de ce sare cd- ul la casetofonul de la masina? Adica fac un cd cu muzica mp3 la puterea 6 sau 8 si cand al bag la casetofon la masina canta melodiile intrerupt si daca al bag la combina sau dvd...? (mai mult)
Vă salut TPU! Am auzit astăzi o melodie străină care cânta ceva de genul, , mona stela stela stela" dar nu o găsesc nicidecum. Părea mai veche așa, și nu- mi pot da seama de originaritate. V-...? (mai mult)
Am auzit o melodie si nu stiu cum se numeste! Era ceva in engleza, gen de despartire, si la inceput se auzea o motocicleta si apoi un fluerat, si stiu ca pe Youtube avea ca fundal un camp verde! Dau...? (mai mult)
Am 2 boxe tento vechi ...sunt curios sa vad daca mai merg, dar problema e ca sunt fara mufa, imi puteti spune cum trebuie sa leg firele si ce mufa imi trebuie?
Era o melodie pop prin 2006 - 2008 nu imi aduc aminte prea bine, era ceva de genu your lips taste better than wine, sau ceva gen i wanna taste your lifps... oricum nu reusesc sa o gasesc... poate va...? (mai mult)
Ce melodie să pun ca ton de apel? Eu unul nu mai ştiu ce să mai pun. Dau fundăăă!
Cum se numeste piesa de la 0:48 https://www.facebook.com/21CenturySound/videos/684024201770725/
Metalcore si Deathcore cat mai brutale, as aprecia sa fie cat mai multe trupe/melodii Mersi anticipat
Salutare, știți voi vreo melodie cu cimpoi? îmi trebuie pentru un videoclip despre Scoția.
Stiti melodii de genul https://www.youtube.com/watch?v=9ORWF5RkdO0? Adica chill, dar nu foarte, si sa aiba versuri. In engleza.
Cum se numeste melodia de la Coca-Cola cu baiatul si cu fata care se iubesc?
Salut,îmi spuneți si mie niste manele vechi ca alae sunt cele mai frumoase!
Era o melodie destul de recenta 2014-prezent cu un negru cu fata intr-o decapotabila si la un moment dat parcheaza masina la un prieten. Melodia are cel putin cateva sute de mil de vizualizari.
Avem cantaciosi pe aici (in oglinda vesela)?
As dori si eu niste muzica blana pentru ascultat in masina :x multumesc, funda! :D
Salut Tpu.Imi place o melodie la nebunie si nu stiu cum sa o gasesc.Prin ea spune (Corason, a one porty si nu mai stiu) Si cred ca asta e alta, sau tot asta (A one si Gondales) Cam asa ceva.Dau...? (mai mult)
Ce fel de muzica canta Rag n' Bone Man?
Stie cineva cum se cheama melodia pe care o interpreteaza fata asta? https://www.youtube.com/watch?v=lAxvX1rzuwA
Salut Tpu.Imi place mult o melodie si nu stiu cu se numeste.Stiu ca zic aia(Scriu cum aud) A uana si gondales sau dales ceva de genu.Dau funda, va rog ajutati-ma!
Am o boxa WSTER WS- A9. Ascult melodii de pe ea cu cardul microsd de 4gb. Am formatat cardul si am pus doar melodii pe el, dar boxa nu le citeste pe toate, din cele 90 de melodii, doar 30 le reda. Cardul...? (mai mult)
Cand eram mica ascultam o melodie si acum nu imi mai aduc aminte cum se numeste. Tin minte doar ca videoclipul era despre o fata mai rebela care nu se intelegea foarte bine cu mama ei, iar la...? (mai mult)
am si eu o intrebare: Gasim doi baieti cu care sa mearga varul meu la x factor cu melodia B.U.G. - Dupa Blocuri? Are 5 instrumentale de la ei In anii ce- au trecut/Un 2 si 3 de zero Strazile...? (mai mult)
îmi spuneți si mie niste manele vechi ca alae sunt cele mai frumoase (nu de jale)
Astăzi am văzut o reclamă la tv pentru vocea româniei. La începutul reclamei e o melodie ce începe cu " in my eyes we're forever young" ...melodia o canta o femeie... are cineva idee cum se numește...? (mai mult)
Este adevarat ca anul asta vine Martin Garrix in Romania?
Am 2 boxe vechi se numesc tento si vreau sa vad daca se mai aude ceva in ele....problema e ca nu au mufa...dau funda cine stie! Multumesc
Https://www.facebook.com/Greenaade/videos/727890247368726/ Ajutați- mă vă rog! Am nevoie urgent de denumire la remixul asta sau mai bine linkul lui de pe Youtube sau cum il pot gasi pe Youtube? Vă...? (mai mult)
Melodia de la inceput 0:00 0:06 https://www.youtube.com/watch?v=zCm0T2TcfGo
Pentru cei care asculta Ghost, care este piesa favorita de la ei? Si dacă știe careva un site de unde pot cumpăra - - >...? (mai mult)
Salut, caut o melodie latino rap sau ceva de genul, mai veche care se termina cu o fetita care canta la microfon, de asemenea, ce intelegeam(mai curand interpretam pentru ca melodia 100% nu era romaneasca...? (mai mult)
Stiti melodii gen asta: https://www.youtube.com/watch?v=KJDKL6K-kOs
De curan, mi- am cumparat o vioara si de cate ori frec arcusul pe corzi nu se audete nimic interesant, decat un sunet enervant...Am inteles ca trebuie sa frec la ea pana se uzea(tin sa mentionez...? (mai mult)
De curand, mi- am cumparat o vioara si de cate ori frec arcusul pe corzi nu se aude nimic interesant, decat un sunet enervant...Am inteles ca trebuie sa frec la ea pana se uzeaza(tin sa mentionez ca e...? (mai mult)
Salut vreau sa stiu cum pot sa bag un negativ la o melodie dar sa fac pe telefon Adica negativ, vocea mea cum sa fac astea pe telefon sa ca si fiind o melodie Atentie
Ati putea sa imi scrieti versurile in romana pentru melodia "American noise"de Skillet?
Cum sa fac mulți fani pe musica.ly
Cum devin populară pe musica.ly?
Sunt interesata de ore de chitara. Sunt din Baia Mare. Stie cineva un prof bun din Baia Mare care ar putea sa predea in particular? :)
Stie cineva vreo aplicatie cu care pot sa descarc melodii in telefon? Deci sa nu fie un Player care sa descarce muzica in Player, ci in telefon si apoi sa le ascult cu un Player...
Daca s-ar interzice muzica ce ati face?
Salutari! Am si eu o problema, imi "sta" o melodie pe creier... Era o piesa rap in care se vorbea despre denationalizare, pierderea pamantului in favoarea strainilor si nu o pot gasi pe nicaieri... ...? (mai mult)
O melodie, un playlist care sa fie in genul https://www.youtube.com/watch?v=c7zyAtkw6ac?
Salut, era o melodie din 2015 parca, erau mai multi baieti intr-o padure si era o fata pictata pe fata si faceau un fel de ritual. Cum se numea melodia? Era mai vesela.
am boxe 5.1 si nu se cam aude boxa. ma puteti ajuta?
am boxa 5.1 si nu se aude bassu' mai deloc. Ma ajutati va rog?
Heiii.....Imi poate zice cineva cum se numeste piesa din clipul asta? https://www.youtube.com/watch?v=2kMdjziMBZE&t=86s DAU FUNDITA!
Buna ziua cum pot sa descarc muzica de pe airmp3 am cont facut? Multumesc anticipat.
Hei TPU am o problema Am început sa urăsc ora de muzica, pur și simplu nu mai suport când aud de aceasta ora și asta din cauza fetelor fiindcă fac calvar la ora. De când am început școala...? (mai mult)
Stie cineva cum pun 2 boxe la un mp3 player...
Salutare TpU! Mi am cumparat un telefon (Asus zenfone 3 max) si cand il conectez la un sistem audio (cu bass si treble incorporat, am uitat cum se numeste) daca dau volumul mai tare se opreste instant...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!