Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 6 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa cât ami plac manelele și sa cânt dar sa mă ajute cineva
Salut, cum este bătaia la chitară petru three little birds?
imi puteti da si mie mai multe detalii despre membrii trupei Satra Benz? Va rog!
Niste muzica rap, hip-hop, parazitii, satra, muzica rap nu romaneasca, ceva american. Funda
As avea nevoie de niste ritmuri pentru orga (nu instrumentalele, karaoke cum ar veni, ci doar acompaniamentul, adica basul si cam atat, sa pot canta eu cu ritmul acela pe spate: midi, sty...? (mai mult)
Un link cu melodia ta preferata?
Cum se numeste piesa de la satra in care keed are parteaaia cu "ipocrit"?
Bună TPU, as vrea niște melodii smechere gen Despacito sau Rokabye etc. Dau funda celui mai bun raspuns!
Salutare tuturor! Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine sa gasesc negativul de la melodia lui Liviu Vasilica - Fir- ai tu sa fii de murg. Am un nepotel de 5 anisori si are concurs la gradinita....? (mai mult)
Oare unde pot gasi ceva suruburi 1/4-20x2.1/2 inch sistem american? Imi trebuie pentru satelitii de la Logitech z906.
Am auzit aseara o melodie in club, tot ce imi mai amintesc din ea sunt versurile "cea frumoaaasa" sau ceva de genul cantate de o fata in refren. Pe langa ea mai canta si un rapper, tot in romana, iar...? (mai mult)
Are cineva idee de unde pot inchiria un set de tobe acustice pentru 1-2 zile (16-17 apr)? Multumesc
Ce melodii se pun la majorate?
am o intrebare pentru fanii hip hop ului romanesc, in primul album La Familia, cum o cheama pe tipa de pe coperta careia ii pune Uzzi mana pe sani? Nu seamana nici cu Marijuana nici cu Honey...? (mai mult)
Salut, eu sunt in clasa a- 8- a si doresc sa ma orientez catre un liceu de muzica (Dinu Lipatti) eu fac chitara si pian de 3 ani si nu stiu daca are medie de intrare sau trebuie decat sa fiu testat din...? (mai mult)
Salut, pentru a putea intra la dinu lipatti ce medie imi trebuie (App, cand la chitara si pian) dar nu stiu media cu care se intra (sau daca are medie.)
Stiti cumva de ce, cand ascult muzica la casti mi se opreste muzica? O fi din cauza mufei? Ar trebui sa o curat de praf? Daca da, cum se face?
Muzica de la 2:34? O stiu dar nu mai stiu numele. https://www.youtube.com/watch?v=nQzKhSH6rG0
Buna seara TPU. cine satie sa-mi spuna cum o cheama pe domnisoara blonda din trupa VENGABOYS sunt 2, una e blonda si 1 bruneta. ?
Stie cineva numele melodiei cantate de 2Pac? https://www.youtube.com/watch?v=jwlXDxcxGL8
Vreau sa stiu cum se numeste soundtrack-ul folosit in acest video https://www.youtube.com/watch?v=pfxS2Z8PAUQ&t=37s Va rog l-am cautat peste tto si nu l-am gasit niciunde!
Era o manea veche,care era:"Oriunde ai fi, Te voi iubi, Floare de mar", apoi:"De dragut tau traiesc si mor" Oare cum se numea?
Era o melodie cu bass in care solistul/solista zice ceva de genul in refren "shake it like dance, shake it like that". Nu stiu daca zice exact asa, dar cam asa imi amintesc, funda.
