Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 11 Februarie 2025 sunt:
Am auzit undeva o melodie in care la refren se canta ceva cu "ulala ulalala". Nu stiu in ce limba se canta dar nu e engleza, stie cineva cum se numeste? :(
Hey salut...am nevoie de ajutorul vostru Spuneti-mi si mie niste aplicatii prin care sa descarc muzica de pe calculator pe telefon
imi poat da cineva vrsurile piesei : DMC featuring Chriss (JustUs) - P.S (Povestea Sufletului) funda
Hei TPU,este o melodie la care refrenul este ceva gen: "i'm hide on you,hide on you,i'm hide on you, hide on you" imi puteti spune cum se numeste ca am cautat-o si nu am gasit-o.
Vreau si eu cateva melodii care sa transmita mesaje gen "raul facut se va intoarce/ lipsa de caracter/ razbunare etc" Sa nu fie manele si sa nu se injure.
imi poate da cineva versurile piesei DMC featuring Chriss (JustUs) - P.S (Povestea Sufletului) funda
M-a inselat iubitul meu si as vrea niste melodii din alea triste pentru ca aparent ma simt bine numai cand ascult melodii. Funda
Știe cineva o melodia cu un baiat cu sacou roz care urca niște scări într. O clădire roz din desert și ia un șarpe? PS:nu.i final song
Am 16 ani si as vrea sa incep sa castig bani! Am un sistem de DJ dar nu stiu cum sa fac sau mai bine zis cum sa incep, ca sa scot profit de pe urma lui sau as vrea si alte idei care sa ma ajute ...? (mai mult)
Era o manea prin 2011 parca...era ceva de genul "vorbeste lumea de tine, ca n- ai sa te- ntorci la mine, c- ai gasit un alt baiat mai frumos si mai bogat"..nu o gasesc nici cum..cine imi poate da numele...? (mai mult)
Salut, de cateva zile incerc sa caut o artista romanca dar nu gasesc, nu prea am informatii despre ea, am cam uitat cum o cheama. Vocea ei seamana putin cu cea a Irinei Rimes, pur si simplu am ascultat...? (mai mult)
Cine stie de unde pot invata sa dansez Treambura Pamporea? Adica imi puteti da un site, ceva?
Hei. Ştie cineva cum se numeşte melodia de la minutul 1:00? https://www.youtube.com/watch?v=YZIf5WIO-m0
De ce Eminem este considerat mason? Mai multe persoane mi-au spus asta(profesoara de sociologie, de exemplu).
Hei,esti fana black veil brides din bucuresti? vrei sa intri in bvb army? hai sa faci parte din cea mai tare army(pe watsapp)
Hei, sunt ascultator de dubstep, in principal Skrillex si sunt fan, oamenii zic ca ceea ce ascult eu e muzica de drogati sau satanisti, pana si parintii mei au zis la fel, dar ascult dubstep in continuare,...? (mai mult)
Hei...Am o petrecere peste câteva zile și nu prea am muzica de dans...Îmi puteți sugera cstea melodii și noi și vecho??
De ceva vreme tot caut un cantec. Am aici un link: https://youtu.be/uT3O93D6t9E Din pacate nu sunt multe detalii, dar sunt sigur ca va suna cunoscut. Este postat de mine. Nu fac vreo reclama sau nu...? (mai mult)
Daca eu trec in clasa a- V- a (a cincea) imi puteti spune de ce sunt asa rusinoasa? Uitati cum s- a treaba. Intr- o zi profesoara ne- a pus sa zicem do re mi fa so la si do, in fine ...eu nu ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am auzit recent o melodie, se dă des la radio și în alte locuri, și am impresia că e un remix. Știu că este cântată de o fată și o parte din versuri erau "I'm living all ...? (mai mult)
In 2010 era o melodie rock cu o fata in sicriu care dorea sa iasa, iar criminala ei statea si privea la mormant, iar la final aceasta a iesit si a tras- o dupa ea, daca- mi puteti spune...? (mai mult)
Hey,poate cineva sa imi propuna formatii asemanatoare cu The Black Keys?
Cum se numeste melodia de aici : https://www.youtube.com/watch?v=14tqJthPbM0
Heii! Deci de ceva vreme am tot auzit o piesa, stiu doar ca e in italiana/spaniola/portugheza sau ceva limba din asta si ca zice "eres miosaa" sau cel putin asta inteleg eu si apoi sunt trompete. Piesa...? (mai mult)
Salut, eram astazi in masina si am auzit la radio o melodie destul de frumoasa dar nu stiu cum se numeste avea versurile gen; Why don`t you fall in love with me` sau ceva de genul si cred ca melodia...? (mai mult)
Imi poate da si mie cine va rog frumos tabulatura pentru chitara a cantecului "Ciocarlia" de George Enescu? Nu vreau varianta de la Phoenix!
