Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 13 Februarie 2025 sunt:
Din ce anime face parte melodia "Hurting for a very Hurtful Pain"?
Am auzit o melodie in zilele trecute la mall, am retinut doar un vers care suna gen " roses in my hair/hand" era o voce feminina pe un ton mai disperat, adica striga, am cautat- o pe google/youtube dupa...? (mai mult)
Vreau si eu cateva melodii trap.
Ciao, ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva melodii pe saxofon, pe note sau dupa ureche? Multumesc!
stie cineva din intamplare cum se numeste o melodie in care canta o femeie blonda, si la un moment dat apare intr- un bar, sau nu era un bar, era pe o scena sau ceva de genul, in engleza? Nu...? (mai mult)
Cine stie melodia in care unu merge intr-o masina si cand da drumul la muzica ii sare limonada la una de pe masa, iar el mai zicea si "zzzzzz"
Am auzit mai de mult o piesa de la bug mafia si nu stiu cum se numeste, mai imi aduc aminte doar ca zicea ceva de busola sau da- mi busola, arata- mi bisola ceva de genul. Daca stiti cum se numeste...? (mai mult)
Am o mica dilema, in a gasi o veche melodie :))), daca dau niste indicii poate ar putea fi recunoscuta, o auzeam des la radio cand eram mic, pe negativ se auzea un saxofon, si la mici intervale...? (mai mult)
Am o problema cu niste boxe care le- am achizitionat ieri.Problema este ca mi- se aude oar in ce cu on/off si volum.Iar cea lalta se aude foarte incet si bazait incat nu o auzi deloc doar daca...? (mai mult)
Salut, am inceput sa lucrez pe programul Fly studio si daca intru la clape se aude ciudat, se aude un kick, nu se aude ca un pian si nu stiu cum pot schimba asta... Daca puteti sa imi spuneti sau macar...? (mai mult)
Nu stie cineva daca pot sa fac rost de Sylenth1 (pentru FL Studio, Ableton etc.) si sa nu fie demo? Daca se poate cineva care are si se pricepe.
In prezent,Andy Black(Biersack) nu mai canta in Black Veil Brides? Adica nah, eu asa am auzit :)) Fundita! :)
Imi poate spune cineva care este ciupitura la melodia "Chiar daca" de Florin Chilian? https://www.youtube.com/watch?v=txQ9pf40U4k Multumesc!
stiti cumva vreo melodie mai veche despre zodii? O caut de mult timp.
Am auzit acum recent timp o melodie techno la o petrecere si nu stiu cum se numeste, , , , , la un moment intra o voce foarte subtire spunand *aweeeee aweeee*. Melodia are un kick si bass criminal. Daca...? (mai mult)
Pare o întrebare ciudată, dar... cum se numește melodia de pe fundalul publicității de la condimentele Cosmin?
Salll, caut si eu o melodie era ceva de genul" te astept sa vii la mine, mintea imi sta non stop la tine, ti- am dat inima mea sa o tii bine, mie mi- e dor de tine, te iubesc"... sau ceva gen, ma...? (mai mult)
Salut la toti. Imi poate spune cineva care e melodia de fundal de la romanii au talent din sezonul 6 episodul 7? E dupa ce canta baietii aia Hip Hop din Ferentari. Multumesc. Dau si funda la care stie!...? (mai mult)
cum se numeste melodia din serialul Doctor House M.D? Ma refer la melodia care canta la sfarsitul episodului 14 Sezonul 1. Ofer Funda.
Ce parere avezi despre Justin Bieber? Eu nu am una buna.
Acum cateva zile am fost la o petrecere si s- a bagat o melodie si nu mai stiu cum era decat putin...era ceva gen : Traiesc un cosmar, toate amintirile mele sunt cu tine(ceva gen), va rog., ...? (mai mult)
Ce melodii credeti ca sunt un MUST si ce melodii credeti ca NU au ce cauta intr-un playlist pentru o nunta? am ceva probleme cu care ma confrunt in capul meu
Fiica mea are 14 ani si asculta rock de la vreo 10. Are tot dulapul plin cu tricouri cu formatii, totul numai metal...iar camera arata ca a unuia de băiat. Postere, cranii....totul negru cu alb si...? (mai mult)
Credeti ca Eminem si-a vandut sufletul diavolului?
