Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Îmi puteți spune niste versuri bune de rap? Creat de voi.nu contează despre ce e versurile
Ce părere aveți despre această piesă? https://youtu.be/RnQPevoQJ1Y
Caut și eu o melodie dar știu doar câteva versuri, am căutat și pe google și pe YouTube aceste versuri dar nu îmi dă melodia pe care o caut, dacă mă poate ajuta cineva.De precizat că e manea...? (mai mult)
Buna ziua.Caut o melodie populara.Era despre o fata si o batrana si o fantana.O cumpana de fantana unde fata plangea dupa baiat Batrana o intreaba pe fata de ce sta suparata la fantana si se termina cu...? (mai mult)
Ce melodie e asta care incepe aici: https://www.facebook.com/brutofficiel/videos/582022803628516 la 0:38? Multumesc
Bună tuturor! Mă puteți ajuta vă rog frumos să îmi spuneți cum se numește melodia de la minutul 29:00 al acestui videoclip? https://youtu.be/Nh_QahvxEPc Vă Mulțumesc!
Vreau și eu un link cu albume de muzica rap. Cat mai multe dacă se poate. Mulțumesc
Am un prieten care are un pian, un pian electronic mai exact si din cand in cand mai treceam si eu pe la el si incet incet am invatat sa cant cat de cat la pian doar ca de la o vreme ma tot nelinisteste...? (mai mult)
Buna ziua dragi prieteni. Ajutati-ma va rog in a gasi cantecul. https://drive.google.com/file/d/1AMwhOBnqyUkellszTr8kz93i02QpFBAT/view?usp=sharing
Ce melodii preferați?
Vreau versuri trap făcute de voi Va rog, că eu nu am idee.
Ce părere aveți de muzica sertanejo din Brazilia? Este o muzica cântată in mediul rural?
Isi aminteste cineva o melodie/manea mai calma /sentimentală care avea la refren, , brr" brr, parca avea si, , tie- ti place dragostea, dar nu te poți tine de ea". Parca era cântata de legenda Guta,...? (mai mult)
Bună, TPU! A anulat cineva vreodată un bilet de pe Iabilet? În cât timp v-ați primit suma restituită?
Hello. Stiti sa-mi dati va rog exemple de melodii despre amante care ajung sotii si melodii cu un mesaj de genul te astept toata viata si stiu ca o sa fim impreuna? Multumesc
Dau admitere la liceul de arte Dinu Lipatti Pitesti si am ca proba, ansamblu coral. Vreau o melodie, clasica in romana, nu porcarii. Nu prea am voce. Ceva mai barbatesc asa, cat sa fie de impresie
Fac parte din generația decrețeilor, născut în miezul epocii de aur și crescut cu cheia de gât. În anii adolescenței ascultam muzică, așa cum era normal la vârsta aia, pe la 12 ani Modern...? (mai mult)
Sunt disperat la nebunie în căutarea unei melodii pe care am auzit- o într- un magazin de haine. Efectiv am fredonat până nu am mai putut pe toate aplicațiile posibile (Shazam, google search, Siri,...? (mai mult)
Neata! Mai canta Ariana Grande?
Rog sugestii de videoclipuri muzicale cu peisaje minunate.
Se mai difuzează kpop pe ZUtv?
Un nume de scena (trap), pentru numele Florin?
Salut! Știe cineva ce a pățit Maximilian? Cel care are melodia "Domnișoare" sau melodia "Sophie"?
Caut profesor saxofon din Satu Mare, daca stiti sau cunoasteti, lasati-mi o modalitate de contact mai jos, m-ar ajuta enorm.
Salut, as vrea și eu niste versuri făcute de voi despre prietenie, dar sa nu fie la sentiment și puțin mai trap așa, dau funda.
Până la urmă Florin Salam a murit sau nu? Desfacem șampania sau mai avem de așteptat?
