Salut, era o melodie pe Youtube in care erau mai multe fete, si parca o fata blonda isi arata si sanii. Apareau si conducand un bmw sau ceva. Mi se pare ca a fost stearsa dupa yt sau cenzurata la televizor....? (mai mult)
Cum vi se pare piesa favorita sa reprezinte Romania la Eurovison anul acesta? ) http://www.youtube.com/watch?v=gU8GxDbhZ9U
Am o intrebare, nu stiti cumva un program gratis de scos negative din muzici?
Hei! As vrea sa descarc niste melodii pentru masina, gen trap, club, remix-uri. Cateva sugestii?
Hey TPU.Ce părere aveți de chitara asta: https://m.bizoo.ro/firma/topshoptvnet/vanzare/15924266/chitara-acustica-mare-pentru-copii Este buna pentru copii de 15 ani?
Daca vreau sa aflu o melodie de pe profm pe ce site ma duc sa aflu melodiile de pe profm care se asculta live? Mi-e imi place foarte mult muzica.
Am auzit o melodie si nu stiu cum se numeste! Era una despre despartire, in engleza si incepea cu un fluerat si apoi se auzea o motocicleta iar pe Youtube avea ca fundat un camp parca! Dau funda cine ...? (mai mult)
Salut este o melodie la sala un remix daca nu ma insel ceva cu baby daca nu ma insel e frumoasa rau ):)) nu pot sa-mi dau seama cum se numeste
As dori și eu câteva melodii pentru mașina. De ascultat la drum lung.
Va rog frumos imi puteti spune care sunt gamele omonime si enarmonice?
Era o melodie pe care nu o pot gasi si avea un vers "tu nu mai esti fata mare/ iar eu am imbatranit ". Stie cineva?
M-am mutat de curând în București și nu am ocazia să iau și pianul după mine. Este pe undeva o sală cu un pian unde se permite să practici?
Salut unde salvează Zonga muzica pe stocarea internă?
Daca va rog frumos, imi puteti spune niste piese de la Parazitii care critica societatea in care traim?
Duna TPU! Am nevoie si eu de cateva melodii pentru un majorat! Toate genurile va rog(manele/usoara/hip-hop/tiganeasca/populara etc )! Dau funda :) Este urgent :)
Caut o melodie. Ştiu că începe cu 1-2 bărbați şi mai multe femei, toți îmbrăcați în blănuri. Vă rog dacă ştiți melodia ajutați-mă!
Pentru a canta la un instrument trebuie sa si poti canta vocal? I'm just asking pentru ca nu le am cu muzica :v
Cum se numeste melodia care are versurile "nu mă lasă, nu mă lasă"? O caut de ceva timp si nu o gasesc
Cine imi poate spune cum se numeste melodia de la inceputul acestui clip de la vocea româniei? Las link aicea : http://vocearomaniei.protv.ro primul video.
Cine asculta Harley Poe? Icsde
Asculta cineva I see stars? Urm....si imi mai puteti da un link cu o melodie care va place?
Care este piesa voastra preferata nu neaparat all time (poate sa fie si all time) dar vreau doar sa zic daca vi s- a pus pata pe o piesa de ceva timp A mea e aici :https://www.youtube.com/watch?v=l-...? (mai mult)
Salutare. Am un amplificator de 1200 wati si doua boxe acate 1000 de wati, pe langa cele doua boxe am mai cumparat un subufer de 1200 wati, intrebarea mea este: Pot lega subuferu de una din boxe? pentru...? (mai mult)
Parazitii sau Satra Benz? Ce trupa va place mai mult? Mie personal, Parazitii. :)
Am si eu o mica intrebare. Aceasta chitara e buna pentru rock? Vreau sa cant de la Black Veil Brides pana la Fit for Rivals.
Aș vrea la sfârșitul clasei a opta să fac un filmuleț cu amintiri dar am nevoie de o melodie potrivită. Mă puteți ajuta?
