Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 24 Februarie 2025 sunt:
Asculta cineva Visual Kei? Ce trupe de visual kei ascultati, vreau si eu sa ascult alte trupe de visual kei :) P.S. Daca nu stiti ce e Visual Kei cautati pe google, de aia stiinta v- a dat tehnologia...? (mai mult)
Stie careva unde pot sa gasesc albumul "Sindromul Tourette" - Cheloo de vanzare? Vreau sa il dau cadou cuiva care e fan, dar nu gasesc albumul pe nicaieri. Se gasesc doar...? (mai mult)
Am 14 ani, cant la chitara, si nu stiu cum sa fac sa cant la chitara si sa si cant cu vocea in acelasi timp. Ma incurc in chitara, parca schimb putin ritmul si uit melodia, ce sa fac ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara albumele Grasu XXL pe suport CD, sau are cineva de vanzare?
Stie cineva de unde pot cumpara albumele formatiei Parazitii pe suport CD, sau are cineva de vanzare?
Dau fundita Stie cineva denumirea cintecelor din acest dans? Va rog mult! https://www.youtube.com/watch?v=uDxEQ6QHaI0
Cateve diferenta intre o chitara acustics si una clasica. Este cumva una de sunet?
Buna TPU am si eu o intrebare. Am o telecomanda pilot, si vreau sa o (conectez) asa as zice la o combina muzicala Sony MODEL ON.HCD- RG33 si nu gasesc ma poate ajuta cineva. DAU FUNDA RASPUNSULUI...? (mai mult)
Va mai amintiti cum ii spune la o melodie veche: avea ritmul de la informer (L Rayan) si video era cu o tipa? Daca mai exista!
Vreau si eu cateva nume de programe pentru a crea negative.Va roooog.
Stie cineva cum o cheama pe roscata aia din melodia "ese amor"? :3 dau funda!
Salut, vreau sa am voce vreau sa cand manele, ceva sfaturi va rog frumos? Fara jigniri etc, am 16 ani :D
Ce vrea sa spuna Carla's Dreams prin 'poti sa cazi de jos in sus ', in melodia Te rog? Dau funda si voturi.
Mi- ar plăcea foarte mult sa cant la un instrument sau vocal, dar pentru a canta vocal (frumos, pentru ca urat pot mulți) este nevoie și de talent. Ceea ce eu nu am :)))) Insa mi- as dori sa încerc...? (mai mult)
Da-ti-mi va rog frumos o boxa foarte buna portabila gen Beats Pill sau Logitech UE Boom care sa aiba raza dastul de mare si timp cel putin 10 ore. Va rog foarte frumos!
Cu ce pot inlocui acordul fa major la chitara ceva fara barre va rog..
Stie cineva de unde pot cumpara albumele lui Cedry2k pe suport CD, sau are cineva de vanzare?
Am nevoie de niste melodii. De ceva vreme se tot plang clientii de muzica din bar. Cica "astea nu sunt melodii pentru bar". Am nevoie de o losta cat mai lunga cu melodii pentru bar. Manele, rap,...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara albumele formatiei BUG MAFIA pe suport CD, sau are cineva de vanzare?
Cine poate sa-mi spuna si mie prima piesa din acest video? https://www.youtube.com/watch?v=pl7zcDk8-oc FUNDAAAA
As vrea niste melodi rock dar nu prea rock, daca stiti ce vreau sa spun. Dau fundita
am si eu o problema cu contul de pe youtube. Cind incarc un videoclip si il postez public in merge o singura data videoclipul si dupa aia imi spune ca este blocat la nivel mondial. Ce pot sa...? (mai mult)
Salut cum sa ajung dj la club? Am club sub mine la bloc un mini club ideea e ca i- am dat asta vara u cd omu o spus ca ii place ce fac numai ca fac seturile mici eu in russia am vazut ca sunt ascultat...? (mai mult)
Mi- a venit un dor nebun de copilarie si muzica buna... Am ascultat toata ziua muzica veche romaneasca, rap si usoara, chiar si bug mafia deoarece era formatia mea preferata....Am impresia ca nu exista...? (mai mult)
Salut TPu.Am mare nevoie de ajutorul vostru, urgent! cine poate să scoată doar muzică, fără aplauze sau zgomotele ce sunt în vidioclipul acesta? https://m.youtube.com/watch?v=eTmn5kURgU0 dau funda...? (mai mult)
Cum se numeste Melodia de Fundal de lahttps://www.youtube.com/watch?v=VC9tWDlHrZo inceputul Videoului? INCEPUTUL EMISIUNI BURLACITA MELODIA DE FUNDAL...
