Am 16 ani si de curand am achizitionat o chitara si am inceput sa iau lectii de pe youtube si doresc sa merg si la profesor.Voi credeti ca tarziu sa ma apuc la varsta asta?(Adica si parintii...? (mai mult)
Hei! In curand eu si 2 verisoare de-ale mele vom fi ursitoare la botezul verisorului nostru. Avem nevoie de o melodie pe fundal/un negativ. Sugestii ceva? ^_^ Dau funda :* :D
O melodie dance din anii 80- 90.Versurile: - Dont care what people say, i gotta dance when the music plays.I dont care where my body goes, i hear the beat and i lose control REFREN: - Body for motion(cred),...? (mai mult)
Caut coleg de trupă rap/hip-hop! Sa fie din Iași și sa aibă 14-15 ani!
Cum se numeşte melodia de pe fundalul focului Slender Man? link? mulțumesc!
Hei membrii TPU! Vreau sa stiu si eu cine canta piesa asta, am asc intr- o seara la radio dar nu a spus cine o canta! versurile sunt cam asa :sunset on the painment, heartbreak on the street, father...? (mai mult)
Fani mcr, p! atd, fall out boy, blink-182, muse, three days grace, green day, arctic monkeys, soad, orice are legatura cu muzica rock pe aici?
Intrebare pentru fanii EXO. Ce piesa va place cel mai mult de pe ultimul lor album EX'ACT?
Hey! Vreau negativul Mihaela Runcean-sa fim copii.
Aseara am auzit o melodie in club ceva de genul "show ca la Paris" sau "asta inseamna in paradis" E o melodie de club remixata cred, nu era manea. Ma puteti ajuta cu numele melodiei?
Imi poate traduce cineva versurile acestei melodii din maghiara in romana? Va rog, fara google translate, eventual pentru cineva care chiar stie...? (mai mult)
Unde se tin cursurile de dans la grupul Amicii (acolo unde e si Andra Gogan)
Am fost aseara in club si am dansat pe o piesa instrumentala arabeasca sau turceasca nu stiu exact care avea pe refren sau in versuri 'Da da dah ' nu pot sa imi scot piesa asta din minte.Mi- a...? (mai mult)
Baaa, deci pur si simplu nu imi vine sa cred ca Christina Grimmie a murit. Nu creed! Voi ce ziceti?
Sunt si eu curioasa, mai sunt adolescentii in ziua de azi, care mai asculta muzica clasica? Eu am 15 ani si imi place sa ascult muzica clasica, rock, uneori si rap. Intr- o zi m- au intrebat...? (mai mult)
Https://youtu.be/UVg3TFn_LP8 Ce melodie e la minutul 2.34?
Am 11 ani si vreau sa formez o trupa pop.De ce am nevoie? Seriozitate va rog.☺☺☺
Vreau sa fac o trips pop.Seriozitate va dog.☺☺☺
Salut :), detin un canal de youtube si vreau sa ii schimb numele din "Brutal Dubstep" in altul. Dar nu am idee de nume. Are cineva niste sugestii? Sa contina Dubstep in nume sau Dub?
Salut TPU, rugamintea mea este daca va mai aduceti aminte de o melodie cum se numea de pe vremea cand era akcent morandi la moda etc (poate chiar unii din ei o canta).Nu mai stiu versuri dar imi aduc videoclipul...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din trilerul de la filmul "careful what you wish for?"
De cateva zile caut o melodie, am auzit- o de 3 ori la tv. Am cautat- o si in topurile de la Zu si Kiss Fm dar nu o mai gasesc. Este noua, a fost in topuri la recenzii dar nu am fost...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=n-D1EB74Ckg cine stie cine canta melodia indiana care incepe la min 0.38?
Imi puteti spune, va rog, melodia din intervalul 0:57- 1:30? Si e posibil sa fi fost si putin mai devreme. V- s fi foarte recunoscator, si ofer funda. Multumesc anticipat! http://media.wowbiz.ro/video/201606/media_14652383113010...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu o "melodie"(un mp3) de 5minute dar sa nu se auda nimic in toate aceste 5minute Urgent dau funda:)
Cine imi spune top50-100 cantari romanesti frumoase? Gen....Dorian Popa-Buze Cine imi spune cele mai frumoase are funda!
