Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 25 Februarie 2025 sunt:
Este o melodie care o difuzeaza la radio, cantata de un tip si o soprana iar inceputul e cantat cu un flaut sau un nai ceva...
Salut as vrea si eu un compozitor text + linie melodica pe genul muzical: manele multumesc astept rapunsurile voastre urgent va rog
Am auzit recent o melodie la radio dar nu stiu absolut nimic despre ea. este in engleza, seamana cu inceputul melodiei Locked Away si cel care canta mai mult vorbeste iar ultimele cuvinte le canta....? (mai mult)
Deci stiu ca o canta cristian rizescu si versurile suna cam asa sa usuce mana mea de oi mai da la careva sa imi cada mainile cum cad toamna frunzele ofer funda
.stie cineva de unde pot sa-mi descarc instrumentalul de la piesa Specii & Kazi Ploae-Maimute de strada? E prea genial instrumentalul..Multumesc :D
Ce imi recomandati pentru pustiul meu de 11 ani stangaci? ce fel de chitara, nu a cantat niciodata la nici un instrument un western 4/4 clasic un fender, habar nu am va multumesc anticipat
Vreau sa imi fac o trupa. Deja am toti muzicienii si suntem de acord. Imi puteti da va rog niste sfaturi? dau premiu. FARA RASPUNSURI RELE
Va rog! Vreau melodii rap, hip-hop gen DMC(alti cantareti) triste, de viata, de suflet! Funda si voot!
Cum se numeste melofia : hai iubito vino langa mine, noaptea asta o sa fiu doar eu cu tine, te joci cu mine ma joc cu tine...etc
Caut de mult timp o melodie house. Cântă un negru, după voce, și am reținut din melodie că spune așa : "to touch you, to feel you, .......in your eyes" și pe parcursul piesei își mai coboară...? (mai mult)
Heyy, Ascult muzica rock de mult timp si vreau sa stiu exact ce fel de gen de rock ascult ( ascult mai multe tipuri ). Vreau sa stiu toate genurile si subgenurile muzici rock :D Funda cine ma...? (mai mult)
O melodie gen: https://www.youtube.com/watch?v=tdN0rdQGmLc
ieri dimineata am auzit la radio o piesa care zicea asa:intoarce-te romane intoarce-te acasa... funda cine imi da piesa(era un fel de parodie recitata desteapta te romane)
Ce genuri de muzică ascultați?
Vreau niste versuri cu legatura la noroc pe negativul Prima oara-Kamelia. VA ROGGGGGG!
cum se numeste melodia asta din Vacanta mare https://www.youtube.com/watch?v=QPHwPtUSueU de la 59:36 la 59:59? Dau funda mare!
Vreau si eu idei de muzica pentru majorat. Toate genurile de muzica. Dar in special vreau melodii de lambada macarena. Fundita! Multumesc
As dori sa imi cumpar o chitara electrica mai ieftina si pentru incepatori :) Imi puteti da va rog cateva sugestii? Link- uri? Si aceasta ar fi buna? http://magazinulrapsodia.ro/chitare/electrice/chitara-...? (mai mult)
cum se numeste piesa turceasca facuta de un roman, refrenul find de genul "zaila zaila"?
Imi amintesc ca acum 5- 6 luni am ascultat o melodie in franceza, dar nu am salvat- o si acum mi- am amintit de ea si poate uni dintre voi ma puteti ajuta.Tot ce imi amintesc din videoclip este ca 2 fete...? (mai mult)
Vreau si eu ideei de muzica pentru majorat. Toate genurile de muzica. Dar in special vreau melodii de lambada macarena. Fundita! Multumesc
Am auzit la radio Pro Fm seara cand se face mix o melodie cantata de o femeie. Am retinut putin din refren si spunea gen "Alright, alright", asta era pe la sfarsitul unui vers din refren.Mersi dau...? (mai mult)
O parere despre Limp Bizkit? Si ce parere aveti despre cei care spun de rockeri ca sunt satanisti?
Ascultatori de dubstep. Ce melodii imi propuneti?
