Hey. Vreau sa imi cumpar o chitara acustica dar nu prea stiu care sunt mai bune si potrivite pentru incepatori. M-ar ajuta niste recomandari.
Cat de greu este cantatul la chitara, dar dupa ureche? Nu invat cantece pe de rost, ci creierul meu genereaza linia melodica pe care o cant.
Bună TPU! Am auzit acum câteva zile o melodie și nu știu cum se numește....tot ce știu e că sună cam așa: "a anul doi, zero, unu, doi, vrem atmosfera cum vrea românul bere la butoi", mă...? (mai mult)
Ce melodie ascultati acum? :) :)
Salut. Este legal sa descarc muzica cu snaptube sau alta aplicație de pe Youtube în Germania?
Hei! Am inceput orele de canto, am facut o ora doar, din pacate domnul e foarte departe de unde locuiesc eu si nici nu l- am auzit cum canta si nici pe internet/Facebook/Youtube nu l- am gasit... pare...? (mai mult)
Salutari, am nevoie de metode de promovari pentru un canal cu muzica originala in limba romana. Daca aveti idei m- ati ajuta foarte mult. Daca vreti sa vedeti tipul de continut, acesta este canalul: ...? (mai mult)
Salutare. Pentru cunoscători e acesta întrebare. Cum e cu seriile la Weltmeister Supita? Care sunt seriile mai slabe sau ieftine și care sunt seriile mijlocii și cele de top? Funda!
Buna tuturor! Am un sistem Logitech z906 iar oricum l- as conecta la laptop, un satelit mi se aude foarte distorsionat pe 3d. Daca pun pe 4.1 se aud toate 4 perfect. Cum pot face sa mearga bine pe 3d ...? (mai mult)
Salut! Caut si eu o melodie. E cam din 2012/2013... Avea un videoclip cu o fata pe un pod, care isi tinea pantofii in mana. Era in romana...
Salut, buna seara, in ce an a fost lansata piesa DRAGOSTEA din tei?
Buna! Am inceput orele de canto, am facut o ora, din pacate domnul e foarte departe de unde locuiesc eu si nici nu l- am auzit cum canta si nici pe internet/Facebook/Youtube nu l- am gasit... pare...? (mai mult)
Salutare, As vrea sa achiziționez o boxa portabila din gama Sony JBL sau alta marca de top, sa fie printre cele mai puternice boxe portabile, cu sunet clar și puternic. Am avut un Sony GTK- XB60,...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți despre CELEBRA piesa DRAGOSTE DIN TEI? Apropo cui ii mai place?
Buna seara, de ce copiii din ziua de azi (exculs eu) nu mai le place muzica aia simpla de ex cea de la O ZONE sau Vescan Irina Rimes ăștia ai noștri (mă rog ai noștri între" că îs din Republica...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva cine canta aceasta melodie si numele ei? https://vocaroo.com/1fTpamUAtee4 daca se poate un link cu piesa catre Youtube. Am doar banuiala ca este cantata in limba rusa, ...? (mai mult)
Salut! Știe cineva cât costa lectiile de pian la palatul copiilor Arad?
Mai stie vreunul artisti cum sunt Krafwerk? (tangerine dream, Jean-Michel Jarre, Klaus Schulze)
Ce exerciții ar trebui să fac ca să cânt și eu ca Bogdan dlp, luis Gabriel, etc. stilul acela?
Hay TPU! Sunt la cor și am observat o chestie. În timp ce cant, mă descurc mult mai bine la strofele "mai joase", de exemplu, in colinda florile dalbe, eu mă descurc foarte bine să- mi controlez...? (mai mult)
Salutare! M- am apucat de cântat si am mers la un profesor privat, acesta la începutul orei face cu mine vocalize pentru încălzirea vocei si așa iar după restul timpului la el, cant cu el, proful...? (mai mult)
Salutare. Era o melodie cândva despre un băiat și o fată, era un vers "îti mulțumesc, dai cui?" Era de fapt că o poveste, nu era cantata.
Buna ziua,nu găsesc o melodie și nici Shazam nu o poate detecta, o am pe video, nu prea se înțelege, mă poate ajuta cineva?
