Credeti ca Eminem chiar s-a vindecat complet de dependenta de pastile si alte substante? Clipul Not Afraid indica o schimbare majora, dar ma intreb daca a reusit complet sa renunte.
Salutare, puteti sa ma ajutati cu remixuri de genul pentru a asculta in masina? Faded - Eminem feat. 2Pac I Mashup remix I insta360 POV
Caut melodia cu verurile:As avea o mie de motive sa plec de langa tine poate asa va fi mai bine am sa plec undeva departe ma voi opri sa te astept ma simt doar o jumatate.
Melodia asta o caut:As avea o mie de motive sa plec de langa tine poate asa va fi mai bine am sa plec undeva departe ma voi opri sa te astept ma simt doar o jumatate.
As avea o mie de motive sa plec de langa tine poate asa va fi mai bine am sa plec undeva departe ma voi opri sa te astept ma simt doar o jumatate?
As avea o mie de motive sa plec de langa tine poate asa va fi mai bine am sa plec undeva departe ma voi opri sa te astept ma simt doar o jumatate
Ma poate ajuta cineva dacă înțelege ce zice toma caragiu de la minutul 4:55? Eu m-am tot chinuit sa înțeleg, Însă nu înțeleg. Dau funda. https://youtu.be/fP20BKwpkPA
Este zctualizat
Salut,spuneți mi va rog, butonul START-pause de la clapa Korg Pa4x international, daca tii usor degetul pe el joacă ca tasta la o tastatură de pc?
Cat de curand vor incepe selectiile la selectia nationala eurovision 2023! pe cine ati vrea sa vedeti de la anul reprezentant la eurovision?
Mai știți melodia aia de la noaptea târziu :,,. Nu respect muierile... Rup în două mesele.,, Știți ceva? Cum se numește? Sau ce s-a întâmplat cu ea?
Am niste boxe de pământ și dimineața când le- am aprins nu se mai aude nimic. Le bag in priza, le dau drumul, conectez telefonul la sistem cu o mufa gac dar nu se aude nimic. La telefon imi apare...? (mai mult)
Bună seara. Vreau sa aflu numele unei melodii și încerc de ceva timp să- mi amintesc. Daca nu mă înșel spunea ceva de genul "da di dum" la refren. Montionez că este genul populară. Mulțumesc...? (mai mult)
Va salut.Stiu ca era acum cativa ani si o versiune romaneasca a acestei melodii https://www.youtube.com/watch?v=4cwJI5sy_ZU Daca ma poate ajuta cineva sa o gasesc as fi recunoscator.Multumesc!
Are cineva video cu colindele lui Dani printul banatului? Era unul pe Youtube dar tot il sterge cineva, tin sa mentionez ca erau mai multe colinde in acel video
Am auzit dintr- o mașină o melodie de mult uitată (populară cred). Încerc să o găsesc dar nu dau de niciun rezultat pe Google. Refren (aproximativ): „Îmi place cum dansezi Nu vreau să mă-...? (mai mult)
De la ce vine O.T.O.G, albumul lui Dakon?
Am nevoie de niste versuri de despartire pentru ea
Piese / Melodii asemanatoare? Sau un Mix? https://youtu.be/mAnB7lTMOTY * ( Melodii care sa se incadreze cat de cat in categoria Dans Oriental... bellydance? / " muzica arabeasca" ¿ ) Ofer...? (mai mult)
Poti invata sa canti la o chitara clasica de pe internet? Vreau sa invat sa cant, dar nu vreau sa dau bani pe ore particulare. Va rog sa ma lamuriti
Salut! Am si eu nevoie de o partitura pentru colinda marut margaritar,o cant la vioara dar nu reusesc sa o deslusesc, mersi
Salut am și eu o întrebare pentru cei care dețin Panasonic sa- ak52 la voi in unele melodii nu aveți presimțirea că bubuie basul cel puțin așa e la mine am combina pe masă și boxele sub birou....? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa mă ajutați și pe mine deoarece nu preaa pricem la electronice. As dori sa fac cadou o boxa portabila troler și am înțeles Akai x10 ar fi destul de ok, dar și Akai x6. Ce îmi...? (mai mult)
Cine poate face niste versuri ca in piesa asta nici chiar asemanator dar in genul asta. https://youtu.be/LP5_D7et8JM
Buna ziua, poate cineva sa-mi scrie versurile sau dă-mi spuna unde le pot gasi de la melodia asta? https://youtu.be/kjSetg8tz1s
Știe cineva "Varianta" Românească la această piesă? Din câte știu, era vechiul MCHh https://youtu.be/MgPSWotTKus
Salut, stie cineva cum poti asculta melodii de pe Youtube fara sa primesti reclame? Ma refer ca, este ceva aplicatie ce-ti permite asta?
