Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 24 Februarie 2025 sunt:
Care sunt melodiile voastre instrumentale preferate specifice Craciunului?
Am vazut si am auzit o melodie la tv cu un negru cantand pe o scara in casa in engleza e noua melodia piteti sa imi spune daca stiti cum se numeste.Multumesc
Heyy! Imi poate trimite cineva invitatie pe clape.ro? Va rog frumos! ID:elgyn.boss@yahoo.com /e.gengazi@yahoo.com Pute- ti sa imi trimite- ti invitatia prin aceste email- uri! Mutumesc!...? (mai mult)
Heyy! Imi poate trimite cineva invitatie pe clape.ro? Va rog frumos! ID:elgyn.boss@yahoo.com /e.gengazi@yahoo.com Pute-ti sa imi trimite-ti invitatia prin aceste email-uri! Mutumesc!
Va rog frumos cine imi da si mie un cont sau o invitatie pe clape.ro dau funda!?
Un launchpad bun si ieftin?
O lista cu toti producatorii de muzica Dubstep/Trap. Inafara de Quba, LAZERS, Jakoban.
Imi spune si mie cineva cum se numeste melodia de la jocul asta : http://freegamescasual.com/Free-Online-Games/Princess/Disney-Princesses-Night-Out-play.html Va rog.
Care poate să îmi traducă în română melodia "Chris Brown-Drunk Texting"?
As vrea sa imi cumpar o chitara si nu pot sa ma decid pe care sa o aleg: Fender Cf-60 sau Fender CD-60 Am nevoie de ajutor urgent. Mersi anticipat.
STIE CINEVA CUM SE NUMESTE MELODIA ASTA https://video.fotp1- 1.fna.fbcdn.net/hvideo- xpf1/v/t42.1790- 2/11371457_1074730612571936_68457262_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InNkIn0%3D&oh=6f22bf9ea5d2cc4d1159ca8c120d1b1d&oe=5675E654 ...? (mai mult)
As avea o intrebare pentru cei care ascult rap as vrea sa imi spuneti si mie niste raperi preferabil romanesti. Daca ati pute sa imi spuneti, dar va rog orice alt rapper in afara dintre astia...? (mai mult)
Are cineva un link cu Florile Dalbe, varianta de acum 25 de ani? Cea pe care o cantau toti colindatorii care-ti veaneau la usa :)) Ca eu n-am gasit-o...
Hey TPU... Ce piese rock îmi recomandați și care vă plac și vouă?
azi va rog da ma ajutati: Am nevoie de niste versuri rap: Fara injuraturi si sa mentionati ca vine mos craciun (chestii de craciun)
Acest capodastru http://www.fly- music.ro/capodastru/8183- capodastru- harley- benton- hbc06- capo- acousticelectric.html poate afecta gatul chitarii daca este strans pra tare? Fara raspunsuri de...? (mai mult)
FUNDA--Cine imi poate zice si mie ce melodie este la 0:16 https://www.youtube.com/watch?v=WwvO60YMrOU
Am zis si eu sa ma inregistrez cateva secunde ( daca e prea mult sa nu va sparg timpanu) si vreau si eu parerea vostra, credeti ca am voce sau ceva acolo? eu nu am luat lecti de muzica in viata mea si...? (mai mult)
Cine știe melodia care are un vers "I hate you mister " si are putin "trap" si nu ii aia de Mr bropz
Hei TPU, Vreau cateva melodii bune de la Parazitii care sa imi demonstreze ca sunt mai buni decat B.U.G. Mafia (vreau pararea celor ce asculta ambele trupe). !
Un cont clape.ro sau o invitatie va rog frumos
Îmi puteți spune cum se numesc muzicile din filmul Cercetaș vs Zombi va rog dau fundița din prima
De ce are toată lumea o problema cu mine pentru că ascult şi rock, metal, heavy metal, death metal, hard core etc? Mă înţeleg foarte bine cu lumea dar atunci când cineva mă întreabă ce genuri...? (mai mult)
Urgent! Am nevoie de piese despre iarna, sarbatori de iarna etc pentru dansuri sportive (cha cha cha, samba, rumba, jive) {pe orice limba} va rog mult funda
Top 3 colinde care va plac.
