Buna, acum câteva luni am găsit o domnișoară pe tiktok, cântă la o nuntă, vreau să iau legătura cu ea însă nu mai dau de ea. ( era foarte slăbuță) orice informație poate m- ar ajuta s-...? (mai mult)
Buna seara, cum se numeste aceasta cantareata care canta pe Orizont, nu apare numele? Va multumesc, am poza.
As avea o intrebare despre Alesha Dixon. Am cautat pe internet despre averea sa neta, fiind un fan al ei, si am aflat ca are o avere neta estimata la 4 mil de dolari, intrebarea mea este de ce asa putin? ...? (mai mult)
Heii. Stie cineva de aici trupe emo romanesti? :*
Buna! Ascultam acum câțiva ani o melodie pe care n- o mai gasesc și o caut de luni bune. Era ceva rap romanesc, dar avea refrenul în franceza, nu mai țin minte versurile sau artistul. Sper ca macar...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Rihanna Katy Perry si Britney Spears?
Era o melodie veche cu un bărbat care canta la chitara despre o femeie pe plaja și își imagina momentele cu ea! Altceva nu mai știu, ma ajuta cineva sa o găsesc?
Salut, am auzit o piesa de ring tone cu o voce groasă, zici că e de fantoma și zice cam așa "also aloo, Lo maloo" ceva de genul acesta Care anume este? Funda
Cine stie melodia originala straiana a lui Tzanca Uraganu "Noptile Albastre"? O aveam in playlisturile cu muzica straina si nu mai dau de ea! Posibil sa cante Beky G sau Karol G.
Buna ziua, cine imi poate spune numele melodiei din clipul urmator ce apare la 1:52? https://www.youtube.com/watch?v=cG4aYsvgchA
Ce melodii va plac de la: Christina Aguilera Lady Gaga si Jennifer Lopez?
Care sunt cântăreții/cantaretele vostrii preferati?
Tokio hotel vor veni În București în anul 2025 pentru concert? ????
Caut o piesa.este o manea veche și începutul piesei pe care vreau sa o gassesc este la fel Începutul acestei piese sau mai bine spus primele 22 de secunde:https://youtu.be/N8TXaXjLFEI?si=- I-...? (mai mult)
Ce melodie va place de la: Dua Lipa si Miley Cyrus?
Salut! Am și eu doua boxe active,aveți idee dacă le pot face sa cânte amândouă în același timp printr-un fir Jack,dacă da va rog frumos sa mi explicați, Mulțumesc!
Mai ascultă cineva de-aici Vița de Vie?
Stiti cum se numeste aceasta manea care incepe cu eu eu e o e o
Buna! Vreau sa ma transfer de la stiinte ale naturii la stiinte sociale. Am aflat ca am de dat diferente la educatie muzicala și vizuala.Chestia e ca fiecare examen tine 4 ore. Ma intrebam dacă are idee...? (mai mult)
Ce melodii noi mai au: Katy Perry Jennifer Lopez Shakira Britney Spears Beyonce Dua Lipa Ariana Grande Selena Gomez sau Miley Cyrus?
Caut o melodie foarte veche în care se vorbea parca de cum va arata lumea în 10.000 de ani! E de prin anii 60-70 mai mult nu țin minte! Ma ajuta cineva sa o găsesc?
Am gasit sa cumpar niste boxe genius 5.1 modelul vechi de 150w in stare buna dar fara telecomanda Nu are defecte si se aude bine dar nu stiu daca merita 300 de lei si daca il pot folosi fara telecomanda...? (mai mult)
Bună! Știți cumva dacă există vreun club sau vreun bar gothic în România?(in care se pune muzică gothică ) Am văzut ca era acum foarte mult timp un bar în Cluj numit, , Umbra de noapte", ...? (mai mult)
Salut! Am o chitară vișinie. Recent am fost la un festival folk și am rugat marii artiști să- mi dea un autograf pe chitara cu un marker permanent alb pe bază de vopsea. Cum as putea face sa reziste...? (mai mult)
Buna ziua tuturor, Pe 3 Noiembrie 2024, implinesc varsta de 69 de ani. Pana atunci as vrea sa invat cateva melodii la chitara rece (nu stiu daca peste inca un an mai pot forma acorduri pe chitara!)...? (mai mult)
Numai eu am început să observ fenomenul ăsta de "simping" în muzică și să- l detest? Pentru cine nu știe simpingul e un fel de declarație de dragoste cu o conotație negativă, un fel de obsesie....? (mai mult)
Ce melodii va plac de la : Selena Gomez Dua Lipa si Miley Cyrus?
