Bună, sunt din Brașov și aș vrea să îmi fac o trupă de cover- uri rock dar nu am cu cine să cânt. Eu am o voce care nu sună așa de rău, nu am niciun fel de studii în muzică dar mă descurc...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva versurile colindului cu capra? Cele originale cu "ța ța ța căpriță ța nu te da nu te lăsa, că pun mâna pe nuia capra noastră a murit.(Capra moare) eu sunt doctorul ionica..Am...? (mai mult)
Se merge cu colindul pe data de 30 de decembrie? daca da, cu ce
Deci e o piesa in araba cu un clip care incepe cu o fata saraca ce se da in leagan apoi trece printr o piata fura niste mancare si ajunge intr- un restaurant din asta luxos si oamenii de la bucatarie o...? (mai mult)
Ce melodii recomandati pentru un bariton incepator in cantat?
Cum reusesc sa fac diferentierea tipurilor de bariton: bariton-bas, bariton, bariton-tenor?
Buna! Pentru fanii specii, stie cineva din ce film e introul la diagnoza? Ala cu rostul aurului
Ce trebuie sa fac sa învăț stilul de cântat manele de exemplu Lele, luis Gabriel, etc? DAU FUNDA!
Salut TPU! Sunt incepator si nu prea stiu cum sta treaba cu chitarile electrice. Mi- am cumparat una care a venit impreuna cu un amplificator numai ca singurele butoane de pe amplificator sunt cele de...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia asta? : https://vm.tiktok.com/ZMFvuVxh2/
Iar asa, si odata iar asa. Este o melodie veche, eu sunt din Bulgaria si numai asta am inteles...
Salut, vreau sa îmi scrieți niște versuri pentru trap, sa căutați un beat și un nume de piesa va rog frumos
Salutare! Am aproape 14 ani si sunt pasionat de metalcore. De ceva timp ma bate gandul sa imi iau o chitara electrica si vreau sa ma ajutati sa gasesc ceva potrivit pentru mine. Modelul de chitara:https://www.thomann.de/ro/harley_benton_bs_20bk_rock_series.htm ...? (mai mult)
Buna. Caut o melodie cam din 2017- 2018 cântată de un bărbat. Avea videoclipul mereu filmat in alb negru și avea un fel de subtitrări cu descrierea povestii. Iși mai aduce aminte cineva? Piesele ...? (mai mult)
Are cineva idee cum se numeste melodia de la inceputul videoclipului am cautat cu mai multe aplicatii de recunoastere de melodii si nu am gasit-o https://www.youtube.com/watch?v=F6KQBONz-w4&t=4s.
Am si eu nevoie de o continuare la melodia asta ce vreau sa o fac, uitati aici versurile compuse 1. O arzi gen: cocalar pe dracu. Yeah imi vorbesti de parca tu ai inventat rapu' Yeah esti genu care...? (mai mult)
Eram auzit cândva un cântec și nu îmi pot aminti cum se numea, tot ce știu despre melodie e că avea o parte când se auzea că o minge de ping pong scăpată de multe ori pe gresie
Mă contraziceam cu cineva zilele astea și vreau să știu ce părere aveți. Persoana acea consideră că Lil Peep cânta un fel de muzică rock. Serios, Lil Peep e considerat ca fiind artist rock? ...? (mai mult)
Melodii de ascultat la volan? (Rock/indie/balade rock/rap mai silent, ceva neștiut de toată lumea, dar care să aibă un vibe bun).
Imi puteti recomanda cateva melodii usoare, pentru incepatori (populara/manele)? Zilele viitoare merg la un profesor de canto sa dau un fel de proba, sa vada daca am potential sa continui in domeniul...? (mai mult)
Salut TPU! Ce programe de recording/mix-master recomandati?
Salutare TPU care ar fi cea mai bună boxă cu care pot trezi toți vecini din bloc de cam 800 ron
Am auzit o melodie la radio și nu știu cum sa dau de ea, unul dintre versuri era,, Call 911"
Https://youtu.be/vvp5xBxhiuY Știe cineva piesa de pe fundal? Am încercat și cu shazam, m- am uitat și prin comentarii...numai nu o găsesc. Am incercat sa ii scot si vocea cat de cat sa las doar...? (mai mult)
Cum se numește acea fata care canta muzica "Nu Faded"? Pe Yt scrie Alan Walker dar acela e DJ nu cântăreața? Deci pe scurt cum se NUMEȘTE FATA CARE CANTA MUZICA MY FADED??
