Heii TPU Tata a colectionat cateva casete mai vechii si as vrea sa le vand...adica cateva dintre ele sunt destul de vechi si cred ca sunt oarecum de colectie. Stiti cumva cum as putea sa le vand sau ...? (mai mult)
Buna tpu.Era o melodie cantata la chitara si cu diferite efecte pe fundal, dar nu stiu cum se numeste.Prima data am auzit- o pe animal planet in timpul publicitatii. mi- ati putea da numele ai daca o ...? (mai mult)
Care imi poate spune si mie o aplicatie de pe Google Play de pe care pot descarca muzici pe care sa le ascult fara Wi- fi, pentru ca la majoritatea aplicatilor(ex SoundCloud)ai nevoie de Wi- fi ca sa ...? (mai mult)
Aplicații muzica pentru iPhone?
vreau sa imi dati si mie versurile cum se pronunta la melodia DJ Snake - Let Me Love You ft. Justin Bieber. Fara raspunsuri obraznice. Ofer fundita.O zi buna...? (mai mult)
Cum se numeste melodia https://www.youtube.com/watch?v=y6120QOlsfU
Https://www.facebook.com/gelandewagen.LeKo/videos/1077713082312804/ Ajutați-mă vă rog! Cum se numește cîntecul cine știe? Dau coroniță primului. Unrgent vă rog!
Am auzit astazi o melodie cu versuri in romana si la un momendat se auzea pe fundal shaqiri. era un beat muzica gen muzica rap / hip hop. dau funda primului raspuns corect daca va fi
Caut o melodie care am auzit- o intr- un supermaket si nu stiu cum se numeste. Melodia este intr- o limba pe care nu o recunosc. Stiu doar o scurta parte din ea: ( ceva in limba aia ) " i o i o ...? (mai mult)
Vreau si eu niste piese care sa sune bine si sa fie de tristete in engleza sau romana. Fundita!
Salut, ce parere aveti despre piesa de mai jos? Ce ziceti de flow/versuri? s- ar merita sa o pun pe mixtape? (precizez ca trebuie sa inregistrez si strofa a doua, si de asta am scris ca e demo) https://soundcloud.com/user-...? (mai mult)
De unde pot pot scoate partituri pentru trompeta?
Parere : https://www.youtube.com/watch?v=8bRTFr0ytA8 P.S : Doar pe mine ma doare capul?
O aplicatie cu care pot sa descarc muzica de pe yt?
Va place Vescan?
La românii au talent a venit un domn de 77 de ani care avea 2 bete si un baston. Întrebarea este : Cum se numea melodia de fundal pe care și-a facut numărul?
Îmi plac foarte mult melodiile in hindi (indiene). Îmi puteți recomanda niste melodii? Pot fi și în alte limbi,numai în română să nu fie, nu-mi plac. Mulțumesc!
Este o melodie pe hora tv, cu o femeie si un barbat si zice asa " mandro draga " esti muiere cu barbat da si tu esti insurat, stie cineva cum se numeste/
Cineva care poate sa ma ajute si pe mine cu versurile melodiile acestea One A.M. - Burden? Fiindca artistul nu e cunoscut, nu gasesc pe google nicaieri postate versurile
Cum se numește melodia de pe fundalul reclamei la "Romanii au talent " difuzată la începutul lunii Martie 2017
Buna, am auzit intamplator o manea la cineva si nu stiu cum se numeste. " Mi- a duc aminte de demult cand te asteptam mereu plangand Te asteptam pana dimineata singurica cu inima arsa" astea sunt...? (mai mult)
Am ascultat si eu o melodie anul trecut cu niste fete coreene/japoneze/chinezoaice, nu stiu sigur (nu fac diferenta) aveau o melodie geniala. Tipa care era solista era imbracata in alb si tot...? (mai mult)
Ba,Sunt singuru' care crede ca Tudor Chirila seamana cu Macanache=))?
