Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 8 Februarie 2025 sunt:
Cum se numeste melodia de la inceputul videoului lui Selly "GTA in viata reala"? Minutul: 00:00 - 00:14
Aveti ceva sugestie pentru un ringtone sau sunet de apel atunci cand ma suna finul meu?
as dori si eu un site de unde pot inchiria o chitara electrica. Ms anticipat
Nu-i duce nimeni dorul lui Leonard Cohen? You want it darker - Poate fi si mai nasol.
Salut am auzit o melodie dintr.o reclama pe zu tv... e din reclama hot today sau ceva de genu... ma poate ajuta si pe mine cineva sa gasesc prima melodie din reclama?
Buna Seara TPU! As vrea sa stiu numelei melodie. Descriere : canta un barbat si femeie, in refren zice ceva 'are you are me' barbatul este negru, iar in videoclip ii sopteste in ureche ceva. Va...? (mai mult)
Am o statie cu 2 boxe, si un mixer. Si as dori sa unesc acestea sa fie o legatura Pc-mixer-boxe, se poate? Daca da, cum?
Cati ani au cei din trupa SHOT?
Hey. Imi puteti recomanda ceva trupe nu metal sau rap metal.
Care ştie ce melodie e asta? https://www.facebook.com/ahile.alex1/videos/1287956941276679/
Am auzit o melodoie, e cantata de o fata, nu stiu versurile doar pe la refren spune de multe ori DIGGY DIGGY sau ceva de genul.Stie cineva melodia? Nu e a lui INNA.
Cine știe melodia în care este o fata și da foc la un bmw, e mai veche melodia.
Hey,TPU! As vrea un program Dj pentru pc gratis, dar sa aiba multe sample-uri si efecte,
Vreau sa imi fac battle vest. Si când am vrut sa cumpar petice de pus pe vesta am gasit patchuri de 10x10cm si patchuri 9.7x9.7 VKG. Exista vreo diferenta intre cele normale si cele VKG, ...? (mai mult)
Muzica aniilor 80-90 a fost cea mai buna?
Cum sa am vocea mai frumoasa?
Buna, TPU. Asi avea si eu o intrebare, nu stiu daca stiti raspunsul dar as vrea sa stiu. Pe programul de muzica atunci cand intrii pe o melodie pe fundal apare o imagine aleatorie din galerie sau nu...? (mai mult)
Cineva interesat de o formatie populara, usoara, manele? Caut incepatori locuiesc in lehliu-gara. Cineva din calarasi Bucuresti interesat sa studiem impreuna? Sau din apropiere.
As vrea sa stiu versurile unei piese. Piesa se numeste,, Ursul,, si incepe asa: Vine ursul de la munte! Mai incolo nu imi amintesc.
SALUT TPU! Stie cineva programul cu care fac cei de la BAZOOKA beat- urile ( Codrin, Echo si Sesu ) sau sa imi dati un program cu care sa fac beat- uri pentru Rap. FUNDA! Apropo, programul sa fie gratis,...? (mai mult)
Salut, da- ti- mi o pararere despre piesa de mai jos. E scurta, in jur de 30 de secunde, am scris nise versuri, am inregistrt si- am masterizat. Planuiesc sa scot un mixtape anii astia si exersez. ...? (mai mult)
Care este cantaretul tau preferat?
As vrea sa invat sa cant la chitara(de aia rock nu folk, nu stiu cum ii zice) sau la vioara. E greu? Cat costa un asfel de instrument? Cum se cheama chitara aia?
Salut, dati- mi o pararere despre piesa de mai jos. E scurta, in jur de 30 de secunde, am scris nise versuri, am inregistrat si- am masterizat. Planuiesc sa scot un mixtape anii astia si exersez. ...? (mai mult)
Nu ştiu dacă e ok să îţi postezi propriile chestii aici dar vreau nişte feedback. https://soundcloud.com/wolfkry/rainydayz Lucrez la un EP la care o să îi dau release în jurul crăciunului.
