Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 6 Februarie 2025 sunt:
am o problema cu chiatara mea.de o luna imi tot sasaie/bazaie corzile si trebuie mereu sa nu umblu la ea o saptamana ca sa isi "revina".ce sa fac sa nu imi mai bazaie corzile ca e super inervant ...? (mai mult)
Era cap prin 2014 o melodie de ca Cat Music cu o tipa care (avea parur ondulat) canta intr- o camera alba, si mai arata si un tip care era intr- o camera gen rock, era si un craniu pe acolo....? (mai mult)
Cum se numea melodia aia Te-am vazut te-am placut si am vrut sa te cunosc?
Fratilo vreau si eu sa fac si eu niste versuri rap dar nu stiu de la ce sa incep... ajutati-ma va rog daca putetii
Ce parere aveti despre manele din 2008-2012 in comparatie cu cele din ziua de azi? mie mi se par foarte frumoase cele vechi...Astept parerile voastre :D
Imi place foarte mult sa cant si nu am o voce foarte frumoasa si mi-asidori s-a o fac mai profunda si frumoasa am 12 ani. ajutati-ma va rog!
Salut,ce parere aveti despre piesa de mai jos? Ce ar trebui sa schimb/sa adaug? Cum vi se pare ca suna? https://www.youtube.com/watch?v=lZkhL347Fh8
Imi puteti gsi si mie melodia asta?-steve aoki neon future mixtape-
Un link cu melodia ta preferata.
Nu sunt tigan dar imi plac majoritatea manelelor, de ce oare? P.S; fara mistouri.
Trebuie sa fiu inalt sa pot canta la tobe? Am 1.65
Cine imi face si mie niste strofe de rap!
Salut, as dori niste melodii de la Cheloo sau alti rapperi gen 'inoata sau mori' Ceva calm mz
Cine poate sa- mi dea un toturial, sau sa imi explice, cum sa fac water drop sound.Ma chinui de ceva timp sa gasesc un toturial bun si nu gasesc.Si daca gasesc este in engleza, si nu sunt asa de avansat...? (mai mult)
Muzical.ly ce insemna cand cineva te invita la un duel! Funda
Care este cea mai simpla manea de cantat la chitara? Dar cea mai simpla melodie lautareasca?
Stie cineva cum se numeste melodia aia pe care o da mereu la radio, gen "We gotta run..." sau "We've gotta run..." si apoi urmeaza un beat smecher, gen trap? si refrenul asta se prelungeste, "we gotta...? (mai mult)
Bună...de curand am auzit o melodie, dar nu am retinut foarte mult ...mai exact doar buze de catifea, era vb de o tipa care era vruta de mai mult insa era doar a lui...cine ma poate ajuta? ( nu era ...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cum se pronunta in spaniola versurile de la piesa Despasito-Luis Fonsi, Daddy Yankee! Funda!
Vreau sa fac cursuri de chitara acustica in Tulcea, dar nu stiu unde sa gasesc. Ma poate ajuta cineva sa gasesc?
Dati-mi muzici smechere (linkuri)
Hei TPU am nevoie de cintece despre flori pentru un concert de florii va rog urgent am nevoie
Carebe treba cu vocile? Cum trebuie sa cant daca mi se spune sa cant la vocea a 1-a? Dar la celelalte voci?
Dau funda! Lasă un link in com de unde sa descarc un SlideMaker/SHOW
am 14 ani si as vrea sa intru in lumea muzicii, doresc sa imi cumpar o chitara electrica pentru rock/metal gen in piesele Black Sabbath Crazy Train sau AC DC Back And By, Symphony X Paradise Lost,...? (mai mult)
Am nervoie de putin ajutor. Acum multi ani se difuza pe un canal cu manele parca, o piesa, iar in videoclipul piesei era o femeie ce canta in alta limba si un copil care alerga de ceva garda...? (mai mult)
Vând vioara 2/4. CÎncăineva interesat? Nu m-am gândit câți bani, dar pana în 350 lei. Cine e interesat, sa-mi lase un comentariu.
Melodia de la 0:47. Va rog! https://www.youtube.com/watch?v=WGf3sUsftAk
O melodie de dragoste foarte frumoasa cine îmi poate spune?
Oare am o problema? Ascult o melodie de 3-10 ori, maine poimaine nu mai imi place.Vi se intampla si voua?
Ce cantece pentru chitara acustica de incepatori imi recomandati? Deabea ce mi-am cumparat una si am invatat notatiile si stiu sa citesc tabulaturi.
va rog ajutati-ma, vreau sa-mi fac un patch cu inscriptia '20 cm records ', unde pot face asta? Dau funda! Multumesc
Cum vi se pare piesa "Tu erai"? https://www.youtube.com/watch?v=xFaMsi_RTOQ
Caut o melodie mai veche cantata de o fata in romana. Melodia e mai de club si e bagata destul de des pe la mare. In videoclipul piesei e o tipa mai junkista care fumeaza si totul se intampla...? (mai mult)
Cum se chema melodia de azi dimineata de la Radio Zu,care era ceva de genu"lasa omule toporula acasa,,,si nu m-ai taia padurea", compusa de o formarie din Republica Moldova.
Hei! Stie cineva de unde pot descarca videoclipuri pe telefon?
Acum câteva săptămâni am auzit o melodie și din când in când se întâmpla s- o mai aud, doar ca nu știu ce nume are. Ca melodie este una energică, cu un refren fara versuri, iar tonalitatea...? (mai mult)
Nu- mi amintesc deloc o melodie destul de noua care era cam asa " They got me, ain't no love" si dupa la refren era ceva de genul "na na na nanana nananana, na na na nananana na nanana" melodia...? (mai mult)
Era o melodie noua cu " They got me, ain't no love, ta nananana na na, na na nana" si imi scapa numele. Daca puteti va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Salut stie cineva numele acestei fete din videoclip 1:28 - 1:58? https://youtu.be/wVPLGGWfc34
ştie cineva de unde pot lua beat uri gen Para, am cautat pe net dar nu prea mi au placut.
VREAU SI EU NISTE MUZICA DE CLUB SA DESCARC va rog ajutati-ma dau fundita
Salut știe cineva cum se numește melodia de fundal de la 0:22? https://www.youtube.com/watch?v=MGZG98pXCFM
O prietena intreaba ce trebuie sa faca sa se lase de Satra Benz
Mai am si eu un an si termin a 8-a. Ce avantaje am daca ma duc la un liceu unde vreau sa fac muzica (vreau orga)? Dupa ce termin ce pot sa fac?
Are idee cineva cum se numeste acea micuta piesa de la boxe care separa basul de inalte?
Cine imi da niste versuri de ras, adica sa fie cu Mariana S.R.L si patiseria lui Mariana S.R.L dau FUNDA! va rog
Cum se numeste melodia din reclama de la Tuborg?
Hey all, ştie cineva de unde pot lua beat-uri ca a lui Wolfie? Nu fix pe care le foloseste el, dar ceva asemanator..
Vreau sa cumpar un cablu pentru boxe, un capat sa aiba o mufa pentru tel si cealalta 6 mufe sa intre in statie. Cum se numeste si unde as gasi? Funda! Merci!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!