Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 7 Februarie 2025 sunt:
Dive - Salvatore Ganacci (feat. Enya & Alex Aris), inceputul melodiei e original sau e preluat de la alta melodie. Daca e preluat, dupa cum mi se pare mie, care e acea melodie?
Imi puteti recomanda niste casti foarte bune cu izolare fonica pana in 500 de lei? Urgent. Dau si fundita.
Caut de mult timp o melodie si nu o gasesc! https://www.youtube.com/watch?v=g8lut02Gy3U Minutul 28:50 funda
Caut o melodie. Descriere : cand incepe melodia, incepe cu o muzica intrumentala, dupa 20 de secunde incepe sa canta un tanar (baiat) cu o voce foarte linistitoare.Stiu ca in melodie este ...? (mai mult)
Hello! As dori sa- mi cumpar niste casti noi, on- ear preferabil. Mi- ati putea recomanda niste modele pana in 500 de lei, cu o calitate exceptionala a sunetului si cu izolare fonica? Si, cel mai important,...? (mai mult)
Cum se numeste melodia aia de pian de la Vodafone cand te baga cineva pe asteptare? Imi puteti da un link daca e pe Youtube?
Imi puteti spune niste formatii bune de metal (cum ar fi Metallica, Tool, Nirvana etc.)?
Prieteni, astăzi 06.01. 2017 în jurul orei 08.30 la EUROPA FM a fost difuzată o melodie în limba franceză cântată de un tip cu o tipă, o melodie foarte melodioasă și dansantă. Nu am reținut...? (mai mult)
Stie cineva cine canta melodia din reclama "Pro Tv ai ce trebuie si in 2017 ", tot zice "you lift me up " dar nu sunt cele de pe net ca le-am incercat. multumesc!
Cum gasesc melodia bang she shot me one time pe musica.ly?
De unde post ascult melodica lui El Nino feat Junior One - Connections?
Am auzit o melodie in oras. Era ceva de genu´ : "Am vazut-o intr-o zi la cafea, Dar n-am avut curaj sa-i spun ce simt pentru ea". Stie cineva cum se numeste piesa?
Am auzit o melodie in oras. Era ceva de genu´ : "Am vazut- o intr- o zi la cafea, Dar n- am avut curaj sa- i spun ce simt pentru ea//ma blochez de fiecare data când intru la ea in cafenea...? (mai mult)
Am auzit o melodie la cineva, era în franceză. Dar nu am idee cine o cântă sau cum se numeşte. Pot spune doar că era cântată de un bărbat sau mai mulți, era rimată, instrumentalul era foarte...? (mai mult)
Salut T.P.U.Am si eu o intrebare cu m strang bani pe JUST DANCE.am dansat de vreo 10 ori dar tot nu imi da bani. P.S nu am strns pana acum nici o stea. Oare acesta este motivul. Daca nu care este VA...? (mai mult)
Salutare! La saxofonul meu, notele cu octava se aud destul de bine, dar atunci cand le cant pe cele fara octava saxofonul falseaza sau se aud ca cele cu octava fara sa fie clapa octavei apasata. Care...? (mai mult)
Știu că hip-hop-ul este o subcultură a culturi pop americane și că are propriile sale diviziuni, dar hip-hop-ul ca muzică prin ce se diferențiază prin subgenul numit rap?
AJUTOR tpu....ascultam muzica la casti la telefon(casti normale de telefon) iar deodata s- a intrerupt sunetul si nu se mai aude nimic.Pot face ceva in legatura cu asta? Problema nu este telefonul caci...? (mai mult)
Cine are numarul alinei eremia sa mi-l dea si mie ve rogg frumosss! multumesc!
Are careva numarul adevarat al alinei erermia sa mi-l dea si mie va rog! multumesc!
Salutari! Era un site in care puteai cauta clipuri muzicale de pe Youtube si in timp ce le ascultai iti arata acordurile piesei. Nu stiti care e?
Am auzit de curand o melodie in care o fata vorbea despre baieti din liceu, cred ca erau din liceu. Le spuneam pe nume. Tot ce imi amintesc era numele Bogdna(dar mai erau si altele) si ca de...? (mai mult)
Un amplificator pentru chitară până în 500-600 lei?
Am auzit multe variante in ceea ce priveste cele 2 voci : de piept si de cap. Este vocea de cap una gresita? Sopranele cand canta note acute canta cu voce de piept? Dau funda. Multumesc!
