Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, daca difuzez undeva un remix la un radio cu publicitate facut de un dj, acel dj care a facut remix-ul poate sa dea in judecata postul?
Ce parere aveti ca in 2011 desi a trecut mult timp a castigat Adrian Tutu romanii au talent? Pai mai bine cant eu rap de 1000 de ori sa- mi dea si mie cineva cateva miliarde ca si eu am problemele mele,...? (mai mult)
Buna! Eram recent la Pepco si in magazin la radio era o melodie, care mi- a placut mult. Nu am apucat sa deschid shazam. Melodia era in engleza, din vers atat am inteles I don't care, canta o fata si...? (mai mult)
Buna seara, caut de ceva timp o melodie pe care o ascultam in copilarie, avea un video animat cu un baiat si o fata care mergeau pe o sfoara in nori, si sub nori era foarte multa poluare si chestii,...? (mai mult)
Uzzi, Tataee sau Caddy? Clar, la pas aleg pe Uzzi si cei 2 sunt ok, dar Uzzi e zeul rap- ului, nu stiu pe nimeni sa fie foarte bun pe toate piesele, repet foarte bun, nu doar ok. El nino ar mai fi ...? (mai mult)
Vreau sa comand un clip cu o fată și vreau și pe 2 piese sa danseze întâi. Nefiind un bun cunoscător, ce melodii(una manea, una străină)îmi recomandați, sa o vad cum se unduieste?
Help, de câteva zile tot încerc să îmi aduc aminte o melodie pe care o găsisem acum câțiva ani după ce o căutasem de m- am săturat. Nu îmi mai aduc aminte niciun vers, tot ce știu sunt niște...? (mai mult)
Salut, mai stie cineva in ce reclama era melodia "Zou Bisou Bisou"? Va rog mult, sunt disperata, nu imi poate iesi din cap de cateva saptamani! Nu gasesc nimic pe Google!
Buna. Era acum multi ani un manelist care purta doua ceasuri la mana. Cum il chema?
Buna. Caut de atata timp o melodie. Era de prin 2015 cred. Era cu o fata blonda care canta pe o scena si in spate avea lumini din alea ca la Hollywood. Era o melodie lively asa ca sa zic. Nu mai stiu cum...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa achiziționez o orga pentru stilurile noastre muzicale gen populara, manele, usoara, etc dar nu stiu care este mai buna. Korg pa1000 sau Yamaha sx900 Doresc sa isi dea cu parerea...? (mai mult)
Salut! Ajutati-ma va rog! Cum as putea conecta orga korg pa600 la un telefon?
Caut o melodie, cam din anii 2008-2015. Stiu doar ca in clipul video erau doi tineri care se sarutau intr-o cabina telefonica si le curgea vopsea rosie in cap! Multumesc dau funda
Buna, caut o melodie. Stiu doar ca in clip era un cuplu care se saruta in cabina telefonica si curgea vopsea rosie pe ei! Va rog sa ma ajutati, dau funda.
Acest clip este făcut cu green screen sau cu altă tehnologie? https://youtu.be/weRHyjj34ZE
Salut. Am și eu o întrebare. Mi-am înregistrat vocea pe un beat în FL. Când vreau să ascult vocea înregistrată nici cum nu îl pot asculta. Are cineva vreo idee, cum aș putea rezolva asta?
Hei! Am ascultat o melodie în franceza! Ce înseamnă melodia,, Copines"? Aya Nakamura o canta! Va rog frumos să mă ajutați!
Ce tip de muzica vi se potriveste in functie de ce ati trait? La mine clar rap, ma regasesc in proprotie de 80%, trecut prin saracie, mediu periculos, batai, traume, depresii, anxietate, pana la ...? (mai mult)
Hei! În ce limba e melodia Simpapa polyubila? Va dau un indiciu. Simpa pa pa polyubila Parneyy ona manila Brodyagu polyubila Ona evo polovina Va rog frumos! Eu nu știu versurile!
Bună ziua. Prin 2011 ascultam mult o melodie rap/hip hop la care nu îmi mai aduc aminte numele. Cei care aveți o memorie mai buna și care ascultați melodii mai vechi, ați putea sa îmi ziceți...? (mai mult)
Buna Seara. Am și eu o melodie pe tik tok și nu știu cum se numește și cine o canta. Va rog sa mă ajutati https://vm.tiktok.com/ZMFEH1Rk1/
O întrebare pentru fanii lui Michael Jackson. Îl ascult de ceva timp pe acest artist și deja am început oarecum sa ii devin fan. Întrebarea mea este. De ce din anul 1994 in sus se schimba așa...? (mai mult)
Salut TPU! Când eram eu mai mic (aveam vreo 7 sau 8 ani) mă uitam la desenul ăla creștin Cartea Cărților și după ce se termina desenul, începeau ceva cântări pentru copii care erau cântate...? (mai mult)
Imi faceti si mie niste versuri trap rapide care se termina in t pe acest beat? https://youtu.be/vN60O-mVdzc
Https://www.youtube.com/watch?v=2iCRXGlliKc Buna seara TPU. As dori sa stiu cum se numeste melodia din acest video de la 3 : 41?