Stie careva cum se numeste negativu din inima de tigan? care incepe de la 37:23 https://www.youtube.com/watch?v=YP6wR5aGYJg
Va rog am auzit i melodie gen latino in spaniola la refren spunea ceva de genul... ee e meio de 4 ori se repeta
am o intrebare, cine stie cum se numeste melodia din reclama asta? https://www.facebook.com/Quattroruote/videos/10154858688561258/?__mref=message_bubble
Cine imi poate spune si mie cum se numeste melodia de la minutul 10? https://www.youtube.com/watch?v=EonyOQJ8jY4
Deci eu scriu versuri, fac asta de ceva timp si imi place. As vrea sa creezi versuri pentru oricine e interesat.Indiferent ca e artist, canta pe youtube sau vrea o poezie pentru cineva. Mai ...? (mai mult)
Unde pot gasi melodii scurte (fara voce) si efecte sonore?
Cum se numeste melodia din intro-ul lui Zaiafet? ( il gasiti pe youtube)
Salut ma poate ajuta cineva in a gasi o melodie? era in limba rusa avea cateva scene la mall erau si niste tipe, melodia cred ca este destul de populara, cine ma ajuta primeste FUNDA!
Caut o melodie in engleza ca sa o dau pe spate pe profa de canto, va rog idei multe!
Cine s-a uitat la știri acum 10 min pe ProTV? A fost o melodie când se vorbea despre turiști ceva. Va rog, melodia! Mulțumesc
Știe cineva dacă Alina Eremia cânta melodia cu următorul vers? "Nu sunt condamnata, am învățat să mă iubesc... Când ne naștem toți suntem la fel..." Ceva de genul era melodia; ...? (mai mult)
As vrea tare mult sa cunosc o melodie auzita la teo show. Vocea cred ca era a lui shaggy.era muzica de club cred.Tot ce stiu e ca am auzit- o la o stire despre un dansator superb la un concert....? (mai mult)
Hei, sunt Alex! Acum putin timp am auzit o Melodie care avea um ritm tiganesc... nu stiu. Nu prea stiu multe versuri din ea insa stiu ca era o secventa cu: Ti di lalalalala si mai zicea ceva dupa. Era...? (mai mult)
Am auzit recent o melodie la un majorat si are urmatorul refren " alin, halin" mentionez este in araba. VA ROG SA IMI SPUNE-TI SI MIE CUM SE NUMESTE. DAU FUNDITA
Este o melodie putin infricosatoare folosita in reportajele de la TV. Vreau si eu sa stiu cum se numeste. E o melodie de fundal poate aveti si un link. Ms anticipat! Acord funda!
Cum se numeste negativul acestei melodii? https://youtu.be/W8YdsYHZscw
Salutari.Stie cineva unde pot gasi patch (petic textil) aici in Cluj?
Salut,cum se numeste muzica de la secunda 24? funda! https://www.youtube.com/watch?v=9FFhsCukEwg
Cunoaște cineva melodia aceasta? https://www.facebook.com/709937199108840/videos/758972884205271/ Vă mulțumesc mult!
In saptamana altfel a fost un concurs numit Cine stie, cunoaste.Profesoara ne-a zis ca premierea se va tine vinerea asta, dar nu stiu unde.Imi puteti spune, va rog?
Cum folosesc soundcloud? cum fac sa pot asculta melodiile cand nu am net? abia am instalat aplicatia si nu stiu :))) iTube ce e cu el? de ce nu il gasesc pe magazin play? :( nu mai e pentru android?...? (mai mult)
am cumparat fl studio de pe thotman cu 215 euro si am cateva pluginuri care sunt demo.Am instalat programul dupa un tutorial de pe youtube dar tot demo sunt. Nu stiu ce sa ma fac! daca stiti vreo...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu ma m-ai doara gatul dupa headbang? Funda!
Am o problema m- am apucat de saxofon de vreo 2 ani si sunt foarte talentat si profesorii mi- au spus si mie imi placea DAR de catva timp nu ma mai pasioneaza cum sa fac sa imi placa din ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!