Hei. Vreau sa fac un videoclip si imi trebuie un sunet. Sunetul trebuie sa fie cu un om care mananca. Daca stiti, va rooog, imi puteti da si mie? IMi trebuie neaparat
Stie cineva melodii de genul asta: https://m.youtube.com/watch?v=J5skFIXL4C4?
Știe cineva melodia din clip? Vreau să specific că Shazam nu o găsește. https://www.youtube.com/watch?v=AncRSNNrA7A
Muzica antistres?
Caut si eu o melodie, dar nu mai stiu cum se numese. In videoclip era vorba despre un barba care trebuia sa isi ia larevedere de la prietena lui si sa sa duca pe o nava si sa plece in spatiu. P.S....? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti niste melodii (sau un playlist/link-youtube) rock, tip nickelback sau DEAF KEV-Invincible. nu chiar heavy metal. Dau funda celui care imi da cele mai multe melodii care imi plac.
Stie cineva cum se numeste melodia care are la refren cuvântul deagle sau ceva de genu?
Heii ^_^ Acum cativa ani a fost in "top" o melodie arabeasca si tot o caut dar nu o gasesc..Era cantata de o fata/fetita cu o voce subtire, si era ceva de genul:"Shak bal shaka". *da stiu ca nu am scris...? (mai mult)
Hei. Imi poate spune cineva cum se numeste sunetul ala dumnezeiesc.Nu stiu cum sa va spun =]] Deci cand e ceva ce- ti place apare sunetul ala de parca esti in rai. =]] Sau cum se numeste sunetul ala gen...? (mai mult)
Heii.Unde pot gasi lenjerie de pat /tricou cu One Direction? Dau funda ..thx
Niste melodii triste? Va rog
Ce parere aveti despre TOKIO HOTEL si muzica rock in general?
Salut prieteni! Ce melodii imi recomandati pentru un majorat? si manele!
Cum se numeste melodia din acest vine: https://vine.co/v/iqEMOVgrpnx? Numele melodiei poate fi mentionat in comentarii, insa eu nu le pot vedea, deoarece nu am cont de vine. Funda :x
Va salut. As vrea sa imi recomandati si mie niste melodii asemanatoare acestora (ma refer in special la felul in care suna, la ritm, nu neaparat la versuri, artisti sau subgen muzical): 1. The Agonist-...? (mai mult)
Coldplay, Nirvana sau Arctic Monkeys? :D
Cine poate sa imi spuna cum se numeste prima melodie de la acest video? Este in germana. https://www.youtube.com/watch?v=J-VsQ0Xy2B0 Multumesc anticipat! DAU FUNDA
Cine imi poate compune contracost versuri cu sau fara linie melodica ( de preferabil cu linie melodica ) pe genul muzical : manele
De ce majoritatea oamenilor din ziua de azi le plac asa de mult muzica comerciala, care nu transmite nimic important doar bani, femei si "valoare"?
Heii! Era o meloadie numita "hit" iar videoclipul era cu un om albastru. Isi aduce cineva aminte interpretul?
Https://www.youtube.com/watch?v=6YtnZqHA_Rw Melodia de pe fundal din videoclip? Dau funda
Cum se numeste dispozituvul acela de studio pe care il foloseste Sheeran in acest video de exemplu, cu care poti crea o melodie le loc, inregistrand si adaugand pe rand sunetele:...? (mai mult)
Acum ceva timp am găsit o melodie în care apărea o femeie blondă care semăna puţin cu Zella Day. Ea se plimba într- un bar şi după ceva timp în acel local erau mulţi oameni care dansau. Ştiu...? (mai mult)
Stie cineva unde mai gasesc piesa Paradisio a lui Mihai Traistariu dupa ce el a dat-o jos de pe youtube?
Îmi spuneți si mie niște aplicații pentru descărcat ringtonuri?