Intrebare pentru cei din Targu Jiu La Liceul de Muzica si Arte Plastice Constantin Brailoiu din Tg Jiu, imi puteti spune ce se da la probe la muzica? As vrea sa stiu va rog frumos. Poate stiti un site...? (mai mult)
Cum pot sa imi mișc laringele când cant fără sa mișc mandibula? Doar din gat sa fac si nu știu dacă imi mișc laringele când fac asta, cum imi dau seama?
Ce credeti ca au in comun rap-ul cu rock-ul?
Buna seara. Un copil, un adult fara auz muzical cu pasiune fata de muzica poate sa invete sa cante la un instrument muzical?
Salut. Stie cineva unde pot sa gasesc sau sa cumpar albumul AWA Rap Invasion – Lumini Și Umbre? Mersi
Există vreo aplicație în prezent care să fie capabilă să compună muzică singură? Sau ceva asemănător dar pe care ar reuși să o utilizeze și un amator fără conservator?
BUNA TPU! Ce imi trebuie ca sa pot canta la o chitara electrica( trebuie amplificator chitara cabluri sau trebuie si procesor si daca trebuie procesor de ce trebuie)
Bună ziua. La radio de unde pun muzică? De exemplu la Radio ZU sau Kiss FM De pe Youtube?
Buna, as vrea sa ma apuc de rap, versuri scriu de cand am invatat sa scriu din clasa 1, dar nu stiu daca as avea o voce potrivita pentru rap (sunt fata si am o voce foarte subtire gen, , piţigăiata"...? (mai mult)
Ce setlist are de obicei IAN la concerte?
Buna seara.Am o întrebare, trapperul Ian cât timp o sa mai fie ascultat? Ma refer ca in viitorul apropiat se va demoda ca gen are 26 de ani sau nu contează vârsta?
B.u.g mafia sau parazitii? Eu unu aleg Mafia, parazitii au si albume slabe si cel din 2019 doar antimilitie mi- a placut, ei cum fac bani doar din view- uri pe Youtube? Mai exista oameni care cumpara...? (mai mult)
Ce zici rapul romanesc e mort din anii 2011? Eu unul asa zic, la noi se asculta manele, in strainatate rap-ul atrage multi fani, la noi a fost perioada aia 98-2011, ba chiar 98-2007.
Ce ziceți despre muzica trap, credeți că în următorii 10-15 ani va scădea treptat dar sigur în popularitate, cum s-a întâmplat cu muzica ușoară?
Un anticariat bun cu viniluri sau un loc sau magazin exclusiv de viniluri bun in Brașov? Nu mă supăr nici dacă primesc mai multe sugestii, dar am doar două ore la dispoziție și m- aș bucura să...? (mai mult)
Buna seara, unde pot gasi bateria care tine memoria la orga korg pa300?
Hey TPU! M- am apucat de canto de 3 săptămâni și mă gândeam la ceva. Oare pot să învăț să cânt "ca lumea" până la vară? Mi- am dorit mereu să cânt dar n- am avut niciodată susținere ...? (mai mult)
Salut baieti, puțin ajutor, nu ma pricep, nu sunt in domeniu, am doua boxe active, cum le conectez între ele? Ar fi una dintre întrebări si a doua este mai Ok sa ai un mixer pentru ele chiar daca...? (mai mult)
Salut! Stie cineva cum se cheama piesa care are versurile astea? Refren: Adio iti repet, adio pe pereti Ti- am scris in trei culori si- o poza sa ma vezi Adio iti repet, nu regret Adio tot repet ...? (mai mult)
Salut am o probleme cu claviatura la orga si nu imi pot da seama ce are nu merg contacti aceia care îi apăsa clapele am desfăcut am curățat tot dar degeaba doar 2 3 merg Orga Gem Gk330
Salutare tuturor, spuneti mi va rog, este ok dacă cumpăr microfonul pentru acordeon : DOZA JTS CX 516 ACORDEON, își face treaba sau il iau degeaba? În jur de 100e. Fundaa, multumesc.
Bună, doresc părerea inteligentă a comunității TPU. Dacă doriți, întrebare: Ce părere aveți de piesa mea? Mulțumesc https://m.youtube.com/watch?v=7OL1TFpKYrg
Știe cineva cum se numește melodia? https://www.zedge.net/ringtone/fcb10974-19fd-4ddb-92d1-3f62363da4cc
Cine canta "asa ca beau, beau sa imi inec amarul." muzica dansanta de petrecere? Ms
Ce s- a intamplat cu hip hopul? Tin minte ca era o muzica ce reflecta realitatea. Acum toti se sparg in figuri si canta pentru bani. De ce este asa greu sa gasesti artisti autentici care o dau din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat