Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 13 Februarie 2025 sunt:
Cine poate sa imi scrie versurile la cintecul,, Smarandita din zavoi,,?
Cum se numeste ultima melodie din emisiunea i umor, o melodie cu saxofon?
Nu stiu ce muzica sa mai ascult, m- am plictisit de toata pe care o stiu, daca stie cineva ceva canale pe youtube pe care se posteaza muzica noua sau cateva melodii sa imi recomandati....ascult in general...? (mai mult)
astazi vin cu o intrebare ceva mai curioasa... Vreau sa stiu si eu denumirea unui cantec...Bun deci aici sunt datele: *Se incepe instant (cred) cu un AiAiAiAi *Acest intro (AiAiAiAi) este,...? (mai mult)
Buna la toti. Puteti va rog sa ma ajutati cu un cantec. Deci nu prea stiu multe despre el, dar stiu ca in video era o tata si fica si ambii erau de culoarea neagra.Si tatal pleca la...? (mai mult)
Cine poate sa îmi spună niște melodii gen Feder goodbye sau Imany Don t be so shy, remixuri jmen
Cum se chema melodia de fundal la fraierul asta? https://www.youtube.com/watch?v=J__2j39SdGw
Vreau sa stiu numele unei melodii, este o melodie franceza iar la sfarsit cantareata spune cuvantul voila, este mai veche melodia are cam 3 ani vechime sau chiar mai mult si din ce imi aduc eu aminte...? (mai mult)
Îmi puteţi da o melodie asemănătoare? https://www.youtube.com/watch?v=LDapT9T4l34&nohtml5=False Vreau să fie de suflet :)).
TPU cine stie de la ce melodie sunt versurile astea: Tu n-o vezi, n-auzi cum plange, tu nu vezi rimelul curge. Tu n-o simti, ea simte lipsa, doar in dragoste a aflat ce inseamna criza.
Nu mai stiu cum se numeste o melodie si nici cine o canta. stiu doar ca videoclipul este o animatie in care cantareata e o pisica si e pe scena, iar in fata ei este un barbat (motan) care sta...? (mai mult)
Funda! :) imi poate da cineva o lista cu toate melodiile scoase vre-odata de Alla Pugaciova? Inclusiv cele cantate in alte limbi :) Multumesc Anticipat!
Am ascultat o melodie acum 2 ani in care era vorba de o relatie la distanta, melodia era rap si acum nu mai stiu cum se numeste, Cine ma poate ajuta?
Cine imi poate da niste melodii rap de dragoste (mai noi)? Dau funda!
Are careva soundtrackul de la romanii au talent 2016 pentru ca am auzit o melodie super belea dar nu stiu cum se numeste ma poate ajuta careva?
Salu TPU! imi pute da o muzica intrumental fara cantat pentru ziua mamei mele (care nu este de 8 martie), VA ROG E URGENT!
Am auzit melodia oameni de Aurelian Andreescu interpretata de o fata cu o voce puternica si un baiat care canta hip hop. Stie cineva unde pot gasi melodia?
Eu nu cunosc genurile de muzica asa ca as vrea sa ma ajutati intr- o problema, este pentru cei care s- au uitat si se uita la wrestling. Temele de intrare (melodiile) lui Brock Lesnar, Stone Cold...? (mai mult)
Legat de 112- Shake That, imi place foarte mult instrumentalul si ma deranjeaza partea cu vocea.Ma poate ajuta cineva cu un loc de unde-l pot lua? Multumesc anticipat!
Știe cineva numele melodiei din noua reclamă de la Strongbow? Are un ritm mai "țigănesc" sa zic... Mulțumesc anticipat :)
Cu ce aplicatie pot sa salvez muzica pe iphone fara bani ca sa o pot asculta fara net cand plec undeva?
Stie cineva cum se numeste melodia ai cu: Iluminatti, pham pham!?
Salut.Nu imi mai iese o smecherie la chitara, acum cateva luni imi iesea un fingerstyle la perfectie acum il fac prea incet, nu mai am aceiasi viteza. Cam cat timp mi-ar lua sa il reanvat?
