URGENT!
Unde gasesc si eu melodia LA ROMA SAU PARIS de Florin Salam? ci doar in colaj? Care imi da link- ul de la melodie sau sa ma lamureasca de ce nu o gasesc DAU FUNDA! Trebuie sa o pun intr- un CD si nu...? (mai mult)
Este o melodie cred ca noua care este difuzata pe la virgin radio si suna ceva de genu "tum tananana tum tananana..." asta e gen refrenu...
Cum sa castigi multi bani in Just Dance? Am doar o melodie si nu pot sa fac bani pe ea ca sa castig si alte melodii. Ajutor!
Stie cineva de piesa de pe fundal.....https://www.youtube.com/watch?v=bCLpRncijQw
Am vazut o data un videoclip la tv in care 2 tipi erau legati de scaun si o tipa facea ce voia din ei. Nu i- am dat importanta atunci pentru ca nu mi- a placut dar m- a intrebat o prietena daca ...? (mai mult)
Salut De unde pot cumpara si eu din Bucuresti 3 potentiometre? -doua 100KB-30 grade -unu B100K trebuie sa le schimb la un volan pentru calculator
Nu cred ca este instrumentalul melodiei Bullet - A fost odata, dar il poate face cineva si sa- l incarce pe un site si sa- mi lase link aici? Nu- mi dati raspuns cu "fa- ti tu, incearca audacity", ...? (mai mult)
doresc sa comand o chitara de la fly-music, ce parere aveti despre acest site? Pot sa am incredere in ei?
Vin si eu la Dn- voastra cu o mare rugaminte - am tot cautat zile intregi si nu pot sa gasesc aceasta melodie : " la o nunta te- am vazut, mi- ai placut tare mult, pe brate te- as fi tinute, te-...? (mai mult)
Am o intrebare, cum o cheamă pe fata din videoclipul Feel-Mahmut Orhan si Sena Sener?
Heii..am nevoie de ajutor Am auzit acum vreo 2 ani o melodie la un foc de artificii.dar nu pot sa o gasesc nici in ruptul capului..stiu doar ca era ceva in gen "concorvia, concorvis"nu stiu asa ii era...? (mai mult)
Ce părere aveți despre rock-ul aniilor 70-80-90? Credeți că este mai apreciat decăt rock-ul din zilele noastre?
Cum pot dezactiva" Shuffle play" de pe Spotify chiar daca am activat VPN ul? Nu pot alege piesa pe care doresc sa o ascult.
E cineva de aici din Buzau? am o urgenta
am nevoie de ajutor, o cunoaste cineva pe Manolache Madalina? daca da am o mare nelamurire legata de ea p.s e artista din Buzau
Am o intrebare pentru cei care ascultati trap... Am tot cautat un cantec, este ca elegy - thefatrat doar ca un remix si pe voce masculina cred, daca stie cineva cum se numeste. Dau funda...? (mai mult)
doresc sa cumpar chitara electrica Harley Benton G46 Set LH, mentionez ca sunt incepator si stangaci. :)) Ce parere aveti despre aceasta chitara?
Bună. Eu de ceva timp ascult rap. Mai precis, El Nino. Vreau să știu... Ce este „Olteanclan"? E doar numele unei piese și atât? Reprezintă ceva anume? Că am văzut că există și tricouri ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia asta http://vocaroo.com/i/s1OHtmA1GXg3 ?
Ce parere aveti despre trupa From ashes to new?
De ceva timp tot caut sa imi cumpar o chitara. Dar nu stiu exact ce ar trebui sa caut. Sunt la inceput...nu as vrea sa dau foarte mult pe ea... aprox 400 lei. Sunt dispusa sa iau si ceva la mana...? (mai mult)
Https://youtu.be/OE6qNK1GwxE cum se cheama melodia de pe fundal de la minutul 1:28? Please!
Ce este/inseamna A.R.M.Y? Are legătură cu K.pop si cu BTS, nu?
Cum se numeste melodia de la noua reclama Lavazza?
Cum se numeste melodia aia care la refren zice run si apoi zice ceva in gen pam pa pa pam pa pam.
Nu de mult am inceput sa ascut rock, bineinteles ca nu cunosc prea multe trupe, asa ca va cer niste sugestii. Nu- mi plac alea sataniste sau extreme. Un exemplu de trupa pe care as prefera-...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cântăreții de hip-hop lansați de emisiuni gen "Românii au talent"?
Ce sa întâmplă cu melodia "Jamie Woon - shoulda" nu mai gasesc melodia originală pe nicăieri!
Cine canta la minutul 3, 40 in acest video https://www.youtube.com/watch?v=ybWnclFfu7M?
Stiti un spp in care pot descărca muzica pe telefon? Am cautat si la toate imi trebuie internet. Stiti voi o aplicatie in care sa pot descărca muzica si dupa sa o ascult offline?
Niste note la saxofon alto pentru Radu mamii Radule?
Am auzit recent o melodie in magazinul 'h&m', o melodie destul de vesela, cantata de o fata si din refren am inteles doar 'f*ck you for you to be', sau ceva asemanator. Dar f*ck you sigur zicea :)) ...? (mai mult)
Hello! Caut si eu o melodie. Nu-mi amintesc numele acesteia, dar stiu ca videoclipul este cu o tipa bruneta cu parul creţ care merge pe bicicletă. Mulţumesc!
caut de ceva timp un instrumental pe care l- am auzit in timpul unei jurizari la iUmor. Am incercat cu Shazam, dar nu e posibila gasirea ei pentru ca vorbeste unul din jurati peste acel...? (mai mult)
am un telefon Samsung Galaxy J5 2016 il am de aproximativ o luna si am observat in ultimul timp ca atunci cand ascult muzica se opreste din 5 in 5 secunde, la videoclipuri la fel, pe Youtube la...? (mai mult)
Vreau si eu idei de muzica populara de calitate sau muzica folclorica romaneasca. Nu vreau melodii cantate de toate operatele fara voce care apar pe la etno. Vreau muzica foarte veche daca se poate.
Buna ziua Manea Florina sunt si am nevoie mare de negativul de la piesa one day cantata de arash feat helena. Fetita mea participa la un concurs de talente si nu o pot inscrie daca nu am negativul. ...? (mai mult)
Stiti cuma melodia? un fel de "helmut mamai"
Salut,recunoaste cineva melodia asta? http://vocaroo.com/i/s10K3RoHKFS5
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)