Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 8 Februarie 2025 sunt:
Imi puteti recomanda si mie 5 melodii ( de preferabil fara manele ) a da inca ceva eu ascult rock.
Este o melodie tip rap romaneasca si la refen canta un nai. Stiti cum se numeste?
Care sunt notele muzicale de la sara pe deal?
Ajutati-ma cu niste muzica de club sau pentru dans in perechi.Va multumesc!
Buna stiti cum se numeste melodia aia de 1 Decembrie, refrenul era "Pentru Romania" pe un ritm de hip hop...
Sall TPU, vreau sa facun mix cu o secventa dintr-o melodie adica sa dureze o ora. Este vorba despre melodia Kill Em With Kindness - Selena Gomez secundele 0:03-0:19
Ba, Ce zice in aceasta melodie la minutul 1:14? https://youtu.be/Oy9V_4im0wg?t=74 "Dancing Dancing Dancing" sau "Dancing Dancing Acting"?
Stie cineva, daca e legal sa mixezi melodia altcuiva si sa o postezi pe Youtube?
O grupa de cantareti in afara de Fifth Harmony?
Cum îl chema pe ala de la Eurovision care făcea 'bluhuuu', nu mai țin minte exact, dau funda!
Salut, cine stie cum se numeste melodia din fundal? https://www.youtube.com/watch?v=4ZWkOwRMENY
Este la radio si tv o piesa noua, o canta un tip si la un moment dat zice "c***vo". Am tot încercat sa găsesc melodia dar nu am reușit ...Multumesc!
Salutare TPU am auzit acum 2 zile o melodie suna cam asa la versuri Quiero quiero mas y mas dale movimiento quiero quiero mas y mas si avea un ritm asa mai de manea, mi se parea destul de noua, oare...? (mai mult)
Ce inseamna cuv. "Satisfya" din melodia lui Imran Khan?
Solistul de la The Motans a zis ca BRomania l-a gasit pe Youtube si i-a placut, asa ca l-a ajutat. Stiti ce nume folosea?
Cum se numeste melodia pe care au dansat jucatorii Astrei Giurgiu? Link : http://www.sport.ro/liga- 1/imagini- incredibile- din- vestiarul- astrei- sumudica- a- inceput- sa- scandeze- injuraturi- cine-...? (mai mult)
Ma ajuta cineva cu versurile pentru melodia asta? le caut de 1 ora si nu le gasesc. Thoria - This Reception
Imi puteti recomanda 5 melodii rock. Ascult deja genul acesta de muzica. As dori sa aud chestii noi. :) Eu nu prea ascult rock clasic si ador nu metalul si rap metalul de asemenea death core si metal ...? (mai mult)
Cum pot să devin rapper?
Vreau si eu niste versuri pentru un rap battle please
Stie cineva un program de mixat muzica pentru incepatori, ceva usor? Dau funda
Salut, vreau sa gasesc o melodie si nu- i stiu numele stiu doar niste versuri: Nu ma lasa inima in pace vine noaptea ș- am sa plec/nopti 100 si- nca 100 albe aș face... Vreau sa stiu cum se numeste...? (mai mult)
Buna seara TPU as avea nevoie de un sfat din partea voastra.As dori sa- mi iau un sistem audio pana in 800 de w sa fie bun si pentru petreceri si pentru mai orice...am vazut mai nou Logitech z906 oare ...? (mai mult)
Dau cu pace... Am 15 ani, ma cheama Razvan, si vreau un nume blana pentru Rap... Normal ca nu o sa pun ce nume scrieți voi, doar ca vreau sa- mi fac niște idei, multumesc. Dau funda la cele mai multe...? (mai mult)
Ma intereseaza daca trebuie sa imi acordez chitara pentru fie care melodie? adica daca imi acordez chitara si incep sa cant melodia x si dupa vreau sa cant melodia y... trebuie sa imi acordez...? (mai mult)
Am auzit ieri la radio zu o melodie in care aparea versul "cand eu ma aprindeam tu te stingeai". Ma poate ajuta cineva cu titlul acestei melodii, va rog frumos?