Destul de simplu, ași vrea să ascult din când în când ceva muzică (pe tramvai, stradă, pe scurt când îmi vine cheful), problema e că nu îmi place mai nimic rock, pop, jazz, comercial, ...? (mai mult)
Pe ce loc ar fi industria muzicala romana?
azi dimineata am auzit la radio o piesa care zicea asa:intoarce-te romane intoarce-te acasa... funda cine imi da piesa
Am inceput sa imi fac temele si sa ascult muzica si tot nu gasesc. As vrea un playlist cu anime dar sa fie fain melodiile. Nu vreau sa fie un op de o ora in continu.
Nu vi se pare ca industria muzicala e tot mai incarcata cu lucruri care nu isi au rostul? Parerea mea, si pana la urma, definitia muzicii e: Muzica este incantarea auzului. De ce se pune atata accent...? (mai mult)
Intrebarea mea este: Stiti niste carti despre trupa Metallica? In care sa fie descrisa biografia, spre exemplu? As dori sa cumpar o carte pentru a o face cadou de Craciun. Ofer funda!
Aveti idee de unde as putea sa fac rost de negativele unor melodii paraztii? Am gasit doar unul la melodia Violent, dar as mai vrea cateva, oricare. Funda, promit!
Ce melodie preferata de dragoste aveti in romana?
Heei :3. Vreau si eu o lista cu toate melodiile celor de la Bts. Multumesc.
Am vazut o chitara electrica la lidl si nu stiu cam cat de buna ar fi si daca mi- o recomandati: chitara clifton model strat ( sunt incepator)... http://catalog.lidl.ro/fdd8c6d5- 9aa5- 4e3a- 9715-...? (mai mult)
As dori sa incep sa cant la pian, dar nu stiu nimic. Am o orga acasa dar nu stiu sa cant la ea. Vreau sa invat niste melodii care sa cucereasca o fata sau macar sa invat online dar cat mai ...? (mai mult)
Eu si cateva prietene vrem sa facem un dans pt. o serbare la scoala si cautam o coregrafie usoara si sa fie decenta ( adica fara dat din fund etc.).Are cineva vreo sugestie?
Ce parere aveti despre muzica lui Michael Jackson? Sau despre Michael Jackson? Eu cred ca omul a fost genial, se poate spune cred ca e cel bun cantaret din toate timpurile...muzica lui a facut istorie...la...? (mai mult)
Am auzit o melode cantata de o fata,era un remix ceva,cred... Avea "tell me how you feeeelll" Stie cineva, va rog?!
Cine imi poate spune de unde pot descarca/asculta albumul S.R.G. - Cronica Strazii: Deratizarea
Ce parere aveti de trupa Nirvana?
Bună tuturor! Am nevoie de ajutor, nu găsesc o melodie, am încercat şi cu Shazam şi nu am găsit, o cântă colegii mei prin clasă şi ştiu foarte puţin e cam aşa: "Au, muşcă- l, rupe- l,...? (mai mult)
Buna :) am un amplificator Pioneer a-858 care are 1000w pe retea si scoate 105w pe 8 ohm:) intrebarea este... imi duce doua boxe de 400 rms? fara sa am nici un fel de problema?
Hello everyone! sunt DJ de ceva vreme...si oameni din clubul in care lucrez sunt mereu dezamagiti de muzica pe care le- o pun. Puteti sa- mi dati si mie niste melodii (de preferat in alta limba ) care ...? (mai mult)
Am auzit o melodie și mi- a plăcut foarte mult, însă nu am reținut din ea decât niște cuvinte, "Don't let me go" sau ceva asemănător cu go, și beatul care suna "tgdgd". Dacă o știe cineva,...? (mai mult)
Trapstep-uri dansabile? Cu un bass extraordinar si sa poti dansa bine rau pe ele. Funda garantat!
cant la vioara si asi vrea sa fac rost de niste bani prin cantari la restaurante, cafenele etc.. Problema este ca nu stiu cum sa fac rost de aceste cantari
Stie cineva o alta melodie (poate de iarna) care sa se preteze la cups song? (pentru elevi) https://www.youtube.com/watch?v=6tCE6HOY1hQ
Am auzit o melodie in masina cuiva, canta o fata, cica melodia este in turca dar mie mi se parea ca e in spaniola. Este ritmata, cum sunt acelea din cluburi. Deci nu este lenta. In minte o stiu, dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!