Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 6 Februarie 2025 sunt:
! FUNDA! Ceau! Unde pot gasi play- listuri cu muzica ca sa nu le descarc melodie cu melodie cu BUG MAFIA, PARAZITII, Folk romanesc(NU Folclor), System of a Down, Linkin Park, Metallica, HEAVY METAL, RAP,...? (mai mult)
as vrea sa invat ceva nou la chitara asa ca va rog sa mi dati cateva idei, adica niste melodii care chiar merita invatate. Multumesc.
Https://youtu.be/OLSs7iH4l4k In ce limba este?
Stiti unde gasesc versurile in romana ale melodiei Challi jaa - Kamal Raja?
Deranjez si eu cu o intrebare. Ieri am auzit la radio o melodie si am tot cauta- o pe net dar nu o gasesc. Mi- au ramas tiparite doar cateva versuri din ea : " Ma stig usor. Print si cersetor. " ...? (mai mult)
De ce atunci cand bag boxele in laptop se aude doar una, dar cand sunt in telefon merg ambele?
Tot aud la radio o piesa dar nu stiu cum se numeste. Canta o fata care are vocea foarte asemanatoare cu a Alexandrei Stan (poate e chiar ea. lol) si o parte din refren e ceva gen "let me blow your mind"....? (mai mult)
Stie cineva de ce mi se opreste muzica dintr-o data. Mentionez ca ascult muzica pe Tableta, pe aplicatia VLC. Poate fi din cauza castilor?
Salutare.Imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia de pe fundal? https://www.youtube.com/watch?v=E5dGzDcF2kQ
Cine îmi poate spune cele mai noi trupe Coreene?
Stie cineva un program sau site pentru descarcarea unui playlist de pe Youtube in mp3 la 320kb?
TPU! Acum cateva luni am ascultat o melodie care mi- a placut foarte mult, insa nu- mi mai aduc aminte melodia sau artistul, dar tin minte povestea videoclipului. Totul are loc intr- o camera,...? (mai mult)
Am auzit la observator (pe antena 1) o melodie care spunea ceva gen "say it without you." http://observator.tv/monden/noelle- vlasov- este- copilul- fenomen- al- modei- romanesti- la- patru-...? (mai mult)
Hei TPU :) Sunt Arianator (de vreo 3 ani) si am o intrebare: 1.Cunoașteți vreun site de unde pot comanda editia chinezeasca, , Dangerous Woman" albumul single, , Focus" si, , The Way" sau macar...? (mai mult)
Imi ziceti si mie care e faza la melodia,, Never be Alone" de Shawn Mendes? Nu prea stiu engleza ca is abia intr-a 6-a si nu prea inteleg.Moare cineva sau ce? :)))
Recent am fost intr- un club si am auzit o melodie foarte misto. Cred ca era ceva greaca/ turca/ spaniola sau in italiana. Doar ca nici nu pot sa o reproduc.Ma puteti ajuta? Retineti ca era intr-...? (mai mult)
Imi aduc aminte de o melodie care imj place dar nu imi amintesc nici versurile nici cine canta Stiu doar ca acela canta la o chitara si mi se pare ca avea parul lung, canta cu versuri Si mai...? (mai mult)
Nu stiu ce muzica sa mai ascult, simt ca ma plictisesc foarte repede si devin deprimata din cauza asta. Aveti niste sugestii?
Stie cineva ce melodie este la reclama cu mobila cred de pe DigiSport? Era ceva de genul Si marea e o amagire efemera.
Caut pe Youtube de 1 ora muzica de petrecere si gasesc numai porcarii, imi poate spune cineva niste nume de cantareti (o lista, 5-10, nu mai multe)? Merci anticipat! Ofer funda!
Era o piesa in engleza, normal, si nu mi- o mai amintesc. Stiu doar ca in videoclip tipul respectiv parca era trist dupa prietena lui si tot baga scene cu el si ea prin casa (amintiri de- ale sale). ...? (mai mult)
Stie careva melodia de la reclama cu filme de la protv in care canta fata aia?
Stie cineva numele remix-ului? https://www.youtube.com/watch?v=orIWVbQZwSw
Ce melodii in romana vesele stiti?
Caut 2 piese ale copilariei, nu imi aduc aminte decat vag de refren deci sa nu radeti. 1. Mara chu chu, pic pic o piesa trista dar draguta infatiseaza o fata in ploaie parca (nu o gasesc nici cum, ...? (mai mult)
Deci: un cantaret coreean (face parte dintr- o trupa, nu mai stiu numele) care are parul lung, putin mai jos de umeri, de culoare cenusie (cred) si e foarte dragut. :)) Stie cineva numele? Dau...? (mai mult)
Mi- ar placea sa devin compozitor/ textier de melodii, aveti ceva idei cum ar trebui sa actionez, ce ar trebui sa fac? De multe ori mi- am zis ca pot compune mai bine cand ascultam muzica decat...? (mai mult)
Am o întrebare.Am ascultat acum ceva timp o melodie dar nu stiu cum se cheamă. La refren era parca Tell me... Apoi era însoțită de instrumental(gem remix). Este cantata de un băiat.Pls...? (mai mult)
am o rugaminte mare la voi, caut o melodie pe care o ascultam acum 2- 3 ani, atunci am descoperit'o, e o melodie romaneasca rap, in genul "dragos - gloante din inima" "el nino- am auzit"...? (mai mult)
Cine s-a uitat chiar acum la Romanii au talent si ați văzut numărul bătrânului in costum alb, aveți idee pe ce melodie a dansat?
Salut, am vazut un video si nu stiu numele melodie si cine canta. In video canta o fata pe un fel de camp si e multa iarba iar vremea se schimba mai intai ploua dupa ninge si apoi iese soarele....? (mai mult)
Acum cateva zile, am ascultat o piesa pe Youtube in engleza.Nu imi amintesc cum se numeste, si nici nu am ascultat- o incat sa inteleg versurile.Era un baiat in video(vreo 12 ani- nu stiu)si colinda ...? (mai mult)
Mai stie careva o melodie vesela care sa ma binedispuna?
Vreau si eu melodii triste pls. Am o stare mai nasoala si mda...merci anticipat♡
Salut, cum as putea afla ce ambitus am? Fac canto de 3 ani si inca nu mi- am gasit puterea vocii mele, (nu prea pot sa cant sus).Dar poate stiti niste tehnici si poate imi lasati niste tutoriale....? (mai mult)
E normal sa nu îmi placa piesele românești? Singurul artist roman pe care il ascult e Vescan. dar cred ca piesele in engleza transmit emoțiile mai puternic (unele)! E ridicol sa fiu singurul care asculta...? (mai mult)
Cum unii posteaza clipuri cu muzica pe fundal fara sa ia copyright? Uitati un exemplu gasit:https://www.youtube.com/watch?v=lRHSXPSi5ls&feature=youtu.be Cum pot face sa nu iau si eu copyright? (puteti...? (mai mult)
stie cineva cam cat m ar costa sa il chem pe ricardo villalobos la ziua mea? Eu am in jur de 60 de lei de la mamaie, credeti ca imi ajung?
Salut, as vrea o lista cu melodii de petrecere in care sa apare cantareti de genul Dan Spataru, Gabi Cotabita, pentru oameni de cam 40-60 ani. Multumesc!
De obicei ador o melodie o ascult toata ziua si peste 2 zile incepe sa ma enerveze. Dar intrebarea asta nu are legatura cu asta. Sunt 2 melodii care si- au pus amprenta pe mine. Le ascult de ...? (mai mult)
Am ascultat o melodie, avand in vedere ca nu am putut sa ma uit la titlu, deja stiti despre ce o sa fie intrebarea. In melodie spunea de multe ori "Bounce" era un bass puternic si ritm...? (mai mult)
Imi spune si mie care e povestea cu Xxxtentacion si cum il cheama in realitate? (imi plac melodiile lui)
Salutare, cunoaște cineva o melodie filmată in masina/ pe plaja, in care e cântată de o femeie, melodie românească de acum cativa ani... DAU FUNDIȚA
Salutare. Este o melodie pe care o tot aud la sala si nu stiu cum se numeste..si zice ceva gen: and four. uuuuuuuuuuuuu ( un sunet care seamana cu cel de la inceputul melodiei Madonna - Bitch I'm Madonna...? (mai mult)
Era o melodie din 2009, nu ii mai stiu versurile si de aceea apelez la voi; in videoclip, intr o secventa, era o femeie ce cadea la nesfarsit (presupun), iar in melodie era o femeie ce...? (mai mult)
Ma gandeam sa imi iau sistemul asta Sistem audio PANASONIC SC- MAX4000EK, 2400W, USB, Bluetooth, Iluminare LED 3100 lei, stiti cineva ce poate? merita? il aveti? daca il aveti cum se aude? are bass...? (mai mult)
Caut o melodie Nu sunt manelist dar melodia e tare Melodia de baza e ce frumoasa esti de la guta, doar ca era foarte remixata - gen house / techno Am căutat pe net dar nu o găsesc nicicum
Care este melodia de fundal din acest video? De la minutul 1 incolo https://www.youtube.com/watch?v=WRXKbNGll_s
Cateodata aud o melodie și îmi place la nebunie. O ascult ca obsedatul zi de zi, dar dupa o saptamana nu îmi mai place deloc. Sunt singurul?
Care sunt toate melodiile si albumele trupei Specii? Nu ascult de mult, nici nu stiu prea multe despre ei, dar imi plac versurile, mesajele lor, tot.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!