Aș vrea să știu dacă întrerup o facultate pot continua o alta facultate de ex același profil muzică? Și dacă da. Cum voi proceda? Eu inca nu sunt la facultate dar pentru viitor
Salut, de unde pot face rost de melodii de pe Youtube in 320kbps? Stiu ca Youtube foloseste foarte multă compresie. Mulțumesc.
Salut! Cine stie cum se numeste o manea veche... incepea spunand "sa vii putin sa-ti zic ceva, dai de baut scapi nebatut''? Nu o gasesc nicicum
Cine asculta 2pac de pe aici?
Va place cum mixeaza Adam Beyer?
Va place muzica lui Petre Inspirescu?
Ce parere aveti despre Rominimal si Micro House?
Stie cineva vreun dj bun de techno din Romania?
De ce va plac manelele? Ce este atat de special in acest gen muzical de innebuneste pe toata lumea?
Hello guys. Mă zăpăcește sora mea să îi caut o piesă destul de veche. Dar nu știe nici măcar un vers din acea piesă sau măcar cine o cântă. Mi- a zis doar aceste detalii "este vorba despre...? (mai mult)
Va place AlbertNbn si genul asta nou de trap romanesc? Eu personal nu il inteleg si mi se pare o galagie de sunete si versuri de 2 lei. Fani trap romanesc pe aici?
Vreau si eu niste muzica techno buna gen Arapu, Petre Inspirescu, Richie Hawtin, Raresh, Rhadoo. Ma poate ajuta careva?
Care sunt melodiile/mixurile voastre preferate de la Rhadoo?
Ce parere aveti despre Dubtil si muzica lui? Va place?
Cine ma poate ajuta cu niste versuri trap?
Salutare! Vreau și eu sa devin cantaret de muzica populară și nu am avut și încă nu am posibilitatea de a face cursuri, lumea din jurul meu îmi spune ca am voce, ce ar trebui sa știu când, ...? (mai mult)
Va place cum mixeaza Praslea?
Salut, stie cineva melodia care seamana cu a lui Costel Ciofu /Modjo Ia uite cum vine-n tara, Canta Florinel si Ioana o melodie cu aceeasi linie melodica, poate stie cineva.
Poate ma ajuta cineva... Este vorba despre un videoclip muzical cu 3 baieti, care le imita pe Andreea Tonciu, Sânziana Buruiana şi Simona Trască. Videoclipul a fost lansat cu cativa ani in urma,...? (mai mult)
Era o melodie dinaintea anilor 2000. Cânta ceva de genul "Show me, shooow. You can show me now" și e populara. E cantata de o femeie și cred că începe cu k numele ei. Cum se numește melodia?
Cum il cheama pe XENO de la YOUNG G?
Imi puteti spune magazine de muzica de unde pot cumpăra Vinyluri valabile in orice oraș mare de la noi din tara?
De ce nu se mai fac trupe de Hip hop la noi că altădată?
Pot castiga bani daca postez o melodie fara sa am liceenta pe Youtube?
Buna! Îmi puteti spune numele unor magazine de CD-uri/casete audio cu muzica?
Imi puteți ceva muzică bună, pentru drum lung.
Salut.Vreau sa achiziționez un subwoofer activ Sal XB/12 300W.Imi puteți da niste păreri despre el? Mulțumesc
Buna TPU, Caut o melodie românească, mai veche (anii 2000- 2010), dar nu cunosc titlul sau formația. Îmi amintesc doar că începea cu cineva care strigă „sunt 40 de grade la ora asta și ...? (mai mult)
Pentru fani: manele vechi sau noi?
La cunoscutul hit what is love de Haddaway ce instrument se aude incepand cu secunda 20? Las aici link https://www.youtube.com/watch?v=HEXWRTEbj1I&ab_channel=CoconutMusicGermany Este chitara electrica...? (mai mult)
Https://youtu.be/5B210ltBzOQ Melodia de la 18:43 la 22:16, va rog? Stiu ca e un remix, ma intereseaza cea originală. Ofer funda!
Buna! Am nevoie urgenta de cateva melodii in romana simple de cantat (sunt fata ) va rog... E URGENT
Amplificatoarele de putere pentru boxe pasive au nevoie de timp ca sa se incalzeasca pana dau drumul muzicii? Multumesc
Salut TPU! Am nevoie de ajutorul vostru sa gasesc o manea care foloseste negativul de la melodia greceasca perasmena xehasmena. https://youtu.be/CAwYgPkxtgE Cea mai apropiata varianta ar fi pentru...? (mai mult)
Salutare TPU, am nevoie de ajutor. Dau funda la cine găsește piesa asta, este foarte veche! Ce să mă fac, ce să mă fac în pușcărie mau băgat ce să mă fac și ce va fi atunci când voi...? (mai mult)
Niste melodii asemănătoare cu MGMT-little dark age. Sa fie tot electro rock
Am cumparat recent o pereche de casti wireless pentru a asculta muzica pe telefon, toate bune si frumoase pana cand intru pe voice channel pe discord si sunetul se duce in cap, are cineva idee de ce ...? (mai mult)
Hello! Stie cineva care este melodia originala imi amintesc ca este una turceasca a lui Bogdan de la Ploiesti= sa nu ma lasi orice ai tine in inima ta. Multumesc! Dau funda! ...? (mai mult)
Buna. Caut si eu o melodie însă nu o găsesc, stiu doar câteva versuri din ea " va spun o vorba pe bune, cu smecherul nu te pune" cred ca aceasta este refrenul. Dacă ma puteți ajuta va rog!:)
Voi ce muzica/ melodii misto ascultati? ma puteti ajuta cu ceva muzica? In ultima vreme nu prea am avut noroc sa gasesc ceva melodii sa-mi placa. Ascult acelasi playlist de vreo juma de an.
Cum se numeste piesa din acest video? https://www.facebook.com/reel/1234589674053059/?s=ifu
Ce părere aveți despre versurile: dragostea se stinge, iubirea învinge mereu?
Era un rapper orb in USA și am uitat cum îl cheamă, știți cumva despre cine îi vorba? Mă puteți ajuta cu un nume
Pe cine preferați, Uzzi sau Ombladon?
Vreau si eu niste muzica hip hop buna, care stie?
Https://youtu.be/uTlP08WVeok cum se numesc beat-urile de acest fel?
Am nevoie sa- mi identificati un cantec. Deci era un cantec pop românesc cantat de o femeie iar unul din versuri era "there's no medic's cure for the desease of your inability to love". Cantecul era...? (mai mult)
Vreau si eu niste melodii techno noi? Linkuri Youtube? Dau funda
Salut TPU, vreau si eu niste piese noi techno, linkuri ceva? Pls dau funda, multumesc in avans.
Vreau si eu niste muzica techno buna, ce imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?