Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 24 Februarie 2025 sunt:
Cum se numeste cantareata blonda imbracata in negru d la minutul 1:04 in acest videoclip?
Este o melodie in care danseaza un baiat cu niste bucatari sau brutari si in refren se aude ceva gen ring dong ding dang dong zis pe o voce feminina. Ma ajutati? E muzica dance
Îmi spuneți, va rog, top 10 căntăreți americani (de muzica pop), dar care puțini știu de ei? Acord fundă!
caut de ceva timp o melodie. am impresia ca este in araba, nu sunt sigura, este trista si videoclipul il arata pe cel care canta cum a murit in razboi. cine stie cum se numeste? Multumesc ^^
Heii vreau si eu niste manele beton nu conteaza daca sunt noi sau vechi, conteaza sa fie frumoase. Dau funda!
Vreau sa imi achizitionez un amplificator sau un mixer de 1000w. si boxe sa poata sa duca mixerul sau amplificatorul...dar cam cat ma- r costa toata afacerea asta? Si cand o sa imi cumpar cum calculez...? (mai mult)
Cum credeti ca as putea sa cant bine fara sa merg la canto? Dar nu vreau raspunsuri gen "Daca vrei sa canti bine trebuie sa te duci neaparat la canto"sau lucruri d'astea. Dati- mi niste sfaturi...? (mai mult)
Cate melodii are Smiley? Dau funda care imi spune cate melodii are.
Hei! Stiti cumva pe cat e nascut Exploit? Multumesc.;)
Vreau muzica cu bass, sa sara basu din pereti, sa simta basu tot cartierul. 1- 2 melodii pls (NU neaparat muzica, sa bubuie boxele acolo tare ) pentru in seara asta Am un super sistem Logitech 5.1...? (mai mult)
Am nevoie de niste muzica in seara asta. Orice gen, sa sune bine acolo, FUNDA Zice-ti 1-2 melodii pls
Nu stiu ce sa mai ascult, ca nu gasesc nimic fain, nou pentru urechile mele. Stiti ceva melodii asemanatoare cu Naughty Boy feat. Beyonce & Arrow Benjamin - Runnin (Lose it all) sau Rudimental...? (mai mult)
An nou fericit LA MULTI ANI 2.0.1.6. Cum o cheama pe Marina cantareata de Muzica Populara? https://www.youtube.com/watch?v=V-JMq-I9Hzk
Am un sistem audio de la Logitech de 5.1 cu 3 mufe jack de 3.5 mm care pleaca din soobwofer. Iar la laptop Acer Aspire 5610 are tot 3 mufe. dar daca bag sistemul merg doar 2 boxe care se conecteaza...? (mai mult)
.as vrea sa stiu cum se numeste melodia de pe fundal la minutul 13:53, la filmuletul asta....https://youtu.be/S5nDswXgRA0
Imi spune cineva si mie trupe thailandeze?
Am auzit acum câteva zile o melodie si nu pot sa ii aflu numele. Era putin rock, putin lenta( de genul de sheeran, de exemplu) si am inteles ca zicea ceva de genul " ready to be... Ready to...? (mai mult)
Am auzit o melodie, si stiu ca am gasit o odata dar am uitat cum se numea, dar stiu ca in nume era regasit si cuvantul fire.;;)
Am ascultat o melodie a lui Justin Bieber intamplator ( nu sunt fan ), insa acea melodie era foarte frumoasa.Insa nu stiu cum se numeste. Da' in melodia aia avea o vocea foarte inalta, aproape...? (mai mult)
Hei,am ascultat aseara o melodie si nu stiu cum se numeste ca s-o gasesc,zicea ceva de genul "am nevasta,am si amanta, dar amanta e cam geloasa"... funda
Cum o cheama pe fata care apare in acest videoclip al melodiei : https://www.youtube.com/watch?v=EgqUJOudrcM?
Are cineva o idee de nume pentru un grup de doi baieti? Facem muzica Trap si Melbourne Bounce! Vreau un nume de preferat sa contina "Bros", dar nu neaparat. Multumesc!
Buna TPU Imi tot canta o melodie in cap. Nu stiu cine canta, nici versuri este in engleza melodia e populara pe internet e folosita la videoclipuri pe YouTube. Ceva gen leave me for..nu stiu ce. Bla ...? (mai mult)
Caut o melodie veche in engleza cu un negru care statea pe un scaun.(melodia era lenta)
Ce parere aveti despre trupa Vama? Sunt unica care este indragostita in muzica lor?
Stie cineva cum se numeste melodia de la inceput din serialul "Binny si fantoma" in episodul 8, cel cu Maximus? Funda!:*
am auzit o melodie la "radio banditu" in araba cred. zicea ceva de genu yala habibi sau ya habibi. Funda Raspuns corect!
Salut, am un sistem Genius 5050 5.1, si nu stiu cum sa bag cablurile sa se auda bine boxele. Adica, daca le pun cum mi- a zis cel de la care le- am cumparat, se vor auzi doar doua boxe. Am un cablu...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cateva melodii grecesti dance? Va multumesc.
Am nevoie si eu de un mix. Trebuie sa pun ceva muzica patriotica de revelion dupa lansarea artificilor. Ceva ce sa le placa la toti oamenii. Putin ajutor?
Vreau si eu melodii amuzante si romanesti vechi, care v-au ramas in minte...
am primit cadou un mp3 bacardi limon, dar nu știu cum funcționează și nu are nici manual de utilizare, este doar într- o cutie, l- am conectat la PC dar nu mi- l citește, nu știu...? (mai mult)
Salut,am auzit anul acesta(nu mai stiu cand)o melodie gen relax,era house, ceva de soferie...mersi!
Heii... cine imi traduce si mie in romana versurile acestea? So Heaven if you sent us down, So we could build a playground, For the sinners to play as saints, You'd be so proud of what we made ...? (mai mult)
Sal TPU. Recent am dat de o melodie care imi placea foarte mult, dar din greseala am sters istoricul si n- am idee cum se numeste melodia. Singurul vers care mi- l amintesc este "imi rup/tai aripile sa-...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cum se numeste prima m, elodie? stiu ca e pe negativu de ready for war...dar nu stiu cine canta sau cum se numeste melodie., dau funda! la primul raspuns...BUN...? (mai mult)
Din ce melodie sunt versurile: " E ca un dealer care spune ca n-are nimic pentru tine" si "Cum adica n-are nimic pentru mine Kazimire? Da-mi Key Le sa zbor pana la el"
Imi poate spune si mie cineva cum se numeste prima m, elodie? stiu ca e pe negativu de ready for war...dar nu stiu cine canta sau cum se numeste melodie., dau funda! la primul...? (mai mult)
Care este cea mai proasta melodie ( in afara de manele ) pe care ati auzito vreodata?
si sarbatori fericite! De unde pot descarca melodia " Pink- Just to funk" (un link daca se poate)? Dau funda!
Neața TPU, știe cineva cum se numeste melodia de la mireasa pentru fiul meu? Începe așa parca "cineva ascuns în mintea mea poate tu poate ea"
Salutari! Stie cineva cine canta melodia asta si cum se numeste https://youtu.be/qLLRDL19gLk?t=13m52s E veche melodia si nu o gasesc pe nicaieri. Dau funda, vot, tot ce vreti voi...
Ce videouri de la melodii va plac, ignorand muzica/sunetul? Adica, daca dati pe mute la video, care va place cel mai mult?
Cine poate sa-mi recomande un profesor de canto in Gura Humorului?
Cine ma poate ajuta si pe mine cu muzica de revelion? Accept si usoara si populara si manele!
Am auzit o melodie populara la radio accent...era vorba de sora mea sa ne intlanim prin curte sau ceva de genu. Dau FUNDA...cine imi da melodia!
Am gasit odata un karaoke online unde cinti odata cu mai multe persoane si acumulezi puncte dupa cum cinti. Stie cineva cum se numeste sau adresa?
Salut tpu.As vrea sa ma ajutati sa gasesc o piesa am incercat cu shazam acel program dar nu a gasit- o e piesa de la intrarea lui Andrei Stoica cu Fred Sikking sau ceva de genu iar la intrarea lui Andrei...? (mai mult)
Are cineva o chitara de vanzare? la pretul de 50 de lei?
Stiti muzica lui tarzan,barbatu care-i barbat, atunci cand danseaza in tir?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?