Heii...ce parere aveti de chitara aceasta? Este buna pentru copii de 14 ani? https://m.bizoo.ro/firma/pretulverde/vanzare/9826307/chitara-mare-2028 Pro si contra va rog!
Vreau si niste melodii dubstep.
As avea o deosebita placere daca m-ati puteti ajuta sa gasesc numele unei melodii.Va multumesc! :-) https://youtu.be/yQL4k2B3Y-Y
TPU! Am auzit un fragment dintr- o melodie cantata de o femeie care spunea cam asa " sa nu port visele... visele melee". Am cautat- o mult si tot nu am gasit- o. Asa ca va rog pe voi sa- mi spuneti...? (mai mult)
cum se numeste melodia de la inceputul videoclipului? Dau funda. https://www.youtube.com/watch?v=Nf0TuXw3kTY
Caut o muzica de pian trista care a fost pe "Romania Te Iubesc" mai demult si nu o mai pot gasi, tonul era asemanator cu melodia de mai jos numai ca era mai tare putin si diferit. https://www.youtube.com/watch?v=_JYHk_D5A44 ...? (mai mult)
Hey.Îmi aduc aminte un cîntec destul de vechi.Nu mai știu cine îl cînta și nici cum se numea, de aceeea vă rog să mă ajuați Videoclipul era ceva gen ea e suicidea într- o cadă și el vine...? (mai mult)
Am un sistem 5.1. Imi place mult sa ascult muzica mai ales sa simt Bass- ul. Cate odata tata imi zice ca bass- ul este prea puternic pentru subwoofer- ul de la sistem (cred ca este de 30 de watt)....? (mai mult)
Bună, deci am auzit zilele astea la acces direct o piesă pe fundal care sună așa,, Tu îmi induci mie lalla laalalla " și nu stiu cum se numește imi poate spune cineva?
Imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia https://www.youtube.com/watch?v=naH2hvEJX8s
Salut exista vreo aplicație pe android care sa îmi redea melodiile ca pe Windows media player care transforma melodia în video cu linii ce coboară și urca în funcție de cântec... Am căzut ceva...? (mai mult)
Ieri am ascultat o melodie gen club/remix dar nu mai știu cum se numește. Ce știu e că era o voce de bărbat, care la un moment dat (exemplu: din minut în minut) spunea un cuvânt în spaniolă...? (mai mult)
Https://lh3.googleusercontent.com/H0JSDTeJrGu_7kfPuN7ffxj8VuR2XBatzZcHpsBxAWSk5kH0sf0AMJLNwmvxXPgMvx9D6A=s85 Va rog, imi spune cineva toti rapper-ii din imagine?
Cine imi spune un top de 50 muzici romanesti 2016 cuprinse intre luna martie-iunie? Gen! Dorian Popa -Buze
Salut.As vrea sa imi spuneti cateva melodii de dragoste, ceva gen : Te t'aime(Lara Fabian), Je suis malade(Lara Fabian), Impossible, All of me! Doar in engleza, franceza si romana. Daca chiar sunt bune...? (mai mult)
Am văzut un videoclip la tv si nu stiu cum se numește. La refren cânta o indiancă în hindusă si dansa cu un grup de fete, mai era si un rapper acolo, cred că cânta în engleză. Melodia e destul...? (mai mult)
Am auzit acum ceva zile o melodie indiana cred ..care avea un refren ceva de geul "Ariti tin tin" canta un barbat iar pe refern se aude : "Ariti tin tin" voce feminina. Stiti? Multumesc!
Am auzit o melodie si era cu o indianca care cânta la refren si dansa cu un grup in spate, si apărea si un rapper care cânta si el si melodia cred că a apărut recent dar nu stiu cum se numește
Puteti sa-mi recomandati va rog niste piese pentru chitara (acustica) cat de cat usoare, dar si cunoscute, pentru exercitiu?
Cum se leagă un subwoofer în punte? Am o statie 2x45 rms si nu stiu cum sa montez subwoofer (stiu ca trebuie în punte dar nu stiu cum ). FUNDA!
Ce cadou sa iidau mamei mele?
.. are puya o melodie. dar nu mai stiu cum se numeste stiu putin din versuri, Toata lumea trebuie sa faca show, yep yep. ceva de genul stie cineva melodia?
