Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Cine știe sa facă rep îmi pote scrie niște versuri? Va rog!
Salutare, ma uitam aseara pe atomic si am vazut piesa: Doua fete - atatea nopti doua fete este numele formatiei atatea nopti este numele piesei in videoclip apar doua fete si parca zic PARCA nu sunt...? (mai mult)
Pot converti un playlist din Youtube in spotify?
Bună! Caut o melodie pe care am auzit- o astăzi, iar versurile pe care mi le amintesc erau "everytime i close my eyes i see you with me" (aproximativ), iar melodia nu știu exact ce gen este, dar ...? (mai mult)
Salut, am un keyboard Roland Lucina AX- 09 și aș vrea să știu dacă există vreun software prin care pot adăuga mai multe tonuri. Știu că pot face asta printr- un juzisound, dar as vrea sa știu...? (mai mult)
Buna! Știe cineva programul pe zile la untold 2022? Sau când se publica?
Stie cineva un loc bun unde mi se poate recomanda si monta un subwoofer, amplificator si alte boxe pe un Mercedes w205? Prin Bucuresti sau in apropiere
Salut, Am rugămintea dacă mă puteți ajuta sa găsesc un link de stream pentru următoarea melodie, mai jos link cu versurile melodiei : https://www.versuri.ro/versuri/saganostra-desi-te-iubesc/
Ce parere aveti despre următoarele cantece? 1.Symphony- Zara Larsson 2.Beggin'- Maneskin 3.Cine sunt eu- Iuliana Beregoi 4.Perfect pentru mine- Iuliana Beregoi 5.Cheap thrills- Sia 6. Wellerman ...? (mai mult)
Salut. Caut o piesa lansata prin 2019- 2020, gen house. Versurile erau in italiana(cred). In videoclip era un robot care alerga intr- o cusca mare de sticla si avea niste fire legate de el. Era foarte...? (mai mult)
Cum vi se pare? https://youtu.be/R2IWbtW2jdc
Hei, Cum as putea sa-mi fac niște remixuri cu bass pentru masina? Ce program mi-ati recomanda?
Azi se fac 13 ani de când a murit Michael Jackson, nu stiu de ce dar chiar dacă e mort îl simt in viață ascultându- i muzica, doar eu simt asta? Si apropo, dacă ascultați care e melodia voastră...? (mai mult)
Salut! Cunoaste cineva melodia din acest video? https://www.instagram.com/reel/Cb5N3Ozl2nD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Buna seara, vreau va rog niste versuri pentru o poezie.Multumesc
Salut! Știți cum se numește melodia aia în care se cântă despre un băiat și o fată care se întorc la copilul lor și mor într- un accident? E o poveste ceva gen ca melodia până când moartea...? (mai mult)
Am auzit azi o melodie destul de pitigaiata, in Engleza, cantata foarte sus, voce de femeie, dar nu imi pot aminti niciun vers. E destul de populara, ca am mai auzit- o si altadata. Seamana a ceva...? (mai mult)
Buna seara. Pot conecta laptopul la consola Behringer Xenyx 1002 cu Cablu Audio Jack de 3, 5 mm la 2 x Jack de 6, 35 mm, 2 metri, Vention? Fara a avea probleme. Pentru ca sunetul să iasă din...? (mai mult)
Buna TPU! Imi place muzica spirituala si mereu am visat sa imi fac propria muzica asemanatoare, cu instrumente primitive sau, in orice caz, neobisnuite. Rand pe rand incep sa imi procur instrumente...? (mai mult)
Imi puteti spune cum pot invata singur sa cant la orga? Fara profesor. Niste sfaturi va rog
Este cineva pe aici interesat sa facem muzica, rap trap?
Korg pa3x pro sau Korg pa3x Musicant? Fundaaaaa
Salut, am auzit acum ceva timp o melodie cantata de o fata, nu mai știu cum o cheamă și nici versurile nu le mai știu, tot ce îmi aduc aminte din videoclip ii faptul că unii se luptau între ei ...? (mai mult)
Era o manea, nu stiu sigur daca o canta Leo de la Kuweit, singurul vers pe care mi-l amintesc este : ii plac barbatii cu potential. Aveti idee ce manea este?