Stie cineva vre un site cu partituri pentru clarinet?
Cum se numeste instrumentalul de la melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=09vkS8rlGoU sau care e melodia originala de pe care a fost luat instrumentalul...
Este o melodie cu un videocxlip alb negru si la un moment dat in el, baiatul care canta spune 16 years old ...parca,Care este melodia
Imi poate spune cineva o aplicatie android cu care poti transforma fisierele mp3 in mid sa le vad cu aplicatia MIDI? Sau, desi e imposibil, o aplicatie midi care citeste mp3 sau mp4?
Hello! Mai este vreun fan twenty one pilots pe aici? :D
Stiti muzica asemanatoare cu cea a lui Chet Faker?
Îmi puteți da niște nume de căntăreți și muzică fără manele ca nu îmi plac deloc.
Am compus o melodie în engleza și aș vrea să o dau cântărețului meu preferat dar cum să fac ca el locuiește în Statele Unite ale Americii? Va rog frumos, ajutați-mă.
Cine stie ce voce superba(cine isi mai aminteste) a avut Aurelian Andreescu cu melodiile lui "Tu esti primavara mea", "Copacul", "Oameni", "Dorul" si multe altele. Eu nu am prins vremurile lui...? (mai mult)
Buna vreau sa invat sa cant la pian si vreau sa stiu cat de greu este. vreau sa invat sa cant foarte bine. vreau sa invat sa cant melodii populare la pian (adica sa fac cover- uri la melodii de genul...? (mai mult)
Am vocea groasa si sunt cam nervos uneori, ce ziceti mi-ar prinde bine sa fac rapp?
Va rog caut o melodie o cânta un băiat are o voce de parca ar fi spaniol dar cânta in engleză "what about you i Want cha Want cha feel" ceva de genu... sper sa știe cine e super drăguța
Cine imi da niste negative cu ritm gen ceva suparat si nervos are funda! Vreau sa ma apuc de rap, sa ma antrenez!
Voua va place melodia? P.S. Jean Moscopol este un cantaret interbelic si postbelic, are melodii si de dragoste si de critica, dar despre acesta melodie, in particular ce parere aveti de mesaj si muzicalitate?...? (mai mult)
Cum se numește melodia compusă de Marius Moga pentru Maroon 5? E cumva The man who never lied sau e alta?
Cum se numescmelodiile de pe fundal cu care a participat Remus Stana la Romanii au Talent?
Va place cum canta Carla's Dreams?
De ce a murit Aurelian Andreescu pana la urma?(in 1986)
De ce daca nu dorm o noapte dimineata intre 7-10:30 am voce dupa toata ziua iese aer foarte multa presiune nu am vocea melodioasa e.t.c adica devine din Voce Vibranta devine Afonica.
Stie careva cum se numeste melodia aia care era o fata in videoclip de mergea pe strada doi baieti mai mici, ii da o bicicleta apoi se arunca intr- o apa e in spaniola? canta o femeie. e din 2015 ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Cum se numeste melodia aia cu 3 dansatori dintre care o fata cu parul in doua culori si 2 baieti, parca numele incepea cu thriller sau ceva de genul.
Vreau si eu cateva melodii de genul https://www.youtube.com/watch?v=xHRkHFxD-xY https://www.youtube.com/watch?v=EvIuht69IPA
Hei.Care este trupa rock care canta despre Elizabeth Bathory? Si videoclipul este cu ea.Help.
Cum se numeste melodia de pe fundal de aici? : https://www.youtube.com/watch?v=CseWwdREMUc
Ca sa- mi fac o piesa muzicala, trebuie sa platesc eu ceva? Daca fac instrumentalu cu un program (pe calculator) si eu fiind "trupa", piesa proprie, am de platit ceva ca sa ma pot lansa? Am cautat...? (mai mult)
ieri am fost la Flanco si am auzit o melodie care mi-a placut era ceva cu bigghi cred dar era super si nu stiu cum se numeste dau funda pls repede
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!