Pe Youtube, intr-un playlist pot sa setez ca sa se redea un anumit timp din fiecare melodie sau trebuie neaparat sa ruleze pana la sfarsit?
Astazi revin cu o intrebare putin cam ciudatica dar in fine. Este vorba de LP, banuiesc ca o stiti. Faza este ca nu stiu daca este fata sau baiat, am inteles ca o cheama Laura ok bine sa zicem...? (mai mult)
Cum devii manelist/cântăreț de manele? Să cânți si să îți iei după aceea X6, Seria 7 si altele :)))))
Salut, Caut dj sau djitze pentru un post de radio online, el este deja online dar am nevoie de coleguti, proiect nou pentru oameni ambitiosi :D
Ce credeti ca este mai bun dintre boxa portabila beats pill+, boxa portabila jbl go (gri), boxa portabila jbl extreme (albastra)
Caut și eu o melodie de ceva vreme. Este foarte asemănătoare cu Tremor de la Dimirti Vegas, Martin Garrix, Like Mike (începând de la 00:25)
Heii TPU, stiti o aplicatie buna de descarcat muzica pentru iphone(6S)? Sa pot asculta fara wifi si sa nu platesc. Dau funda
Korg pa50 sau Korg pa60? Care orga este mai buna dintre aceste doua.Si dintre Korg pa50, korg pa60 si Korg pa80, Care ar fi mai buna la toate felurile de muzica.Cum ar fi, Populara, manelele, muzica...? (mai mult)
Care este cantaretul vostru roman preferat? Al meu este Ombladon. :D
Am o intrebare nu stiu numele melodiei de la 3:44.Dau funda 100%! Linkul e aici https://www.youtube.com/watch?v=GSXvNnY--Cs (Nu gasesc numele nici in descriere) FUNDA 100%
am o intrebare de pus si sper sa promesc si un raspuns sau niste sfaturi. Multumesc anticipat! Am un var care de ceva vreme se confrunta cu niste probleme vocale, el canta dupa la varsta...? (mai mult)
Salut cine imi poate face un playlist track? Si sa puna un link la download muzica noua 2017 manele pop etc
Sunt bune boxele active de la skytec? Am vazut pe yt mai multe comentarii negative decat pozitive Deci nu stiu ce sa mai cred Ce parere aveti?
Stiti niste aplicatii prin care poti face muzica.Adica ma refer la negativul unei piese sau ceva de genu. FAU FUNDA!
Stie cineva cum se numeste muzica in care niste papusi prind viata si danseaza iar un barbat incepe sa cante si parintii se trezesc dar sunt incuiati in camera?
Care din boxele astea au bluetooth si care sunt mai bune (cred ca au ambele, dar la una nu scrie versiunea)? Unele sunt 3.1, celelalte au subwoofer cu 5w mai mare (uitati- ba la descriere) 1 http://altex.ro/laptop-...? (mai mult)
Salut,caut și eu o melodie făcută de un roman, care a apărut și într-un serial turcesc.Tin minte doar ca îl chema Cristi pe cel care a făcut melodia.Dau funda
Cum sa fac un solo de chitara improviza?
Salut,cine poate sa imi ofere un sfat? Peste cateva saptamani scot albumul de muzica..in fine..cum pot sa il inpachetez sau?
Îmi puteţi da și mie exemple de cântăreți turci? Mulțumesc anticipat!
Am o intrebare nu stiu numele melodiei de la 3:44.Dau funda 100%! Linkul e aici https://www.youtube.com/watch?v=GSXvNnY--Cs (Nu gasesc numele nici in descriere)
Bună ziua mă puteţi ajuta să aflu cum se numeşte o melodie ce se află în serialul romànesc îngeri pierduţi? https://www.youtube.com/watch?v=OaZbeJy6ziI&app=desktop Daţi pe la minutul 16:37...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=vLHNF0_OjII Va place muzica?
Cum aflu cati CV are masina ( cai fiscali) avand in vedere ca are 165 kw si 224 CP? mersi mult
Exista fani Depeche Mode pe aici? Daca da, am auzit ca in vara vor sustine un concert in Romania mai exact la Cluj.Intrebarea mea e:vor canta si melodiile si celebre ale lor sau doar cele de pe albumul...? (mai mult)
are cineva idee cand vor scoate Parazitii urmatorul album?
Care e coloana sonora de la min 4:00? https://www.youtube.com/watch?v=QaVbboIpDxE
Deci caut o melodie de ceva vreme si e cu versurile astea: "Nu stiu ce sa fac, sa o sun sau sa tac." O stie cineva?
Stie cineva o aplicatie in care pot sa editez melodiile? Gen sa tai din ele...pt ca incep prea greu, si vreau sa pun la sonerie. Multumesc anticipat
Buna,TPU. Aş dori si eu o aplicație pentru Iphone de pe care sa pot instala melodii în telefon, care să meargă si fără net.
Am auzit o melodie la un gameplay de pe Youtube si nu stiu cum se numeste.Versurile sunt cam asa: We can build a tree house in the pine trees, keeping our secrets burried underneath, flowers crash between...? (mai mult)
Deci boxe myria sau akai Putere myria 38-40w,akai 40-45w Care firma e mai increzatoare pentru sisteme audio de camera?
Salut, știe cineva cine cântă melodia asta? https://youtu.be/RfK5FqtssQ8
Niste melodii triste? Cand iti place de o fata sau cand v-ati despartit? De preferat rap sau melodii normale gen delia etc
Buna ziua/seara/dimineața! Am un lapsus spre amnezie in legatura cu o meoldie. In piesa lui Deliric, "Mâine" refrenul are o alta line melodica fata de restul ei. Aceasta line melodica din refren mi ...? (mai mult)
Salutare, stie careva cum se numeste melodia asta, ii stiu decat versurile : baby you are trapped on my attention, not to mention your love or affection, and i know is not your intention, to carry...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de pe fundalul reclamei romanii au talent sezonul 7?
Unde gasesc cd cu melodiile cantate de Leo Rojas?
stie cineva cum se numeste melodia cantata de o tipa blonda cu parul tuns scurt. video- ul este alb negru si in fiecare cadru apar maini. este relativ veche 2010- 2012 si imi aminteam ca se numeste...? (mai mult)
Ce muzica romaneasca mai ascultati? Dar straina?
Vreau sa ma apuc de cantat la clape/orga (muzica lautareasca, populara...) si pe parcurs ce invat as vrea sa imi achizitionez o orga. Puteti sa mi dati niste modele de orgi pana in 1700 2000 de lei (la...? (mai mult)
Va place cum canta Leo Rojas Ador melodiile lui.
De unde pot sa imi cumpar setul intreg de cablu RCA pentru aceasta interfata si pentru mixerul audio? Stiu ca 4 trebuie puse in interfata si 4 in mixer ( input- output ) si imi trebuie acel pachet...? (mai mult)
Cum pot intra intra pe xat de pe tel?
sunt Denisa! Am nevoie de putin ajutor! Iau ore de canto si am o mare problema cu o melodie Sofia Carson- Love is the name poate ati auzit de ea. Imi puteti scrie pronuntarea cantecului si daca...? (mai mult)
Caut o piesă, tocmai ce- am auzit- o la radiozu. Melodia era mai mult un instrumental gen dance, incepea cu o chitară refrenul era un saxofon/trompetă. Era si o voce pe melodie, de femeie dar...? (mai mult)
Salut Vreau niste boxe care sa duduie camera si am vazut ca pret boxe de la akai sau myria Care firma ar fi mai "stralucita"?(dintre akai sau myria) Pret/calitate pentru boxe de 38-45 w
Am si eu o intrebare.. Cat m-ar costa cateva lectii cu un profesor la orga?
Stie cineva din ce melodie fac parte versurile : "E prea tarziu sa- ti spun ca timpul se scurge si tot ce ramane e frum si scrum" "As vrea sa rad sa nu mai plang" Ascultam melodia pe un radio stiu ca...? (mai mult)
SALUT TPU! Care sunt mai bune casti dintre acestea doua? 1. http://www.audiovision.ro/produs/casti-profesionale-pentru-studio/ sau 2. http://www.audiovision.ro/produs/casti-audio-shure-srh750dj/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!