Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 6 Februarie 2025 sunt:
Ador trupa skillet cine mai asculta melodii mai stiti dau funda!
Știe cineva unde pot găsii negativul piesei "Luță, Luță interpretată de Stela Popescu?
Ma puteți ajuta cu niște detalii de la Liceul de arta Stefan Luchian Botoșani? Pentru admitere la profilul muzica, și astea.
Videoclip in care e o femeie cu picioare de cal ce danseaza intr-o arena in fata unor barbati. Cum se numeste piesa?
Cum se numeste melodia pe fundal de la urmatorul video de mai jos? Stiu ca e de la NCS, daca nu ma insel. Repede, acord funda, am nevoie de melodie! Video:...? (mai mult)
Va rooogg sa ma ajutati sa gasesc o melodie, link- ul este mai jos. Va rog daca stiti sa lasati mai jos melodia....? (mai mult)
Imi spune si mie cineva care este melodia când o strigă pe,, VICHI"
Cum se numeste melodia de pe fundal de la video-ul de mai jos? Stiu ca e o melodie de la NCS, daca nu ma insel, va rog, am nevoie de ea, repede!
Salut, TPU! Mă puteți ajuta? Îmi doresc foarte mult să fac muzică. Folosesc programul FL Studio, îmi puteți da niște idei? Cum aș putea să fac o melodie și să sune bine? Mulțumesc!
Cum sa învăț să cânt?
caut numele unei melodii, astazi am auzit- o la radio si sm retinut doar cand spunea: i want i want i want you, i need, i need, i need you Nu imi dau seama cum se numeste, am cautat peste tot...? (mai mult)
cine canta melodia : Astazi beau si maine beau tot salariul care-l iau.
De ce le plac tururor asa mult piesa aia "Despacito"
Ce parere aveti de melodia asta si de videoclipul asta? https://www.youtube.com/watch?v=4H5AOQHn5hQ Eu ador si melodia si videoclipul, pur si simplu m- am indragostit de ele. P.S. Uitati-...? (mai mult)
As vrea o lista cu cateva melodii de dragoste in engleza. Va rog frumos, este pentru un proiect in grup.
Hei TPU, pentru cei care asculta k-pop stie cineva cum se numeste melodia asta: https://youtu.be/sCc19rt2LBo
Care sunt sansele unui om care vrea sa faca muzica (rap, instrumentale, artwork-uri etc), iar acesta vine din mediul rural? Mersi!
Ohayou TPU! ^^ (WHY?; - ; ) Am şi eu o întrebare, care poate să- mi "compună" niste versuri pentru Rap Battle? Nici prea lungi, nici prea scurte :3 Dau fundă la cel mai bun răspuns *- * (dacă...? (mai mult)
Un link cu melodia ta preferata? (Fara latino... pls :/ )
Imi recomanda si mie cineva niste melodii mai dark asa, dar totusi nu foarte depresive? Adica sa aiba si un ritm? Ceva in genul No one's here to sleep - Bastille.Adica sa nu fie vesele, dar nici sa...? (mai mult)
Hey TPU, As vrea sa va intreb cum imi pot descarca muzica si sa o pun de pe laptop pe telefon?!
Hei! Cum se cheama piesa aia: "Close to me, close to me!"Si este rock? Nu este The Cure-Close to me. Salvati-ma de la un lapsus ingrozitor =)))
Ce aplicatie de descarcatuzica, buna pentru Lenovo A536 stiti?
Cum se numeste melodia unde zice ca refren swallow low low, this girls dont sallow low low. Sau ceva de genu. Am impresia ca zice si drake. Dar am cautat si nu stiu daca drake are o astfel de melodie....? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu negativul melodiei La oglinda?*
E o melodie spaniola,ceva,al carei refren suna cam asa:,,che sa si", si e cantata la chitara.Va rog mult.
Cum se numeste melodia aia din filmul vacantion atunci cand apare fata aia in masina aia rosie decapotabila si pana la urma da tirul peste ea
Vreau sa de a stefan de la barbulesti o dedicatie pentru mine
Știe cineva cum se numește melodie de fundal de la emisiunea te cunosc de undeva de pe Antena1, atunci când se jurizează? Mulțumesc mult!
TPU, am auzit o melodie de gen Evribadi (Everybody scris) nat mi si alte versuri pronuntate arabic/rus/chinez. Azi cand m- am dus sa iau 2 paini si un pachet de tigari am auzit aceasta melodie. Cum se...? (mai mult)
azi mi.am amintit refrenul la o melodie pe care o stiam inainte, dar nu imi amintesc cum se numeste. Refrenul suna cam asa: "Nu vreau raspunsuri, si nu vreau nimic, Nu prin cuvinte voi fi...? (mai mult)
Imi puteti spune ceva despre muzica ungureasca/maghiara? Istoria muzicii sau asa ceva... ofer funda!
Care este diferenta dintre Nightcore si Nightstep? Ce are in plus Blue Nightcore fata de Nightcore?
Un link cu melodia voastra preferata?
Se poate intra in Hard Rock Cafe fara parinte daca ai sub 18 ani?
Ce ziceti despre piesa de mai jos? https://soundcloud.com/user-222397975/asa-cum-vreau-eu
Ce gen de muzica ascultati de obicei?
Imi puteti recomanda niste cantece de chitara pentru incepatori? As prefera sa nu contina coarde care includ fretul 1 si daca se poate si cateva fara corzi.
Salutareee :) Am auzit azi o melodie, care stiu ca e mai veche, dar pe care nu am reușit să o găsesc nicicum pe Google după versuri. Refrenul suna cam așa: "Baby this is my life, believe in love...? (mai mult)
Salutare! Rog frumos pe cineva care are Shazam sa identifice cantaretul si titlul si sa imi raspunda! http://www.trilulilu.ro/muzica-manele/te-voglio-mi-amor Multumesc frumos!
Salut.Era la un talent show, o tipa care canta la vioara ..stiu ca avea o parte mica in care canta melodia din Game of Thrones..era imbracata in rosu..si nu o mai gasesc nicicum pe youtube.Ma puteti...? (mai mult)
vreau sa intru la liceul Dinu Lipatti Pitesti, imi puteti spune ce probe de aptitudini se dau la canto popular si la arhitectură
Melodia care incepe la 2:55 are cineva idee? https://www.youtube.com/watch?v=MdO7Jbfw8ys
Poate careva sa imi dea rime pentru rap battle? Fac cu un prieten foarte bun
Am auzit o melodie la radio cantata de o femeie/fata era legat de plecare in strainatate, ca fieul merge in strainatate ceva de genu, cine stie ceva de genu sa mi le trimita va rog, multumesc...? (mai mult)
Mi-ati putea da niste melodii cu note pentru acordeon. Dar sa fie gen : do, mi, fa, fa. Funda
Va place? https://www.youtube.com/watch?v=8Z5EjAmZS1o Mai stiti ceva de genu?
Credeti ca rock- ul si rap- ul si hip- hop- ul si aceste stiluri puternice de muzica sunt anti- comuniste si au fost create ca un repros impotriva comunismului si a sclaviei sau ca o incercare de a atinge...? (mai mult)
Salut imi puteti da sugestii de melodii ca I'd love to chance the world?
Vreau sa am o voce mai placuta cand cant.Cum as putea sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?