Hello, in filmul B.D. la munte si la mare, Margareta Paslaru interpreteaza o piesa despre mare: este cea de aici https://www.youtube.com/watch?v=r_pGmd2axcY din pacate nu mai gasesc piesa asta pe nicaieri,...? (mai mult)
Stiati ca pe kiss e live din club cu muzica pusa de dj? Oare e inregistrare sau chiar mixeaza in direct?
Salutare, stie cineva unde pot sa gasesc Koldy- Sa ai grija de ea sau Koldy- lumea noastra, nu le gasesc nicaieri au fost sterse si de pe Youtube, multumesc
Sunt fan: Take That din 1994 Kylie Minogue din 1994 Selena Gomez din 2011 Dua Lipa din 2024. Cine mai este fanul lor?
Care este melodia voastră preferată de la : Lady Gaga Katy Perry Shakira Miley Cyrus si Ariana Grande?
Ce zice Salam la finalul acestui segment de melodie? Dupa "mi-a disperat inima" zice : s-a dus...? https://voca.ro/1fliUwert9Ry
Salut, știu ca prin 2010- 2011 era o melodie in care un băiat se trezea intre 2 fete și pana la urmă pleacă cu una dintre ele, tatăl ei era un mare bogătan și până la urmă au fugit cu mașinile...? (mai mult)
Tot caut o melodie de ceva timp și nu o mai găsesc. Nu știu nici titlul, nici cine o cântă și nici măcar versurile. Tot ce mai știu din videoclipul piesei este că un băiat se apropie de o parte...? (mai mult)
Mâine de ziua ei voi deveni fan oficial Dua Lipa. Cui îi mai place Dua Lipa?
Salut! As vrea sa cumpăr un modulator fm, îmi poate recomanda cineva vreo 5 modulatoare ca sa pot alege și sa mi spună cineva ce frecventa fm e buna și libera! Mulțumesc anticipat!
Buna! Dacă fac playlist in colaborare cu un prieten. Acesta poate vedea ce muzica ascult?
Care melodii va plac de la: Lady Gaga Jennifer Lopez si Rihanna?
Bug mafia sau paraziții?
Ascultă cineva de pe site- ul acesta muzica artistei Avril Lavigne? Nu am înțeles niciodată de ce muzica ei nu mai este difuzată deloc în România nicăieri, nici măcar în cadrul emisiunilor muzicale...? (mai mult)
Cum se numește muzica aromânilor și de câte feluri este?
Cum pot avea o voce mai buna? Sunt baiat si la profilul liceului unde vreau sa dau anul viitor este si o proba vocala...am vocea cat de cat grosuta si mna... Exista vreun exercitiu pe care l pot face ...? (mai mult)
Salut! Era o melodie veche, mă uitam la ea prin perioada 2010 2014 ceva de genul, nu mai știu cum suna, dar avea un videoclip cu un om mort pe o câmpie din care i se ridica sufletul.Va rog dau funda...? (mai mult)
De ce trupe supertari ca Maxim, Candy și Sistem au dispărut din industria muzicală iar nătăfleți ca Smiley și Delia sunt bine mersi?
Buna! Este o melodie de la oscar/stef costea/calinacho care contine versul "am crezut ca mi am gasit jumatatea beata in club"? Si daca exista cum se cheama melodia? Multumesc de ajutor.
Cine are cele mai frumoase melodii: Lady Gaga Katy Perry Miley Cyrus Dua Lipa Shakira Taylor Swift Jennifer Lopez sau Britney Spears?
Caut o melodie în română care avea ca temă vestul sălbatic și prezenta un bătrân care își amintește de vremurile în care era tânăr și petrecea (acompaniat de 2 femei) într- un bar, iar...? (mai mult)
Unde pot găsi tricouri de copii cu bug Mafia
Sal! Ceva piese faine cântate de Eminem prin 2002-2003 știe careva? Fără Without Me. Mersi!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!