Stie cineva cum se cheama o melodie? Are o trompeta care suna ceva gen: turu tu tu turururu tu, si o femeie care spune la un moment dat "fu*k you"
imi poate spune si mie cineva ce aplicatie as putea sa descarc pentru remix-music? Vrea sa mixez o melodie si nu stiu ce aplicatie sa folosesc. Mersi!
Bună, încerc de câteva zile să îmi amintesc numele unui cântăreț român. Ce îmi aduc aminte despre el este că are barbă, și are un nume de scenă mai ciudat. Este mai necunoscut. Are ceva...? (mai mult)
Salut dau funda pentru cel/ cea care IMI VA spune care e melodia de la reclama ferrero rocher din 2016 si o Mai da Si acum PE TV.
Buna,va rog sa imi spuneti cum se numeste melodia de la noua reclama Fereror Rocher.
Cum pot sa pun ritmuti la casio CTK 800
Care este genul vostru preferat de muzica? Ascultati genul respectiv deoarece va reprezinta ca persoana?
Cum pot sa pun ritmuri la casio CTK 800?
Folosesc aplicatia Synthesia MIDI si am filmat o piesa si am postat- o pe YouTube. Am primit o notificare cum ca am incalcat drepturile de autor ale unui pianist care castiga bani de pe urma melodiei videoclipului....? (mai mult)
Ce parere aveti despre manele? Si de ce marea majoritate a Romanilor urasc acest "gen muzical"? P.S. Eu nu le urasc, doar nu le ascult.
Cum pot pune boxe la un dvd simplu....sau daca merge sa fac asta > dau funda! Multumesc
Ce parere aveti despre videoclipul de la melodia lui ed sheeran - shape of you?
nu mai stiu cum se numea o melodie, era cam asa... Lasă mă sa zbor s ajung spre viitor Lasă mă sa cant sa spun ceea ce simt Ramane la fel nu ma schimbă cineva Asta e soarta E doar...? (mai mult)
Un link cu melodia voastra favorita?
Salut am vrut sa fac ca un fel de joc de lumini dupa bass la un sistem genius 5.1 am legat niste leduri in paralel la difuzor si se aprinde dupa bass exista vreun risc sa ard sistemul sau merge...? (mai mult)
Sal.cum aflu acordurile melodiei impreuna de adriana antoni si irina loghin.mersi
Ce parere aveti despre satra benz? muzica de cocalari sau trap?
Am niste versuri care imi vin in minte, si nu reusesc sa gasesc melodia. Este o parodie facuta de Vacanta Mare, versurile pe care mi le amintesc sunt: ...Tu si eu. doua boabe intr- o pastaie... ...? (mai mult)
Are mai bine de 7 ani. In videoclip apareau curcani la inceput,ba chiar se si auzeau. Avea ceva latin, nu era in engleza..as vrea sa imi lasati mai multe variante. Care este numele melodiei?
E legal sa schimb locatia continutului pe care il uploadez pe yt? Adica eu sa postez din Romania si continutul sa apara in America Este legal?
Care sunt versurile din melodia Bahoi - Freestyle tiganesc? in special cele in tiganeasca
Caut o Melodie dar nu o gasesc. In Videoclip cred ca canta ceva femeie, si e filmat cred ca in ceva tara unde traiesc oameni de culoare inchisa, oamenii aia danseaza in Videoclip si mai arata...? (mai mult)
caut o melodie de ceva vreme dar nu pot da de ea. Este o melodie de club, cantata de o femeie, nu cred ca are versuri, tot ce zice este " eeeia, eeeia eeeia " pe un stil energic.
In melodia "Lumea s- a schimbat' de la Cheloo, la inceput spune Atențiune atențiune, perfect. va rog (aici) sa fiti normali sau zambiti normal "? O intrebare aiurea, stiu dar ma contrazic cu cineva!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?