Mai stie careva cum se numea melodia romaneasca in care se vorbea despre exprimarea corecta/gramatica, cratime si ortografie? Era mai veche decat "Ma- ta are cratima"(Sector 7) sau "Gramatica e sexy" ...? (mai mult)
Buna seara. De câteva zile am auzit o melodie la radio la Best fm pare a fi pe ritmuri grecești sau machedonesti. Ar putea cineva sa îmi zică titlul melodiei și artistul?
Hello! De ceva vreme, mă tot gândesc la un nume de scenă, potrivit pentru mine. Ceva simplu, interesant in același timp; pe întelesul tuturor:) Numele meu este Stephen. Poate o combinație cu...? (mai mult)
Vreau niste versuri frumoase de dragoste va rog si un beat de dragoste, astept, multumesc.
Stie cineva melodia care incepe : "Era candva pe malul unei ape O salcie ce in valuri se oglindea Si salciei acelea intotdeauna Veneam sa- i spun mereu mahnirea mea" Melodia in engleza se cheama ...? (mai mult)
Buna! Mai sunt adolescenti in zilele de astazi care asculta hiphop vechi? Gen NA, harpcoord, sisu, specii, aka 47, ombladon, bitza, etc?
Salutare tuturor, mi- am cumpărat un clarinet si mi- a venit azi, l- am asamblat corespunzător si când suflu în el si apas pe clape nu se aude, i- am pus și mustiucul bine si tot, e posibil să...? (mai mult)
Buna ziua! Vin cu o intrebare la adresa dumneavoastra! Ma puteti lamuri cu privire la tipul bauturii pe care o tine Puya in mana la momentul 38:38 in videoclipul acesta? (live Beach, Please!) https://www.youtube.com/watch?v=JhnoeUZ46-...? (mai mult)
Salut TPU, am niște versuri în minte și nu îmi aduc aminte cum se numește melodia sau artistul. Versurile sunt asa :"ridica mainile la stele pentru fetele ce poarta sutien fara bretele". Știe cineva...? (mai mult)
Salut, vreau și eu un site in care sa găsesc beaturi.
Care versiune vă place mai mult/vi se pare mai bună? 1. https://youtu.be/weRHyjj34ZE sau 2. https://youtu.be/a8Rwz6zBJSE
Salut tuturor, a mai patit cineva la airpods pro sa se descarce o casca mai mult decat cealalta, nu se descarca ambele in mod egal? Exista vreo rezolvare pentru asa ceva?
De ce nu apare la secțiunea muzica (story insta sau Facebook) orice melodie vrei tu? Care sunt criteriile de selecție? Ce ar trebui sa îndeplinească un videoclip ca sa fie inclus in aceasta lista?...? (mai mult)
Salut! As vrea sa știu dacă în Romania trapul este mai bun că manele sau invers. Care câștigă în Romania dintre trap sau manele?
Salut, cineva pe aici care stie mix master si chestii de genu si vrea sa facem niste piese, in Bucuresti?
Salutare! As dori un colaj de muzica pentru dansul mirilor, care consta in: Piesa pe care o sa fie dansat valsul + alte piese amuzante. Știți cumva pe cineva care se ocupa cu realizarea acestor...? (mai mult)
Am auzit o piesa la radio ce semana foarte bine cu Sober de la Pink, doar ca era cantata da un barbat sau o trupa rock ce avea solist un barbat. Era cam aceeași linie melodica doar ca avea alt text. ...? (mai mult)
Ce as putea face ca atunci cand ascult o melodie de pe Spotify sa imi apara pe ecranul de blocare dar nu doar un baner pentru a opri, ci pe tot ecranul imaginea melodiei? Pe vechiul telefon mergea dar...? (mai mult)
Versuri pentru trap
Buna! Stie cineva ceva despre fratele lui Nimeni Altu’? Am auzit ca Nimeni Altu de fapt canta in memoria fratelui sau si piesele sunt scrie de fapt de el. Multuu:**
Buna TPU. Caut de mult timp o piesa veche. Era cu un fel de rachete de hartie parca pe un fundal negru si erau niste copii. O canta un barbat din Romania cred. Cum se numeste? Fara misto
Cine ma poate ajuta cu niște modele? As vrea sa îmi iau o orga pentru manele pana în 10 milioane, dar nu știu.