Salut! Am o pasiune destul de mare pentru muzica (rap/trap) ascult de dimineata pana seara si am ajuns la concluzia ca mi- ar placea sa intru si eu in aceat domeniu. Care sunt pasii cu care ar trebui sa...? (mai mult)
Care mi poate da versurile de la piesa Nicu de la Cazanesti - "Ma dusmaneste lumea"? multumesc
Hei TPU! Mi-am facut un stick cu muzica in format FAT32, pe stick sunt 324 de melodii, iar cand il pun la masina imi arata doar 255 de melodii stie careva cauza sau cum as putea sa le citeasca?
Buna, ce aplicații știți de muzica pentru iPhone? Care sa nu necesite un abonament
Chiar nu se mai știe nimic de Deceneu?
Pentru cei cu saxofon, am invatat c-am toate notele, acum a-si vrea sa invat si prima melodie, niste sfaturi sau moduri/metode?
Salutare colegi Ce orga pana in 1000 € nouă de la korg recomandați? Pentru nunți, botezuri etc.
Mai există fani Cradle Of Filth pe acest site? Aș vrea să cunosc astfel de persoane și să îmi ziceți ce părere aveți despre vocea incredibilă pe care Dani o are. Vi se pare dificil modul în ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa imi iau haine cu trupe de rock/metal din pitesti/mioveni sau din tot argesul?
Salut, Ce trupe de Gothic Metal imi puteti recomanda, ca type o negative sau draconian?
Care e faza cu UCMR? Plătești o taxa de înregistrare și pe urma ai certificat de asigurare cum ca melodia e a ta? Sau cum vine? Apoi poti sa și câștigi ceva bani din difuzărilor melodiilor înregistrate...? (mai mult)
Ca sa ai titlu de proprietar asupra melodiilor tale, ce ar trebui sa faci? Cum poți dovedi ca sunt piesele Tale și nu ale altilor, care deja poate o cânta, ba chiar au și înregistrat-o…
Pentru cei care cunosc doar > Caut o melodie românească cântată de o cântăreaţă, iar în melodie se spune aşa pintre altele ca şi cuvinte: '' de ce ne- am pierdut'' - specific că nu o cântă...? (mai mult)
Buna, era o melodie cu o fata de culoare, creata si cu un baiat in masina, gen cei mai buni prieteni, ma poate ajuta cineva?
Salut TPU, am o pereche de căști hoco ew 20 plus, bluetooth și în urmă cu o săptămână cască stângă era detectată de telefon dar nu scotea nici un sunet și astăzi când am vrut sa conectez...? (mai mult)
Salut TPU, de extrem de mult timp caut o piesa. Am ascultat- o la un mix de 30 min daca tin minte pe Youtube. Este vorba de prima piesa din mix. Un remix la toca toca si miss fatty gen rawstyle/hardcore. ...? (mai mult)
Salut, de unde obtin DJ- istii care mixeaza la posturi mari de radio(cum ar fi Radio impuls, OLix de la Kiss fm, radio transilvania) muzica cu extended ca sa aiba cu ce mixa ca eu stiu doar sa caut ...? (mai mult)
Buna, am si eu un clip cu o melodie si nu stiu cum se numeste. Este in turca cine ma poate ajuta. Multumesc
Salutare TPU! Are careva vreo ideea unde as putea asculta albumul "Measured and Wasted" de la DFive9? (Stiu ca este pe YouTube dar acolo este foarte compresat audioul...) Artist: DFive9 Album: Measured...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste melodii cu solouri de chitara electrica cum are piesa asta? https://youtu.be/KIDdPiKV4Qw
Era o melodie hip hop in care zicea pe refren "Sa omori si sa faci bani" are cineva idee cum se numeste?
Are cineva un link catre melodia... Stefan Banica-Cand se naste un copil? Este o melodie veche folosita intr-o campanie caritabila, parca impreuna cu Andrea Marin
Cine stie cum se numeste aceasta melodie? Cred ca este ceva Liviu Pustiu sau nu-mi dau seama, mulțumesc! Aveti aici o parte din piesa: https://youtu.be/XId9AfKCoak
Care e faza cu "say my name" in multe melodii auzite? Ma gandesc ca in limba engleza ar avea alta semnificatie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
Holiday întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)