Bună ziua! Caut o melodie, e veche, din 2000 până - n 2010, cred. Ideea este că știu doar două detalii: este în engleză, sper să nu greșesc, și că o ascultam pe YouTube, videoclipul...? (mai mult)
Vreau sa fac o piesa, cine e interesat dm azac2416 ig
Nister versuri originale de dragoste? Fast
Niste versuri de despartire originale/ versuri de trap
Am facut niste versuri de rap si voiam sa va intreb daca va plac cum suna. Este despre viata mea "traind in mediul asemenea cartier rau famat, am vazut mai multi drogati decat a avut mama ta in pat, ...? (mai mult)
Stie cineva unde mai pot gasi o piesa de pe Trilulilu cantata de Ion Ionita (sau ceva de genul) in care refrenul era: "Daca tu mai vei `sela/ Am sa merg la biserica/ Sa aprind o lumanare/ Si apoi te voi...? (mai mult)
Pentru o inițiere în învățarea acestui instrument superb numit acordeon - între un Hohner Verdi III B 120 bași si un acordeon Weltmeister Stella 60 bași, amândouă la 300 de euro, ce m ați...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare: am un sistem de boxa. Ele au în total 1700w rms. Care este puterea lor reala? Și cum se calculează? Nu îmi dau seama dacă întrebarea are legătură cu aceasta categorie....? (mai mult)
Salut! A iesit o melodie noua cu o fata care canta intr-o statie de metrou cu niste casti pe urechi si un dj, e in romana. Stie cineva cum se numeste?
Câteva idei de rock dar ceva interpretat de femei?
Salut TPU. Am un amplificator cu 5 iesiri 2x120w și 3x50w eu an pus subwoofer pe ieșirea de 120 și pe cele de 50 am pus înalte, cum as putea elimina vocea din bass la woofer și bassul din voce la...? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste recomandari de trupe metal? Orice subgen. La categoria trupe stau destul de bine, deci imi doresc ceva mai underrated dar sa sune fain.
Salut. Care e diferența practic intre mp3 si flac?
E ok daca pentru un incepator de 18 ani care nu a facut deloc canto, sa aiba ambitusul de doua octave si o cvinta(G#2- D#5)? Merita pentru mine sa fac lectii de canto? Parintii nu ma sustin, crezand...? (mai mult)
Am o intrebare. Stie cineva daca l-au gasit astia pe Kanye West sau inca e dat disparut? Mi-e sa nu se fi dus in Polonia sa o invadeze ca acolo traieste mama si imi este frica
Salut.Am un amplificator pentru chitara electrica de la fender și a început sa facă niște sunete deranjante (ca niște pocnitori puternice) și nu știu ce sa fac sa scap de ele. sugestii?
Aveti melodii preferate in limb italiana sau artisti preferati italieni?
Exista vreo posibilitate sa intri la conservator fara sa stii sa canti la un instrument?
Stie cineva niste setari bune pentru bass la equalizer la un radio player? Funda Am 10 benzi ( +6 -6 db) 32 hz, 64 hz...
Salut guys. De ce se spune că TRUPA IRIS CANTA ROCK? Ca mie PERSONAL MI SE PARE O MOZICA LINISTITA VOUA?
Taicamiu caută o melodie și nu o găsesc și știe numai câteva cuvinte din ea : tractorulul e viața mea
Salut, caut un tobosar din Bucuresti pentru trupa de metal, mai exact black metal si trash metal (combinatie intre cele doua) trupa noastra are doar 2 membri, eu fiind chitarist si celalalt membru fiind...? (mai mult)
Bună, sunt din Brașov și aș vrea să îmi fac o trupă de cover- uri rock dar nu am cu cine să cânt. Eu am o voce care nu sună așa de rău, nu am niciun fel de studii în muzică dar mă descurc...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva versurile colindului cu capra? Cele originale cu "ța ța ța căpriță ța nu te da nu te lăsa, că pun mâna pe nuia capra noastră a murit.(Capra moare) eu sunt doctorul ionica..Am...? (mai mult)
Se merge cu colindul pe data de 30 de decembrie? daca da, cu ce
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.