Ce parere aveti despre rockerii? Si inca ceva (si eu sunt rocker ) daca se poate ...as dori ceva melodii sau artisti (care nu apartin genului rock ) Blah bla bla.
Am auzit la radio o melodie.o caut de 2 zile. E ceva gen asa cu o voce intrerupta. "Wa wa wa wa what you slow". Sau asa ceva
știe cineva melodiile de aseară de la un show păcătos pe care a dansat Daniela Crudu :) ofer funda
Salutare. Recent mi- am confectionat o boxa pe 3 cai dif bass 300w, medi 100w, inalte aprox 20w din nefericire nu am gasit un filtru pe 3 cai si mi- am luat 2 filtre de diferita putere, 1 filtru doar...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar un album de la trupa Poets of the Fall cu conditia ca acesta sa fie livrat in mai 10- 12 zile din acest moment? Vreau sa fac o surpriza cuiva si sunt curios daca e posibil sa cumpar...? (mai mult)
Caut o melodie in care o negresa roscata cu par scurt canta la pian la inceputul melodiei. Imi pare cunoscuta de la un concurs de talente, cred ca din UK. Ma ajuta cineva? Dau funda. :P
Nu mai tin minte cum se numea o melodie.Era in franceza rap-pop din 2012.In refren se aude ce va cu cuv. pavel.Pls help
Va salut! Imi da-ti va rog un link bun de unde pot descarca melodia I'm human after all?
Ce parere aveti despre melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=uUWrcFpmI5U
De curând am auzit o melodie foarte faina și nu am avut la îndemână Shazam- ul. Era în portugheza, cantata de o tipa și conținea sintagma "amor caliente ". Cine ma poate ajuta sa o găsesc?...? (mai mult)
Era o melodie mai veche din care nu- mi aduc aminte mare lucru decat " E micul Paris nu L.A., acolo unde oamenii cauta dolarei ". Melodia e sub 2010 ( din cate imi aduc eu aminte ), era...? (mai mult)
Sall,imi spuneți și mie niste manele vechi, dar să nu fie de dragoste sau colaj.
Statusuri rap de calitate!
Niste melodii, va rog frumos?(fara rock)
Se găsesc albume k-pop în România? (în afară de KJ Center, unde au mult peste prețul normal)
Salut,stie cineva cum se numeste melodia din reclama aia de la pro tv,in care apare si motanul garfield, e noua am vazut-o acum cateva zile...
Spuneti-mi niste melodii va rog sa fie manele sau parazitii, ombladon, bug mafia ceva in genu astga, stiu is ciudat ca combin astea 2.
Buna TPU. Am o intrebare, m-am plictisit si vreau sa-mi ziceti chestii de facut.
ma puteti ajuta, as dori sa stiu cum se numeste piesa de la intrare lui Vlad https://www.youtube.com/watch?v=bjs1jlOhFrc
Salut, era o melodie care mi placea, la refren canta un baiat : tanana ttna e tanana tt naee, dance foarte tare, daca stie cinevaa.
`..Caut un coleg de trupa RAP..Tre` sa aiba peste 20 de ani, sa nu fie agramat si sa nu asculte manele!`
Scuze de deranj caut o melodie in video erau doi indragostiti in masina si atat imi mai aduc aminte ca undeva in melodie era o conversatie in care tipa il intreaba pe tip "did you ever thought about the...? (mai mult)
Am o intrebare as vrea sa stiu cum se numeste o melodie nu stiu cum se cheama asa ca va intreb pe voi. Versurile suna cam asa. Imi e bine, toata noaptea vreau cu tine... stiam ca o canta Costi ...? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cineva, cu negativul acestei melodii? https://www.youtube.com/watch?v=5pD63SpXCo4
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!