Salutare tuturor de cateva saptamani am inceput sa dansez la ansamblul scolii si astazi am invatat un dans nu si anume :Batraneasca domnul care ne- o preda stie strigaturile dar am uitat sa il intreb.Stiu...? (mai mult)
Acum aproximativ un an am găsit o melodie rock. Nu ştiu cum se numeşte trupa sau melodia. Îmi amintesc că solista era roşcată (părul ei era de o nuanţă de roşcat natural) şi putea să cânte...? (mai mult)
Ce melodii va trezesc demonii interiori?
Salut, vreau și eu o listă cu muzică trap gen Aero Chord - Surface. Mulțumesc :d
Am vazut mai demult o melodie. La inceputul videoclipului era o tipa care se dormea in pat si se ridica din pat si incepe sa cante. Din cate tin minte lenjeria la pat era alba. Cred ca era cantat...? (mai mult)
Era o melodie, avea vocea lui Maximilian din câte stiu, și suna, , nu ești / sunt tu/eu în (cenzurat ) mea. Melodia se chema D...? A, da. va mai rog ceva, dati- mi aproape toate linkurile cu...? (mai mult)
Cum se traduce asta? You don't know what's in store But you know what you're here for Close your eyes Lay yourself beside me Hold tight for this ride We don't need no protection Come alone We...? (mai mult)
Heii! Stiti cumva cum se numeste originalul melodiei de la refren din melodia Iuliano - te iubesc? (Scuzati exprimarea)
Salut caut o melodie Trap si tot ce am reusit sa inteleg era o fraza precum:"fasa boom"n-am gasit-o nici macar cu Shazam. Mersi
Hei TPU, cum se cheama melodai originala pe care o canta in videoclip? dau funda http://romaniiautalent.protv.ro/stiri/romanii-au-talent-2014-live-florin-lautaru-canta-la-pahare-de-sticla.html
as dori sa stiu daca este ceva program de remixat diferite piese (mai exact vreau ca din mai multe piese sa decupez anumite parti si sa fac una). Ceva program de genul?
Vreau sa cumpar o claviatura MIDI cu 61 de clape. Ce claviatura mi-ati sugera sa imi iau?
Stie cineva cum se numeste sau cine canta melodia asta "Te iubesc si tu ma iubesti, doar tu esti viata mea\Toata fericirea mea esti si nu mai vreau deloc pe altcineva" este o manea. o caut de ceva timp...? (mai mult)
Spuneti-mi niste melodii cu la multi ani :)) multe :) funda
De vreo 3 ani am inceput sa- mi fac un canal de YouTube si am tot postat videclipuri. Si faceam melodii cu programul FL Studio. Imi placea si inca imi place foarte mult sa lucrez cu acel program....? (mai mult)
Am auzit de curand o melodie si mi-a placut dar nu am gasit-o in schimb am retinut 2 versuri:Haide gagicuta mea, ia sticla sa-ti arat cum se bea
Cum credeti ca ar fi lumea asta fara muzica? Ce simtiti cand ascultati o melodie? V- a ajutat muzica sa treceti peste un moment oarecum dificil? Adica v- a indus o stare foarte ciudata, in sensul ca ...? (mai mult)
Hello! Vreau sa invat sa cant la saxofon si astfel am decis sa imi iau un saxofon alto. Imi dati niste sfaturi? Este un instrument greu de invatat, tinand cont ca nu are foarte multe clape?
Stiti o melodie in care un vers e "te astept acasa" sau "inca te mai astept". Parca canta un barbat si o femeie si el zicea asta.
Am auzit o melodie din care am retinut doar ceva gen "if you feel, if you feel my baby" nu dau de ea, o caut de doua zile. Daca poate cineva sa ma ajute, dau funda.
Stie cineva cum se numeste melodia? https://youtu.be/0OL_lQUXsvM
Cum se numeste chestia aia de la melodiile de pe youtube, un cerc din care sar linii la dropuri etc.
Cele mai cunoscute melodii de reuniune/petrecere. pls? :) Funda!
As vrea cateva melodii gen https://www.youtube.com/watch?v=1A4yOGRAnkE pleaseee
Hello! cine imi da un link sau ceva catre o aplicatie pentru Android in care pot descarca muzica? :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)