Salutare, Ce diferenta este intre clapele următoare: KORG pa3x PRO.- Korg pa3x Le-Korg pa 3x Musikant. KORG pa4x /Korg pa 4x Musikant.
Sunteți de acord ca Michael Jackson este regele muzicii?
Buna ziua, as dori daca cine are negativul pentru piesa de muzică populară "Cine n-a iubit nu crede"!
Pune un link cu melodia ta preferată și îți dau părerea mea. N-am nimic personal cu nimeni dar fără manele va rog!:D
Salut! Știe cineva cum se numește melodia creștina ce avea un vers "Cum a trăit Isus, fără Coca cola". Este o melodie a copilăriei mele, o aveam pe caseta dar nu o găsesc de ani intregi. Nici...? (mai mult)
Caut de ceva timp o melodie veche, o recunoaște cineva? Acestea sunt versurile pe care mi le amintesc: „La mulți ani, de ziua ta îți voi cânta, fetița lui tata" și „Florile să înflorească,...? (mai mult)
Buna, daca este cineva care sa se priceapa la muzica etc etc, exista vreo aplicatie anume care sa detecteze timpii, ritmul si bitul in general in asa fel in care sa imi dau seama ce gen muzical este...? (mai mult)
Buna, am cautat un test la o melodie in limba spaniola si din pacate nu reusesc sa gasesc versurile ( lucrez la un clip video si melodia a fost o idee dar chiar imi doresc sa stiu si versurile ) As ...? (mai mult)
Va place muzica lui Darius Dominte?
Cine este Darius Dominte?
Știe cineva unde pot gasi versurile de la piesa: Lost in the city de BoxBoy? Am cautat peste tot dar nu gasesc cine gaseste îi dau funda va rog
Știți melodii asemănătoare la ritm cu melodia lui Nicu Paleru - Vreau sa beau sa beau sa beau ( aia veche )?
Salut, caut și eu o melodie mai veche știu ca era un fel de hop hop sau rap și cânta o voce mai subțire trebuie sa fie de prin 2000/1990 cv de genu, ms xD
Salut. Stie cineva ce piesa din Romania are acest instrumental? Kodak Black - Tunnel Vision https://www.youtube.com/watch?v=hhSYcDO82oE
Cum se numeste piesa? https://www.facebook.com/watch?v=2189690627875531
Cât de mult înseamnă muzica pentru voi? Cum o descrieți?
Mi-a ieșit pe piept un fel de lipom însă tare și roșu, poți avea ganglioni pe piept?
Caut si eu o melodie de prin anii 2000, erau doua fete blonde, am auzit doar odata cantecul si am retinut putin: inger si demon tu esti/imi faci rau da ma si iubesti/cand ma iei in brate imi trece/ai...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare unde pot gasi partituri simple la vioara de muzica populara, usoara si clasica. O zi buna!
Stau in banca de la scoala Gandul meu la tine zboara Ma foiesc, ma invartesc. Cum sa iti spun ca ma topesc? As putea spune, că sunt doar al tau, mi- as face timp pentru tine, sa mor eu zăuu. ...? (mai mult)
Salutare! Mai știe cineva cum se numește melodia cantata de băiatul ala indian, jumate în indiana jumate în engleza, în care la un moment dat spunea "only english" sau ceva de genul?
Vreau sa-mi spuneti cum vi se pare această melodie si audio-ul si videoclipul. https://youtu.be/7JJfJgyHYwU Dau fundă desigur :)
Salut, știe cineva cum aș putea băga muzica la o boxa care nu are decât 2 fire, adică plus și minus? Pentru că, când le conectez se aude încet!
Mă cheamă Andrei și vreau să mă apuc de Trap, îmi puteți recomanda un nume de scena?
Martin Garrix sau Skrillex?
Am un sistem Boxe 5.1 Serioux cu iesire mufa mama usb, (nu are iesire jack) intrebarea mea este, cum as gasi un adaptor bluetooth, care sa- i pot reda muzica de pe telefon de exemplu, am gasit ceva ADAPTOR...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
Holiday întreabă:
Mindfulness întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?