Killa fonic nu mai are shop? Mai pot cumpara merch de la el? De unde?
Caut o melodie dar nu ii mai stiu numele. Este un fel de soft rock, un fel de satir despre parinti. Versurile din melodie erau replici pe care le auzi de la parinti gen "nu stii mai bine/ce o sa faci...? (mai mult)
Vreau sa invat sa fac mai bine melismele acasa iar pe YouTube nu prea înțeleg, in câteva luni o sa ma duc la școala de canto si vreau sa am habar de ceea ce vreau sa fac si vreau sa invat sa fac melismele...? (mai mult)
Caut o melodie, cânta o femeie și îmi amintesc doar atât: "Între noi nu e nu e nici pace nici război"... "Vreau să beau, să uit că ai fost iubitul meu..." Cred că melodia e mai veche, dar...? (mai mult)
Bună Am o problemă mică. După săptămâni de căutat profesori de canto în București am reușit să fac două ședințe. Prima ședință de testare gratuită ieri, care a fost 30 de minute, ...? (mai mult)
Buna ziua, In incercarea de a face o postare Instagram in muzica am descoperit o melodie cu descrierea DJizzo Kuja. De câteva zile o tot caut pe internet și pe YouTube in special în speranța că...? (mai mult)
Salutare mă puteți ajuta și pe mine cu niste melodii pentru un majorat sau un playlist ceva sa am ce sa bag acolo (manele, populare).Va mulțumesc mult de tot.
Buna! Cum se numește tonul de apel al personajului principal Asya, din serialul turcesc Infidelul?
Știe cineva aceste refrene: 1.eu cand am sa mor atunci o sa dorm (atât îmi amintesc). 2.sa pleci sa pleci sa ei totul cu tine ca nu ai stiut sa ti deloc la mine sa pleci chiar daca eu voi suferi crede-...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Cred ca este o manea mai veche de prin 2012- 2016 sa zicem. Nu mai stiu cine canta exact sau cum se numeste (am impresia ca era susanu dar cine stie). In videoclip erau 2 tipe...? (mai mult)
Salutare tuturor, am facut acest site de versuri (https://VersuRIO.com) va cer ajutorul sa va exprimati parerea despre site si functionalitatiile implementate. Prima functie Videoclipul se fixeaza...? (mai mult)
Buna, caut o melodie, stiu ca e rock si in videoclip era vorba despre un el si ea care fac accident cred ca de motocicleta daca nu ma inseala memoria, ea moare si trupa cand in fata unei biserici, ...? (mai mult)
Salut, caut o melodie dar nu știu cine o cântă, am auzit la cineva piesa, Refrenul este cam așa - preghinati a preghi preghinati,. Știe cineva melodia?
Hello TPU! Mâine mă duc la prima mea oră de canto după ce m- am înscris la insistențele prietenului meu (eu am vrut înainte dar n- am avut susținere de la familie si am lăsat- o baltă) dar acum...? (mai mult)
Ce voci va plac cel mai mult dintre artisti? Nu conteaza genul muzical, ce voce va linisteste indiferent de stare?
Salut, am auzit o melodie la cineva, dar nu știu cum se numește și cine o cântă, Refrenul sună cam așa (a preghinati, a preghi preghinati) Mă puteți ajuta?
Salut TPU! Caut o piesa mai veche, cred ca in jur de anii 2010. Este vorba de o melodie cântată la trompeta, ritmata, cu care se făceau mixuri in club mai demult. Sunt destul de sigura ca nu avea...? (mai mult)
Salutare! In afara de Spotify si yt music, care credeți ca este cea mai bună aplicație de ascultat muzică? (Android)
Care trupă de hip- hop românesc vi se pare cea mai bună, dar cea mai proastă? Dintre: Paraziții, B.U.G. Mafia, La Familia, BAZOOKA. Topul meu ar fi următorul: 1) B.U.G. Mafia (cei mai tari ...? (mai mult)
Unde pot găsi toate lineup-urile per zile de la Untold - TRAM STAGE, pentru toate edițiile de festival?
Salut comunitate! De ceva timp încerc să găsesc o colindă pe care am auzit- o când eram mai mic și oricât aș căuta- o pe internet, nu o găsesc. Anul trecut, din greșeală, am găsit- o, ...? (mai mult)
Buna! Știe cineva cum se numește melodia aia rock care era difuzată pe UTV și pe Kiss prin 1008- 2010? Videoclipul era cu un grup de oameni care alergau legati la ochi noaptea printr- un oraș și ...? (mai mult)
Ascultă cineva banda britanică,, Gorillaz"? Dau funda cui ascultă.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat