Salut TPU, mă puteți ajuta sa găsesc și eu o melodie? Versurile ar fi : De la Timisoara si apoi in toata tara de la munte pana la mare si apoi peste hotare Și refrenul : dj da muzica mai tare ...? (mai mult)
Salut! Colegii mei de clasa tot imi zic ca am voce de tigan si ca as putea deveni manelist de succes. Pot sa devin manelist daca nu sunt tigan?
Pareri Depeche Mode?
Melodie gen ploua si vine tipul cu o umbrela si era gen o bila imensa de beton ca arhitectura.
Salut! Am o intrebare:este un păcat să asculți muzică phonk? Dacă nu știți sau nu ați auzit de acest gen de muzică puteți căuta pe google sau Youtube pentru că nu prea pot să explic.Muzica...? (mai mult)
Salut TPU. Unde pot găsi melodia "Un băiat manierat" Dau fundă
Am nevoie de beat-ul asta in varianta originala si nu il gasesc nicaieri. Ma puteti ajuta? https://anonfiles.com/O2sfA1efz4/ffbf52820412ba013b557e0e21b25020_mp3cut_net_1_mp3
Caut o melodie cântată de o trupa de băieți Nu știu multe versuri, dar știu așa "mirosul de cafea ce ma trezea lângă tine"
Buna! Isi mai aduce cineva aminte albumul de la margarina Rama de aproximativ acum 15 ani cu melodii turcesti si arabesti? Si daca da, eventual sa le listati aici. Multumesc mult, mult! ☺️
Salutare suflete dragi! Am o melodia in cap si nu reusesc a o gasi, stiu ca era o melodie mai pentru copilasi asa si un vers era " what does the fox say" si altul era "dingdingdinding yapapapapaw" PS ...? (mai mult)
Salut. Stie cineva de la ce melodie provine versul "swimming in the sky when the stars align"? E singurul lucru pe care mi- l amintesc si stiu ca era o voce asemanatoare cu cea a lui Sam Smith, intr-...? (mai mult)
Cum explicați versul? "Si ce slaveai in taina E asa cum nu-ti explici"
Dacă sunt roakeri aici pe TPU îmi recomandați niște trupe bune?
Pareri despre Stromae?
Salutare TPU, dupa o lunga vreme, caut o melodie insa nu imi aduc aminte cum se numeste sau artistul care canta, melodia are un ton mai trist si stiu ca refrenul incepe cu "uuuu uuuu" si este cantata...? (mai mult)
Cum se numește aceasta melodie? PS lăsați video deoparte, melodia mă interesează. Va roooooooooog e f foarte IMPORTANT PT MINE! https://youtu.be/v08IIDTMVGw
Buna din tot sufletul! Doream sa te intreb daca as putea lua niste idei din versurile tale deoarece imi plac foarte mult! Sunt pe cale sa scot o piesa dar nu sunt inspirat deloc! Multumesc anticipat!
Bună ziua, ce piese românești pot sa aleg pentru dansul mama-fiu la majorat?
Caut o melodie, pe solista o cheama Kaitlynn parca si melodia love. E imbracata in rosu in videoclip
Hey TPU! Vreau să- mi recomandați câteva piese pe care le- aș putea cânta la admitere la liceul de arte (profil teatru). Am o probă la care trebuie să cânt o piesă (nu mai lunga de 5 minute) și...? (mai mult)
Salut. Am un condensator auto Bull 1F. Cum trebuie legate firele. La statie plusul si minusul sau la intrarile de la subwoofer plus si minus?
Cum se numește instrumentalul din serialul clanul din sezonul 2 episodul 2 care se aude între 20:27 și 20:56? Va rog sa ma ajutați!
Salut,are cineva un CD cu Compilatia 3 al lui Cristi Dules? Sau melodia SI CAND MOR AM VALOARE cea veche cantată doar de Cristi Dules.Va rog sa ma contactati daca aveti aceasta muzica va rog frumos.
Salut, de unde pot gasi piese noi romanesti pop(pe stil romanesc, poate sa fie si engleza DAR NU MANELE sau TRAP-URI) ca YouTube-ul imi recomanda in mare parte tot ce stiu.
De ce melodia asta e considerată atât de bună încât mai e difuzata și azi? https://youtu.be/weRHyjj34ZE Am fost azi la restaurant și se auzea melodia asta.
