Http://neatza.a1.ro/faze-tari/smiley-news-luceafarul-de-mihai-eminescu-recitat-in-limba-spaniola-id21522.html Stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal din minutul 4? Merci.
Există vreun fan twenty one pilots pe aici? Daca da, aștept răspuns :>
Https://youtube.com/watch?v=SWKJhu3gf4Y Avand in vedere ca ultimele doua melodii nu prea v-au placut, vreau sa stiu ce parere aveti despre asta.
Imi puteti da niste link-uri de melodii reggae?
revin cu o intrebare.Caut si eu o melodie.Ideea e ca nu am retinut nici un cuvint din ea pentu ca nu prea are cuvinte.Este un cor de voci, de copii mi se pare mie si spun destul de des ceva de ...? (mai mult)
Cine ma poatea ajuta si pe mine... vreau sa construiesc un subwoofer si am deja incinta si difuzorul...mai trebuie o placa de baza sau un circuit pentru ca am desfacut niste boxe de 600 w rms si aveau...? (mai mult)
Mai există o melodie cu alte versuri pe acest instrumental https://www.youtube.com/watch?v=DPvbet4vAWs, dar nu știu cum se numește melodia pe care o caut eu, cine știe fundă! :)
Am si eu nevoie de o recomandare cu experienta va rog. Vreau sa- mi cumpar un microfon (studio probabil ar fi cea mai buna solutie). Vreau sa inregistrez cover- uri, voce+ chitara acustica, ...? (mai mult)
Intr- o zi am auzit o melodie care incepea asa : Am auzit o voce care suna cam asa si dupa aceea incepea sa cante o fata... Imi poate spune cineva cum se numeste melodia? Multumesc anticipat...? (mai mult)
Ce preferati, tarabana sau acordeonul?
Top melodii triste in Romana!? ( nu rap)
Https://www.youtube.com/watch?v=uNiGMB3E9-Q Imi poate spune cineva cum se numeste piesa de la minutul 3:45? :D
Sallut TPU! La multi ani! Vreau sa imi recomandatii niste melodii remixate cu bass,vocal,etc pentru masina.dar vreau ceva cum ar fi ginza j balvin, ok? Dau Funda! :D
Imi poate spune careva, ceva aplicatie de ascultat muzica si offline..de pe appsore, am incercat o gramada dar. Nu merg offline playtube, il gasesc dar nu mai merge ca offline. Mno' daca stiti spune-...? (mai mult)
Bună Seara TPU... Dați- mi voie să mă recomand, sunt scriitor. Mă ocup noapte de noapte cu tăinuirea misterelor paradoxale ale condiției omului în slovele unei foi de hârtie, și de aici s- ...? (mai mult)
Stie cineva de unde imi pot lua o orga/un pian si cam cat ar costa? Dau funda. :)
Cum se numeste melodia nou aparuta, care are versurile cam asa : "a, simpose ne sega...adrenalinaaa"?
Https://www.youtube.com/watch?v=qehVF7DdUmk ma ajuta cineva cu numele melodiei? Va rog :D
Cum se numește melodia de pe fundal? https://youtu.be/F2rTElst1R0
Am auzit o melodie in filmul cu eminem atuci cand dau ei foc la casa, zic ceva de foc. Stie careva cum se numesre?
Caut o melodie veche..nu prea imi amintesc ulte din ea, pentru ca nu cred ca a fost in engleza.Incepea parca cu "Ahoooi ahooooi." si nu striga sau ceva, imediat dupa refren canta iar ahoooi sau ceva...? (mai mult)
Este o melodie mai veche, si este house, si o canta o voce de fata, si in videoclip stiu ca se duc cu o masina la o benzinarie si cam atat...
Stiti cumva o aplicatie pentru android pentru descarcat muzica? Cele pe care le-am gasit eu nu erau bune. Multumesc.