Trebuie sa fac la TIC(Tehnologia Informatiei si a Comunicatiei) un tabel in excel cu 20 de melodii si trebuie sa scriu asa: numele la solist, numele piesei, durata in min si sec, genul muzical...? (mai mult)
Da- ti- mi si mie melodii de dragoste triste. Eventual despre o iubire ratata. Cum ca si.a dat seama ca il iubeste abia dupa ce el a invatat sa traiasca fara ea....adica ea facea pe inaccesibila, pana...? (mai mult)
Caut un cantec cu refrenul: tu vei ramane a mea pe veci, ma puteti ajuta?
Era o melodie in care era o parte in care se auzea tare : asevu, stiu ca mna e din franceza, stiti cum ii spune?
Știe cineva cum se numește melodia de pe fundal de la reclama cu iUmor pe antena1?
Ce parere aveti despre Satra Benz?
Salut, caut si eu o melodie de a lui Tiesto daca nu ma insel, e veche melodia, undeva prin 2012- 2013 am ascultat- o si mi- am adus aminte de ea, dar nu mai stiu cum se numeste. Canta o fata si imi...? (mai mult)
Imi dați si mie nişte melodii de la nightcore mai triste?
Este o reclama pe antena1 în care zice ca începe iUmor pe 5. da nu contează asta, pe mine mă interesează melodia de pe fundal. Știe cineva cum se numește?
Il știți pe Tom Thum? Știți că era un video din Australia,Campionat mondial de beat box, a făcut un remix cu sunete că de orgă si vreau sa stiu daca este remixul pe net sau ceva de genul
Exista limita de varsta la concertele celor de la BUG Mafia?
Buna TPU.Am inceput sa ascult Hollywood Undead acum cateva luni si- mi plac foarte mult, dar vreau sa stiu care- i treaba cu doi membri:Deuce si Denny.Din cate am auzit, Deuce a fost dat afara din trupa...? (mai mult)
Imi puteti da un link cu o piesa de la trupa/artistul vostru favorit?
Vreau si eu sa adaug subtitrari in Romana si Engleza la melodia "Parazitii- Noi vrem respect". Imi puteti spune cu ce program as putea face asta? Sa fie un program usor de folosit, nesofisticat....? (mai mult)
Se pricepe careva la mix/master?
Este acum o reclama pe antena1 cu iUmor, știe cineva cum se numește melodia?
Îmi puteți da propuneri de trupe/interpreți de muzica rock/ alternative R&B, gen Lil Peep, Suicideboys, Tentacion, etc.
Cat costa un bilet la un concert a lui Justin Bieber? De unde îl pot cumpara?
Hey,caut si eu o melodie românească de dragoste era asa alb-negru pe fundal cu o fată si un băiat la o masă vorbeau si la un moment dat se despart! P.S. (arată pe fundal ce isi spun)
care ma puteti ajuta sa aflu numele melodiei care merge de la minutu 14:35 pana la minutu 16:50 https://m.youtube.com/watch?v=myYZ2I5DMe4
Cum se numeste melodia din inceputul videoclipului? https://www.youtube.com/watch?v=tROwp3HfnvU FUNDA!
are cineva un script de muzica? as avea nevoie.
Cum sa imi descarc muzica pe telefon?
Ce mai faceti? Ritmul din melodia asta (https://www.youtube.com/watch?v=gyXy0m-4bvE) seamana mult cu alta dar nu imi dau seama care, ma puteti ajuta oare?
Hei TPU, am auzit o melodie, canta o fata. Dar nu stiu daca versurile sunt corecte, dar sunau cam asa " ..vengo, vengo, vengo, si me ama, vengo vengo vengo. contigo quiero. (nu mai stiu ce ) si...? (mai mult)
Este o melodie care nu avea versuri, doar ritm dar tin minte videoclipul.E facut undeva pe un drum desertic, si in tot videoclipul este o persoana de culoare care se naste in locul ala, danseaza de la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?