Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Pentru fani: manele vechi sau noi?
La cunoscutul hit what is love de Haddaway ce instrument se aude incepand cu secunda 20? Las aici link https://www.youtube.com/watch?v=HEXWRTEbj1I&ab_channel=CoconutMusicGermany Este chitara electrica...? (mai mult)
Https://youtu.be/5B210ltBzOQ Melodia de la 18:43 la 22:16, va rog? Stiu ca e un remix, ma intereseaza cea originală. Ofer funda!
Buna! Am nevoie urgenta de cateva melodii in romana simple de cantat (sunt fata ) va rog... E URGENT
Amplificatoarele de putere pentru boxe pasive au nevoie de timp ca sa se incalzeasca pana dau drumul muzicii? Multumesc
Salut TPU! Am nevoie de ajutorul vostru sa gasesc o manea care foloseste negativul de la melodia greceasca perasmena xehasmena. https://youtu.be/CAwYgPkxtgE Cea mai apropiata varianta ar fi pentru...? (mai mult)
Salutare TPU, am nevoie de ajutor. Dau funda la cine găsește piesa asta, este foarte veche! Ce să mă fac, ce să mă fac în pușcărie mau băgat ce să mă fac și ce va fi atunci când voi...? (mai mult)
Niste melodii asemănătoare cu MGMT-little dark age. Sa fie tot electro rock
Am cumparat recent o pereche de casti wireless pentru a asculta muzica pe telefon, toate bune si frumoase pana cand intru pe voice channel pe discord si sunetul se duce in cap, are cineva idee de ce ...? (mai mult)
Hello! Stie cineva care este melodia originala imi amintesc ca este una turceasca a lui Bogdan de la Ploiesti= sa nu ma lasi orice ai tine in inima ta. Multumesc! Dau funda! ...? (mai mult)
Buna. Caut si eu o melodie însă nu o găsesc, stiu doar câteva versuri din ea " va spun o vorba pe bune, cu smecherul nu te pune" cred ca aceasta este refrenul. Dacă ma puteți ajuta va rog!:)
Voi ce muzica/ melodii misto ascultati? ma puteti ajuta cu ceva muzica? In ultima vreme nu prea am avut noroc sa gasesc ceva melodii sa-mi placa. Ascult acelasi playlist de vreo juma de an.
Cum se numeste piesa din acest video? https://www.facebook.com/reel/1234589674053059/?s=ifu
Ce părere aveți despre versurile: dragostea se stinge, iubirea învinge mereu?
Era un rapper orb in USA și am uitat cum îl cheamă, știți cumva despre cine îi vorba? Mă puteți ajuta cu un nume
Pe cine preferați, Uzzi sau Ombladon?
Vreau si eu niste muzica hip hop buna, care stie?
Https://youtu.be/uTlP08WVeok cum se numesc beat-urile de acest fel?
Am nevoie sa- mi identificati un cantec. Deci era un cantec pop românesc cantat de o femeie iar unul din versuri era "there's no medic's cure for the desease of your inability to love". Cantecul era...? (mai mult)
Vreau si eu niste melodii techno noi? Linkuri Youtube? Dau funda
Salut TPU, vreau si eu niste piese noi techno, linkuri ceva? Pls dau funda, multumesc in avans.
Vreau si eu niste muzica techno buna, ce imi recomandati?
Ce muzica noua imi recomandati si mie? Sunt deschis la orice gen muzical
Du-te la sală, trage de fiare...baga pastile sa te faci mare...cine e artistul care o cântă și care e continuarea?
Salut, stie cineva vreun Dj de evenimente bun din Ramnicu Valcea?
Ziceti-mi si mie niste muzica techno misto va rog, artisti si melodii preferate, stiti careva?
Ce gen de muzica compune Darius Dominte? Dau funda
Care melodii are in discografie Darius Dominte? Mulțumesc și dau funda.
Din ce melodie fac parte versurile? "Poftiți, în scaunul electric Să vă încălziți". Ms pentru răspunsuri.
Unde gasesc si eu sa cumpar albume de muzica pe CD?
Care sunt mixurile/melodiile voastre preferate de la DASQ?
Asculta careva pe aci muzica techno gen Rhadoo, Nusha si DASQ?
Ce parere aveti despre DASQ si muzica lui? Va place?
Ce parere aveti despre Boris Brejcha? Va place muzica lui?
Salut TPU. Nu stiu daca e locul potrivit pentru asta dar am ramas in pana de idei. Se aproprie ziua unei prietene de ale mele care este colectionara de muzica (vinyl- uri, CD- uri, tot ce gaseste) si...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un playlist pentru masina sa ascult la drum lung, iar intrebarea mea e si stiu ca suna ciudat, vreau niste techno si muzica de club. Ce imi recomandati :))?
Ajutati-ma cu niste muzica buna in stilul rominimal/techno, micro techno, dark. Ce artisti imi recomandati?
Am ascultat recent Dubtil, 3ca1, Subcarpati, Dasq, Rhadoo, Petre Inspirescu, Robert Hood, Minilogue si mi- au placut foarte mult si as vrea sa stiu daca mai sunt si altii cu acest gen muzical? Daca...? (mai mult)
Care sunt DJ-ii preferati ai vostri?
Va place muzica techno?
Salut, sunt Mihai sunt mare fan țeastă, nu prea mai găsesc melodia lui pe internet. Is unele pe care nu le- am auzit niciodată și chiar am găsit un album, se numește Daca- Aveam, albumul e de...? (mai mult)
Cine e Darius Dominte? Tot aud lumea vorbind. E cineva popular? Sau pe Instagram?
Are Darius Dominte cont de Instagram?
Salut. De ce am nevoie ca să îmi aprobe contul de pe Universal Production Music? L-am făcut ca să descarc muzică.
Salut! Caut o melodie de prin 2010 - 2015, nu stiu prea mult din ea dar videoclipul era cu un baiat ce canta la chitara inconjurat de persoane, iar in refren se auzea `u huu u huu adupi doo` sau asta...? (mai mult)
Salut. Am cont pe Universal Production Music (încă neaprobat) și vreau să descarc niște piese din albumul „feel- good songs" (de James Henderson, Jonathan Slott și John Hunter) dar e album pe ...? (mai mult)
Voi ce muzică ascultați?
Salut. Mi-am făcut cont pe Universal Production Music și de câteva zile nu pot descărca muzică și îmi apare „account pending". Cam câte zile îmi ia până voi putea descărca muzică?
Salut, este cineva pe acest site care scrie texte, as vrea un text rap, trap. Contra cost se intelege
Buna. De mai bine de o luna nu mai merge sa gasesc nicio piesa pe care o caut la story pe Instagram. Nu găsesc niciun artist pe care il caut si imi apar numai piese de tip jazz, rock si altele. L.am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
Holiday întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?