Cei din trupele exo,nu'est, u kiss sunt budisti?
am nevoie de negativul la " din cer senin", imi puteti da un site,
Puteti sa imi spuneti si mie cateva melodii pe care le-as putea canta la chitara clasica? De preferat sa nu includa acorduri
Cum se numeste melodia care are intru-un vers:In NewYork(cu accent american) si apoi En Paris(cu accent francez)?
Cine mai canta melodia doi nebuni? Era o varianta mai lents vara asta pe la mare...
ajutati.ma si pe mine cu un pont! Spuneti.mi si mie ce meloie este pe fundalul emisiunii "turist acasa", de pe Digi24! multumesc frumos! :)
Stie cineva de unde pot descarca niste mixuri ( mixate in cluburi ), cat se poate de recente?! romaneasca, dance. NU electronica!
Heii lume. Vreau si eu niste melodii asemanatoare cu High for this de la The Weekend. Ceva de genu insemnand instrumental sau linie melodica, vreau sa aiba influente din aceasta piesa. Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Hei! Vreau link-ul la un videoclip bun cu lectii de cantat la muzicuta pentru incepatori. Funda! Multumesc!
Imi puteti spune notele (do,re, mi...) la melodia "La poalele cerului"? Multumesc!
Bună.Am şi eu o intrebare, Skrillex e satanist?
am o intrebare, de cateva saptamani m- am apucat sa cant la orga, si cautam eu pe internet partituri si majoritatea melodiilor, dau un exemplu, All of me, la pian ritmul e intr- un fel,...? (mai mult)
Buna! Vreau si eu melodii trap, cele care va plac cel mai mult!
Ma puteti ajuta cu cateva melodii gen:rap, trap, house, dubstep sau drumstep, care sa prinda bine la sala de fitness, sa dea un ritm bun gen cum sunt acestea:The Game- Ali Bomaye sau Fort Minor-...? (mai mult)
Ma chinuiesc sa gasesc o melodie, nu e foarte veche, e cam de 2 ani. Are influente putin house, si stiu ca in refren, zice niste cuvinte de genul : :inia inia ". Care o stie?
Caut o melodie si as avea nevoie de ajutorul vostru in cazul in care stiti, nu mi amintesc foarte bine melodia insa pot reproduce un vers, suna ceva de genul :"am whiskey bere alcool si gin am...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest set? https://www.mixcloud.com/MackavelBlue/mackavel- blue- summer/ Si cine mai vrea si altele va rog sa se uite la intrebarile mele ca am nevoie de ajutor mc anticipat...? (mai mult)
Îmi puteți spune în ce programa pot transform un vidioclip în muzică?
Am introdus firele de la doua boxe intr-un singur slot de boxe, practic am bagat doua fire rosii intr-un slot rosu si doua fire negre intr-un slot negru, se poate intampla ceva cu statia sau boxele?
Stiti cum se numeste piesa populara care intervine uneori in Subcarpați - Frunzuliță, iarbă deasă? https://www.youtube.com/watch?v=0s7E2uIn3tM&list=PLSDYNoQX7PXE43qa9be74KhnQ6OsNdJ0y
Avea Usher o melodie in vidioclipul careia dansa pe scena cu inca 2 dansatoare.Cum se numeste melodia?
Stie cineva un remix in care canta o fata si zice ceva de genul rock you I wanna rock your body baby? Dau funda :D
Vreau sa cumpăr un album muzical a unui artist român scos in 2009. L am găsit pe internet la 1 euro. Este posibil sa coste doar un euro? Totuși, atunci cand a fos lansat a costat in jur de...? (mai mult)
De cateva zile mouse- ul meu se opreste.Ciudat este faptul ca se opreste doar in samp. Nu se blocheaza..se opreste.Este USB..deci nu e vorba de baterii. Senzorul se stinge ca si cum nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?