Buna, spuneti.mi si mie va rog un cantaret de preferat operatic care sa aiba un registru vocal fenomenal de mare gen incat sa poata canta de la bass oktavist pana la soprana(asta inseamna cel putin 4...? (mai mult)
Buna, as dori si eu sa aflu cum ii spune la melodia asta, ii populara/manea nu imi dau seama... Eu de mic copil mi- am dorit să ajung fotbalist. Am muncit să ajung, să fiu pe teren artist. ...? (mai mult)
Cine cunoaste ceva piese noi aparute recent faine?
Cineva serios care stie cum se numeste melodia din reclama strongbow (cidru de mere)? Ceva brazilian/portughez ritmul.
Caut si eu o melodie, shazamul nu o recunoaste, banuiesc ca este mai veche. Am uploadat pe youtube o inregistrare cu melodia. Primul care o gaseste primeste funda!...? (mai mult)
Buna, as dori si eu sa aflu cum ii spune la melodia asta, ii populara/manea nu imi dau seama... Eu de mic copil mi- am dorit să ajung fotbalist. Am muncit să ajung, să fiu pe teren artist. Am muncit...? (mai mult)
Ma puteti ajuta? Pe AXN era o reclama in care era o melodie cu versurile "Are you brave enough? Yeah i'm brave enough, to live my dream". Reclama era la mai multe seriale. Imi puteti spune ce melodie...? (mai mult)
puteti va rog sa compuneti o piesa de rap cat mai violenta cu subiectul " ba vecine " cat mai repede... va rog
Hei lume, stie cineva cum se numeste tipul care apare la minutul 2:03 al videoclipului "Work from home" de la Fifth Harmony? (http://youtu.be/5GL9JoH4Sws)
Hei, vreau să învăț o piesă la chitară, dar nu-mi dau seama care e bătaia potrivită. Își poate cineva da seama din piesă care e? https://www.youtube.com/watch?v=tTKrZtgl-Gk
De ceva timp tot vad la televizor un spot publicitar la strongbow. Ma poate ajuta cineva cu medolia de pe fundal?
Cum se numeste melodia de la minutul 2:28 din videoclipul urmator? https://www.youtube.com/watch?v=RyW-Jz3FECs Funda!
Salut tuturor! Cine stie cum se numeste piesa de la inceput? https://www.youtube.com/watch?v=qUl_NLFkC5o
Salut era o melodie veche despre strainatate suna ceva de genul "Si cand mi se face dor pun mana pe telefon" "pun mana pe patent" Nu mai stiu dar era veche cred ca era prin 2008-2009 cam asa.
Buna Ziua TPU! Am auzit o melodie pe YouTube dar am auzit- o si la romanii au talent, la un baiat de 13 ani care dansa breakdance sau ceva apropiat de acest stil de dans.Muzica era un gen cred ca Trap...? (mai mult)
Hei,sambata asta imi tin majoratul si ma cam grabesc cu melodiile, nu prea am timp sa caut ca sunt si la lucru in mare parte. :) Ma puteti ajuta va rog? Fara manele doar. :)) Mersi.
Hei, puteti sa imi ziceti niste melodii dragute inventate de voi, care sa fie rimate^_^? fundita:3 Mersi:*
Am o combina Panasonic sc-ak270 si scoate 250 w ( 125 *2) si vreau sa ii pun 2 boxe de 50 w una pe un canal, se strica amplificatorul dacă pun boxe mai mici sau dacă pun boxe mai mari?
Salut, am fost in Maxi si am inregistrat o melodie dar nu stiu cum sa o urc... o pun pe girlshare puteti sa scanati ca nu e virus, doar o inregistrare CUm se humeste...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar si eu CD-uri Cedry2k? In afara de la concerte.
Vreau si eu ceva gen va rog multumesc https://www.youtube.com/watch?v=cedoBlUvBlI
Cum se numeste melodia asta? Dau funda, multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=yS-pRUnU36Y
TPU! Am început sa dezvolt o pasiune pentru muzica, dar nu stiu cum sa o 'susțin'... Ce aș putea face? Știți niște cluburi de canto/muzica? Funda!
Caut si eu o melodie romaneasca, videoclipul este filmat la Brasov, daca nu ma insel. Videoclipul este cu doua tipe, una creata si cealalta nu se vede, apare tocmai la sfarsitul clipului....? (mai mult)
Salut, caut o melodie pe net si nu o mai gasesc, se pare ca a fost stearsa de pe net. ma poate ajuta cineva sa o gasesc? melodia ii de la Lucian Seres - vai vai vai.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!