Salut, cum este recomandat sa scrii versurile și după să cauți beatul sau să faci beatul și după versurile?
Salut ...de unde pot descarca manele mai vechi, manele benga vol 8?
Cum pot face versuri pentru o melodie? Ce ar trebui sa folosesc sau idk, nu am mai facut niciodata dar am dorinta asta, ma gandesc la cineva si nu pot sa mi-l scot din minte
Credeti ca as putea face o melodie, mai intai versurile si apoi linia melodica, daca nici macar nu stiu sa cant o melodie?:]
Am o melodie in minte de câteva zile si știu doar 2- 3 versuri : și cât de veche e placa, noi o punem din nou, m- am trezit, ploua afara, stai liniștita și dormi… vreau și eu piesa și numele...? (mai mult)
Vreau și eu niște versuri în engleza despre iubire și fete
Cum poți sa elimini anumite gesturi involuntare pe scena, grimase, atunci când canti?
Salut! Am o piesa si nu stiu cu ce piesa seamana la inceput. Seamana mult la ritmul versurile, ritmul interpretarii. In special la "rivers" si la "season" am o "scanteie", dar nu- mi amintesc piesa ...? (mai mult)
Buna ziua comunitate! Caut de ani de zile o piesa, bumtzi bumtzi, pe YouTube are un fundal mov cu o mașină roz (in stopurile mașinii led scrie fk you : o mașină jdm cred Nissan sau Mazda nu ...? (mai mult)
Buna TPU, as avea o intrebare: care ar fi o boxa buna de 800 ron de peste 100W?
Salut,am o nelamurire nu stiu ce mod sa folosesc la casti cand ascult muzica, mono se aude mult mai tare bass-ul iar stereo se aude mult mai realistic dar mai incet si nu stiu ce sa aleg.
De ce apar scăpările de voce? Cântând, dintr-o data vocea o ia involuar spre o alta cale și apoi se întoarce. Care ar fi motivul? Cum sa le eliminam?
De ce ma obosesc când cant mai mult? Imi devine vocea așa ca o cârpa și sunt vlăguită…
Vreau si eu niste versuri despre iubire si viata
Salutare, Știe cineva melodia cu o parte din versuri: spune-mi ce vrei sa-mi faci fără sa taci.? Mulțumesc!
Am nevoie de cantece la chitara, ceva sa nu fie foarte greu dar nici foarte usor. Ce imi recomandati?
Bună! Știe cineva tonul/melodia de asteptare din call centre a celor de la Fan Courier?
Am o boxa cu statie pe ea și nu știu unde intră cablul pentru a mă conecta cu telefonul
Buna! E o melodie in turca cu un tip cu un leu/tigru/leopart era gen manea cu rap si era foarte cunoscuta. Pls help
Deci stie cineva o melodie in romana cu o tipa blonda care conduce o decapotabila rosie cu niste conserve legate de ea iar ea merge la nunta sotului si cand preotul intreaba daca are cineva ceva de obiectat...? (mai mult)
Care ar fi cauza ca te obosești repede in voce atunci când canti mai mult? (Plus ca mai simt și o durere in gât)
De ce apar scăpări de voce? Cum putem sa le eliminam?
Credeți că este bine ca fată să ai parte de bani și faimă încă de la vârste fragede? Când mă uit la diverse articole și video- uri despre vedete ca Andreea Bostănică sau Iuliana Berengoi,...? (mai mult)
Hei TPU! Poate multi dintre voi aveti Youtube Music si dupa ultima actualizare daca dau la descarcari- melodii si dau sa redea o melodie dupa ce se termina melodia nu trece la urmatoarea ci le reda aleatoriu...? (mai mult)
E o piesa care in ea apar aceste cuvinte: '' tokyo hotel out of my head'' Are cineva idee cum se numeste?
Buna Seara. Cine îmi recomanda și mie un YouTube fara reclame și care merge și cu display-ul închis?
Cum aflu acordurile la o gama minora?
Care sunt acordurile gamei Re minor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!