Buna TPU! Am fost la un profesor de saxofon care m- a invatat astfel notele: do(primele doua clape), re(prima clapa), mi(fara nici- o clapa). Am fost si la casa de cultura din oraș unde mi- au arata...? (mai mult)
Salut! Știe cineva cum se numește melodia creștina cu versul "O schimbare-n lume in curând vom avea, vei vedea, da vei vedea"
Buna. Caut o melodie rap sau hip hop se aude si o voce de copil pe fundal, am retinut doar am suflet de copil, ceva de genul.Mulțumesc
Muzica populară americană parcă e mai altfel decât populara noastră; mai frumoasă, mai stilată. Vouă cum vi se pare? https://www.youtube.com/watch?v=jkLC2mj5wvE
Salutare, caut o piesa mai exact de cativa ani, stiu ca o auzeam la mtv prin 2010 ceva gen.Pot sa scriu doar ce îmi aduc aminte din video, deci. Stiu ca era in videoclip o mașină de tip delorean Tema...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste maneaua copiata dupa melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=qNHedkVdzGQ
Este o melodie frumoasa romaneasca iesita pe piata de cativa ani, cantata de un barbat care cred ca e intr- o trupa... Nu mai tin minte mult din melodie dar tot repeta fraza: " Stii prea bine " Cred ...? (mai mult)
Cine canta melodia (manea sau populara), are următoarele cuvinte: "Dacă zac de jele dacă zac de dor"? Mersi.
Salutare! Am un recital in Decembrie la pian si vioara dar nu prea stiu cum sa scap de tracul de scena sau de camera. De fiecare data cand cant pentru o filmare, gresesc ceva sau fac ceva urat si trebuie...? (mai mult)
Bună ziua. Nu le mai găsesc nicăieri pe net și mă întrebam dacă are careva două melodii de la Dan Ciobanu *Banca Fericirii Hai vino iar pe banca fericirii Să dezlegăm blestemele iubirii ...? (mai mult)
Hei hei hei! Am o intrebare, de o vreme imi apar piese de genul asta https://www.youtube.com/watch?v=-Npfzk0GgS8 din serialul Family Guy. Aveti idee cum se numeste genul asta de muzica?
Ce genuri de muzica ascultați? Niște piese preferate?
Am si eu o mica mare intrebare. Caut o piesa rap, intitulata in padurea cu alune de spike sau asa ceva. Avea un vers, "in padurea cu alune, aveau casa trei pitici, vine pupaza si spune, titiri-...? (mai mult)
Care e compozitorul vostru preferat de muzică clasică? Ce piese ale lui ați recomanda?
Buna. Am auzit o melodie populara in care zicea ceva de genul "si ma mir mama cum poti sa ne tii partea la toti" si nu stiu cum se cheama. Multumesc!
Ce inseamna o *** cu fata la perete, nu-i scriu pe perete? Am vazut acest vers in videoclipul muzical "PLAYER" de la Nane, Ian si Azteca. Rog seriozitate!
Salutare, are cineva albumul lui Kefren de la pluton records si C.O.D le cumpar va rog sau dati-mi melodiile lui kefren /.
Am un korg pa 2xpro cand apăs pe o clapa doar una nu merge, când apăs se aude tare, după se aude încet, care ar fi problema? N-am stație, am doar o boxa mai mare.
Buna seara, care este diferenta dintre SHOUTcast V.1 si SHOUTcast V.2? Difera la calitatea audio?
Care îmi da si mie niste melodii disco românești vechi de prin anii 90-2000 si ceva de genul Genius - Ciocolata Sistem - Sperante Angels - Asa-s baietii Body & soul - Super femei ?
Salutare. Știe cineva cam ce greutate are un Weltmeister Cantora?
Ajutati-ma va rog din categoria Pa4x KORG PA 4X INTERNATIONAL KORG PA 4X ORIENTAL KORG PA 4X MUSIKANT Si cate key 61/76. Care este mai buna si mai ok? Fundaaa!
Niște versuri inventate ca să fac o muzică frumoasă? TPU
Undeva pe la mijlocul anilor 90 spre 2000 era o melodie, gen rap care incepe lent si zicea ceva de genul Majdeee dupa care incepe rapid. Astept raspuns!
Salut. Car audio: De ce intră un amplificator auto edge eda 200.4 in protecția după 30 de min de utilizare? Am 2 baterii de 77 cu alternator de 180A și cu cabluri de 35- 50 mm. Pleyer pioneer 2 din...? (mai mult)
Mă puteți ajuta? Dețin o chitară clasică și am învățat lucrurile de bază. Încerc să învăț o melodie însă punerea acordurilor în ordine tot nu mă ajută să o fac să sune ca melodia ...? (mai mult)
Mai asculta cineva BUG Mafia / La Familia / Codu' Penal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!