Imi puteti recomanda cateva melodii?
Salut, vreau si eu cateva piese gen Night Lovell-Trees of the valley/ Night Lovell-Still cold, adica sa fie un hip-hop/ rap bass boosted.
Salut https://youtu.be/6dni5DLa9Xg la minutul 50:00 incepe un fragment dintr-o melodie pe care as vrea sa o stiu. m-as bucura daca ati putea sa ma ajutati! va multumesc anticipat
Aici imi pot raspunde doar persoanele care asculta kpop... Stiti pachetul acela cu BTS Season's Greetings 2017 (cu locker- ul acela), stiti un site de unde poti lua si sa- ti aduca si ...? (mai mult)
Sal ma poate ajuta cineva cu niste versurii hip hop dar fara chesti siropoase vreau versuri marfa sa ridice multimea am nevoie urgent pana joi dau funda pentru cele mai marfa versurii
as vrea sa imi cumpar o vioara. ma pasioneaza extrem de mult. Intrebarea mea este : o vioara cat de cat pentru marimea, si destul de buna, undeva la 400- 600 lei mi- ati putea sugera? Mentionez...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune melodii?
Http://1music.ro/news/muzica/de-patru-ori-pe-saptamana-cele-mai-tari-clipuri-rb-se-vad-pe-music-channel/ Cum se numeste melodia de la 00:38 din promo? (A 6-a melodie) FUNDA
Cum se numește melodia aia in care un baiat dansează cu o fata, iar melodia este de curând este trista si de dragoste, e in engleză si a fost data si la radio
Salut, TPU. Am si eu o intrebare. Cu cine as putea lua legatura sau pe cine ar trebui sa caut pentru lectii de canto in domeniul muzicii rock?
Hei TPU cine asculta muzica araba sau turceasca? imi dati si mie cateva piese dau funda :)
Ce parere aveti despre melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=-vrmc_l6sJY Eu am de zis doar asta: "KILL IT WITH FIRE"
Https://youtu.be/J9Dafi5akJs cum se numeste melodia de fundal de la minutul 4:40 dupa ce Codrin a primit o donatie de la Marusky, se aude o voce asa subtire in melodia de fundal, mi se pare a fii un ...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie versurile in romana de la melodia "Scars to your beautiful"-Alessia Cara? Nu le găsesc nicăieri in romana si nu prea inteleg versurile. Multumesc anticipat
Urm...As dori 5 linkuri cu niste melodii. (Fara manele )
Salut Am şi eu un home cinema LG de 1000w Vreau să leg la dvd un subwoofer auto cu amplificator astfel încât muzica care se redă pe celelalte boxe să se redea şi pe subwoofer- ul auto. Mai pe...? (mai mult)
De curând am auzit o melodie dacă ma puteți ajuta va rog... ceva gen...I"m-a hangary down, all i got to say"Era remixata!
Stie cineva ce melodie este asta? https://www.youtube.com/watch?v=dL4agVbCyZQ Multumesc!
Ce parere aveti despre cocalarii aia care dau telefonul la maxim si merg plini de "valuare" pe strada? Mie mi.e scarba de asa ceva.
Ce parere aveti despre cocalarii aia care zic ca asculta "rap" si daca ii intrebi ce rapperi asculta iti zic Wiz Coliva, Tyga, Killa Afonic, Nosfe, Shift si restul tentativelor de rapperi americani si...? (mai mult)
am ascultat odata o manea si era ceva de genul: "ia, ia, ia cu tine... " si nu stiu cine o canta.
Era o melodie cu un barbat care cădea pe o masina si era fericit si molipsești pe toata lumea cu fericirea lui stie cineva? multumesc anticipat:*
Salutari! Caut și eu o melodie, am auzit- o intr- un club, am tot încercat să o găsesc cu shazam dar nu a mers. Țin minte versurile astea: oo no oo no baby you are my faction. Cred că e din 2015...? (mai mult)
Voua va place melodia GoodBye - Air Supply? Mie nu, mi se pare prea oribila si trista, adica in maximum 90 de secunde incep sa plang. Voua va place melodia asta?
Este o melodie pe care o aud tot mai des pe la petreceri. Nu stiu sigur daca e manea. Refrenul e ceva de genul "ta na na na naaaaaaa, na na na na n a na na
Buna stie cineva cum pot sa vad concertele de azi de la ateneul roman?
Rihanna chiar e lesbi?
Caut o piesa dance in care apare in titlu cuvântul "low", ma puteti ajuta?
cum pot sa cant m- ai subtire, fara canto sau altceva..Sa am o voce mai frumoasa si subtire Pentru o fata conteaza mult sa are voce va rog ziceti- mi ceva P.S NU am intrat in cor.off Dau ...? (mai mult)
De unde pot sa imi descarc melodiile din serialul tucesc ziua in care mi s-a scris destinul?
Imi puteti face un mic playlist cu muzica populara mai veche si cunoscuta (gen Pusca si cureaua lata, canta cucu-n bucovina,...)?
Am mai intrebat si ma repet. Un site de unde pot descarca muzica mp3? Gratis, bineinteles! Nu ma intereseaza 'youtuce converter'. Multumesc!
Melodii triste in romana? Nu contează daca sunt mai vechi.
Ce spuneti, daca imbrac subwooferul cu mocheta pe interior obtin o sonorizare mai buna?
Https://www.facebook.com/377621375774845/videos/540715492798765/ Spuneti-mi va rog cum se numeste piesa data! E urgent) Va rog frumos, dau coronița:33
Vreau sa imi cumpar o chitara second hand...care sunt cele mai importante aspect la care trebuie sa fiu atent cand o cumpar (ca sa nu-mi iau teapa)?
Stie cineva numarul de telefon al lui Alex Musat de la Vocea Romaniei? Funda:)
Buna dimineata, am si eu o problema. intr-un difuzor se aude un pacanit. am un video scurt aici https://www.youtube.com/watch?v=6fBYaaxuVVA Poate stie cine ce are! multumesc
Recomandati-mi niste melodii trap house EDM electro
Am vazut zilele trecute in MediaGalaxy in Baneasa pe un TV un clip de muzica. melodie in engleza, cantata de o fata. si la un moment dat apare o bufnita alba. si apoi se arunca ceva praf colorat!...? (mai mult)
Cum o cheama pe fata care apare in videoclipurile Siei?
Am o intrebare legata de Kpop Sttit cumva un magazin (online sau nu) unde exista produse pentru idolii kpop ca mine ^^ (bratari, tricouri, albume, etc)? Dar sa nu fie Amazon sau eBay etc ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum pot sa descarc muzica direct pe card SD? Eu folosesc Youtube converter si mi se descarca muzica pe telefon. dar vreau sa mi se descarce direct pe card SD..va rog ajutati-...? (mai mult)
Ce colinde in engleza stiti? ^.^ Da-ti linkuri
Help me! Cum se cheama melodia din reclama Kaufland pe care o da acum in preajma sarbatorilor?
Cum pot adauga melodii in playlist TPU?
Stie cineva cum se numeste chitara lui Codrin Bradea?
Caut o melodie c'est bon sau bonne interpretata de o cantareata franceza.
Este o melodie care incepe cu niste copii care canta, ma ajuta cineva?
Este o melodie care incepe cu niste copii care canta, ma ajuta cineva >?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...