Ce programe de editat vocea stiti? Gen sa faca vocea mai frumoasa. M-am intregistrat dar nu imi place cum suna si vreau sa o fac mai armonioasa.
Hei cum sa imi creez si eu propria mea muzica ceva gen cum e asta? https://youtu.be/ih2xubMaZWI? Daca merge dau FUNDA!
Cum se numeste melodia, de pe fundal, de la video-ul din link-ul urmator : https://www.youtube.com/watch?v=3x6FXkXakUM&t=243s, din minutul 5:40
Magazine hip-hop în Suceava n-avem? Albume, haine, chestii?
Cine ma poate ajuta cu niste instrumentale hip hop in schimbul a 4 promovari? Lasatimi linkul facebookului in comentariu;)
am nevoie de un nume de trupa noi suntem 4 si suntem doar băieți si am dori un nume mai cool sa nu fie sensibil!
Stie cineva de unde pot descarca melodia lui Quick - Azi ii fain?
O melodie trap care suna gen "aha aa ah aha aa ha ahah aaa" seamna mult cu vocea din jetta-i d love to change the world,
Trupe mai putin stiute de trash metal care sa nu aiba mesaje sataniste(gen metallica dar mai putin cunoscute)?
Știu că mulți dintre voi nu sunteți mari fani ai acestui gen muzical. nici eu nu sunt, însă am nevoie de ajutor. Cine imi poate spune și mie vă rog un live al vreunei manele in care să apară...? (mai mult)
ce muzica stiti in 2017, gen hip hop,manele,muzica usoara, Dau funda
Buna dragi prieteni! Doresc sa gasesc niste surse de Optimizare a site-ului meu! Directoare...etc, metode noi...bla bla bla! Cine poate sa-mi dea si mie niste sfaturi?
Amplificatoarele pentru chitare electrice sunt compatibile si pentru chitare bass?
Imi puteti scrie niste versuri compuse de voi niste versuri HIP HOP sau R.A.P dau FUNDA! la cele mai bune versuri compuse
Ceva foarte ciudat mi s- a intamplat. Ca prin minune, m- am trezit cu o piesa in cap. Ciudat era ca nu mai auzisem acea piesa in viata mea. Stiam versurile pe de rost. Stiu ca o sa spuneti chestii...? (mai mult)
caut o melodie cantata de o fata care suna cam asa Baby noi doi vânt si ploi te-am iubit ne-am ranit sa nu ma lasi nici când....Inimi noi la lumina lumanarii ne incalzim
Hei, cum se numeste omul acela care spune PROFM! dupa o publicitate inainte de melodie?
Cum aș putea să îmi ajut prietenul să se lanseze in lumea muzicii? Are voce și ureche muzicală, dar îi lipsește puțin încrederea. Știi cum aș putea să i- au legătura cu o persoană care...? (mai mult)
Salutare. Am ascultat acu 2 ani o melodie rusasca ceva rap cu niste baieti si o fata, video incepe cu un Mercedes de vine la o piscina unde sunt numai fete, ia refrenu suna ceva de genu "DA DAIRI DA ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, am un logitecg z906 si un genius 6000, problema este ca atunci cand pun un bass bosted la Logitech se aude un zumzait din woofer cu cat dau mai tare cu atat se aude mai tare zumzaitu...? (mai mult)
A descarcat cineva melodia originala "The Weekend- Hight for this", inainte ca aceasta sa fie stearsa de pe toate site-urile? Variantele care sunt acum nu se compara cu originala.
Vreau sa ma ajutati sa gasesc o melodie. Va rog frumos! O stiu de foarte mult timp, de prin 2003- 2004. Tot ce imi amintesc este ca o canta o femeie imbracata in rochie neagra si lunga si cred...? (mai mult)
Știți câteva melodii de-alea lui Pacha man, gen:Crazy sau același sânge?
Buna am o mare problema, am un sistem audio 5.1 si dupa cum cred ca stiti la acest sistem sunt 3 cabluri jack, as putea gasi undeva un cablu care sa scoata din 3 jackuri unul singur, daca da imi puteti...? (mai mult)
Salutare tuturor. Tatal meu are o orga veche, Roland JUNO 106. Cand am scos- o de la locul ei, am incercat sa cant la ea. Am invatat o melodie si unele clape nu se mai auzeau, iar acum nu se mai aude...? (mai mult)
Buna,sunt clasa a 5 a.De Ziua Indragostitilor la scoala se organizeaza un concurs de karaoke.Ce melodie sa cant, in engleza sau romana? Puteti sa-mi dati un nume de melodie care as putea sa-o cant?
Doresc sa stiu daca este posibil sa descarc muzica pe telefon cu tot cu versuri. Ma refer sa imi apara si versurile cand dau play la o anumita melodie...aa si sa fie gratis
Un site de pe care as putea cumpara Guardians of the Galaxy awesome mix vol 1 DVD si Of monsters and men- my head is an animal? ( carturesti.ro nu le au disponibile)
Salut TPU Imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia de la minutul : 0:40? Link : https://www.youtube.com/watch?v=2b5BYgACsLM&t=394s
Am o problema cu rap- ul, fac de vreo 6- 7 luni si simt ca nu am evoluat prea mult. Stiu ce versuri aveam la inceput si desi sunt mai proaste ca cele de acum, tot simt ca daca mai multa lume...? (mai mult)
Salut,am o mica mare problema, cine ma va ajuta va primi funda... 1Cum fac sa am idei noi pentru piesele mele hip hop 2cum fac sa aiba ritm 3cum fac sa rimeze?
As dori o imagine cu versurile:. Imagine pe care o pot incarca pe Facebook. Funda.
Heii TPU, aceasta este prima mea intrebare aici. Deci. Am iesit cu niste prieteni pe afara, tin sa mentionez ca sunt in Anglia, si ei ascultau intruna o melodie care mi- a placut si mie, e in engleza...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu numele unei melodii. Nu imi aduc aminte decat ca in videoclipul oficial era un negru care avea probleme cu familia si in timp ce mergea cu autobuzul vedea cum sunt arestati oameni.
Salut TPU Caut o piesa de la Cedry2k in care povestea o seara cum se batea, si pe cine intalnea si ce facea.... Multumesc! Funda
Cine stie niste melodii noi misto? Nu conteaza genul FUNDA
O parere despre trupa I see stars?
Salut am auzit acum o perioada o melodie rap/hip hop ce cuprindea in versuri/refren :, , cade cel ce se razbuna ochi pentru ochi dinte pentru dinte".As dori sa aflu cum se numeste acea melodie dau funda...? (mai mult)
Slut TPU! Nu stiu cu sa gasesc melodii pe youtub dar fara sa se auda cand canta doar sunetele, astept raspunsuri
Vreau să-i fac un filmuleț cu poze iubitului meu. Ati putea să-mi recomandati o melodie? As vrea in italiana. Mulțumesc.
vreau sa-mi scriu copilul de clasa a VI a la liceu si vreau sa stiu : 1. Cu ce medie se intra? 2. Cum sunt profesorii? 3. Ce rebuie sa fac ca sa de la profil de muzica?
Stie careva cum se numeste melodia din reclama Lays "smile day"?
Hei, voi ati fost vreodata singuri la un concert? Cum v- ati simtit? Ideea este ca vreau destul de mult sa ajung la un concert, dar realizez ca niciunul dintre prietenii mei nu asculta trupa.Si totusi...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cum se numeste melodia de la inceputul serialului "Love story"(o poveste de dragoste ) de pe happy chanel?
Heei, stit de unde pot face rost de negativ de la "Pedepseste-ma dar nu pleca" de Adria Serban?
Stiti unde pot gasi negativul de la piesa" Ia-ma de mana" cantata de Delia? DAU FUNDA!
Hello,TPU! Vreau si eu un site unde pot gasi instrumentalul de la Smiley-"In lipsa mea"! Va rooog! Urgent.
Hei! Stie cineva cam ce melodii ar trebui sa pregatesc pentru admiterea la conservator la sectia canto sau jazz? Cam ce trebuie sa interpretez la probele de la aceste 2 sectii?
Salut, m.am apucat de saxafon de 2 luni si am 20 de ore si 15 melodii, ma descurc binisor, dar am o problema cu gajaitul, am exersat si 5 ore la sax dar tot gajait e cand faci vreo nota, cine ma ajuta...? (mai mult)
caut o melodie, am gasit- o intr- un videoclip pe Facebook https://www.facebook.com/pg/DracusorulGol/videos/?ref=page_internal E tipa care joaca biliard in rosu, si nu, nu e pagina mea. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!