Cine mă poate ajuta și pe mine cu un sfat?! Vreau să devin cântăreață am urechii muzicale scriu rime dansez puțin nu la comanda dar mi- e teamă de public ( ma rușinez) ...? (mai mult)
Mă poate cineva ajuta vă rog frumos să găsesc această melodie? Mulțumesc! Ofer fundiță. http://vocaroo.com/delete/s1wtHLIir73j/02e650a03c045bf0
Tocmai ce mi- am luat o chitara clasica (hora reghin). Odata cu ea am cumparat si un clip- on tuner si dupa ce o acordez nu trec nici 5 minute si hopa e dezacordata si nu stiu de ce. Astept un raspuns...? (mai mult)
Cum as putea sa strang mai multi ascultatori?(PS : Fac muzica)
Care sunt notele cantecului katiusa?⭐
Bună, pe 24 noiembrie va fi balul bobocilor din liceul, nu sunt boboaca dar as vrea sa cant ceva si nu stiu ce piesa ar merge, sunt soprana si mi se potrivesc piese mai puternice dar nu vreau nici să...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste rap romanesc, dar fara injuraturi daca se poate.
Ce melodii sunt folosite la vocea romaniei in background la dueluri?
Cum se numeste melodia e cioliche le cămin cămin e ciolic e le un gen de petrecere Nu stiu cum se num
Dati-mi va rog niste rap romanesc dar fara injuraturi daca se poate. Funda #
Ce ar trebui sa invat la chitara electrica? Ce,, scales"?
Ce parere aveti despre melodia asta? : https://youtu.be/hcPc9IY4n3w
Cum inregistrez un post de radio?
știe careva piesa asta? Refrenul e cam așa "Când e vorba de tine bani n- au valoare știi bine ca ți as pune lumea la picioare când e vorba de tine sa fii fericita, eu nu țin cont de bani...? (mai mult)
Cum găsesc o melodie căruia îi știu doar câteva versuri? Versurile sună cam așa: "Oferă- i lui, ce mi- ai oferit tu mie. Iar eu, voi oferi la alta ce ți- am oferit eu tie." Dacă ați auzit...? (mai mult)
Știe Cineva Sau Are Cineva Melodia (Piesa) "Esti Refrenul Meu" Cântată De Bogdan de La Ploiești? Pe "Net" Nu se Găsește! Daca O Are Cineva O Aștept Pe Wapp O sa las Numărul la Replica! Va...? (mai mult)
Caut o melodie de ceva vreme, am ascultat- o de ceva timp dar am uitat cum se numește... Este o melodie de dragoste, rap, cântată de un băiat, refrenul il are in spaniola... ceva cu " un...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati sa gasesc o melodie, desi nici eu nu prea stiu ce caut. Imi amintesc doar videoclipul, pe care mi l- o aratat taicamiu acum cativa ani. 1.Sunt destul de sigur ca era o ...? (mai mult)
Salut,am nevoie de un flash mob pentru baieti. Dati linkul.Va rog mult.Urgent. Fundaaa!
Stie cineva mixlul acesta din video? https://www.youtube.com/watch?v=lOmKaNiEU4g
este o melodie mai veche(de cativa ani) pe care nu o gasesc. La inceput zice o fata "*** You" si apoi continua melodia. Videoclipul este cu o multime de oameni ceva de genul. Nu o pot gasi,...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog cum se numeste melodia de fundal din aceasta reclama? https://www.youtube.com/watch?v=5mQpmlFdR_8
Hei,am auzit acum cateva zile o melodie,numele ei incepe cu,, trou". Va rog sa ma ajutati. Multumesc!
Când se foloseste amplificator mono si când amplificator multicanal la sistemele auto? ...multumesc anticipat
Am auzit la radio o melodie lenta in romana cantata de o fata, iar la refren se repeta cuvantul "maine", doar atat imi amintesc.Stie cineva despre ce vorbesc? Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!