Vreau si eu traducerea acestei melodii: Corazón que miente Mundos divididos por una sombra de traición Caminos que se unen sobre ríos de dolor La avaricia fue sembrando el veneno y la ambición ...? (mai mult)
As vrea si eu sa imi recomandati un profesor de canto din Craiova. Multumesc mult!
Ce exercitii imi recomandati ca sa am flow atunci cand vreau sa cant rap?
Am nevoie de melodia de la minutul 4:41 din acest videohttps://youtu.be/sHdjhXaM4J4,
Era mai demult o melodie care o canta o femeie de culoare si in videoclip apareau barbati in negreu si alb care scriau la masin dintra celea vechi si tin minte ca refrenul continea cuvintele Black or white....? (mai mult)
Salut.Stie cineva de ce imi pacane subwoofer ul la un sistem 5.1 cand il dau aproape de maxim? El este nou si la inceput nu facea asa.
Stie cineva unde pot gasi muzica de la Cafe Del Mar Mamaia? Mulțumesc
Am fost la un club in mamaia si am auzit o melodie. Canta o tipa în spaniola cred si era cva de genu la refren REYNA REYNA, nu am inteles prea bine. Era melodie de club deep house. Mulțumesc
Ce sub- gen/still muzical reprezinta acest tip de melodii? Rog sa raspunda cine stie! Swedish House Mafia - Greyhound JAKKO - Unido Amersy & USAI - OPIUM Dimitri Vangelis & Wyman ft. Sirena - Live...? (mai mult)
Care este cel mai bun Solist din lume.per total?
Cine stie cum se numeste blonda sexy din videoclipul melodiei la Suceava - bodo?
ma poate ajuta cineva cu tabulatura la chitară la melodia "antiteze "- radu gyr? Va rog! Nu o gasesc nicăieri...
Un program in care pot asculta muzica fara internet?
Auziți am nevoie de ajutorul vostru... CUM SA DESCARC MELODII DE PE ITUNES GRATIS SI FĂRĂ PC(VREAU MELODIA JUSTIN BIEBER -BOYFRIEND)
Stiti melodii ceva gen : https://youtu.be/4ky61hsO448 in care sa aiba ceva în comun cu melodiile de la Dope D.O.D.
cum este in tabara Adeona?
Hei! Am in plan sa compun o melodie si vreau sa o inregistrez pe PC. Am nevoie de un program care poate identifica prin microfon nota muzicala cantata(stiu o aplicatie de genul doar pe telefon), sau care...? (mai mult)
am auzit o melodie acum ceva timp (aprox 1- 2 ani). Din cate imi amintesc avea intre 4 si 7 minute, videoclipul muzical era cu un erou sau ceva, un tip cu o sabie, care a intrat intr- un castel...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cum se numeste piesa de la 9:09 https://youtu.be/wCenq4HYWrI?t=9m9s P.S Funda : ))
Puteti sa imi ziceti un top cu instrumentale de la melodiile rap romanesti si din alte tari (mai mult romanesti si americane, dar pot fi si din alte tari)? Specificati melodia si...? (mai mult)
Stiti trupe care seamana cu Breaking Benjamin, Nightwish, Evans Blue, Three Days Grace, Falling in Reverse sau Soilwork? Dar sa fie ca lumea, mersi.
Spuneti-mi si mie cea mai favorita melodie rock a voastra. Dau funda :)
Melodii hip-hop, dubstep smechere va rog?
as vrea sa ma inscriu in aceasta vacanta impreuna cu iubita mea la o scoala de dans din Bucuresti. Ne dorim de mult timp sa dansam salsa, iar in aceasta vara vrem sa ne facem timp pentru acest...? (mai mult)
Este o melodie putin infricosatoare folosita in reportajele de la TV, nu este aceea X- files, este alota, ceva gen apocalipsa =))). Vreau si eu sa stiu cum se numeste. E o melodie de...? (mai mult)
de cateva zile sau chiar saptamani tot caut o melodie si asa ca m- am gandit sa apelez la voi! eu lucrez langa un PUb in oras si de cateva ori tot am auzit o piesa si nu stiu cum sa dau de ...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva sa gasesc prima melodie din acest clip? Dau fundita, promit :)
O chestie care nu imi da pace. Am auzit mai demult o meldoie, asta e tot ce imi amintesc din ea: "tot ce ne dorim de la viata, intr- o viata, e inca o viata" (sau ceva de genul asta). Era rap. Cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?