E frumoasa fetita asta? https://www.youtube.com/watch?v=OY1vv7hQQCg
Https://www.youtube.com/watch?v=ZBolyETbMLE Ce parere aveti?
Hey. ♡ Am o mare, mare problemă... Şi am nevoie de ajutor. Eu şi cea mai bună prietenă a mea ascultăm amândouă aceeaşi trupă — BTS. Îmi plac mult melodiile lor, iar ea, cum ...? (mai mult)
Http://www.pcgarage.ro/casti/skullcandy/over-head-mic-hesh-2-wireless-black/ Castile astea le pot folosi si pentru pc...adica se pot conecta cu ceva?
Deci, vreau sa stiu si eu cum imi pot forma vocea si sa cand mai bine, sa nu ma mai balbai asa mult(am vocea groasa). As vrea sa iau cursuri de canto, dar din pacate in orasul meu nu este niciun...? (mai mult)
Cu ce aplicatie pot face si eu karaoke?
Salut, am si eu o intrebare cum se numeste o melodie am vazut- o la televizor si nu am apucat sa vad cum se numeste era despre un jaf la care participau vreo 4 barbati si o tipa tunsa scurt blond, iar...? (mai mult)
Vreau si eu o lista de artisti internationali cu multe viz.pe Youtube
Imi propune cineva o piesa in limba română la chitara?
Salut cine stie cum se cheama melodia cu versurile astea? "M- am jucat cu focul si m- am ars Eu singur m- am distrus dupa iubire deloc nu am plans Tu cu mine cat ai tras m- am ars cu focu si m- am ...? (mai mult)
Cum se numesc cele 2 melodii din Iumor sezonul 3 de la inceputul numarului lui Coco si a lui Micutu?
Salut, o intrebareegata de manelele vechi, de prin 2010 cred, era o colaborare cu Cristi Nuca, nu mai stiu nici numele, nici ceilalti cantareti, stiu ca tema in general era mafia si aparea in Hummer...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=_Mk60KNrDCI Va place piesa? Vreau sa dansez cu Animelovever95 pe piesa asta, ce parere aveti?
Mie mi se potriveste muzica asta: https://www.youtube.com/watch?v=xgHgzV1H3X4 Tie ce muzica ti se potriveste?
Stie cineva melodia de la inceputului video-ului?--> https://www.youtube.com/watch?v=OlSmH3yZNco in general cand vorbeste tipul asta DAU FUNDA PLS!
Am o melodie in cap stiu doar ceva versuri bad girls dont like me sau lie me e ceva cantata de un negru :))
Ce parere aveti despre idea de a cataloga pe cineva dupa muzica pe care o asculta de exemplu: - Daca asculti Rock esti considerat satanist - Daca asculti muzica clasica esti considerat invechit - Daca...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la outroul lui CodrinBradeaSatana? Melodia aia de la finalul oricarui episod
Ce ziceti despre piesa de mai jos? Parere flow/versuri? Ce ar trebui sa schimb? orice sfat e bine venit. Fac rap de vreo 3-4 luni. https://soundcloud.com/user-222397975/piesa
Acum cateva luni m-am apucat de pian si profesorul meu a observat ca am auz absolut. Nu stiu exact ce inseamna a zis ceva de recunoscutul notelor. Imi poate vineva explica mai exact?
stie cineva cum se numeste melodia asta>> https://youtu.be/ZhWkPsn31jQ?t=188
Care trupa e mai buna, dupa parerea voastra: Parazitii sau B.U.G. Mafia?
Va place BUG Mafia? Care sunt piesele voastre preferate?
Salutare.Am auzit azi o melodie la radio(cred ca era KissFM) cantata de o femeie pe un instrumental de vioara si un vibe chill, avand o inclinatie inspre electro/trap.Tin sa precizez ca nu este vorba ...? (mai mult)
As vrea si eu niste nume pentru un canal de muzica. Nu am nici o idee. canalul contine muzica trap, dubstep, house, EDM.
Ce s-a intamplat cu albumul lui Rappa,"Secretul", din cate am auzit ar trebui sa-l lanseze intr-o saptamana, ce parere aveti in legatura cu Rappa?
Stie cineva cum o cheama pe fata din videoclipul lui Randi-"Ochii aia verzi"?
Caut de mult o melodie si tot ce stiu din versuri e ceva "but i found you[...] love again stiu ca e cantatata de o romanca :(((( hellllppp, va rog dau funda :D
Salut, ce ziceti despre piesele de mai jos? Parere flow/versuri? Ce ar trebui sa schimb la ele si care e mai buna? (sunt facute pe acelasi beat) Orice parere e bine venita. Pe care ziceti sa o continui?...? (mai mult)
Ce are toata lumea cu Satra Benz? De ce ii considera majoritatea ca sunt de căc*t?
Salut m- am tot uitat la tv si am vazut videoclipul asta Salvatore Ganacci feat. Enya and Alex Aris - Dive m- am uitat ca vitelul la poarta noua si nu am intele despre ce este vorba in videoclip va ...? (mai mult)
Am un foarte mare lapsus... știe cineva cum se numea melodia aceea cantata de un tip de la vocea uk și scaunele erau defecte, jurații erau cu fata Tipul avea plete și canta la chitara Dau...? (mai mult)
Cum se numeste actrita care a jucat in clipul lui Smiley, "Indragostit (desi n-am vrut)?
Vreau sa stiu unde gasesc un site unde pot descarca partituri
Vreau sa stiu un site unde gasesc partituri cu note muzicale pentru pian.
Buna Dimineata TPU, Azi am o problema cu sunetul, nu se aude nimic, Prima oara se auzea dar acum nu se mai aude nimic, Va rog ajutati-ma! P:S=eu am casti nu boxe
Salut, zilele trecute am auzit o melodie disco de club cu ceva ani in "carca", videoclipul incepe cu o scana unde o masina din ceva desena animate din anii 80 goneste preintr'un funal alb iar la volan...? (mai mult)
Îmi puteți da exemple de artiști similari cu Lil Peep; XXXTentacion; Suicideboys?
Nu gasesc o melodie... stiu putin din ea. : I watch you stay... fade away. cam asa cred ca zice :) Multumesc, funda!
Hei salut, cum se imbraca cei ce asculta, iubesc dubstepul?
Ce părere aveți despre Green Day.
Salut, știe careva ora la care va începe concertul Kings of Leon din 17 iunie?
Hei! Ce rol vi se pare ca are muzica in viata noastra, a tuturor, asta daca credeti ca ar avea vreun rol?
Cantecele din The Swap(Schimbul) de la Disney Channel unde se pot asculta?
Cant la chitara de 2 ani si vreau sa ma apuc de shreddding pe cea electrica. Problema e ca nu stiu mai exact pozitia mainii drepte, cum sa tin pana pentru a fii mai rapid etc. Vreau raspunsuri...? (mai mult)
Ce parere aveti despre trupa Emmure?
Stiti vreun site ceva de unde pot cumpara postere cu trupe de heavy metal? Gen Pantera, Avenged Sevenfold, Slipknot, Disturbed etc.
Neata! Cum se numesc melodii de la reclama Hot Boys dupa Music Channel?
Stiti cumva care a fost primul artist de muzica populara din Romania care a filmat in America si cu ce casa de discuri s-a filmat?
Andy Black îşi scrie toate piesele singur?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?