De unde pot face rost de melodii fara drept de autor pentru a le include in filmuletele mele pe Youtube?
Voi ce muzica aveti in playlist-ul de pe telefon? Eu nu stiu ce muzica sa mai descarc. Imi puteti spune si mie?
Stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal la video-ul lui selly de la min 3:35 video-ul se numeste AM INTRAT IN ILLUMINATI ..PLS
Care este cel mai apropiat mix de melodia originala "Highway to hell"- AC-DC. Nu am timp sa ma uit la toate mix-urile, si am nevoie de cineva care stie deja sigur. Ofer Funda, multumesc!
am auzit acum câțiva ani o Melodie era cântată de un bărbat negru si in video-ul era colorat gen avea geci la fel dar de culori diferite si umbrele si nu mai stiu cum se numea
Am auzit recent la radio, o melodie cantata de o femeie suna cam asa: " si-mi vine cateodata ...mandra mea." Stie cineva cum se numeste?
Mă numesc Remi am 14 ani, sunt în clasa a - 8- a și aș vrea să merg mai departe la liceul de arte Dinu Lipatti din Bucuresti, la secțiunea canto popular! Aș vrea să stiu cam cum este...? (mai mult)
Care stie cum se numeste melodia sau unde o pot gasi intreag ii dau 1000 de funde nu 1? :)) https://www.youtube.com/watch?v=BMTBHdJyepA
Buna TPU Mai asculta cineva GOLANI de aici? Vreau sa vb cu cineva care are gusturi in muzica
Are cineva cd-ul Music4Drivers volumul 3, primit la revista promotor, din 2009? Vreau tracklistul, va rog. Multumesc anticipat!
Părere despre piesa de mai jos? (rap) Sunt la început și lucrez la un mixtape. Scuze că se aude puțin cam ciudat, mai lucrez la una care pot spune că o să iasă muult mai bună ca asta. Ce credeți...? (mai mult)
Hei. Pentru cei care se uit pe Acasa, este o melodie care o baga cand este reclama. Ceva cu " I love you ". Cum se numeste?
Ce vrea sa spuna Kazi Ploae prin versurile acestea? "Plutesc cu pânzele lăsate, Luna apasă lumea asta rea şi linştea e spartă" Funda!
Caut o melodie, are cuvantul alien in versuri, si e cantata de o femeie. E mai veche melodia, mai clasica....clasica- disco daca nu ma insel. Poate am noroc si detaliile astea va aduce...? (mai mult)
Am auzit o melodie recent, in club, daca nu ma insel. E o melodie cu bass, trap/hiphop, habar n am in ce gen sa o incadrez, dar era foarte catchy si cu mult flow. =)) Imi amintesc ca nu avea pre ...? (mai mult)
daca stie cineva sa imi spuna sa o faca sa- mi zica cum se numeste piesa asta cantata in ITALIANA din acest video https://www.youtube.com/watch?v=ULd5cvA- sb0 Durata timpului video este de 33...? (mai mult)
Am 13 ani si vreau sa-mi cumpar o chitara clasica, cam cat costa si de unde as putea sa o cumpar online?
Aparea o reclama pe ProTv in care arata ca urmeaza al 7-lea sezon din Romanii Au Talent, dar acum n-o mai baga, ca a inceput. Vreau si eu numele melodiei de pe fundalul reclamei. Dau funda si vot!
Salut, stiti cumva cum as putea intelege mai bine piesele in engleza? (ma refer la rap) Engleza stiu destul de bine, dar nu inteleg cuvinetele avand in vedere ca nu-s obisnuit cu pronuntia.
Salut, ma intereseaza un mp3 player de buzunar, nou sau second, bun, sa se auda bine in casti ( sa aiba bass caf trebuie in mod normal, sa aiba sunetul la fel de bun sau mai putin bun, dar aoroape...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește melodia de la 1:46? https://www.youtube.com/watch?v=rNzqNlDkWVY Shazam zice că- i Lead Rap, dar aia e o melodie total diferită (nu a picat bine). Dau ...? (mai mult)
Idei pentru nume de trupa(trei fete) facem si dansuri si cantam! Va rugam ajutati- ne! Avem si cont pe Youtube The Vloggers si postam tot feluri de tipuri(trimiteti tipuri de colegi, fete, etc)....? (mai mult)
De unde pot descarca muzica pe mobil? mersi
Stie cineva unde pot gasi negativul acestei melodii? https://www.youtube.com/watch?v=Vvju0C3ZBM8
Este bun acest microfon pentru inregistrare audio, muzica pentru inceput? : http://www.emag.ro/microfon-studio-usb-behringer-c-1u/pd/DTJGGBBBM/
Vreau si eu muzica faina romaneasca, rock daca se poate sau acustic. Muzica din aia faina, din aia pe care o asculti vara la mare.
