Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am auzit la radio o melodie lenta in romana cantata de o fata, iar la refren se repeta cuvantul "maine", doar atat imi amintesc.Stie cineva despre ce vorbesc? Multumesc.
Cine scrie versuri rap de aici?
Care sunt cei mai populari DJ din lume?
Vreau sa imi iau bilet la concertul Asking Alexandria de pe 12 martie din Piata Arenelor Romane... are cineva vreo idee cand se epuizeaza biletele. asa, cu o aproximare?
Cine stie sau are un colaj de cintece de maxim 4 minute pentru serbarea de Anul Nou.In colaj sa fie si putina muzica populara moldoveneasca sau romaneasca si muzica moderna. Daca aveti si dansul...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa ma duc la canto dar eu si Andreea facem handbal in preuna si nu cred ca pot sa le fac pe ambele ieri cand i- am spus lui Andreea ca vreau sa renunt la handbal si sa ma duc la canto a ...? (mai mult)
Ce trupe bune de folk metal stiti?
As vrea si eu niste melodii rap, romanesti, cu niste instrumentale foarte faine. De exemplu ca la melodia "The Roots - Don't say nuthin" "sau Tech N9ne - Worldwide Choppers". Nu neaparat...? (mai mult)
Vreau si eu PARTITURA la melodia " Rău mă dor ochii ma dor"!
Https://youtu.be/RqFFtYE0GGc numele la prima melodie din acest colaj va rog
Cum se numea melodia aia bumba bumba la pirate bumba cam asa era
Ce ati alege pentru inceput saxofon sau taragot pentru muzica populara,si de ce? Puteti sa imi lasati si cateva modele, funda!
Stie cineva cum se numeste piesa de pe fundal la giful asta? Am tot incercat sa o caut dar nu am gasit-o http://makeagif.com/ag8aKh
Buna cum se numeste acea chestie in care intra mai toate mufele ( microfon, boxe, ) are si butoane care se invart pentru ajustarea sunetului.
Buna am o intrebare, cum pot compune o melodie? Dau fundita ☺
Hei! Vreau si eu niste melodii gen Panda - Desiigner :D ( mai noi ) Cel mai bun raspuns primeste funda, puup
Hei buna! Dragii mei sunt noua aici pe TPU. asa ca luati- ma incet fiindca nu prea stapanesc foarte bine acest cont, si nu intru prea des, cand am nevoie, ajut si eu cam cat pot de mult oamenii care...? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie de ajutor! Mi- a venit o melodie in minte și știu doar câteva fraze din ea! Nu îmi pot aminti cine o cânta sau cum se numește! Poate va dați voi seama! Versurile sunt : Ne completam...? (mai mult)
Vreau si eu sa scoata careva versurile pentru "Neli - Mama" scrise corect.
am o piesa ce se invarte in cap dar nici de cum nu o pot gasi, se canta ceva de genu: "... poti sa numeri pan la zece, sau macar pan la o mie..." Canta un barbat. Meci.
Imi zice cineva niste melodii faine ce sa asculta in club?
Am auzit aseara, la o emisiune pe Antena Star, o melodie din care nu am retinut decat Niña (adica "ninia", daca ar fi sa scriu cum se aude. Era o emisiune... ceva cu Rocsana si Bote costumati,...? (mai mult)
Este o manea cu un vers de genul: "Prietenii mei nu vor sa bea, cand cand spun ca eu platesc, cu totii de inveselesc" stie cineva?
Stie cineva cum se numeau soneriile alea pe care le aratau la televizor acum cativa ani in care erau niste maimutoi imitand niste melodii si daca dadeai sms la un numar le primeai
As vrea sa incep sa cânt la chitară bas, si as vrea niste ponturi. Ce ar trebui să știu?
Salut caut si eu o melodie, refrenul sau unele versuri zic asa "Im your belly dancer" am auzit-o intr-un club...
Știe cineva de unde pot descărca negativul la melodia Mario Joy - California?
Salut Lume. Aseara la o petrecere am auzit o melodie ceva cu purple night da mixata ma rog cred ca e ceva melodie noua dar nu o gasesc nicaieri ma ajutati? Va rog?
Bunaa.Am auzit o melodie in autobuz in care canta ceva de genul Shake it up wake it up (cred) tanana.:)) sa nu mi dati selena gomez sau asa..Era ceva mai veche melodia.
Va place ultima melodia a lui Johnny Cash? La putin timp dupa ce a iesit melodia a murit deci printre multe altele asta ramane mostenirea lui. https://www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc
Exista melodii de la eurovision cantate in germana?
Helpp era o melodie gen hip hop cu aceste versuri a fost ștearsa de pe YouTube si nu o găsesc nicăieri se numea Necunoscut hip hop răzbunare dulce avea aceste versuri cântate de o voce feminină:răzbunare...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Cum pot sa nu mai falsez cand cant? Va rog, dau funda.
Salut tuturor! Cum se numeste melodia din videoclipul acesta (prima melodie)? Funda si vot! Multumesc anticipat! https://www.youtube.com/watch?v=o6CrxSDSUDE
Am auzit o parte dintr o melodie: "...la televizor.... ca esti prea fierbinte atunci cand eu te ating". Cred ca era manea.Stie cineva cum se numeste?
Am un subwoofer care duce 5.1, pe langa el am 4 sateliti pot sa leg 2 sateliti in serie pe o iesire?
Unde pot gasi instrumentalul pentru melodia asta? Dau funda. https://www.youtube.com/watch?v=Y6INt4T9fsY
Vreau sa pun efecte de miscare peste o imagine ca cele de la nightcore.Imi dati si mie aplicatii?
Am auzit mai demult când eram într- un autobuz o melodie super faină, dar oricât aş căuta şi după versuri, numai nu o pot găsi. Melodia este rock şi are versurile ceva de genul "Ba,...? (mai mult)
Știe cineva niște melodii gen Dive? În plus, din ce gen de muzică face parte?
am auzit o melodie la o nunta ceva cu melon sau melo da nu o gasesc nicaieri
Cum se numeste melodia originala (negativul) de la "Dani Mocanu - Mi s-a luat"?
Buna,lucrez in Mega Image si tot aud o melodie si nu stiu de cine este cantata o canta o fata si am retinut ceva din ea cu White crying down, mersi dau funda.
Am făcut o trupă pe nume,, Vocea Dansează" și nu știu ce stemă și cu ce aplicație aș putea face această. Mă poate ajuta cineva?
Cum se numeste melodia din reclama chio chip intens, cea cu caruselul? Multumesc
Hei Am ascultat cateva melodii vechi in autobuz si ma gandeam sa le caut si eu pe Youtube, dar nu le gasesc.Una suna avea ca refren "ce- o face acum nevasta mea frumoasa?"si spunea ca e mereu pe drum...? (mai mult)
Cantaretul LP este baiat sau fata?
Tocmai am inceput sa ascult BTS, la recomandarea unei prietene, si mi- a placut mult trupa. Doar ca mi- e greu sa fac diferenta dintre membrii._. Mai ales pe Suga mi- e un pic greu sa-...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=uK2xWr_105g cum se numeste versiunea originala?
Mi- am luat si eu un program, presonus studio one 3. Am tras vocile, am pus beat- ul, si „IN PROGRAM" se aude bine, adica sunt multumit de sunet, dar dupa ce dau „Export" si salvez fisierul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?