Am nevoie de un profesor de pian/orga din Pitesti. Daca stiti pe cineva care preda si lectii la domiciliu (nu mai scumpe de 50 de lei) lasati- mi un numar de telefon sau orice adresa de contact...? (mai mult)
Știe cineva dacă biletele pentru Untold sunt pe toată perioadă sau doar pentru o zi (cele de la eventim)(de 540 de lei )
Am auzit o melodie care spuneam ceva de genu : they got that power. they got that. oh oh oh. era ceva remixat cred. va rog ajutati-ma. dau funda. multumesc
Hey,TPU vreau sa ma apuc de vioara, cat ar costa una? DAU FUNDA!
Ce credeti despe piesa aceasta? https://www.youtube.com/watch?v=IODysVrMWkI
Cum fac sa continue muzica sa meargă in timp ce folosesc alte aplicatii? (Am Samsung Galaxy Grand Neo)
Care e differenta dintre un MIDI Keyboard si o orga (digital keyboard gen yamaha psr.)? Din cate am inteles eu cu MIDI e mai usor sa canti deoarece se poate conecta la calculator si are un fel de interfata...in...? (mai mult)
Ştiţi cum se numeşte melodia asta, vă rog? http://www.agame.com/game/horsey-racing
Am nevoie de un profesor de pian/orga din Pitești (cineva care sa predea si la nivel liceal).
Sall, Ma innebunit unu de pe youtube, am cont am băgat un video care a mai fost dar la tăiat e cu tot- ul altceva si acum imi zice ca imi da el mie raport ce sa fac daca era ceva ma detecta youtu- ...? (mai mult)
nu știu ce m- a apucat dar mi- am adus aminte de un cîntec pe care- l aveam încă pe o casetă audio cu vreo 15 ani în urmă. Acuma am vrut tare să îl ascult, am dat un search pe google dar...? (mai mult)
Am auzit o melodie la radio, nu mai tine minte pe ce canal radio dar avea versurile ceva gen " Stiu sa mint frumos…sa urasc duios…sa zambesc perfid…stiu sa deranjez…stiu sa tradez" am tot cautat...? (mai mult)
Hello there. Incerc sa identific de vreo 5 ani o melodie ce aparea intr- un film cu vampiri si nu reusesc. Din cate mai tin minte, in scena in care aparea melodia erau doi vampiri (un barbat si o femeie...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste instrumentalul de la finalul emisiunii X-Factor, cea pe care sunt sponsorii emisiuni?
am o problema Deci, eu am 13 ani imi place sa cant, am voce stiu sigur, sunt la cor De la o vreme de timp nu mai pot lua notele inalte, daca incerc sa le iau ma chinui mult si se aude naspa,...? (mai mult)
Lectii de muzica pe youtube ca ale Dienei Pap?
Am ascultat mai demult o melodie care avea ca titlu o injuratura in engleza. Melodia este populara cred ca are peste 100 mil de vizualizari! Daca o stie cineva dau funda!
Cum face o melodie cu propriul instrumental,dar vocea sa fie la o calitate inalta? Am incercat cu "audacity " dar nu imi place cum inregistreaza vocea, stiti alte programe/aplicatii?
Stiti ceva melodii gen astea? Above & Beyond Pres. OceanLab - "Miracle [Above & Beyond club mix] OceanLab - Satellite Above & Beyond pres. OceanLab "On A Good Day" Oceanlab - Clear Blue Water (Ferry...? (mai mult)
Cele mai tari piese de la Nightcore? Funda!
Ce melodii frumoase trap stiti?
Aş avea nevoie de niste melodi karaoke româneşti. Sa nu fie chiar aşa vechi. Mulțumesc anticipat!
propuneti-mi va rog ceva muzica pentru un salon de coafura... mersi anticipat
Hey, vreau neaparat sa stiu care este melodia, in engleza, care are urmatoarele... componente :))- - hey - come on, come on, come on - everything makes you feel, like a rock, in a way :))...? (mai mult)
Melodii/Piese de genul...? https://www.youtube.com/watch?v=ua830TJ1jxA
"leo acum nu mai greseste si pe anca o iubeste si sa saturat de toate vrea nevasta nu amante" stie cineva cum se numeste piesa?
Caut o melodie in franceza cantata de un barbat si la refren are ceva gen ale ale ale. O stie cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?