Cine ştie cât costă să înregistrezi o melodie la un studio?
Eu am făcut un negativ pentru. o melodie, ar putea cineva să-mi facă versurile? ps:nu conteaza tema, poate fi si dragosttea
Pentru cei care canta la un instrument(de preferabil vioara), am probleme la atingerea notelor pe coarda, asa ca am pus niste semne pe corzi, e bine cum am procedat?+ niste detalii ar fi bune DAU...? (mai mult)
Unde gasesc clipbord la Samsung J5?
Pentru cei care canta la un instrument(de preferabil vioara), am probleme la atingerea notelor pe coarda, asa ca am pus niste semne pe corzi, e bine cum am procedat? imi puteti spune beneficiile si riscurile?...? (mai mult)
Mă puteți ajuta să găsesc acestă melodie, vă...? (mai mult)
Am un video https://www.youtube.com/watch?v=mLLykq8yvQM stiti va rog cum se numeste melodia de la 12:27? ...Am cautat de multi ani melodia aia incepe cu o vioara! funda
Mi- am luat de 2 luni o chitara (Reghin, acustica) si am inceput sa cant... cantece simple, Romanza, Nothing Else Matters etc. Am invatat singur, fara profesor. Intrebarea este : Cand caut tabulaturile...? (mai mult)
Repede, niste melodii triste rap cu legale? De exemplu cand o persoana apropiata vrea sa se drogheze si tu nu vrei sa o lasi...
Am nevoie de jiste rime bune,in care sa apara numele Daria,si ca azi e ziua ei, si ca are 14 ani.Va rog frumos! (Fundita?!)
Cui ii place muzica religioasa?
Am o chitara electro acustica și în 2- 3 locuri s- a luat culoarea de pe ea. Nu se prea observa dar totuși vreau sa arate bine. Îmi puteți recomanda un profesionist care se ocupa cu ...? (mai mult)
Cantece pentru ziua mamei?
Am auzit azi o piesa Se auzeau niste trompete sau saxofoane si zicea ceva, "mon cherry" stie cineva piesa? Si parea noua
Caut o melodie in engleza este alb-negru video si este cu un baiat si o fata care se ciarta si distrug lucruri si trantesc prin casa
Imi poate spune cineva numele melodiei de la Neli al carei refren e ceva de genul "De ce are toata lumea filme asa de proaste // Daca esti spiritual de veden la Namaste"? Am uitat numele si vreau sa o ...? (mai mult)
As vrea sa fac un video pe calculator dar nu stiu niste site-uri bune.Ati putea sa-mi dati niste site-uri?
Caut membrii pentru o trupa de rap. Care se baga?
Am un sistem 5.1 hercules xps 510 active si nu stiu cum sa il conectez la pc sa se auda toate boxele(la pc am o placa de baza Asus h81m-k,cu placa de sunet 7.1).Cine ma poate ajuta?
Imi poate da cineva versurile de la melodia Bocaseca-psycho tehnique, va rog.
Cea mai buna melodie cu vioara (care sa se auda violent, ceva ca in rock sau dubstep) pe care o stiti? (preferata voastra) nu conteaza daca e solo de vioara, vioara combinata cu alte instrumente, sau...? (mai mult)
Ascultati BMTH (Bring Me The Horizon)? Daca da, de ce?
Este posibil să îți pierzi vocea și să nu mai poți cânta? Țin minte că atunci când eram mai mic prin clasa a 7- a la ora de muzică m- a pus profesoara să cant ceva și am cântat destul de ...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste prima melodie din live-ul acesta? Dau funda! https://www.youtube.com/watch?v=Waa2N2V-Uf4
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!