Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Buna ziua. Cine isi aduce aminte de melodia asta? Cand pe strazi incep sa apara toamna frunze ruginii, ma revad cu tine iar prinsi de maini ca doi copii si alergand pe banca unde mi- ai furat primul sarut,...? (mai mult)
Salut, am trimis la un post de radio doua mix- uri cu numele DJ RobyX... scris doar o data, verificat, tot. Cand se difuzeaza mix- urile la radioul respectiv, de ce scrie titlul fisierului de doua...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare despre o melodie pe care am auzit- o prin Italia, acum mulți ani, unde prin perioada 2012 - 2015 la cineva în mașină, o avea pe CD și nu aveam roaming să dau cu Shazam...? (mai mult)
Ceva recomandari folk-rock romanesc? mai degraba rock-folk, mai degraba dark/rock/folk, apreciez orice recomandare.
Bună, Știe cineva din ce piesă sunt versurile: "Înjură- mă în gând, Pe urmă zâmbește și zi- mi Cam cum ți- ai imaginat tu că o să fie, Ce se întâmplă între noi doi, Minte- ...? (mai mult)
Buna tuturor! Undeva prin 2010 îmi plăcea foarte mult o piesa pe care tot încerc sa o găsesc acum, însă fără succes. Îmi amintesc ca ar fi fost vorba de un solist roman si îmi mai amintesc un...? (mai mult)
Am auzit la radio o melodie care cu kiss me the way if we dance tonight.Imi parea cunoscut cântărețul, dar nu am găsit melodia.Cine o cânt?
Salut, am achiziționat un subwoofer și o stație care nu sunt kit, nu știu dacă de vina este stația sau subwooferul, dar atunci când este alimentat duduie basul, fără muzica nimic, impulsuri...? (mai mult)
Salutare tuturor! De curand mi- am cumparat o chitara clasica si prin urmare am aflat ca nu am nici un profesor de chitara prin zona! Imi puteti recomanda tutoriale/platforme sau vreun profesor de chitara...? (mai mult)
Bună tuturor, caut o melodie de copii. Am ascultat- o în copilărie, acum 20 de ani despre mama. Era un cor din Buzău. Versurile ar fi următoarele Mama esti pe lume Tot ce- i mai frumos Ochii...? (mai mult)
Tot caut o melodie dupa versuri pe Youtube si pe google dar nu o gasesc deloc, ma puteti ajuta cu o aplicatie? Sau poate o stiti voi. Versuri: Poate au fost zile- n care n- am stiut cine sunt, ce fac...? (mai mult)
Ieri am auzit o melodie și mai exact pe Tik- Tok, denumește "Nevasta ca a mea" sau Nevasta ca a mea la nimenea" nu știu ceva de genul. Nu e manea, ceva vechi. trupa Progres, nu știu. Cine mă poate...? (mai mult)
Înainte, acum un an, 2 când intram pe tik tok imi aparea unele conturii ce le urmăresc si acum mai mereu cand dădeam scroll, apoi dupa ceva timp imi apareau si alte conturi(pe care nu le urmaream ...? (mai mult)
Salut! Am inceput sa fac muzică pe fl studio, as dori sa mă ajute cineva să îmi spună niste plugins gratis și bunicele, și niste mici tutoriale că sa înțeleg mai bine toate chestiile astea ...? (mai mult)
Deci am fost ieri cu niste prieteni la un bar si a fost acolo o melodie ce suna asa ''vreau sa te mananc pasarica'' de vreo 3 ori cam asa zice si se termina cu ''de la doamna pisica'' va suna...? (mai mult)
Care ascultați rap, Avea Ciprian Vlad (Bani Gheață) o melodie, luni se numea, de pe albumul Umbre Știe cineva unde o pot găsi? Sau măcar de ce a scos-o de pe net Mulțumesc anticipat
Https://open.spotify.com/episode/1VjynTmX6YG4p1zzOWWrVO?si=Ye1pA6cqS2KPafFbXIfXDw&utm_source=copy-link Stie cineva ce melodie e la început? Începand de la 00:21
Salut, Caut melodia " Ce imi doream " interpretata de cei de la vacanta mare de cateva saptamani, insa nu o gasesc pe nici o platforma de video/audio streaming. Are cineva un link cu melodia? Refuz...? (mai mult)
I se mai intampla cuiva sa simta o fericire imensa cand asculta un concert live? Simfonic sau rock... sau orice tip... Eu nu imi pot stapani lacrimile la nici un concert si simt fiori imensi in fiecare...? (mai mult)
Caut o melodie rap/hip- hop romaneasca de ceva timp, va rog sa ma ajutati daca puteti. Ori la refren ori la inceputul melodiei are un fragment din filmul Terminus Paradis "ia zi mi- ai bagat- o sau nu...? (mai mult)
Salut. Era o melodie rap mai veche, nu stiu cum se numeste. Stiu cateva versuri pe aruncate: Nu vreau bani, nu vreau faima O cheama … Codeina, morfina Va rog sa-mi ziceti!
