Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Ce parere aveti despre 2pac?
Ce pareri aveti despre Ed Sheeran?
E o piesa veche care imi tot suna in cap de cateva zile :))) Lalaliiii Laladaaaa Lalaliiiii Laladaaaa e muzica de club straina, parca un remix ceva si vocea sigur e de negresa, rupea prin cluburi si ...? (mai mult)
Rupe asta pe club https://www.youtube.com/watch?v=NvdLbr58t8w voi ce ziceti? I- am dat blana pe subwoofer in masina sa mor eu daca nu trepideaza tablele de la bass :)) Dati- mi si mie niste nume de piese...? (mai mult)
Buna ziua! Caut o piesa romaneasca ( muzica usoara ) sau macar artista care canta, din pacate stiu doar un singur vers : " secretul din atom, dezlegat de om ". O mica bucatica se gaseste in aceasta ...? (mai mult)
Buna.De la câți ani pot sa mergi de exemplu la un concert?
Mai există cluburi în România unde se pune muzică Eurodance?
Era o melodie prin 2004 aproximativ sau inainte. Incepea cu niste cuvinte pe fundal care cred ca erau "joaca luna". NU era muzica populara sau manele. S- ar putea sa fi fost de la Hi- Q? Aveti idee ce ...? (mai mult)
Ce muzica de petrecere ascultati?
Cum se numeste melodia aia de la 2pac cand zice snoop dogg nothing but gangsta paaarty, stie careva?
Care sunt artistii muzicali preferati ai vostri din strainatate?
Cunosc un baiat care face muzica de 15 ani si nu are succes deloc si nu face niciun ban cu ea, muzica e foarte buna (chiar cu putin peste ce se aude in zilele noastre) si vrea sa se lase pentru ca isi...? (mai mult)
Care este melodia voastră preferată sau top 3 melodii preferate?
De cand a inceput Boris Brejcha sa faca muzica?
Care e cea mai smechera melodie de la Charlote de witte?
Ce ziceti o sa rupa asta? Mie mi se pare interesant sa mor daca nu https://youtu.be/Fq8PfMHbbv8
Care e parerea voastra despre muzica techno romaneasca?
Ziceti-mi si mie niste muzica noua buna, dar sa nu fie de la radio sau tv, sa fie ceva mai putin cunoscut, stie cineva?
Care de aici asculta Armin Van Buuren trance si ceva techno?
Va place muzica lui Rhadoo?
Ce muzica ascultati in mare parte?
Caut o melodie, nu imi amintesc versuri (din cate stiu este in roamana) si este cam de prin anii 2000- 2005 (cred). Imi amintesc doar o parte din videoclip, era o fata bruneta cu par lung si imbracata...? (mai mult)
Aș vrea să știu dacă întrerup o facultate pot continua o alta facultate de ex același profil muzică? Și dacă da. Cum voi proceda? Eu inca nu sunt la facultate dar pentru viitor
Salut, de unde pot face rost de melodii de pe Youtube in 320kbps? Stiu ca Youtube foloseste foarte multă compresie. Mulțumesc.
Salut! Cine stie cum se numeste o manea veche... incepea spunand "sa vii putin sa-ti zic ceva, dai de baut scapi nebatut''? Nu o gasesc nicicum
Cine asculta 2pac de pe aici?
Va place cum mixeaza Adam Beyer?
Va place muzica lui Petre Inspirescu?
Ce parere aveti despre Rominimal si Micro House?
Stie cineva vreun dj bun de techno din Romania?
De ce va plac manelele? Ce este atat de special in acest gen muzical de innebuneste pe toata lumea?
Hello guys. Mă zăpăcește sora mea să îi caut o piesă destul de veche. Dar nu știe nici măcar un vers din acea piesă sau măcar cine o cântă. Mi- a zis doar aceste detalii "este vorba despre...? (mai mult)
Va place AlbertNbn si genul asta nou de trap romanesc? Eu personal nu il inteleg si mi se pare o galagie de sunete si versuri de 2 lei. Fani trap romanesc pe aici?
Vreau si eu niste muzica techno buna gen Arapu, Petre Inspirescu, Richie Hawtin, Raresh, Rhadoo. Ma poate ajuta careva?
Care sunt melodiile/mixurile voastre preferate de la Rhadoo?
Ce parere aveti despre Dubtil si muzica lui? Va place?
Cine ma poate ajuta cu niste versuri trap?
Salutare! Vreau și eu sa devin cantaret de muzica populară și nu am avut și încă nu am posibilitatea de a face cursuri, lumea din jurul meu îmi spune ca am voce, ce ar trebui sa știu când, ...? (mai mult)
Va place cum mixeaza Praslea?
Salut, stie cineva melodia care seamana cu a lui Costel Ciofu /Modjo Ia uite cum vine-n tara, Canta Florinel si Ioana o melodie cu aceeasi linie melodica, poate stie cineva.
Poate ma ajuta cineva... Este vorba despre un videoclip muzical cu 3 baieti, care le imita pe Andreea Tonciu, Sânziana Buruiana şi Simona Trască. Videoclipul a fost lansat cu cativa ani in urma,...? (mai mult)
Era o melodie dinaintea anilor 2000. Cânta ceva de genul "Show me, shooow. You can show me now" și e populara. E cantata de o femeie și cred că începe cu k numele ei. Cum se numește melodia?
Cum il cheama pe XENO de la YOUNG G?
Imi puteti spune magazine de muzica de unde pot cumpăra Vinyluri valabile in orice oraș mare de la noi din tara?
De ce nu se mai fac trupe de Hip hop la noi că altădată?
Pot castiga bani daca postez o melodie fara sa am liceenta pe Youtube?
Buna! Îmi puteti spune numele unor magazine de CD-uri/casete audio cu muzica?
Imi puteți ceva muzică bună, pentru drum lung.
Salut.Vreau sa achiziționez un subwoofer activ Sal XB/12 300W.Imi puteți da niste păreri despre el? Mulțumesc
Buna TPU, Caut o melodie românească, mai veche (anii 2000- 2010), dar nu cunosc titlul sau formația. Îmi amintesc doar că începea cu cineva care strigă „sunt 40 de grade la ora asta și ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
Holiday întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a