Ce parere aveti de Boxa bluetooth Akyta AB131, 3W, super bass merita cumparata. Daca nu ce imi recomandati, vreau ceva pana in 70 lei
Salut, ma poate ajutat cineva cu niste versuri? GATO & MCHH - JOC IN DOI (2014) Cine stie de unde pot sa iau versurile
Salut TPU Caut si eu versurile de la melodia asta: GATO & MCHH - JOC IN DOI (2014) Dau funda cine imi poate da un link cu versurile.
sunt pe teologie în clasa a- 9 și am o nelămurire prof meu de muzica psaltica mi- a zis ca am ureche muzicala adică eu pot lua tonurile și sa cant cu ceilalți pe același ton pot sa reproduc...? (mai mult)
Imi place Elfen Lied foarte mult! Nu din cauza ca e "plin" de fete dezbracate peste tot. Ma rog... Opening-ul este numit Lilium. De cine este cantat Lilium Vreau si femeia si sfantul.
Era o manea veche,care era:"Oriunde ai fi,Te voi iubi, Floare de mar", apoi:"De dragut tau traiesc si mor" CUM SE NUMEA?
As vrea sa stiu si eu versurile melodiei acesteia: https://kxions.ro/panel/SHINDO- SongsOfTribes.mp3. Nu cer neaparat si traducerea, dar imi trebuie neaparat versurile. Multumesc mult!...? (mai mult)
Am o problema cu un microfon... L- am cumparat, e nou- nout.l- am bagat in laptop. si cand inregistrez ceava mi se aude doar in partea stanga a boxelor, castilor, orice... Am incercat cu mai multe ca sa...? (mai mult)
Este o melodie house gen, 2014- 2015, nu erau multe versuri, voce de fata si in videoclip este o trupa gen de 5- 6 fete si stiu ca o parte din video este cand ele opresc mașina la o benzinărie, ceva...? (mai mult)
Caut si eu o melodie veche... e ceva gen tanana nana na nananna na si dupa incepe o voce de fata sa cante incet... e ceva de la akcent cred.
Am nevoie de o aplicatie care sa dea un negativ mai jos cu un ton. Cine ma poate ajuta?
Deci, in 7 ani am schimbat 2 timbre vocale si 2 registre, iar acum am ramas cu lyric soprano pe registru de cap, puterea mea vocala fiind d3-c6(c5-e5 zona de comfort). Soprana sau contralto?
Caut o melodie mai veche putin, unde in videoclip o fata poarta peruca blonda este animatoare si danseaza in club si iubitul ei o vede. apoi pleaca dezamagit de acolo. ea se simte vinovata. la final...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva ce piesa de rap din Romania are beat-ul piesei Future-Mask off?
Cum sa dau o melodie mai jos cu un ton?
Cine are un folder cu toate piesele de la bug mafia?(dau funda!)
Melodia de la 11:53? https://www.youtube.com/watch?v=KpLpaFIHhL8
am si eu o intrebare am un sistem Home Cinema care nu i se mai aud boxele nu stiu de ce cu o zi in urma mergea perfect dar astazi cand l- am aprins dvd arata ca canta dar in boxe nu se auzea...? (mai mult)
Https://youtu.be/UzFB7qTrRRU Stie cineva cum se numeste melodia de la 11:44 pana la 12:12?
Stie cineva versurile melodiei MarkOne1 & The Brothers - Lady Killer? Nu sunt nicaieri pe net. Mersi
Melodia de la inceputul videoului? https://www.youtube.com/watch?v=JftwvJIU35A
Ce formatie cinta piesa asta si cum se numeste piesa? https://www.facebook.com/naturemagazineofficial/videos/1935090720052457/
Vreau si eu cateva melodii in SI minor.
Http://uitecinedanseaza.protv.ro/video/uite-cine-danseaza-2017-liviu-teodorescu-si-marica-derdene-tango-argentinian.html... va rog imi spuneti si mie cum se numeste aceasta melodie?
Bună, am nevoie de 15 informații despre El Nino.
Am si eu o intrebare, am un sistem Home Cinema Sony, problema e ca acum vreo 2 zile am ascultat muzica si functiona perfect si astazi cand i- am dat drumul dvd mergea arata ca canta dar boxele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!