Melodia asta, versurile, nu linia melodică, vă sugerează mai mult furie sau frustrare? Adică el își manifesta furia dar într-un mod voalat? https://youtu.be/YkADj0TPrJA
Buna. De cateva zile sotul meu ma roaga sa ii gasesc un cantec de- al lui Nicu Paleru pe care tine minte ca l- a azuit cand era mic. El zice ca isi aminteste din cantec versurile "Hai sa- ti dau o inghetata...? (mai mult)
Salutare. Am un subwoofer cu tot cu statie Alpine de 300 RMS. As vrea sa stiu si eu care e treaba cu Ohm, statia mea spune ca are 2 ohm x 50 w si 4 ohm x 70 W si 1 ohm 130 w si nu inteleg ce inseamna....? (mai mult)
Salut, vreau sa incep sa cant la vioară și vreau sa îmi spuneți cu ce mărime ar fi indicat sa încep? 3/4 sau 4/4? Multumesc mult!
Salutare tuturor! Mă ajutați vă rog frumos cu un link al melodiei de la minutul 4:25? https://youtu.be/Z3cvyn7K5vE
Cine isi mai aduce aminte de melodia Can't be touched?
Cât de des ascultati muzică clasică?
Am ascultat o melodie care începe cu un fluierat și mai zicea Noaptea tot mai, da numai țin minte cum se numește. Ma poate ajuta cineva?
Ce părere aveți despre piesa asta? Mi-am scris singur versurile, ce ar/n-ar fi trebuit să adaug? https://youtu.be/FMeFo7iAfrE P.s, m-ar ajuta un like.
Astăzi mai sunt populare printre fanii rockeri trupe precum Slipknot, Korn, Limp Bizkit, Papa Roach, Rage Against the Machine, The Offspring, P.O.D., Godsmack sau Red Hot Chili Peppers, în România?
Bună, Sora mea urmează să participe la școală la un concurs "românii au talent" Ar vrea sa cânte o melodie, aveți recomandări Are 12 ani!
Bună ziua! Era mai de mult o melodie (cred ca a apărut prin 2013 sau atunci am auzit o eu prima data) și zicea ceva de genu ( fragmente de care îmi amintesc) " ponde des palda con todo carnal"' " lento...? (mai mult)
Pareri despre Eminem?
Ce beneficii ai dacă îți sunt înscrise piesele muzicale la UCMR ADA?
Cum procedezi sa îți inscrii piesele muzicale la UCMR ADA?
Ce inseamna când scrii pe YouTube: toate drepturile sunt rezervate. C & P + numele interpretului+ încă ceva (de ex: Better Music Distribution)
Salut TPU, vreau si eu niste de versuri de rap ca o urare de la multi ani unchiului meu Likã. De preferat sa aiba vreo 7 versuri si sa o dau asa pe freestyle. Dau funda.
Buna seara TPU, spuneti-mi cum se numeste piesa asta : https://www.youtube.com/watch?v=ouNSNHTYZEY... 53 : 50 - 54 : 30 La Multi Ani de martisor
Salut TPU. O intrebare pentru fanii lui Tupac. De ce avea doar 200k$ in momentul mortii sale? Ar fi trebuit sa aiba mult mai mult. Am citit mai mult articole si de asta sunt curios, ofer funda.
Ce parere aveti de decernatea premiilor grammy? Ar fi meritat Harry Styles sa ia cel mai bun album sau Beyonce? Sa nu mai zic de obezitatea pe care scrie avc (Lizzo) cu cea mai buna piesa a anului
O sa vina Sapte la vreun festival vara asta?
Caut numele unui anume dansator si nu il gasesc. Din cate imi aduc aminte, incepe cu litera "F", daca nu ma insel. Singurul reper, pe care vi- l pot oferi, spre a ma putea ajuta, este un scurt video...? (mai mult)
Salutare membrii TPU.Pun intrebarea pentru cine a mai avut de a face cu probleme asemanatoare si pentru cine are o oarecare idee. Recent, am cumparat doua difuzoare de pe AliExpress si plănuiesc sa ...? (mai mult)
Stie cineva ce etnie are Killa Fonic?
Bună! Încerc de câteva zile să găsesc o piesă veche, dar nu îmi mai amintesc cum se numea sau cine o cânta. Tot ce îmi amintesc este că era un videoclip cu versuri, iar pe fundal era o plaja....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?