Programe bune de făcut beat uri? Țin să menționez că nu am un laptop chiar f bun, e ok. Dacă conteaza.
Buna TPU! Sunt la liceu si toti colegii mei asculta muzica in autobuz, in pauze, etc. Eu sa fiu sincer nu prea ascult muzica si asta ma face sa ma simt ciudat oarecum. Cred ca as asculta si eu muzica...? (mai mult)
Cum vi se pare melodia asta? https://m.youtube.com/watch?v=Kx6AaUxj_tQ
Mi- am amintit zilele trecute de o piesa veche dar nu stiu cum se numește singurul lucru pe care il rețin este ca avea un videoclip cu ceva bal mascat și piesa era ceva mai trista. Cred ca e din 2009-...? (mai mult)
As dori sa compun 4 strofe pentru profesorul de muzică să rimeze, mă puteți ajuta?
Salut TPU! Am ascultat acum niste rap si am auzit niste versuri in care gay- ii erau satirizati. Era vorba despre cheloo, stim cu totii ca acesta uraste lgbt. Cum de nu pateste nimic sau mai bine zis,...? (mai mult)
Am nevoie de o piesa care sa cante o fata si un baiat scrisa in versuri
Cum imi pot face vocea tremurata/ragusita ca manelistii? Am citit undeva pe TPU ca unii au baut ou crud sau au facut gargara cu sare, chiar merge? Mai stiti alte remedii naturale?
Care este diferenta dintre biss si diss in muzica?
Era o muzica cu un video animat cu un bătrân ce juca șah sigur și cântă o melodie tristă și avea un vers și dacă am sa moooor de dorul tau și cântă un bătrân, nu găsesc nici unde melodia...? (mai mult)
Caut o melodie veche, o ascultam cand eram mica aveam o caseta... era still Generic dar nu cred ca ei o canta. Versurile din refren sunt: Pe pat de moarte imi spunea Sa nu fii rea fetita mea Sa ai...? (mai mult)
De ce nu mai canta Nimeni Altu'?
Era o melodie veche al carui videoclip știu doar finalul, știu ca tipul era legat de mașină si ea conduce mașina într-o prăpastie
Salutare tuturor. Va rog, ma dispera de azi dimineata de la munca o melodie, de care- mi aduc aminte. Ideea e ca nu mai tin minte versurile sau cine canta, ci doar videoclipul. E o piesa in engleza,...? (mai mult)
Salut, spuneti- mi va rog ce sintetizator, orga, sa iau pe tir? Cand mai am timp sa cant. Am vazut unele care trebuie laptop printr- un program sa poti canta, are doar clape. As vrea ceva ce sa ...? (mai mult)
Vreau niște versuri trap bune rau
Mozart, Bach sau Beethoven?
Bună, am Samsung Gallaxy din 2020 și nu am aplicație de muzică decât spotify și aș vrea să- mi descarc o aplicate de muzică în care să mi se salveze cântările pe care le descarc de pe internet...? (mai mult)
Stie careva cum se numeste melodia? (Shazam nu o gaseste) https://vm.tiktok.com/ZMYYvrkYp/
Salut TPU, vreau sa fac o piesa și am nevoie de niște versuri Beatu aici https://voloco.resonantcavity.com/applinks/beats?id=a51b57f3-b76d-4669-81a4-6035b9224e22
Este adevărată vorba lui Guță "Campionii nu mor niciodată"?
Salut TPU, am 10 benzi de equalizer la un Sony dsx in masina si nu stiu cum sa reglez sa fie tonalitatea mai groasa, in afara de bass, celelalte benzi de la 500 hz, 1 k hz, 2 k hz, 4 k hz, 8 k hz,...? (mai mult)
Buna TPU, e posibil că după ce i-am dat mesaj unui cântăreț din America mai exact Harry Styles să-mi raspunda? Sau macar să îl vadă adică poate sa dea seen?
Salut. Ma ajuta careva cu albumul Colour Mix – Mai Vreau (2000)? Multumesc anticipat.
Buna, am un sistem Logitech Z- 5500 el este 5.1 adica 5 boxe si un Subwoofer, intrebarea mea este pot dubla boxele? Mai exact am cumparat acelasi model de difuzoare de la acelasi sistem si as vrea sa...? (mai mult)
Hello all. De o saptamana caut numele acestei melodii si nu il gasesc, ma poate ajuta cineva please? https://youtu.be/02RuRUc5L6M
Mai stie careva cum se numea melodia romaneasca in care se vorbea despre exprimarea corecta/gramatica, cratime si ortografie? Era mai veche decat "Ma- ta are cratima"(Sector 7) sau "Gramatica e sexy" ...? (mai mult)
Buna seara. De câteva zile am auzit o melodie la radio la Best fm pare a fi pe ritmuri grecești sau machedonesti. Ar putea cineva sa îmi zică titlul melodiei și artistul?
Hello! De ceva vreme, mă tot gândesc la un nume de scenă, potrivit pentru mine. Ceva simplu, interesant in același timp; pe întelesul tuturor:) Numele meu este Stephen. Poate o combinație cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!