Cum se numes muzicile din filmul Cercetași vs Zombie Va rog sa-mi ziceți
Va roog ajutati-ma :))) stie cineva cum se numeste piesa din reclama noua de la pepsi? Aia care tot o da la tv. Nu pot sa gasesc piesa aia :( dau FUNDA!
Are cineva sa-mi dea un playlist cu manelele din 2015 sau/si mai vechi. Multumesc :*
Este posibil ca o persoana foarte afoana sa ia lectii de canto si apoi sa cante frumos?
Bunaaa.vreau si eu niste versuri de singuratare pentru o melodie am cateva dar im mai trebuie. Pleasee!
Neata TPU! In cat timp inveti sa canti daca iei lectii de canto? Mi- ar placea sa merg si eu la canto dar mi- e teama ca nu pot canta... Si am auzit ca prima data te testeaza sa vada daca ai ritm etc....? (mai mult)
Am auzit la Rock FM o melodie foarte tare care nu prea suna a rock, e ceva mai lenta in care primul cuvant din primul vers e "spiderman" si apoi urma "gones" sau "walks" nu mai stiu sigur....? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste primele 2 piese din acest mixt? https://www.youtube.com/watch?v=0COfdATl7ZE&index=1&list=LLhZjJLhcV8DFv-jxisina7Q
Salut, practic de 5 ani muzica pe orga si acum de curand mi- am luat un psr 9000 si as vrea sa imi iau niste seturi ritmuri sunete si nu gasesc desi am gasit un site clape.ro si am vazut ca nu merge sa...? (mai mult)
De curand mi.am luat o chitara si nu prea reusesc sa scot notele muzicale bine si anume cand apas pe corzile de pe grif si cand vreau sa scot sunetul nu prea suna asa bine, suna a sarma...cum...? (mai mult)
In versurile melodiilor de la BUG Mafia apare PTM, ce inseamna?
Stiu ca unii o sa ma injurati. dar ce manele stiti din anii 2000-2010? gen nu vreau banii tai de ce ma minti cine bate la fereastra mea si acele manele vechi FUNDA
Am o problema cu o chitara acustica nou- nouta. Suna bine, chiar foarte bine. Faza e ca la strumming mai rapid imi bâzâie high E - ul ciudat. Nu e ca tin degetele prost la partea de fretting,...? (mai mult)
Hei! Cum se numeste melodia din link-ul urmator? https://m.youtube.com/watch?v=MiohXegJ7Jc Dau funda daca stiti.
Cum se numeste melodia de la inceputul sketch-urilor slui bromania?
Ce melodii rock stiti care sa le cate o fata?
Am auzit de curand o melodie despre Vlad Tepes, mai inspre folk avea secvente in care muzica se oprea si solistul spunea vorbele lui Vlad Tepes, gen un citat, de asemenea avea "dracula" undeva in titlu ...? (mai mult)
Cele mai tari piese Hause pe care le stiti. Funda pentru ce-a mai tare!;)
Deci am auzit o melodie cantata la chitara de un tip, nu era pe youtube, am auzit- o live Era ceva subiect amuzant, despre vreo 2- 3 animale, dintre care pe unul in chema John si era un vers ceva ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de peinceputul acestui clip[? >> https://www.youtube.com/watch?v=L9LhKocy1o8
Raperite ca marijuana romance sunt?
Un program de modificat vocea? dar nu funny sau ceva gen... Pentru o melodie. Adica vreau sa compun o melodie si sa o cant, si imi trebuie un program sa modifice putin vocea, nu mult. Va rog dau...? (mai mult)
Dupa voi, care e cea mai tare melodie aparuta anul asta?
Caut o melodie,dar nu stiu decat un vers : " trei insi dupa ele ", ma poate ajuta cineva?
De ce mereu, noi, Rockerii suntem considerati satanisti? Adica doamne fereste sunt trupe de black metal care canta despre biblie si pana la urma multi dintre noi sunt atei...deci nu ii poti numi satanisti,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!