Hello.Ma chinui de 3 zile sa gasesc o melodie..Este un fel de house comercial, se aud niste trompete si singurele versuri sunt "it just dont feel de same same same. "Este o voce de barbat seamana cu cea...? (mai mult)
Am tot auzit o piesa la radio si nu dau de ea nici cum, imi place foarte mult si tot ce stiu e ca refrenul este cantat de o fata si contine cuvantul together, urca din ce in ce mai sus, o piesa ...? (mai mult)
Puteti, va rog, sa-mi sugerati niste melodii care ar fi bine ascultate in masina?
Cum faci mai mulți fani pe musical.ly?
Vreau sa imi intalnesc trupa preferata la aeroport cand vor ateriza in romania ptr ca este primul concert din tur la noi si sigur aici vor ateriza din sua in europa dar nu stiu cum sa aflu cu ce avion ...? (mai mult)
Va place Florin Salam? Ce parere aveti despre el?
Am văzut pe youtube o piesa care nu mă pasionează deloc si vreau sa spun ca nu cea mai reusita piesa dar poate pentru uni este pentru mine nu este si eu ascult muzica foarte multa Parazitii, B.U.G Mafia,...? (mai mult)
Vreau si eu niste recomandari de manele pentru un chef. Vreau manele vechi, cele din 2012 in coa sunt niste gunoaie. Vreau niste manele care sa te scoata la dans nu lente, exclus manele de dragoste,...? (mai mult)
Melodia de mai jos? dau vot +funda https://www.youtube.com/watch?v=naH2hvEJX8s
Cum pot sa îmi descarc muzica gratuit pe telefon? sau ce aplicație folosiți pentru a asculta muzica offline?
Stie cineva cum se numeste melodia? Stiu c-am auzit-o undeva, am uitat inceputul, dar stiu ca undeva zice: "Dance with the devil", Multumesc!
Salut Am cumparat un I Pod Shuffle generatia 4, il conectez la PC si deviceu nu apare, a aparut de vreo doua ori acum deloc.Am instalat de la inceput ITunes, apoi IShuffle, nu vrea nici cum sa se conecteze,...? (mai mult)
Stie cineva cum pot gasi si eu muzica aceea. Sau secventa cu "run"? Sunt prin clipuri virale. Prank.uri. Pe facebook. Multumesc anticipat
Hey lume... caut și eu o piesa și nu știu cum se numește... știu doar ca un barbat cu vocea puțin mai joasa și o femeie câtă piesa.Tot ce îmi aduc aminte din ea e " Joey... Joey ...Joey " nu ...? (mai mult)
Salut, aveti idee cum se numeste melodia de pe fundal? Nu prea se intelege dar trebuie sa ascultati cu atentie. Multumesc. http://www.trilulilu.ro/cum-se-numeste-melodia-32#ref=profil
Https://youtu.be/mggH1w-2v14 Melodia de la 0:22 va rog? Funda mare.
Refrenul suna cam asa,, ohalor ohalor" nu stiu sigur daca se scrie chiar asa
Am auzit recentde o melodia mai veche (pe care am mai auzit- o dar tot nu stiu cum se intituleaza), de club si singurul indiciu pe care il pot da este ca suna in genul "pap pap pap par- a,...? (mai mult)
Stie cineva melodia din reclama fanta vs spite?
Melodia de mai jos? dau funda +vot
Https://youtu.be/R058ewsSmIA la minutul 0:55 este si o melodie manea si nush cu se numeste. Help!
Faceti o lista cu toti artistii din hip hop care se incadreaza in categroia underground, oldschool. Voi alege raspunsul castigator in functie de preferintele personale, fiindca stiu ca va doriti mult...? (mai mult)
Ceau baietii. Era o piesa in ungureste care era tradusa in mai multe limbi (era ceva gen parodie). O tot caut de cateva ore si nu o gasesc. Please, help.
Am si eu o intrebare am fost luna trecuta la hotel Trakia Plaza Bulgaria au animatori acolo au pus o melodie in apa in piscina toate celelalte le- am mai auzit doar una singura nu am auzit o Ole Ola...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!