Cum se numeste frizura pe care o are keed din satra benz? Puteti sa-mi da-ti link cu mai multe poze cu frizura aia?
Salut, cei de la Deep Purple vor avea concert in Mai la Bucuresti, am observat ca preturile sunt ok...Totusi nu stiu cat de bine se poate observa concertul, doresc sa cumpar bilet in zona Gazon B, ...? (mai mult)
Heei,dragilor! Va rog imi puteti spune cum se cheama melodia de la minutul 2:32-2:50. Fundaa https://www.youtube.com/watch?v=_7Wr5Zr5J4s
Cate melodii pot avea in Playlist-ul TPU?
Caut o melodie romaneasca aparuta in 2015, in septembrie- octombrie. Ce imi amintesc: era solista, tanara, in cantec era vorba despre faptul ca ea este si ramane o necunoscuta, iar povestea...? (mai mult)
Salut o parere despre Pink Floyd? :)
Salut, cand eram mai mic bunica imi canta o melodie si era foarte frumoasa dar nu mi- o mai amitesc daca era canta de cineva sau daca era mai lunga. Atat imi mai amintesc, poate o gasiti voi. Dau funda. ...? (mai mult)
De curand mi-am luat un Jackson JS32Q Dinky TBK cu floyd si as vrea sa stiu care sunt cele mai bune corzi deoarece am niste corzi si cam la 2 zile pusca cate 1.
Ce muzica este la minutul 12:14 https://www.youtube.com/watch?v=s6tE07455wA
De ce este interzisa piesa Bernabeu de la SATRA? Sau ce e cu ea?
Cum se numeste melodia aceasta, secunda 7 aproximativ sau macar ce spune! o caut de ani buni. http://kopasite.net/up/0/_nreg000_.mp3
As dori sa stiu cat costa un bilet vip la One Direction la fostele turnee.De asemenea as mai vrea sa stiu ce include acest bilet.
Hei, puteti sa imi dati o lista cu cele mai cunoscute manele... de petrecere preferabil?
Este corect sa zic ca ma reprofilez pe un anumit gen de muzica gen: "Gata, ma reprofilez pe muzica rock!"
De foarte mult timp ma strofoc sa gasesc un film dar nu pot sa imi aduc aminte cum se cheama. Tot ce imi mai aduc aminte era o secventa in care o psihopata ii infige in inima un robinet de vin unui tip...? (mai mult)
Ce melodie contine versul "see you later alligator", cu exceptia melodiei cantata de Bill Haley sau cea cantata de Dr. Feelgood. Cea pe care o caut era gen rap.
Cine imi poate spune cum se numeste melodia de la versurile astea, sunt ale lui dmc dar nu mai stiu cum se cheama melodia. Sa va fac cunostinta cu un pusti al naibii de cuminete, nu fumeaza nu ...? (mai mult)
Cine imi poate spune de la ce melodie de.a lui dmc sunt versurile Sa va fac cunostinta cu un pusti al naibii de cuminete, nu fumeaza nu bea dar ma.sa crede ca el minte Imi vine sa plang cand ii ...? (mai mult)
Cine imi spune si mie de la ce melodie a lui Dmc sunt versurile, urgent va rog. Sa va fac cunostinta cu un pusti al naibii de cuminete, nu fumeaza nu bea dar ma.sa crede ca el minte Imi vine sa...? (mai mult)
am o problema. Recent am incarcat un clip pe Facebook, era totul ok. Dupa aceea am dat un refresh paginii ca sa- l mai vad o data. Si pur si simplu nu se mai auzea nimic. Am crezut ca e...? (mai mult)
Salut, ascultam radio Kiss fm și între orele 18-19(astăzi) a fost o melodie care mi.a plăcut mult înaintea unei melodii cantate de delia. Știe cineva cum se numește?
Salut, poate ma ajuta si pe mine cineva. vreau sa mixez o piesa si sa o urc pe Youtube.dar nu prea reusesc ca nu ma lasa. oare stie cineva dc/? cred ca e din cauza drepturilor de autor.dar trebuie sa ...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot face tabulaturi?
Stiti cum se numeste prima melodie https://www.youtube.com/watch?v=CbvEE1XS0v0?
stie cineva unde locuieste Ariana Grande in prezent?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat